luni, 4 mai 2015

COBRA : INTERVIU cu Robert Potter (16 aprilie 2015).



INTERVIU cu Robert Potter
16 aprilie 2015





Nota MarYan :

După o pauză şi mai consistentă decât cea de dinainte, fiind foarte prinşi cu acele evenimente despre care am amintit pe blog („Băi de Gong” şi Cursuri de Alimentaţie Naturală), acum revenim, sperăm „în forţă”, însă fără a forţa nimic şi pe nimeni, pentru a aduce în faţa voastră un ultim interviu al lui Cobra, realizat cu Robert Potter la mijlocul lunii aprilie 2015.

Deşi nu am mai simţit ca să aduc pe blog ultimele interviuri ale lui Cobra cu Potter, acum revin, nu doar pentru că informaţiile oferite de Cobra au re-devenit interesante, dar şi cumva „obligat” de unele mesaje pe care le transmite acesta, legate atât de Frecvenţa de Rezonanţă Schumann, cât mai ales despre cartea „Prisma din Lyra” şi informaţiile cuprinse în aceasta...

Ca Editor al acestei lucrări, evident că nu pot avea o opinie defavorabilă acesteia, însă ceea ce mă intrigă la aprecierile categorice ale lui Cobra legate de calitatea informaţiilor cuprinse în carte, este faptul că acest tip de informaţie nu este exprimat doar în această lucrare, ci şi în altele, în care se prezintă transmisiuni de la Fondatori şi alte Fiinţe de Lumină, astfel că asemenea detalii, legate de Civilizaţia originară din această Galaxie – cea Lyrană – nu sunt „certificate” doar de Lyssa Royal, ci mai ales de către FONDATORI, prin Sal Rachele...

Oricum, se pare că sunt nevoit ca, în următorul Editorial, al 13-lea, care va veni cât mai curând posibil, să pătrund în astfel de detalii, pentru ca să putem înţelege mai bine ce sunt cu aceste informaţii oferite de Cobra, şi către care aspecte din informaţiile transmise de acesta să ne concentrăm ca fiind de cea mai înaltă calitate – anume, cele legate de Programele Spaţiale Secrete, despre care Cobra vorbeşte foarte mult, chiar cu pasiune, aş putea spune, şi pentru care cere chiar sprijin celor cunoscători, pentru aprofundarea cestui tip de informaţie... în timp ce la aspecte legate de Proto-Istoria Galactică şi Universală şi Metafizica şi Spiritualitatea Cosmică, încă mai are de perfecţionat – aşa cum este valabil, de altfel, şi în cazul tuturor celor care au pătruns în acest vast domeniu al Cunoaşterii...

Aşadar, următorul Editorial va aduce idei mai consistente despre aceste aspecte fundamentale care acum apar a fi „controversate”, de tipul „cine are dreptate”...

Până atunci, însă, ne putem con-centra cu încredere pe multe din numeroasele subiecte foarte interesante, abordate de Cobra în acest interviu, din care putem afla şi alte informaţii inedite sau, cel puţin, ne putem reaminti date pe care le-am mai parcurs, fie din mesajele anterioare ale lui Cobra, sau cine ştie de prin ce locuri, şi care deja sunt depozitate în „arhiva ADN-ului” personal...

Ca de obicei, fără a deveni un obicei, vă urez Spornicie la Lectură Luminată ! :




Rob – Bună ziua, doamnelor şi domnilor. În timpul pământean suntem în dat de 16 aprilie 2015. Bine aţi venit, din nou, la încă o Ediţie Specială a emisiunii „Victoria Luminii” !
Îţi mulţumesc foarte mult că ai venit, Cobra.

COBRA - Mulţumesc tuturor celor care ascultă.

Rob - Avem atât de multe întrebări, încât este imposibil ca să trecem prin toate, luna aceasta. Cer scuze celor care nu vor auzi răspunsurile la întrebările lor.
Cobra, aş dori să încep şi mereu fac asta atunci când primim întrebări repetate de la oameni. Am vorbit despre asta în particular şi opinia mea coincide cu a ta.
Desigur, nimeni nu ştie viitorul cu exactitate, dar am auzit despre dârele chimice („chemtrails”) că au fost prezente în ultimii 17 ani pe toată planeta. Am avut orori fără număr, distrugeri datorate guvernelor secrete şi programelor lor de depopulare... şi toate lucrurile care au loc, care crează războaie şi toate lucrurile oribile. Pentru vreun motiv, e un aşt element pe Internet, bazat pe frică... am avut taberele FEMA pentru mult timp...
Multă lume, unii prieteni apropiaţi sunt extrem de depresivi şi paranoici. Ei par că devin reacţionari la anumite lucruri, aşa că am vorbit despre ce pot face ca să se protejeze de asta.
Dar prima întrebare este cea legată de operaţiunea „Jade Helm” (N.MY.: Vaste exerciţii militare din Sud-Vestul SUA, programate în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2015). Pare că există probe pentru unii oameni care indică existenţa unor trupe străine care trăiesc vieţi normale şi care vor fi activate din stadiul de celule adormite, ca să se alăture operaţiunilor NATO, într-un gen de operaţiune unită, numită „Jade Helm”.
Ai putea, te rog, să ne spui ceva important în privinţa acestei chestiuni, pentru a linişti frica „de neoprit” ? Anumite elemente ar putea avea loc, dar ai putea vorbi despre siguranţa oamenilor şi ce se întâmplă în această operaţiune?
Este foarte important pentru multă lume, chiar acum.

COBRA - OK. Primul lucru pe care aş dori să-l menţionez este că această operaţiune este „o sabie cu două tăişuri”.
La suprafaţă, ar putea apărea ca o mare operaţiune a Cabalei. Pe de altă parte, pot spune că aceleaşi trupe, aceeaşi mişcare poate fi interpretată şi ca mişcări ale militarilor pozitivi.
Nu aş deveni foarte reacţionar. Nu aş deveni nici foarte speriat despre această situaţie şi de asemenea, dacă ar exista un cât de mic risc ca ceva să scape de sub control, MR („MIŞCAREA de REZISTENŢĂ”) ar putea declanşa Evenimentul, dacă este necesar.

Rob - OK. Întrebarea următoare este dacă MR ar putea opri toate acestea, adică, de ce nu ar opri unele din faptele care au loc în Ucraina ?
E o altă tragedie oribilă care ale loc acolo. Multă lume a menţionat, de ce MR nu intervin în aceste lucruri ? De ce lasă ca toate acestea să aibă loc ? Dacă ar avea loc astfel de evenimente în America... s-ar declanşa o intervenţie mai hotărâtă ?

COBRA - OK. Este o situaţie de evaluare de risc.
Deci avem Grupul Chimera cu bombele lor Strangelet, pe de o parte, şi atrocităţile pe care aceşti oameni le comit, de cealaltă parte. MR va interveni atunci când riscul va impune acest lucru.
De exemplu, dacă ar fi să avem un scenariu de masă, precum Legea Marţială în SUA, aceasta ar afecta 250 milioane de oameni, asta ar putea însemna un risc care merită asumat, ca anumite Bombe Strangelet să explodeze şi apoi MR să intervină.
Nu voi da detaliile exacte de strategie, despre cum sunt evaluate aceste riscuri. Aş spune doar că MR şi Forţele Luminii ştiu exact cum să acţioneze pentru a minimiza suferinţa pe această Planetă. Ei nu vor permite niciodată ca să continue suferinţa inutilă. Dacă o pot preveni, o previn. Însă nu-şi vor asuma riscuri de a reduce un anumit grad de suferinţă pentru a risca un grad şi mai mare de suferinţă, care ar putea avea loc.

Rob - OK. Mulţumesc.
Ai menţionat că aceste trupe ar putea fi interpretate ca fiind folosite de Forţele Luminii. Evident că aceste trupe de la sol primesc doar ordine şi le urmează. BEN FULFORD pare că a menţionat asta. Acum, eu personal... cu respect pentru Ben... consider că unele din informaţiile sale nu sunt neapărat bune. Are informaţii bune şi are o intenţie foarte bună, dar nu sunt sigur că ştie dacă asta s-a plănuit cu certitudine de către „băieţii buni”, sau s-a plănuit de către „băieţii răi”, iar băieţii vor prelua treaba asta doar în ultimul minut.
Ce crezi care e situaţia acolo cu privire la „cine controlează” aceste trupe ? Ai putea să ne spui care este intenţia primară ? Sunt mişcări orchestrate de Cabală sau sunt mişcări orchestrate de „băieţii buni” ?

COBRA - OK. Mai întâi, despre informaţiile lui Ben Fulford. Este necesar ca să iei informaţiile sale culegând „pietrele preţioase informaţionale” şi să arunci restul, pentru că există câteva pietre preţioase codate în interior.
Cu privire la situaţia operaţiunii Jade Helm, nu voi comenta mai mult despre aceasta, dar îţi voi oferi o analogie, legată de această restructurare faimoasă a Alianţei Estice şi a BRICS, cu acea „Nouă Bancă de Infrastructură”.
Ele pot fi interpretate ca un nou sistem, centralizat, globalizat, un Sistem al Noii Ordini sau poate fi interpretat ca un progres al Forţelor Luminii.

Rob - Foarte bine. Şi evident, de ce ar schimba „băieţii răi” un sistem ? Sunt băieţii buni care încearcă să iniţializeze sistemul. Băieţii răi încearcă să se infiltreze cât de mult pot.
Următorul mare subiect despre care aş vrea să vorbim şi care a irumpt pe scenă de când am vorbit despre el data trecută a fost despre un domn al cărui nume real este COREY. El a ieşit la lumină, şi iniţial nu a fost foarte fericit, şi este cunoscut după numele de avatar GoodETxSG, cred, sau ESG, sau ceva asemănător.
El a fost sursa lui David Wilcock şi a revelaţiilor acestuia la „Los Angeles Conscious Life Expo” unde a dezvăluit multă informaţie. Şi tu atingi aceasta în blog-ul tău, în privinţa a ceea ce el a numit „Blue Avians” sau civilizaţia din Centrul Galactic, cu enormele Nave-Mamă care stau în „Norul Oort” pentru că ar influenţa câmpul magnetic al Sistemului Solar.
Acuma, mi s-a spus de către Michael SallaDavid Wilcock a zburat la Los Angeles pentru un interviu exclusiv. Se pare că GoodET şi David au realizat o serie de înregistrări la TV, în emisiunea TV a sa, şi că David va elibera această informaţie. Are un fel de exclusivitate cu acest Corey, care nu va vorbi la radio până când interviul lui Wilcock nu este făcut public.
Se pare că nu este direct implicat în programul de super soldaţi, dar evident a fost sub control mental în trecut, şi se pare că a spart programarea şi că acţionează ca un fel de empat.
(Pentru cei care ascultă, le dau un istoric. Cobra ştie toate acestea.)
El acţionează ca empat, iar informaţia pe care o oferă pare a fi destul de şocantă pentru multă lume – că sunt 10 programe secrete spearate care sunt conduse de diverse facţiuni de pe Terra şi prietenii lor, că au fost interacţiuni şi întâlniri de consiliu în plen cu multiple rase de ET şi mulţi reprezentanţi ai guvernelor lumii, care se desfăşoară de mulţi ani.
Eu am prezis asta, despre super soldaţii şi băieţii din spaţiu care vin. Asta e, Cobra, ai putea împărtăşi ceva ? Aş dori doar să ofer o imagine de ansamblu şi viziunea ta şi să comentezi această informaţie. Am auzit... este adevărat că ai postat aceasta în blog ?

COBRA - Da, am făcut două postări scurte despre aceasta, nu chiar din blogul său, dar într-un anumit forum, unde el postează frecvent. Mi-am exprimat sprijinul, pentru că el are multe informaţii de la origini, de care este nevoie în mod critic în acet timp, pentru ca oamenii să devină în general mai conştienţi de Programele Secrete Spaţiale. Această informaţie ajută mult în procesul de conştientizare a oamenilor în privinţa programelor secrete spaţiale.
Nu sunt de acord complet cu toate informaţiile sale. Am o perspectivă diferită asupra anumitor lucruri, inclusiv din propria experienţă. Dar, în general, ce face el este un lucru bun. Am postat acolo câteva comentarii.

Rob - OK, mulţumesc. Poţi elabora despre diferenţele pe care le simţi... sentimentul meu personal este că unele dintre extrapolările sale, din experienţa sa şi a opiniilor sale despre ceea ce se întâmplă...
Şi eu am câteva mici îndoieli în ceea ce el transmite, că aceste rase de ET au spus că au un interes aici pentru că au interacţiuni genetice cu oamenii noştri. Şi asta se pare că a supărat pe mulţi dintre umani – că ar suna ca şi cum noi am fi proprietatea lor sau că ar avea vreun drept asupra noastră.
Poţi vorbi ceva mai mult despre aceasta ? Toate aceste grupuri diferite... Cine controlează ce se întâmplă aici ?
Sună mai mult ca un control al Matricei, din acest punct de vedere.

COBRA - OK. Acesta este unul din lucrurile cu care nu prea sunt de acord. El prezintă întreaga situaţie foarte fragmentat şi foarte compartimentalizat. Este exact cum era acum 10 sau 20 de ani. Potrivit surselor mele, el a fost implicat în programul spaţial secret. Asta pot să confirm. Ce nu pot să confirm sunt actualizările lui despre situaţia actuală din Sistemul Solar. Potrivit surselor mele, situaţia actuală din Sistemul Solar este puţin diferită decât acum 10 sau 20 de ani.
Da, el descrie destul de corect toate acele programe spaţiale care erau prezente în Sistemul Solar acum 10 sau 20 de ani. Poţi vedea aceste diferite programe spaţiale ca diferite faţete ale unei mari reţele interconectate.
De pildă, ai putea să relaţionezi programul secret spaţial corporativ cu mega-corporaţiile de pe această planetă. Ai putea să relaţionezi „Programul Solar Warden” cu unele aspecte ale complexului militar, financiar şi ai putea să relaţionezi, aş spune, ceea ce el numeşte Flota Neagră cu Grupul Chimera.
Sunt anumite corelaţii aici şi toate acestea au fost într-o reţea inter-conectată, care s-a schimbat, odată cu modificarea alianţelor – însă într-un fel nu atât de fragmentat, precum o prezintă el.
Situaţia actuală reflectă acţiunile pozitive ale Forţelor Luminii şi marea majoritate a acestor programe a fost curăţată din Sistemul Solar, potrivit surselor mele. Ceea ce mai rămâne este Grupul Chimera, care nu mai are forţe mari, dar care însă mai deţine câţiva ostatici. Principala fortăreaţă... Cel mai puternic punct... cel mai puternic aspect pe care îl au ei sunt Bombele Strangelet. Sunt arme exotice. În acest fel deţin ei poziţiile în interiorul Sistemului Solar.
Pot confirma existenţa Navelor-Mamă. Pot fi numite Nave-Mamă. Pot fi numite cu multe alte nume. Pot fi numite Portaluri inter-dimensionale. Este important de înţeles că fiinţele umane folosesc cuvinte pentru a descrie un fenomen. Din perspectiva acestor fiinţe care sunt în operaţiuni - acele platforme eterice - sunt dincolo de spaţiul şi timpul liniar. Înţelegerea lor este mult mai apropiată de ceea ce s-ar descrie ca „Maeştri Ascensionaţi”.
După Ascensiune, după ce se atinge o stare înaltă de conştienţă... după ascensiune, regulile se schimbă. Perspectivele se schimbă. Nu voi intra mai adânc în aceasta, pentru că este prea devreme, dar aş spune că perspectiva lor despre Realitate este mai mult o perspectivă a Unimii care se manifestă în diferite fragmentări, în dimensiunile „inferioare”. Nu este o perspectivă pragmatică, în sine.


Rob - Corect, deci la bază ei vin de la un anumit nivel al sufletului. Înţeleg asta. Deci au de-a face cu interacţiuni din nivele multi-dimensionale, cumva în toate timpurile unde liniaritatea timpului nostru nu afectează lucrurile.
Cum văd eu asta, Cobra : aceste fiinţe „super-luminice”, din planurile pure pozitive şi din dimensiunile înalte, vin aici şi noi nu înţelegem, dar din când în când, din perspectiva holografică, ei blochează anumite lucruri, în timp ce altele sunt permise ca să se manifeste.
Noi nu înţelegem. Pentru noi pare ilogic. De ce ai oprit asta, însă ai permis cealaltă ?
Îmi pare mie că ei au o perspectivă mai înaltă a nivelului holografic, pentru a asigura victoria la un anumit punct, iar anumite lucruri sunt permise ca să treacă, dar când este vorba de o joncţiune critică în continuumul realităţii paralele a spaţiului-timp, ei văd că anumite acţiuni au loc şi comprimă situaţia, este corect ?

COBRA - Nu aş fi complet de acord cu asta. Aş spune că dacă sunt capabili ca să blocheze ceva negativ, o vor face. Nu sunt de acord nici cu ce spune Corey, că fiinţele-sferă ar dori să dea lecţii umanităţii pentru că aceasta este singura cale de a învăţa câteva lecţii mai dure.
Forţele Luminii nu au introdus niciodată aşa numitele „lecţii dure” diferitelor specii cosmice, pentru a eleva înţelegerea, pentru că înţelegerea şi conştienţa nu evoluează în acest fel.
Acesta este unul din vechile programe ale Archonilor, deci nu sunt de acord nici cu aceasta.

Rob - OK. Bine, din înţelegerea mea, ce se întâmplă cu multe din operaţiunile pe care ei le-ar fi putut opri ? De pildă, ar fi putut să intervină şi să elimine Boko Haram. Mişcarea de Rezistenţă ar fi putut aranja ca ceva să aibă loc, dar nu s-a petrecut.

COBRA - OK. Voi explica. Dacă MR realizează o operaţiune la suprafaţa planetei, Bombele Strangelet ar fi imediat detonate şi aceasta ar putea şterge viaţa de la suprafaţă.
De aceea nu o fac. De aceea MR nu interferează direct cu suprafaţa planetei.

Rob - OK. Pentru mine şi din punctul meu de vedere, şi sunt mulţi care nu sunt de acord cu viziunea ta că acesta ar fi ultimul loc (Terra) care să fie eliberat... ALEX COLLIER încă... este într-o lume de durere chiar acum şi mi-a spus că nu a avut contact în ultimele 9 luni. El simte puternic că încă există multe elemente negative care încă funcţionează.
Corey... domnul GoodET... a menţionat că au fost diferite facţiuni din grupurile negative care au fost implicate în mersul treburilor. E destul de prematur... Am vorbit despre unele din aceste lucruri ocazional cu oamenii, dar nu am simţit că am înţelegerea corectă, dar pentru a intra puţin in peisajul galactic al diverselor grupuri, din ce înţeleg, este o întrebare pe care eu o am cu privire la Forţele Luminii, Chimera, Reptilieni, Grii înalţi, Dow, tipurile Reptiliene, Albii înalţi şi alte forţe ostile, Omega şi Kalranii, sau cum or vrea oamenii să-i numească.
În acest timp, pare evident că au fost baze ale băieţilor buni şi baze ale celor răi, în acelaşi timp, pe Lună.
Care a fost situaţia cu aceste diferite grupuri ? S-au contactat între ei şi apoi au avut acele încleştări în spaţiu şi au avut apoi întâlniri, unde a existat un steag alb al armistiţiului şi au comunicat şi băieţii buni cu ei ? Cine e însărcinat cu asta ? Este Comandamentul Jupiter ?
Ce se petrece acolo ?

COBRA - OK. Dacă mă întorc un pic în istorie, LUNA a fost un fel de „Marele premiu al imobiliarelor”, pentru că se află atât de aproape de Terra şi multe operaţiuni de pe Lună puteau influenţa suprafaţa Terrei destul de uşor. Da, multe rase diferite au avut baze pe Lună. Unele din ele erau pozitive, iar altele de natură negativă.
Pe măsură ce situaţia a progresat, cu multe, multe mii de ani în urmă, au avut loc bătălii dramatice pe Lună. În timp, au apărut anumite acorduri care au evoluat şi care sunt destul de mult respectate. Diferite rase au aflat că era mai uşor pentru toată lumea ca să nu se mai lupte tot timpul, ci să respecte anumite acorduri.
Da, a existat tensiune, şi da, au fost dispute, dar majoritatea lor au fost rezolvate prin metode diplomatice.
Fiecare rasă şi fiecare facţiune a avut un teritoriu foarte strict care a fost desemnat, pentru acel grup specific de interese. În majoritatea timpului, aceste acorduri au fost respectate. Totul s-a schimbat în 1996, odată cu invazia archonică, atunci când a avut loc intrarea unei vaste flote draconiene în Sistemul Solar, care a şi preluat Luna în întregime, în 1996.
Atunci au venit Forţele de eliberare, în principiu, între 2001 şi 2004. A avut loc o operaţiune foarte puternică a Forţelor Luminii de eliberare a Sistemului Solar.
În acea fereastră de timp... majoritatea locaţiilor au fost curăţate de aceste rase negative, şi au fost destul de multe lupte pe Lună, astfel că majoritatea acestor baze negative, ale acestor rase, au fost eliminate de pe Lună. Foarte puţine din ele au rămas.
Cele mai multe dintre cele rămase sunt fortăreţe ale Grupului Chimera. Dintre aceastea, majoritatea au fost deja curăţate. Ce-a mai rămas pe Lună este încă secret, la acest moment.

Rob - OK. Deci întrebarea mea este... şi voi intra în propria mea mică istorie, te rog să mă corectezi dacă greşesc. Desigur, Sistemul LYRA – unii oameni spun că PLEIADELE vin din LYRA - există mult influx de informaţie cum că multă viaţă spirituală şi-a avut originea şi că însăşi viaţa umană îşi are originea în Sistemul Lyra, sau cum s-o numi, şi că de acolo s-a împrăştiat.
Ne întoarcem în istorie, la Pleiade, şi înţeleg că există acolo câteva civilizaţii. Există una în jurul Soarelui MEROPE, care se pare că este cu fiinţe negative, însă ar exista tot acolo şi un grup pozitiv, de asemenea.
SEMJASE de pe Planeta ERRA, aparţinând Soarelui TAYGETA, este în clusterul Pleiadelor, de asemenea.
În istoria antică a Terrei, unii dintre Pleiadieni, potrivit lui OMNEC ONEC, au avut bătălii pe Terra cu privire la cât de multă tehnologie să aducă şi la ceea ce se petrece pe Planetă.
Deci, grupuri din Pleiade au avut diferite vizite pe Terra, în istoria antică, şi ei se întorc aici pentru a corecta cumva acea greşeală originală. Ai fi de acord cu aceasta ? Ai putea explica ceva mai mult despre interacţiunea anterioară a Pleaidienilor de aici ?
Prieteni, Pleiadele este un sistem foarte mare cu multe stele în acel cluster (N.MY.: „Cluster” sau „Roiul stelar” al Pleiadelor, care cuprinde, după ştiinţa actuală a astronomilor, peste 3.000 de stele!...). Deci, ştiţi, nu putem spune că toată lumea este de pe o anumită planetă din Pleiade.
Sunt oameni care au vederi diferite de ale vecinilor, deci ne putem imagina diferite viziuni din diferite stele. Deci nu putem să punem la grămadă toţi Pleiadienii sau toţi ET-ii cu piele gri.
Dar poţi vorbi ceva mai mult despre asta ?

COBRA - OK. Mai întâi aş dori să menţionez că această informaţie, că primii umani au venit de pe LYRA, nu este corectă. Această informaţie vine dintr-o carte numită „Prisma din Lyra” şi toată lumea repetă citate din acea carte, fără să verifice faptele.
A doua parte a întrebării, despre Pleiadieni. Da, au existat elemente rebele ale rasei Pleiadiene. Au fost destul de vizibile în rasa Pleiadiană, până acum aproximativ 200.000 de ani. Da, au fost implicaţi în câteva lupte de pe această Planetă, prin istoria timpurie a Atlantidei.
Aş spune că această facţiune a fost din ce în ce mai puţin implicată, pe măsură ce progresau spiritual. Ultimul fragment al acelei facţiuni a învăţat propriile sale lecţii în al doilea război mondial, când au fost implicaţi în anumite operaţiuni de pe Planetă şi şi-au învăţat lecţia. Aş spune cum clusterul Pleiadian a fost complet integrat în Reţeaua Luminii, foarte curând după finalul acelui război.
De atunci, clusterul Pleiadean a fost complet acceptat în Reţeaua Luminii.

(Nota MarYan : Despre aceste aprecieri legate de cartea „PRISMA DIN LYRA”, ca Editor, eu ce aş mai putea adăuga ?...
După cum spuneam şi în Nota introductivă, mai multe detalii despre această interesantă „dis-cuţie” indirectă între mine şi Cobra, referitoare la informaţiile esenţiale din „Prisma din Lyra”, precum şi despre Frecvenţa de Rezonanţă Schumann, dar şi altele, le voi oferi în următorul Editorial, pe care sper să îl aduc în atenţie în cel mai scurt timp.
Până atunci, nu cred că are rost să intru în detalii, de aceea vă las pe fiecare în parte ca să simţiţi dacă ceea ce transmite Cobra este real sau face parte din acea aproximativ o treime de informaţie care nu pare a se afla cu totul în Adevărul Divin de la cel mai înalt nivel...)


Rob - OK. Potrivit lui Alex Collier, el s-a implicat destul de mult cu diferite rase, rasele bazate pe oxigen, în comparaţie cu rasele bazate pe hidrogen.
Reptilienii sunt o rasă bazată pe hidrogen. El a spus că ei nu puteau să călătorească dincolo de viteza luminii.
A mai spus şi alte lucruri. Unul dintre acestea, pe care-l găsesc interesant, este că avem Sirius A şi Sirius B, şi că sunt nişte fiinţe în sistemul Sirius B care erau destul de negative. Au avut ceva conflicte cu unele fiinţe din sistemul Orion. Potrivit lui Alex, unele fiinţe... pentru a rezolva unele din situaţiile lor politice, cei din Sirius B au avut un fel de mariaj între ei cu cei din Sistemul Orion şi au creat ceea ce am numi Grii Înalţi.
Şi astfel, Reptilienii controlează Griii Înalţi, care controlează pe cei numiţi Micii Grii (N.MY.: sau „Micii Cenuşii) sau Reptilienii Zeta şi Rasele Mantoid – şi toată chestiunea aceasta apare ca un scenariu unde există o structură ierarhică a acestor fiinţe negative.
După cum spune Alex Colier, sunt aceste fiinţe din Sirius B ? Din informaţiile tale, este corect ? Grii Înalţi sunt o ramură a unor hibrizi care a apărut pentru a opri războiul dintre Orion şi Sirius B şi să poată avea pace între ei, în timp ce continuau să se situeze într-o „agendă semi-ostilă” ?

COBRA - OK. Rasa din Sirius B a avut război cu complexul Orion Draco. Mulţi din reprezentanţii din rasa de pe Sirius B au interacţionat cu populaţia de la suprafaţa acestei Planete (Pământul) pe parcursul istoriei umanităţii. Agenda lor nu a fost complet pozitivă, dar nici complet negativă.
Aceştia au fost cei care se percepeau pe sine ca o rasă avansată şi, uneori, foloseau umanii ca sclavi pentru munca lor. Se vedeau pe ei înşişi ca stăpâni. Asta este ceva cu care nu sunt de acord. Nu tratau oamenii ca pe egalii lor. Aceasta aş putea spune despre acea rasă particulară.
Uneori foloseau tehnologia în propriul lor avantaj, într-un mod ne-etic. Asta aş spune. Mai pot să spun că, recent, acea facţiune a fost integrată în ALIANŢA SIRIUSIANĂ şi acum lucrează împreună cu Confederaţia Galactică, de asemenea.
Da, au fost câteva programe de manipulare genetică pentru oamenii de pe Sirius B care au dorit să se infiltreze în complexul Orion, şi au creat o rasă hibridă care nu are nici un efect major în situaţia cosmică generală.

Rob - Corect, deseori nu intru în politica din spaţiu, în acest fel, pentru că multe dintre aceste chestiuni nu contează, dar cu apariţia lui GoodET cu aceste informaţii doream, cumva, să ating aceste aspecte.

COBRA - OK. Aş spune că această informaţie contează, din câteva motive. Primul este că situaţia exo-politică influenţează major situaţia geo-politică, mult mai mult decât îşi imaginează oamenii.
De pildă, o să dau doar un exemplu. Bush şi Kissinger şi toţi aceşti oameni încă mai deţin puterea lor pentru că sunt elemente în spatele Planetei, care îi sprijină.
Dacă înţelegeţi ce se întâmplă în Sistemul Solar, veţi înţelege cine este în spatele războaielor şi ce se întâmplă cu adevărat în Alianţa Estică, pentru că sunt forţe dincolo de această Planetă, care îl sprijină pe Putin. Sunt forţe dincolo de această Planetă care sprijină Alianţa Estică. Sunt alte forţe care îşi au originea dincolo de această Planetă, care sprijină Cabala.
Dacă înţelegem această mecanică subterană, vom avea o imagine mult mai clară despre ce se întâmplă la Suprafaţa Planetei.

Rob - Da, sunt de acord cu asta. În general... această mecanică şi mai exact după ce umblă... omul normal... din auzite, asta vine de la Collier sau de la altcineva. E bine de ştiut că asta influenţează, dar am vrut să spun că pentru persoana normală, din viaţa de zi cu zi (Lucrătorul în Lumină normal, de aici de jos), multă lume devine dez-rădăcinată şi îngrijorată atât de mult despre ceea ce se întâmplă în Spaţiu, şi speculează, iar mintea lor „o ia la goană”, în contrast cu nevoia de a se purifica pe sine şi a-şi ridica vibraţia.
Am vrut să o spun în acest sens. Sunt de acord cu tine. E important acum că oamenii încep să înţeleagă că sunt diferite grupuri. Ai putea să vorbeşti mai mult despre Sirius A, odată ce am vorbit despre Sirius B ? Înţeleg că Sirius A este Casa Lojei Albastre şi locul de unde a pornit misiunea celor 144.000 de Maeştri Ascensionaţi de pe Terra, e corect ?

COBRA - Asta este corect în totalitate.
Sirius A este Fascicolul de Lumină pentru acest cluster local de stele din acest sector de Galaxie. Sirius A a menţinut Lumina când a avut loc invazia Archonică, ce a umplut acest cuadrant al Galaxiei noastre cu miliarde şi miliarde de entităţi ale întunericului.
Datorită celor de pe Sirius A suntem încă în viaţă, şi aici. Datorită acestora şi a Luminii lor, pot vorbi acum cu tine.


(Nota MarYan : Iată cum „se leagă” acestea cu ceea ce transmit cei de la GALACTIS, prin filmele documentare – şi mai ales cel numit „Conflictul din Spaţiu” – despre acele bătălii cosmice din preajma Planetei, duse de civilizaţia avansată de pe Sirius A, care, încă odată, în februarie 2014, a ajutat Planeta în faţa unui agresiv atac reptilian...)

Rob - Da, asta a fost şi FRED BELL – un puternic şi proeminent membru al Lojei Albastre şi a grupurilor din Sirius A, de asemenea. Deci rezonează cu mine.
Un alt lucru pe care aş dori să îl ştiu – şi multă lume a întrebat, dintre oamenii normali. Tu şi eu avem un sentiment de Conexiune divină. În termeni de eternitate şi a situaţiei cu ET, vorbim de sute şi mii de ani.
Ce s-a schimbat mai mult în ultimii 30.000 de ani ? – atunci când oamenii de pe Nibiru sau cei de pe Sirius B sau alte grupuri au fost aici, pe Planetă... Toate aceste grupuri sunt aici şi interacţionează şi se pare că toţi au Agende de a face diverse lucruri – cumva, folosind Terra ca fiind a lor, pentru orice motive doresc.
Ce s-a schimbat acum ? A atins umanitatea un nivel de suveranitate care să fie respectat, acum, şi ce se va schimba cu adevărat ?
Cum ştim că aceşti ET se luptă doar pentru Terra noastră şi pentru oameni ? Adică, tu şi eu ştim. Ce poţi spune altor oameni de aici, relativ la opinia că aceste diferite grupuri, care luptă pentru ce se petrece aici, aparent pentru a ajuta Planeta, nu cumva doresc ca noi să fim exploataţi în continuare – chiar dacă sunt grupuri pozitive şi nu sunt atât de ostile, însă nu există riscul ca să ne manipuleze în tratate şi acorduri cu ei, ceea ce ar face ca ei să aibă beneficii mai mari decât noi ?
Adică, ce s-a schimbat cu adevărat ? Cum putem şti că aceste grupuri benevolente... ne vor lăsa toate în pace, sau vor continua să se lupte pentru influenţă, aici ? Şi ce s-a schimbat, cu adevărat, astfel ca noi să putem avea încredere în toată această nouă interacţiune pe care sperăm să o vedem cât mai curând, inclusiv la nivel de mase ?

COBRA - OK. Mai întâi, este nevoie să înţelegem că istoria nu se repetă în cicluri. Se repetă în spirale. Asta înseamnă că evoluţia accelerează şi fiecare ciclu este mai rapid decât anteriorul. Aceste cicluri converg. Acest PUNCT DE CONVERGENŢĂ în aceste cicluri este PENETRAREA PRIN COMPRESIE.
Simplu spus, aceasta înseamnă că există un anumit proces de purificare care are loc peste tot în Galaxie, care converge pe această Planetă. Pentru că această Planetă este „Numărul Unu”, prima locuinţă pentru Galaxie. De aceea atît de multe rase o reclamă pentru ei.
În al doilea rând, aici este punctul de convergenţă pentru transformarea întunericului galactic. Pe măsură ce ne apropiem mai mult de punctul de convergenţă, lucrurile se accelerează. Exact aceasta se întâmplă acum.
La momentul Penetrării prin Compresie (COBRA – „Compression Breakthrough”), Lumina penetrează şi este victorioasă. Acesta este momentul când Întunericul şi toate acele diferite rase, cu toate agendele lor diferite, nu-şi mai pot juca trucurile lor, pentru că vor fi curăţate. Acesta este un aspect al istoriei.
Celălalt aspect este că oamenii tind, de multe ori, ca să perceapă situaţia dintr-o perspectivă de victimă. „Sunt doar o fiinţă umană şi există alte rase care manipulează destinul meu”, când, de fapt, fiecare persoană, fiecare dintre noi, este o fiinţă suverană cu intenţie totală a lui EU SUNT PREZENŢĂ şi, dacă te conectezi cu acest potenţial şi îl practici, nu va mai fi posibil să fii manipulat de nimeni, nici de „supra-lorzi” draconieni şi de nicio altă fiinţă.
Toate aceste frici sunt bazate, aş spune, pe insuficienta atenţie acordată propriei conexiuni cu propriul Sine Interior (Superior) şi cu propria putere de manifestare.

Rob - Asta este foarte bine. Acum ai vorbit pe limba mea şi asta e ceva ce am dorit ca oamenii să înţeleagă şi pentru acei oameni care urmăresc informaţiile lui Cobra şi PFC – încă o dată, Cobra şi eu, vom scoate în evidenţă, mereu : nu sta doar, ca să priveşti ştirile despre ce se petrece. Fă un pas şi fă schimbarea în viaţa ta şi în conexiunile tale spirituale. Ne vom antrena şi vom trece prin multe din aceste aspecte în conferinţa mea din Bolivia şi de pe Muntele Shasta. Vom trece prin diferite exerciţii de conectare cu meditaţie.
Prieteni, vom trece la întrebările voastre, acum.
Mergem mai departe, cu o mulţime de întrebări. Vom vedea la cât de multe putem să răspundem. Să începem cu aceasta. O tânără fată care ne urmăreşte, are 14 ani, doreşte să ştie cine sunt primele fiinţe simţitoare de pe Terra ?

COBRA - Întotdeauna au fost fiinţe simţitoare pe Terra, pentru că ele au fost cele numite FIINŢE-GARDIAN (N.MY.: Aceştia sunt FONDATORII de care vorbeşte Sal Rachele şi Lysa Royal, dar şi alţii, tot mai mulţi...) care erau responsabile pentru Crearea Vieţii pe această Planetă care începea să evolueze în viaţă biologică din viruşi, microbi şi aşa mai departe. Au fost aici, acum miliarde de ani.

Rob - OK. Iată răspunsul tău : Fiinţe de miliarde de ani şi multi-dimensionale. Cât despre fiinţele fizice, probabil că acestea sunt atât de departe în antichitate, încât nimeni nu poate şti cu exactitate.
Gregg Braden, în „Trezirea la Punctul Zero” („Awakening to Zero Point”), spune că atunci când Terra ajunge la Frecvenţa de REZONANŢĂ de 36 cicluri pe secundă, va fi momentul în care atingem Punctul Zerocolapsarea continuumului spaţiu-timp. Unele rapoarte spun că Frecvenţa de Rezonanţă a Terra este de 16 Hz. Dacă este adevărat, s-ar putea să avem... dacă este corect... asta ar însemna că ET trag înapoi.
Poţi vorbi despre asta ?... Care este Frecvenţa de Rezonanţă corectă, acum ?

COBRA - OK. Există multă dezinformare printre cercurile de „New Age”, despre Frecvenţa Rezonanţei Schumann. De fapt, sunt multe Frecvenţe de Rezonanţă Schumann.
Principala este la 8Hz. Aceasta a rămas neschimbată.

(Nota MarYan : Aşadar, repet ceea ce am afirmat puţin mai înainte, că detalii inclusiv despre această Frecvenţă de Rezonanţă Schumann voi aduce în următorul Editorial.
Punctul nostru de vedere îl puteţi re-vedea în ultimul articol despre „Parametrii Pământului şi ai Umanităţii”, în care puteţi observa care este această valoare „fundamentală”, cea Principală, din punctul – sau orizontul – nostru de vedere...)


Rob - OK. Mulţumesc. Există vreo cale prin care putem vedea particulele de tachioni cu propriii ochi ?

COBRA - Unii foarte inzestraţi, indivizi înzestraţi spiritual, le pot vedea cu ochiul interior. Pentru a le vedea fizic, este aproape imposibil.

Rob - Există vreun mod particular în care le putem simţi ?

COBRA - Desigur, cei care sunt senzitivi, le pot simţi. Multă lume poate trăi experienţa puternicului efect vindecător al acestora.

Rob - OK. În ultimul timp au tot apărut acele „Găuri gigantice de scufundare”. Ai putea vorbi... Au fost create de cineva, şi dacă este aşa, care a fost scopul lor ? – găuri gigante care merg în jos şi nu se mai termină.

COBRA - Da. Da. Au fost create de MR, pentru acelaşi scop pentru care Pleiadienii au creat cercurile din lanurile de cereale, pentru ca fiinţele umane să înceapă să-şi pună întrebări – pentru a rupe această MATRICE (Matrix) monotonă, care a fost creată de Archoni.

(Nota MarYan : Iarăşi sunt nevoit să revin – mai multe surse, nu doar Fondatorii, vorbesc de faptul că CERCURILE DIN LANURILE DE CEREALE sunt creaţia conceptuală şi proiectată a ARCTURIENILOR, aceste fiinţe total benevolente şi de înalt nivel de conştiinţă, în timp ce doar materializarea acestora în lanuri aparţine atât Pleiadienilor, cât şi Siriusienilor...)


Rob - OK. Altă întrebare. Ar putea fi posibil ca membri ai Chimera să se predea dacă realizează că jocul s-a terminat pentru ei ? Este capitularea o opţiune sau vor fi ei ucişi de propriul lor fel de a fi ? Sau niciodată nu vor fi capabili să ia în considerare aceasta (capitularea) ?

COBRA - Capitularea este întotdeauna o opţiune. Cei care se vor preda, vor avea o cale uşoară, în continuare. Dar majoritatea celor de acest tip, de obicei nu consideră capitularea ca pe o opţiune.
Însă capitularea a avut loc în trecut, are loc şi acum şi va continua să se petreacă şi în viitor.

Rob - Există membri feminini printre Chimera ?

COBRA - Aceasta este informaţie secretă.

Rob - OK. Poţi vorbi despre progresul cu Grupul Chimera, la acest punct al timpului ?

COBRA - Când va fi posibil ca să eliberez mai multe, o voi face atât cât este necesar, prin blog.

Rob - OK. Când vom avea la dispoziţie camerele de vindecare tahyonică, vor fi acestea capabile să inverseze imediat cancerul, boala Alzheimer, şi alte boli ameninţătoare ale vieţii ?

COBRA - OK. Avem deja la Suprafaţa Planetei versiunea de bază a camerelor de vindecare cu tahyoni. Acestea sunt construite. Nu sunt capabile ca să vindece bolile în mod direct, dar acestea vindecă sursa interioară a bolii, iar persoana intră apoi într-o transformare interioară care poate ajuta la vindecarea bolii.
Camerele cu adevărat puternice vor fi disponibile abia după Eveniment.

Rob - OK. Pentru persoanele normale : cu privire la Câmpurile Scalare de Plasmă ale Reţelei de implanturi de control mental, este influenţată frecvenţa la care se află o anumită persoană, dacă acele arme funcţionează sau nu – cu alte cuvinte, dacă cineva este extrem de conectat la propriul Eu Sunt Prezenţă, Reţeaua de Câmp scalar de Plasmă va fi mai puţin activă sau poate fi oprită complet ?

COBRA - Va fi mai puţin activă.

Rob - OK. Poţi vorbi despre „Seminţele-Stelare” („Star-Seeds”) ? Rolul lor personal şi Misiunea lor le va fi dezvăluită înainte de Eveniment ?

COBRA - OK. Pentru marea majoritate, nu. Sunt anumiţi indivizi care au lucrat cu ei înşişi, destul de mult, şi şi-au urmat propria misiune. Pentru aceştia, misiunile lor vor fi dezvăluite tot mai mult, cu fiecare zi. Pentru restul, cel mai probabil vor aştepta Evenimentul.

Rob - Poţi vorbi despre „Operaţiunile sub-lunare” care urmează după Operaţiunea MOSS, despre care ai menţionat în una dintre ultimele tale postări ?

COBRA - Asta este, din păcate, încă informaţie clasificată, iar când voi putea vorbi despre aceasta, o voi face prin blog-ul meu.

Rob - Iată o altă întrebare. Există altceva care ar putea fi încă un alt obstacol de trecut, pentru a se porni Evenimentul ?

COBRA - OK. Când vom curăţa acele Bombe STRANGELET şi TOPLET, cele de Plasmă, va fi o penetrare enormă şi va fi simţită.
Când vom face asta, Evenimentul va fi foarte aproape.

Rob - Evident, ar putea fi încă alte obstacole care au fost necunoscute şi care sunt în proces, dar acesta este cel final, este ultimul. Nimic dincolo...

COBRA - Ar putea sau nu să fie. N-aş spune nici una, nici alta. Avem de-a face cu Grupul Chimera, de mai bine de un an, şi există mult progres.

Rob - OK. Există reptilieni, câţiva dintre ei în formă fizică, aici ? Câţiva poate ?

COBRA - Nu în corpuri reptiliene. Încarnaţi în corpuri umane, da.

Rob - OK. Multă lume întreabă despre BRAZILIA. Brazilia este parte din BRICS. Multă lume e supărată că au o femeie preşedinte, acum. Există infiltrare în Brazilia ? Mai este încă în control Cabala, acolo ?

COBRA - OK. Oamenii au nevoie ca să înţeleagă că progresul Forţelor Luminii cu Alianţa Estică nu înseamnă că toate acele ţări se transformă pur şi simplu în paradis. Încă există multă influenţă a Cabalei în China, în Brazilia, în India în toate aceste ţări.
Prioritatea numărul unu este crearea unui Sistem Financiar alternativ.
Multe dintre celelalte aspecte ale structurilor guvernamentale ale acestor ţări sunt nevoite ca să aştepte, pentru că nu sunt suficient de puternice pentru a avea de-a face cu toate deodată.
Încă mai există multă corupţie în Brazilia – multă influenţă a Cabalei. Dar se pot observa anumite cursuri pozitive : micşorarea influenţei corporaţiilor internaţionale, micşorarea influenţei armatei SUA şi micşorarea influenţei petro-dolarului.
Acestea se pot verifica în Brazilia, China, în Rusia şi alte ţări BRICS.

(Nota MarYan : Simpatic, cum, atunci când din afirmaţiile lui Cobra de lunile trecute, rezulta clar mesajul că zona Estică, în frunte cu Rusia şi China, este practic eliberată de sub controlul Cabalei, devenind deja locul în care Lumina se manifestă mult mai liber, noi, pe blog, făceam „notă discordantă”, inclusiv în acele Editoriale, prin care punctam EXACT CEEA CE, ACUM, COBRA ESTE NEVOIT SĂ AFIRME.
Aici nu este vorba de „cine are dreptate”, ci de confirmarea unor realităţi care ne permit să afirmăm că şi alte afirmaţii importante, făcute de-a lungul timpului de noi, pe blog, despre subiecte foarte „fierbinţi” şi „vitale”, poate că nu sunt chiar atât de „deplasate” pe cât ar părea la prima vedere...)

Rob - OK. Mulţumesc. „Operaţiunea Tărâmul de Vis” („Operation Dreamland”) este un plan pentru după Eveniment ?

COBRA – „Operaţiunea Tărâmul de Vis” va exploda cu mari izbucniri de creativitate, după Eveniment. Va fi o „Nouă Renaştere” („Renaissance”).


Rob - Ai putea transmite oamenilor ceva mai multă informaţie despre aceasta ? Unii dintre noi ştim, dar mulţi nu ştiu. Ce este „Operaţiunea Tărâmul de Vis”, pe scurt?

COBRA - OK. Aş spune doar să mergeţi la blog-ul meu şi să căutaţi „Operation Dreamland” şi să citiţi postarea.

Rob - Foarte bine. Poţi răspunde la întrebarea : Foametea din Irlanda a fost o inginerie pentru ca poporul irlandez să se trezească, sau a fost un fenomen natural ? („The Irish Famine”)

COBRA - A fost, desigur. A fost o acţiune cu mai multe obiective. Primul a fost să creeze mai multă forţă de muncă sclavă şi ieftină. Mulţi dintre irlandezi au plecat în SUA şi au lucrat în condiţii oribile acolo, datorită foametei. Celălalt motiv a fost ca să suprime Energia Zeiţei care a fost foarte puternică în Irlanda. Acesta a fost planul Archonilor şi, de asemenea, să suprime trezirea Irlandezilor ca naţiune, precum şi pentru că intenţia Cabalei a fost ca să îi unifice cu Regatul Unit (N.MY.: Marea Britanie – ceea ce au şi reuşit parţial, prin aducerea în „Regatul Unit” – cu forţa – a nordului Insulei Irlandei sub forma acelui continuu focar de conflict, numit „Irlanda de Nord).

Rob - OK. Iată altă întrebare pe care o primesc, deseori. Nu ştiu dacă Comandantul Valian THOR şi oamenii săi au menţionat, dar Dr. Frank STRANGES a spus că au fost implicaţi în acea prăbuşire din munţi, de curând. Ai putea să ne spui motivul ?

COBRA - Da, desigur. Sunt multe motive. Primul este că erau anumite persoane la bord pe care doreau „să le reducă la tăcere”. Al doilea motiv este că au vrut să menţină frica în populaţia de la suprafaţă, pentru a menţine controlul.

Rob - OK. Este scopul Cabalei de a reduce populaţia umană ? Şi, odată ce au controlul asupra Planului ne-fizic, nu ar fi mai eficient pentru ei dacă ar lăsa sufletele să se încarneze aici ?

COBRA - OK. Este doar scopul unei facţiuni a Cabalei de a reduce populaţia. Aceştia sunt Rockefeller, Kissinger şi Bush, facţiunea Illuminati. Celelalte facţiuni nu sunt de acord cu acest plan. Acesta este unul din motivele pentru care planul nu a reuşit – şi nu va reuşi.
Marea majoritate a Cabalei doreşte ca să menţină populaţia umană şi nu să fie redusă, pentru că le place, de fapt, să aibă mulţi sclavi în jur.

Rob - OK. Cineva a întrebat despre „AIN SOPHIA”, dacă este asociată cu „materialele din Nag Hammadi”. Asta vine din alt Sistem stelar ? Care este sursa lui Sophia – „Pistis Sophia” ?

COBRA - OK. „SOPHIA” este Arhetipul antic al înţelepciunii încarnate a Zeiţei Terra. Zeiţa Terra este o entitate vie. Nu este Planeta fizică în sine, ci Conştiinţa Planetei care a venit din Soarele Central Galactic acum 4.6 miliarde de ani şi s-a încarnat, ancorând acea prezenţă de înţelepciune pe această Planetă fizică.

Rob - OK. Alfred Lambremont Webber a spus că a existat o discuţie. Unii oameni spun că Terra este mutată de ET benevolenţi în afara Sistemului Solar. Este Sistemul Solar curăţat şi reconstruit ? Alex Collier vorbeşte despre planete care au folosit ingineria unor forţe foarte puternice, prin care s-au schimbat orbitele lor.
Omnec Onec, şi ea a vorbit despre Terra cum că ar avea două Luni şi că una a explodat, acesta fiind motivul pentru care suntem susceptibili să fim de-balansaţi, pentru că mai avem doar o Lună. Ce se petrece ? Vor fi unele terra-formări sau formări solare cu schimbare de orbită ? Este corect că este posibil ca să fie efectiv schimbate orbitele planetelor de către super-forţe galactice ?

COBRA - OK. Este posibil ca să fie schimbate orbitele planetelor şi s-a întâmplat în istoria noastră galactică. Dar nu acesta este planul pentru această Planetă sau pentru vreun obiect mai mare din acest Sistem Solar, în viitorul apropiat.
Ceea ce poate reprezenta un plan se referă la schimbarea vibraţională a Sistemului Solar, iar aceasta are loc deja. Şi anumite schimbări la suprafaţa planetelor în Sistemul Solar au loc, de asemenea. Aceasta este confirmată în ultimele câteva decade, prin schimbări în modelele meteorologice, intensitatea câmpurilor magnetice şi altele, de la suprafaţa multor planete din acest Sistem Solar.
Nu voi comenta despre Schimbarea Polilor. S-ar putea sau nu să aibă loc.

Rob - OK. Multă lume întreabă despre Liniile de Timp viitoare şi câteva din căi – spuneai că Penetrarea este aproape şi, desigur, aceasta „aduce pe marginea scaunului” pe mulţi din cei care te urmăresc. Ei se întreabă despre liniile de timp.
Penetrarea ar putea să aibă loc la finalul lunii Mai. Ai vorbit despre o dată-ţintă în Ianuarie 2015, referitoare la re-setarea financiară. Multă lume e cumva... cred că ţine lumea pe vârfuri şi, oricum, nu vrem ca şi Cabala să ştie când vor avea loc toate acestea.
Care este situaţia cu aceste linii de timp potenţiale, ai putea să ne spui ? Există un anumit timp, în particular, în următoarea fereastră, când lucrurile ar putea arăta bine ?

COBRA - OK. O să explic perspectiva mea. Am fost implicat direct în operaţiuni pentru eliberarea planetei, pentru mai bine de 20 de ani, destul de activ. Şi, pentru mine, „curând” nu înseamnă „mâine” sau „săptămâna viitoare”. Deci, aceasta este relativ la cum percepe cineva ideea de „curînd”. Aş spune, din propria perspectivă, că suntem aproape de Penetrare, pentru că majoritatea operaţiunilor în care am fost implicat, pentru mulţi ani, au fost finalizate şi au avut succes. Aş spune că majoritatea proiectului a fost adus către finalizare. Nu spun că are loc astăzi, sau nu spun că are loc mâine. Nu spun că se va întâmpla pe 1 ianuarie 2016. Această dată este data ţintă pentru Alianţa Estică şi planurile lor. Ar putea fi sau nu data ţintă pentru Eveniment.

Rob - OK, să vedem. Altă întrebare pe care o avem aici este cu privire la clone. Am vorbit ceva despre aceasta în interviul anterior. Îmi pare destul de interesantă. Cred că oamenii ar fi interesaţi de asta. Ai putea să vorbeşti despre procesul de clonare ? Avem o entitate de suflet care locuieşte într-un corp. Ce se întâmplă... să spunem că ei fac 3 clone diferite. Aceste clone sunt puse la gheaţă şi aşteaptă un moment în care George Bush ar putea să fie ucis şi atunci acel suflet este împins în alt corp clonat, sau sunt mai multe corpuri care funcţionează şi, dacă este aşa, atunci este acelaşi suflet care locuieşte în aceste corpuri ?

COBRA - De fapt este vorba de un suflet, în marea majoritate a cazurilor. Sunt şi unele excepţii, însă extrem de rare. În marea majoritate a cazurilor, Sufetul locuieşte într-un corp.
În cazul lui George Bush, ca exemplu, dacă este ucis, el va fi capturat de Archoni în planul eteric. Va fi transportat la unitatea de pe Long Island în planul eteric şi apoi va fi depus, prin câmpuri magnetice puternice, în corpul clonat care va fi ales de el. El se va trezi în acel loc şi apoi va fi transportat înapoi la locaţia originală.

Rob – Deci, în acest timp, atunci când vezi o fiinţă care arată ca şi George Bush, este posibil ca o clonă să funcţioneze şi să nu aibă sufletul lui George Bush în interior ? Dacă-i aşa, cum funcţionează acea fiinţă, acea clonă ?

COBRA - OK. Au fost unele... ceea ce oamenii ar numi „clone-robot”, care sunt roboţi-clone ce nu au suflet. Aceste entităţi au fost curăţate de pe suprafaţa Planetei, acum mult timp.
Ceea ce mai avem acum, pe lângă clone, sunt „asemănătorii”. Ei sunt fiinţe care arată similar cu George Bush, de exemplu, şi tind să apară în anumite locaţii care sunt, din punct de vedere al securităţii, un risc pentru George Bush.

Rob - OK. Un lucru interesant pe care aş dori... mi s-a părut interesant. Am vorbit cu Fred şi apoi, desigur, am citit notele de contact ale lui Billy MEYERS pe când aveam 17 ani, înainte ca cineva să fi ştiut despre el. Am fost foarte fascinat de faptul că Pleiadienii l-au luat pe Billy într-o zonă... şi dacă poţi vorbi despre aceasta şi despre etica unor oameni care au menţionat aceasta ?
Bănuiesc că rasele benevolente au un mod de a crea un tip de fiinţă care este un fel de umanoid şi totuşi un fel de... nu ştiu cum aş putea să-i spun, un „vegetal” sau o conştiinţă de tip animalic. Ei au câteva dintre maşinăriile lor în baze care funcţionează cu diverse „chestii”, iar, din afară, acea persoană ar arăta ca un sclav, dar, potrivit lui Billy Meyer, el a intrat şi a văzut aceste fiinţe şi arătau cumva ca nişte „zombi”. Nu erau simţitori cu adevărat, dar erau corpuri umane. Erau capabili să desfăşoare anumite funcţiuni.
Ai putea vorbi un pic despre această tehnologie şi cum poate fi aceasta considerată a fi etică de către aceste Forţe ale Luminii, şi care este situaţia cu aceste fiinţe care arată cumva ca nişte clone, cred – asta sunt ?

COBRA - OK. Aceasta este una dintre părţile triste ale experimentelor genetice care au avut loc în bazele din subteran. Forţele Luminii nu au făcut aşa ceva. Aceasta au făcut-o mai mult Cabala, iar aceasta s-a întâmplat mai ales în bazele militare subterane care erau aliate cu programul spaţial Draco-Reptilian.

Rob - OK. Vorbeam despre momentul în care Billy Meyers a fost pe una dintre nave. Pleiadienii aveau un fel de fiinţe, potrivit celor spuse de el, despre care ei spuneau că sunt un fel de fiinţe create, dar nu sunt cu adevărat umani. Adică... cred că a spus, un fel de „conştiinţă vegetativă”? Puteau fi programaţi.

COBRA - Nu pot să confirm aceasta.

Rob - Nu poţi confirma asta. O să încerc să îţi aduc chiar notele lui Billy Meyers. Cred că unele lucruri s-au petrecut pe acolo. Cred că este ceva diferit.
Ai putea să vorbeşti despre... multă lume are probleme cu întrebarea asta... Ai putea vorbi despre iertare şi compasiune către Cabală şi oamenii implicaţi în aceasta ? Cred că Grupul Chimera şi „Civilizaţia de ruptură” şi Archonii sunt nivele uşor diferite ale acesteia. Ai putea vorbi despre compasiune şi iertare către acest tip de situaţie ?
Ştim că este atât de multă suferinţă şi atât de mulţi oameni care... Pare că în acest punct din timp, ştii, există un sentiment puternic de „zvâcnire”.

COBRA - OK. Compasiunea către Cabală îşi va face loc numai după ce Cabala va fi oprită. Oamenii sunt supăraţi pentru motive bune, iar mânia lor este nevoie ca să fie canalizată în oprirea Cabalei. Când Cabala va fi oprită, după arestarea lor, nu aş sugera ca să fie alimentată frustrarea oamenilor către Cabală, pentru că aceasta nu ar rezolva nimic.
După ce vor fi arestaţi, vor avea dreptul la o judecată cinstită. Când crimele lor vor fi expuse pe baza deciziilor lor, viitorul lor va fi decis. Dacă doresc să-şi amendeze acţiunile lor trecute, li se va oferi o oportunitate. Dacă nu doresc să facă aceasta, ei vor fi duşi în Soarele Central Galactic, iar prezenţa lor individuală de suflet va fi ştearsă din acest univers dimensional. Ei vor înceta să mai existe.

(N.MY.: Cobra se referă atât la aspectul de PERSONALITATE, cât şi la cel de INDIVIDUALITATE al fiinţei respective, care va fi „resetat”, revenind la stadiul de „Spirit virgin” – după cum am mai amintit acest aspect în postări anterioare.)


Rob - OK, iată o întrebare pe care a avut-o cineva. Multă lume cam intră în această frică. Cineva a menţionat că POLONIA s-a aflat în mijlocul unui mare stres, datorită graniţelor sale de la est şi vest. Cineva întreabă dacă există vreo tensiune acolo care are loc între, cred, forţele europene ale NATO şi Rusia. Ei cred că Polonia... oamenii se întreabă dacă ar fi necesar ca să emigreze din Polonia. Există vreun potenţial ca ceva să izbucnească acolo ?

COBRA - Din nou, asta este însămînţare de frică. Escaladarea războiului între Forţele NATO şi Rusia este extrem de improbabilă.

Rob - OK. Iată una interesantă. Ce este trans-sexualismul ? Cum va arăta după Eveniment, ca posibilitate de corectare a corpului ? Ce se va petrece cu unii oameni care şi-au făcut schimbare de sex ?

COBRA - OK. La o anumită fază după Eveniment, şi mai aproape de Primul Contact, oamenii vor fi capabil să experimenteze transmigrarea din corpul lor actual într-un corp de polaritate opusă. Deci, dacă cineva este bărbat şi ar vrea să experimenteze viaţa din perspectiva unei femei, va putea să fie teleportat într-un corp de femeie, în acel moment. Prin unele experienţe de acest gen, unii oameni îşi vor clarifica identitatea lor sexuală şi îşi vor vindeca unele din traumele lor din trecut.

Rob - Uau. Foarte interesant. Deci va exista posibilitatea pentru oameni ca să-şi schimbe corpul. Va fi posibil doar pentru oamenii cu boli extreme, sau este o certitudine ? Adică, nu ştiu... cumva pare că avem o responsabilitate pentru corpul în care suntem şi, chiar dacă nu am fost atacaţi, putem totuşi avea un corp nou.
Care este situaţia ? Există o karma în care nu poţi pur şi simplu să distrugi corpul, prin acţiuni negative, şi să obţii unul nou ?

COBRA - OK. Karma nu există aşa cum este descrisă în paradigma Archonică. Dacă cineva va avea nevoie de un corp nou, acesta va fi pus la dispoziţie, pe baza unor anumite priorităţi. Oamenii cu boli terminale, cu dureri cronice, vor fi vindecaţi. Dacă acel corp nu poate fi vindecat, acele persoane vor avea posibilitatea ca să-l schimbe cu un corp diferit, pe măsură ce ne îndreptăm către Primul Contact şi după aceea.
Ca şi în cazul majorităţii raselor avansate, ei pot alege să-şi schimbe corpurile lor, potrivit propriei lor ghidări interioare.

Rob - Uau, asta este foarte interesant. Omul numit Bob Reynaude – un contactat faimos al lui Gabriel Green, care lucrează cu oameni de pe Planeta KORRENDOR – s-a îndrăgostit efectiv de o femeie de acolo, de aceea merge în acel loc şi chiar locuieşte într-un corp Korrendorian, unde va merge după ce va face trecerea de aici. El îşi va trăi viaţa pe Korrendor. El este unul din acei oameni despre care vorbeşti.
Ai menţionat cu ceva timp în urmă că, după invazia din Congo din 1996, Archonii au petrecut o perioadă, din 1996 pînă în 1999, în programul de implantare în masă. A fost aceasta cu ajutorul Grii-lor ? Erau implanturi fizice ? Au fost nano-implanturi ? Ai putea vorbi un pic despre aceasta ?

COBRA - OK. Mai întâi, a fost o implantare masivă prin tehnologia eterică de plasmă scalară. În al doilea rând, multe dintre implanturi au fost distribuite global prin programele de vaccinare cu bio-chip-uri.
Au existat, de asemenea, un anumit număr de experienţe de tip MI-LAB, în care subiecţii erau luaţi în baze subterane şi implantaţi fizic, după sesiunile de programare mentală, bazate pe traumisme psihice.

Rob - OK. Ne apropiem de final aici. Mai avem câteva întrebări prin care vom trece. Ai putea să vorbeşti despre faptul dacă există mai mult de o Piatră CINTAMANNI ? (N.MY.: Este echivalentul „Pietrei Filozofale” din Alchimia Occidentală.)

COBRA - De fapt, Piatra Cintamanni... sunt două aspecte ale acestei pietre. Un aspect al acesteia este că „a căzut” venind de pe Sirius. Sunt multe fragmente ale acestei pietre. În cea mai mare parte a istoriei, acea piatră a fost în mâinile Reţelei Agartha. Mici fragmente au fost eliberate umanităţii sau, mai precis, anumitor indivizi mai puternici, care au lucrat pentru Forţele Luminii. Şi, foarte recent, Forţele Luminii au început să elibereze părţi din această Piatră în mod masiv. Voi scrie o postare pe blog despre aceasta, destul de curând.

Rob - Este posibil pentru oamenii normali ca să primească pietre Cintamanni ?

COBRA - Da, se va face ca aceasta să aibă loc.

Rob - Mulţumesc. Iată altă întrebare. Cred că are de-a face cu... e una din întrebările de care şi eu sunt interesat. Una este cum l-a adus Isus pe Lazăr înapoi din morţi ? Şi apoi urmează o altă întrebare.

COBRA - A fost implicată o anumită tehnologie de tip ET în aşa numitele sale miracole.

Rob - Corect, deci a avut o misiune aici, pentru a desfăşura anumite lucruri şi ei practic au spus, scuze, ştiţi, Pleiadienii au chemat pe Fiul Creatorului şi noi vom prelua Reţeaua Archonică şi asta au făcut, aşa-i ?

COBRA - A fost mai degrabă o acţiune Siriusiană şi nu atât de mult Pleiadiană.

Rob - OK. Ai putea vorbi puţin... multe întrebări... avem aceste regresii din vieţi trecute. Oamenii vor să ştie cum au fost vieţile lor trecute şi chestiuni de acest gen şi care au fost încarnările lor trecute ? Se pare că DOLORES CANNON... a trecut dincolo, dar părea că era destul de clară. Se pare că hipnoza este calea de a trece de asta.
Ştii vreo altă cale prin care oamenii pot contacta reîncarnările lor trecute, altfel decât acel „Disc de Aur al Soarelui” din „Templul celor Şapte Raze” din Peru ?


COBRA - Cea mai simplă şi cea mai sigură cale de a-ţi reaminti încarnările trecute este să îţi întăreşti conexiunea cu sufletul tău şi, când soseşte timpul, memoria sufletului va reveni în creierul tău fizic şi îţi vei aminti.

Rob - OK. Mă întrebam dacă ai putea descrie oamenii... multă lume a vorbit despre ce ai spus despre experienţa morţii şi dincolo de ea. Multă lume era preocupată de membrii lor de familie şi de ei înşişi, mai ales. Ai menţionat că Planul Eteric nu este cel mai bun loc unde să te afli acum, când treci dincolo.
Ce ar putea face oameni dacă... este posibil ca la momentul morţii... care este situaţia ? Îi va aştepta cineva ? Va fi un Archon fals care îi va manipula ? Vreun membru de familie le va spune „Da, vino în Lumină” şi vor intra în Reţeaua de reîncarnare a Archonilor ?

COBRA - De fapt, după ce treci Tunelul către Lumină, te vei întâlni cu cei dragi. Nu e niciun truc. Este o situaţie reală. Există o prezenţă mai luminată în Planurile Eterice mai înalte.
Încă eşti în interiorul ciclului de re-încarnare. Nu ai posibilitatea să fii liber în totalitate, să ieşi din Sistemul Solar şi să te duci pe Sirius sau Pleiade. Situaţia nu este chiar atât de rea pe cât a fost, dar dacă părăseşti încarnarea într-un fel obişnuit, înseamnă că eşti bătrân şi pe moarte, cel mai probabil într-o stare mentală perfect balansată. Dar dacă te sinucizi, eşti într-o stare de excitare, iar atunci tranziţia nu este atât de uşoară şi simplă, pentru că emoţiile tale şi câmpul tău energetic sunt într-o stare de excitare, iar atunci tranziţia nu mai este uşoară, şi este mai uşor pentru Archoni ca să „îţi apese butoanele”, de vinovăţie, de exemplu, şi să te „încarcereze” pe mai departe.

Rob - OK. Încă două întrebări, aici. Avem câteva întrebări despre aceasta. Ştiu că ai spus câte ceva în postările tale. Ai putea să ne spui istoria din spatele AIIB (N.MY.: „Banca de Investiţii în Infrastructură din Asia”, condusă de către China) şi care este rolul AIIB în Resetarea Financiară la Eveniment ?

COBRA - Este simplu, aceasta este un vehicol al distribuirii de fonduri care vor fi eliberate după Eveniment, pentru proiecte de infrastructură. Chiar acum ei creează, aş spune, „instituţia birocratică” care are nevoie să fie stabilită pentru nivelul curent de conştientizare.
Pentru că, atunci când Evenimentul va avea loc, aceste fonduri este nevoie ca să fie canalizate prin anumite infrastructuri birocratice şi instituţii. Şi AIIB este vehicolul perfect pentru aceasta.

Rob - OK, şi iată o altă întrebare. Oamenii vor să ştie ce este Satelitul „Cavalerul Negru ? Alex Collier a spus că este o gigantică „Patrulă de autostradă” a Super-Luminicilor, pentru a monitoriza căile astrale şi viaţa din diverse sisteme.
Ai fi de acord cu asta ?

COBRA - Nu aş fi de acord. De fapt, existenţa satelitului „Cavalerul Negru” („Black Knight”) este o ipoteză. Nu se bazează pe un fapt. Este bazat pe câteva fotografii vechi ale NASA care, de fapt, arată o parte a programului NASA.
Aceasta nu înseamnă că nu există sateliţi artificiali care sunt foarte vechi. Da, există, dar sunt mult mai bine ascunşi şi nimic nu este cunoscut despre ei, în afară de Programul Spaţial Secret – adâncul secret al programului spaţial. Oricine altcineva nu are nicio idee despre ei.


Rob – Recent, au avut loc câteva explozii mari, auzite de unii oameni, în subteran şi a fost, de asemenea, şi un cutremur în California, în zona Burbank, unul foarte mic. Multe lume se întreabă... avem de-a face cu... încă este posibil să mai avem ceva activitate tectonică ? Este, evident, controlată de Forţele Luminii, pentru a elibera tensiunea din punctele situate de-a lungul „Liniilor de acupunctură Planetare” (N.MY.: „Ley Lines”), pentru vindecare. Am putea avea vreunul ? Vom primi vreo informaţie dacă va exista ceva activitate tectonică majoră şi dacă va fi vreunul din acestea în Yellowstone ?


COBRA - OK. Forţele Luminii monitorizează situaţia din Yellowstone şi o echilibrează de ceva vreme. Ar putea să nu fie capabili ca să ghideze total situaţia, fără niciun cutremur sau alte probleme în acea zonă.
Nu pot să garantez, dar cel mai probabil, acestea nu vor fi foarte dramatice.

Rob - OK. Deci alt loc pe care l-ai menţionat, cred că a fost CHILE în America de Sud. Va exista ceva mai multă activitate. Este corect ?

COBRA - Este posibil.

Rob - OK. Bun, doamnelor şi domnilor, ştiu că am avut multe întrebări care s-au perindat pe aici şi n-am fi putut trece prin mai multe întrebări de-ale voastre, pe care le-am avut astăzi.
Am avut multe subiecte prin care am trecut. A fost foarte informativ. Din nou, mulţumesc, Cobra, pentru că ni te-ai alăturat şi astăzi, şi Victoria Luminii !

COBRA - OK. Mulţumesc tuturor pentru audiţie. Şi voi spune din nou, Penetrarea este aproape. Asta nu înseamnă că va avea loc mâine, dar este nevoie ca să repet aceasta, pentru a ancora şi a înrădăcina această energie în conştiinţa fiinţei umane.
Suntem aproape de Faza de Penetrare. Am lucrat la aceasta pentru multe, multe vieţi, şi mai ales în această viaţă, şi ne apropiem.

Rob - Mulţumesc, Cobra, pentru acest calup de informaţii. Aş încuraja pe toată lumea ca să aibă încredere în Forţele pozitive ale Luminii şi puterea propriului vostru Suflet. Conectaţi-vă cât de mult se poate prin pura inteligenţă a gândului cu propriul EU SUNT PREZENŢĂ şi aceasta vă va ajuta ca să atingeţi Victoria Luminii !

Mulţumesc că aţi venit pe site-ul thepromiserevealed.com.

Fiţi binecuvântaţi.


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Buna. Frumos articol Marian.Este interesant si bine de stiut si acest articol de pe link-ul http://spirituletern.blogspot.hu/2015/05/activarea-portii-stelare-andromedane-la_5.html?m=1
    Este mesaj de la Sananda.
    Violeta L.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marian te rog frumos sa ne spui daca exista la noi in tara un grup ,, Event suport ,, ?!

    RăspundețiȘtergere