vineri, 8 mai 2015

COBRA : RAPORT la Conferinţele Europene „Penetrarea” („Străpungerea”) – 7 mai 2015.



RAPORT
la
Conferinţele Europene „Penetrarea” („Străpungerea”)
7 mai 2015





Seria europeană de conferinţe a început cu Conferinţa de la Konstanz, Germania (N.MY.: Este vorba de acea conferinţă ţinută în aceeaşi zi în care noi, Asociaţia „CESAN”, organizam Conferinţa Galactis de la Bucureşti, din 22 martie 2015).

Puteţi citi aici raportul acelei Conferinţe.


Şi puteţi citi şi notiţele destul de precise de la conferinţă, aici, în :






A doua conferinţă a avut loc în apropierea Eastbourne, în Marea Britanie – în timpul week-end-ului, căci a existat un tranzit foarte important al lui Venus, pe lângă clusterul (roiul) Pleiadelor :




Energia care a tranzitat a declanşat o puternică infuzie de energii ale Zeiţei, venite din Centrul Galactic, alături de o intensă purificare a învechitelor arhetipuri patriarhale.

În aparenţă, energiile au fost prea intense pentru organizatorul evenimentului şi pentru alţi câţiva colaboratori ai acestuia, care au afişat un comportament „dezgustător”, care încă se află în proces de purificare...

Cu toate acestea, ei nu au reuşit să perturbe conferinţa în mod semnificativ, astfel că evenimentul a putut să reprezinte, totuşi, un mare succes.

Puteţi citi aici scurte notiţe şi din cadrul acestei conferinţe.


A treia conferinţă a avut loc la Napoli, în Italia. Napoli este situat în apropierea unui triunghi de vortexuri foarte puternice al Zeiţei şi a reprezentat, încă de pe vremea romanilor, un foarte puternic centru al societăţilor secrete pozitive dedicate Zeiţei Isis.

Acolo am avut un grup foarte echilibrat şi frumos de oameni dedicaţi, care au permis încheierea conferinţei într-o notă de echilibru, iubire şi bucurie...

Ca urmare a acestei conferinţe, Triunghiul de vortexuri ale Zeiţei din Napoli a fost activat iar Vortexul energetic din Napoli a fost vindecat, transformând acest oraş-cheie într-un Punct de Lumină din interiorul Reţelei Planetare de Lumină.




Acolo, napolitanii cresc chiar şi plante alimentare în aceste tuneluri, după cum puteţi vedea din această imagine :



Sistemul de tuneluri de sub Napoli este o parte dintr-un tunel principal („autostradă”) care porneşte dinspre Malta către Vatican.

Potrivit unui localnic întâlnit în Napoli, o „cameră de teleportare” a fost construită în interiorul unei baze militare subterane din apropiere de Napoli. Această bază a fost parte a Programului Spaţial Secret din Italia.


S-ar putea ca voi să fi observat că eu nu am avut nicio postare de informaţii semnificative, în ultimele săptămâni.

Acest lucru se datorează faptului că ne aflăm într-o perioadă foarte delicată, în care orice eliberare de informaţii semnificative ar putea împiedica operaţiunile Forţelor Luminii, care au loc în spatele scenei, din prezent...

(Nota MarYan : Iată că, astfel, Cobra, mă ajută ca să explic cât mai simplu şi direct, dincolo de orice alte „justificări”, de ce şi noi, pe acest blog, am fost atât de rezervaţi în ultima lună, de parcă „am fi dispărut”, după cum probabil aţi observat deja...)

În curând, voi fi în măsură ca să eliberez mai multe informaţii.


Permiteţi-mi să vă spun doar că exerciţiul militar „Jade Helm va oferi Militarilor Pozitivi acea atât de necesară pregătire, în condiţii reale, de a face faţă la situaţiile care pot apărea la momentul Evenimentului.

Cabala încearcă să manipuleze realitatea despre acest exerciţiu, prin difuzarea de scenarii bazate pe frică, ca parte a războiului lor psihologic.

Eu voi calma unele temeri, subliniind că Forţele Luminii au transmis foarte clar că Legea Marţială NU va fi introdusă în SUA, în niciun caz !

De asemenea, ei au sugerat cu tărie ca fiecare să rămână calm şi să nu se angajeze în niciun conflict pe care Cabala ar putea încerca să-l orchestreze.



Înainte ca mai multă informaţie să fie eliberată, despre situaţia planetară şi exo-planetară, vă puteţi re-împrospăta memoria cu acest video...

...echilibrându-vă câmpul vostru energetic cu aceste rezonante frecvenţe muzicale...



Vorbitorii de limbă franceză vor fi fericiţi să afle cum cartea „Contact cu Agartha” este acum disponibilă în limba franceză.


Penetrarea prin Compresie este aproape !




5 comentarii:

  1. stati cminti ca ne ocupam noi de voi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am înţeles sensul acestei "ironii", dragă "anonim". Însă tu ai înţeles cu adevărat ce înseamnă "a sta calm" (şi nu "cu-minte") ?...

      Ideea este că, aşa cum există "pasiunea detaşată" de care am tot amintit pe blog, putem manifesta şi o "intervenţie detaşată" şi, mai ales, "non-violentă" (şi nu doar fizică, ci mai ales la nivelurile interioare).

      De aceea, se pare că se cere o re-amintire a ceea ce a reuşit un Gandhi şi mulţi alţi "eroi anonimi" acum, când timpurile sunt atât de provocatoare şi cer o aemenea atitudine în care ingredientul principal să fie echilibrul interior şi cât mai multă armonie în manifestare.

      După cum am mai precizat, urmează "al 13-lea Editorial", care va aborda mai multe subiecte, inclusiv de acest tip...

      MarYan, cu drag.

      Ștergere
  2. NAMASTE !!! Lasă că este mai bine aşa decît să se facă prea multă gălăgie pe ceva nemanifestat ! Eu te rog ca în acest moment de relaş să faci -dacă poţi şi vrei- o informare a stării noastre vis a vis de noile fărădelegi înfăptuite fără ştirea poporului aşa cum este LEGEA BIG BROTHERS,CE SE ÎNTÎMPLĂ CU LEGEA SILVICĂ,DE CE ACTUALUL PREŞEDINTE PARE CĂ ŞI-A UITAT O PARTE DIN PROMISIUNILE FĂCUTE ELECTORATULUI CU O JUMĂTATE DE AN ÎNAINTE-oare să danseze domnia sa după o altă partitură ??? Şi în general ce avertismente ne mai dă prietenul tău radiestezist ? Văd pe paginile de socializare tot mai frecvente luări de poziţie de către opinia publică,nivelul nemulţumirilor crescînd de la o zi la alta.Ştiu că numeroşii vizitatori ai site-uli tău au la fel ca mine multe semne de întrebare fiind pe bună dreptate interesaţi de viitorul cel puţin apropiat al naţiunii noastre,dar şi de drepturile cetăţeneşti tot mai abuziv violate incepînd de săptămîna trecută. Mulţumesc pentru înţelegere. GeorgedeDrobeta

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Maryan pt acest articol si...Bine ai revenit!Am gasit un articol care este in ton cu ceea ce citim si aici.Eu il recomand ca "e bine de stiut"Acesta este linkul
    http://spirituletern.blogspot.hu/2015/05/de-la-ierarhia-spirituala-si-federatia.html?m=1
    Lumina si iubire !

    RăspundețiȘtergere
  4. nu sunt traduse , acolo unde am intrat, cred ca mai multi care nu stiu engleza foarte bine ar fi interesati sa citeasca, va multumim

    RăspundețiȘtergere