vineri, 29 mai 2015

MarYan : EDITORIAL (nr. 13) - VOAL-ul a CĂZUT ! 1. ACUM este Timpul Eliberării Noastre (Partea 1-a)



MarYan : EDITORIAL (nr. 13)

VOAL-ul a CĂZUT !

1. ACUM este Timpul Eliberării Noastre.

Partea 1-a





Astăzi este Vineri, 29 mai 2015, momentul în care venim cu această (atât de simplă) afirmaţie pe care o pregăteam de... o lună şi jumătate – după cum „promisesem” pentru al 13-lea Editorial : VOALUL A CĂZUT.

Detaliile s-ar lega de o zi – care, poate, cândva, va fi şi „oficial” menţionată – respectiv dimineaţa zilei de... Vineri, 17 APRILIE 2015.


Dar iată şi poza textului pe care l-am scris încă din 30 aprilie, deci la două săptămâni de la acest „Eveniment” – ca o „consemnare” a acestei informaţii care, atunci, încă nu putea fi transmisă :



Deci, iată-ne acum, fix la 6 săptămâni de la acel moment („Căderea Voal-ului”), atât de aşteptat şi de „monitorizat” în acea perioadă...


Acum, privind retrospectiv, este uimitor câte „pasiuni” a declanşat acel moment, câte persoane au fost atât de emoţional prinse în joc, şi mai ales cu anumite „valuri” care au produs efecte, nebănuite nici chiar de noi – inclusiv prin acea atitudine atât de larg răspândită în Zona Românească de „a se prelua din zbor” o idee şi de a fi asumată, însă, cel mai grav, de a fi interpretată (în necunoştinţă de cauză) şi chiar per-vert-ită...

De aceea am fost nevoiţi să ne oprim în acel moment (imediat după încheierea Portalului „nebun” din 17-22 martie 2015), când aceste „efecte secundare” deveneau tot mai pregnant „d-efecte primare”, atât de intens vehiculate pe acel blog de care chiar nu mai vreau să(-mi) amintesc...

Faptul că acea „maree” de idei bizare şi „măsurători” exprimate de administratorul acelui blog s-a oprit la fel de brusc precum a început (în jur de 3-4 aprilie) denotă clar o acţiune foarte „interesantă” de „învăluire” şi pervertire a acestor informaţii.

Şi, cum tot mai mulţi dintre „cititori” erau din ce în ce mai dezorientaţi (observaţie susţinută inclusiv prin comentariile de pe blog), atunci concluzia pentru „retragere temporară” a fost, iată, logică şi eficientă, căci, iarăşi, TIMPUL a rezolvat dilema celor „tulburaţi”...

Nu ştiu dacă voi mai reveni şi în Partea a doua asupra acestui „bizar” aspect, însă eu vă sugerez să observaţi şi să trageţi concluziile de rigoare, care ţin în primul şi în ultimul rând de nevoia tot mai mare de DISCERNĂMÂNT, atunci când „navigaţi” pe Net şi ajungeţi într-o oricare zonă – moment în care „Senzorul Inimii” este necesar să funcţioneze la parametri maximi !


Acum repetăm că acea perioadă a fost chiar „critică” pentru evoluţia planetară, căci în week-endul de dinaintea acelei zile de marţi, 17 martie 2015, riscul de Război a fost maxim !

Aş putea spune, acum, că atunci a fost, dacă nu „momentul”, cel puţin unul din acele momente în care „agitaţia” Cabalei a fost la paroxism, pentru a crea un eveniment (Orice! – Oriunde!) care să genereze entropie şi vibraţii joase, pentru a mai ieşi din „corzile” în care deja simţeau că erau împinşi de către Forţele Luminii.


De aceea, acum, privind retrospectiv, mult mai relaxaţi în faţa monitorului (eventual cu un suc, o bere sau o cafea...), putem chiar să zâmbim amintindu-ne de riscul real ca, în acele momente, să fi fost aruncaţi pe o Linie Temporală care implica Războiul mondial şi multă suferinţă umană (ca hrană directă pentru reptilieni şi alţi minunaţi „drăgălaşi”).
  



De ce nu s-a întâmplat aşa ceva ?

Iată, dincolo de „anemicele” noastre „implicări” în energia evenimentelor (prin „MEDITAŢIILE” generatoare de Lumină, ca „materie primă” pentru Forţele Luminii implicate în Lupta directă), INTERVENŢIA DIRECTĂ a Civilizaţiilor Extra-Terestre a fost, ca de obicei şi de fiecare dată, factorul decisiv care a blocat poate „în ultimul moment” o asemenea declanşare de forţe – ca şi oprirea sau neutralizarea rachetelor nucleare care deja fuseseră activate, în câteva zeci de cazuri, în ultimii zeci de ani.


Aşadar, acum, în Prima Parte a acestui Editorial, venim cu această scurtă informare, care „aştepta” de atâta timp, pentru ca fiecare să poată SIMŢI ceea ce noi Transmitem acum.

Deşi poate părea ciudat că nicăieri nu mai apare vreo informaţie în acest sens, şi mai ales la COBRA, acum sunt nevoit să re-amintesc că noi am fost, poate, singurii care am avut rezerve la informaţia „aruncată” de Cobra, care-i făcuse pe toţi „să o ia la vale” în 6 februarie al acestui an, despre „Căderea Voal-ului” – când am precizat că, din perspectiva noastră, Voalul nu era căzut.

Şi, deşi majoritatea mediei alternative deja „petrecea” şi „se veselea”, la scurt timp (după 3 zile, pe 9 februarie 2015) a apărut şi „revenirea” lui Cobra, că, într-adevăr, încă nu putem spune că acel Voal ar fi picat...

...Şi acum, pe acest fond aparent „senin”, în care se vorbeşte intens de „ELIBERAREA COLONIILOR!” şi nu se mai aminteşte niciun cuvât şi nici măcar vreo întrebare nu mai apare despre acel Voal, noi venim ACUM şi afirmăm AICI că acesta este deja istorie de o lună şi jumătate, din data de 17 aprilie 2015.
  



Aparent ciudat, nu-i aşa ?


Timpul, iarăşi, va lămuri şi acest aspect, însă eu doresc să lămuresc în primul rând de ce Acum a apărut această „dezlegare” la informaţie, şi nu mai devreme sau mai târziu ?

Acest răspuns are legătură, evident, cu momentul din 30-31 mai 2015, numit de Cobra „Eliberarea Coloniilor!”, când acea Meditaţie de la ora 21.00 GMT (ora 00.11 pe 31 mai, ora României) reprezintă un MOMENT DECISIV care poate cataliza o Reacţie în Lanţ ce poate produce anumite modificări în Energia Planetară şi mai ales în LINIILE TEMPORALE, cu efect direct asupra EVENIMENTULUI !...


...Şi, apropos, cum mai stăm cu Evenimentul şi cu Lumina pe Pământ ?

Pentru a nu ne ambala şi a nu fragmenta răspunsurile, haideţi să le lăsăm pentru Partea a Doua care, „vreau/nu vreau”, trebuie să vină în orele următoare, înaintea meditaţiei de sâmbătă noapte...


Deocamdată, după cum spuneam, vă propun să Meditaţi la această informaţie legată de Voal, observând în ce măsură aceasta este percepută şi asimilată de către propriile voastre sisteme interioare de valori („DISCERNĂMÂNT-ul...).




Cu acelaşi drag,


MarYan

7 comentarii:

  1. Multumesc pt tot ,felicitari noua tuturor pt ca voalul a cazut,sa ne adunam cu lumina si iubirea noastra cat mai multi pentru eliberarea coloniilor si pentru realizarea tuturor conditiilor pt ca evenimentul sa se declaneze
    Lumina a invins!Ma iubesc si va iubesc
    vali

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE MarYan ! Da ....şi după meditaţia de sîmbătă noaptea hai să ne unim -IAAAR FORŢELE SĂ FACEM CEVA ŞI PENTRU ŢĂRIŞOARA ASTA A NOASTRĂ CĂ PREA E "ÎMPUŞCATĂ" DIN TOATE POZIŢIILE ŞI VÎNATĂ DE CĂTRE TOŢI VENETICII PĂMÎNTULUI CARE DE LA AI NOŞTRI VAJNICI TRĂDĂTORI DE ACOLO DIN VÎRF,CĂ PE AICI AR FI ELDORADO EUROPEI ŞI CUM NU AVEM ADEVĂRAŢI PARTIOŢI LA PUTERE ,PUTEM FI UŞOR FURAŢI ŞI APOI COLONIZAŢI. TOT PRIN PUTEREA AMPLIFICATIVĂ A MEDITAŢIILOR DE PURIFICARE PUTEM PAŞNIC CONTRIBUI LA SALVAREA A CE MAI POATE FI FERIT DE POFTELE ŞI NESAŢIETATEA TUTROR MAFIILOR CARE ŞI-AU GĂSIT SÎNUL MATERN LA POLITRUCII ŞI AŞAZIŞII "oameni de afaceri". ŞTI CĂ IAR S-A PUS PE TAPET VECHEA OBSESIE DE A EXPLOATA ZONA GROZĂVEŞTI-dacă nu mă înşel,la cîţiva kilometri de BRAD...tot despre aur e iaaar vorba.Dar cred că eşti mai bine ca mine prizat la aceste informaţii. MULŢUMESC PENTRU TOT CE FACI. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru gândurile de Lumină îndreptate în direcţia acestui "Univers Christalin" şi pe care eu le "re-direcţionez" şi către tine, GeorgedeDrobeta... cu cât vor fi încărcate cu mai puţină "politică", cu atât mai pure şi mai luminoase vor fi acestea...

      Cu acelaşi drag, MarYan.

      Ștergere
  3. DACA SE POATE AS DORI SA STIU UNDE VA POT GASI DOMNULE MARYAN...

    RăspundețiȘtergere
  4. PE MINE MA PUTETI GASI PE ADRESA DE FACEBOOK ,DAN MANTU .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteţi trimite telefonul de contact pe emailul cesan.christalin@gmail.com şi vă voi contacta în timp util.
      MarYan.

      Ștergere
  5. in sfirsit,putem spune ca mai avem o speranta ,de cind asteptam acest moment,cred cu toata fiinta mea ca totul se va schimba ,si vom traii intr-o alta ,,lume,,.Mult succes in tot ceea ce faceti

    RăspundețiȘtergere