sâmbătă, 30 mai 2015

MarYan - EDITORIAL (nr. 13) : VOAL-ul a CĂZUT ! 2. Pregătindu-ne pentru Saltul (Cuantic) pe o Nouă Linie Temporală (Partea a 2-a).



MarYan : EDITORIAL (nr. 13)

VOAL-ul a CĂZUT !

2. Pregătindu-ne pentru Saltul (Cuantic)
pe o Nouă Linie Temporală.

Partea a 2-a


(continuare din Partea 1-a)





Iată ce ni se transmite, pentru astăzi, 30 mai 2015, referitor la :

- CONDIŢIILE ÎNDEPLINITE PENTRU MANIFESTAREA EVENIMENTULUI :

98 % !


ACUM, cu Adevărat, MOMENTUL a Sosit !


După ce, în perioada „Portalului turbulent” din 17-22 martie 2015, condiţiile pentru manifestarea Evenimentului „căzuseră” sub 95 % (de la 97%, înainte...), acum, după o acţiune perseverentă, pas-cu-pas, iată că acestea s-au stabilizat la valoarea (aproape) extra-ordinară de 98 % !  


Ce înseamnă acest lucru ?

Privit doar din acest context, acest parametru nu înseamnă, poate, foarte mult pentru majoritatea dintre voi, însă, în con-textul momentului de diseară („Eliberaţi Coloniile!”), acesta capătă altă relevanţă şi importanţă...

...cu atât mai mult cu cât celălalt parametru, al „Luminii pe Pământ” din acest moment, se află „la mustaţă” sau, şi mai clar, doar la „o (zecime de) aruncătură de băţ” de Linia Roşie a deja celebrului „50%” („Zorii unei Noi Zile Planetare”), ceea ce ne sugerează foarte clar că ne aflăm ÎN PRAGUL unui (potenţial!) MOMENT DE COTITURĂ PLANETARĂ ŞI CHIAR COSMICĂ!



...Pentru o eficienţă maximă, vom testa acum o cât mai mare concentrare a informaţiei, pentru „a câştiga” din zisul „TIMP”...


Aşadar, acum se pare că a sosit şi alt moment, cel al „elucidării” chestiunii LUMINII, străduindu-ne să răspundem la o întrebare pe care poate că mulţi aţi pus-o : până la urmă, ce este „Lumina asta” de care e tot vorbeşte pe acest blog ?

Am realizat de curând că, deşi deseori rostim pe blog cuvântul „Lumină”, încă nu este prea clar despre ce anume vorbim, în această privinţă.

Voi ce credeţi că reprezintă, cu adevărat, Lumina pe care am tot măsurat-o până acum ?


Dacă în „teoria radiestezică”, aceasta ar avea legătură cu „DUHUL CHRISTIC”, adică, cu acea Energie Divină aflată în legătură cu Nivelul Christic al Fiinţei (cea atât de strălucit exprimată şi divin manifestată pe Pământ, de către Isus), se pare că acest tip de energie ar avea legătură nu doar cu acest aspect (care reprezintă doar o parte, cea MASCULINĂ, a Fiinţei Divine care Suntem), ci şi cu Partea FEMININĂ a Esenţei Divine din fiecare Fiinţă, reprezentată de „ENERGIA KUNDALINI”.

Aşadar, LUMINA pe care noi cu sârg am tot măsurat-o şi am prezentat-o aici, pe blog, face referinţă la Nivelul de MANIFESTARE a Esenţei noastre Divine, reprezentată atât prin Nivelul Christic, cât şi prin Nivelul Energiei Kundalini...

Chiar şi aşa, realizez că pentru o bună parte din voi această explicaţie încă „vă duce în ceaţă”, când încă nu aveţi repere foarte clare în limbaj metafizic... dar, nu-i nimic, căci Esenţa Fiinţei voastre ÎN-ŢE-LEGE prea bine despre ce este vorba...



Aşadar, în acest sens, LUMINA pe care noi am tot prezentat-o până acum, nu se referă nicidecum la aspectul fizic al acesteia (particule fotonice sau de altă natură fizică), ci la aspectul (profund) meta-fizic al Luminii (Nivelul de Manifestare a Energiei Christice a Fiinţei, evidenţiat prin gradul de „Înţelepciune”, „Raţiune” şi „Cunoaştere”, cât şi prin gradul de manifestare a Energiei Kundalini, deci al Aspectului Feminin, Compasional, de Dăruire şi IUBIRE)... şi, foarte important : nu se referă la Lumina Planetei, a iubitei noastre Mamă Pământ, ci la Nivelul General al Societăţii Umane, în ansamblu !

Din această perspectivă, limpezind acest aspect, cred că este foarte important ca să înţelegem că acest Nivel („viitor”) de 50 % de „Lumină pe Pământ”, se referă la Trecerea PRAGULUI prin care DEVINE DOMINANT pe Planetă nu vreun Nivel de Lumină Fotonică sau de Radiaţie Astrală, Eterică sau de vreun alt nivel al Corpurilor Dense ale Fiinţei, ci chiar la acel Nivel de Manifestare a Luminii CHRISTICE şi KUNDALINICE a Fiinţei !



Ar înseamna „ceva” acest lucru („50% Lumină pe Pământ”) ?

Eu cred că acest moment este chiar „crucial”, căci „semnalizează” întregului Univers că Manifestarea Christ(os)ului – pe această mică, dar esenţială Planetă – devine dominant (cel puţin la nivel de „medie”), alături de exprimarea dominantă a energiei compasionale feminine, prin care IUBIREA NECONDIŢIONATĂ nu mai reprezintă o „simplă teorie” !

Înţelegeţi acum importanţa acestui „parametru” care acum stă şi acesta să treacă de acest „teribil prag” ?...


Acum iarăşi sunt nevoit ca să re-amintesc că acest parametru arată „mai puţin bine” pentru Zona Românească, raportat la întregul Nivel Planetar.

Înţelegând în acest moment ce înseamnă acest lucru, realizaţi acum mai bine că acest parametru („LUMINA”) nu are legătură directă cu Portalurile şi Locurile Sacre dintr-o anume zonă geografică, ci cu nivelul de manifestare a Iubirii şi Înţelepciunii fiinţelor care populează acel teritoriu.

Astfel că, iarăşi sunt nevoit să repet că este momentul ca să re-devenim „lucizi” (adică „în Lumină”...) şi să ieşim din „Matrix-ul grando-maniei” legate de Zona Românească : aceasta, într-adevăr, este împânzită cu „artefacte” pline de Coduri Energetice Ancestrale de mare Putere – care, în fapt, ne-au ţinut „pe linia de plutire” ca să nu „o luăm razna” de tot – însă nu acestea ne rezolvă treburile pe care le avem de făcut şi pentru care „am coborât” aici, pe Planetă, la încarnare, în aceste Momente cu adevărat „trepidante”...


...Iată, tot mai des, pe măsura creşterii „cantitative” a aportului de vizitatori ai blogului, apar români atât de „interesanţi”, care pur şi simplu nu pot să se abţină fără să arunce ironii sau uneori chiar cuvinte destul de „grele”, conform cu „stilul” comentariilor regăsite pe forumurile româneşti şi, în general, în mass-media din România...

Este uimitor şi o continuă „minunare” pentru noi, ca să observăm astfel de „personaje” ce încarnează o tipologie umană care, din păcate, este mult mai consistent reprezentată în societatea românească decât sunt dispuşi să recunoască marea majoritate a celor „îndoctrinaţi” cu concepte despre „bunătatea şi ospitalitatea unică” a românilor etc. etc...

Credeţi-mă, dragi con-cetăţeni, că eu aş fi primul care să „fac apologia” acestei „realităţi”, dacă aş percepe-o cu adevărat în această Zonă, însă, când zi de zi, ajuns pe stradă, observ atâtea situaţii cu adevărat dizarmonioase, care, multiplicate la nivel de ţară, alcătuiesc o „notă definitorie” a acestei naţii – atunci, nu mai apare a fi atât de ciudat şi de controversat acest Nivel de Lumină din Zona Românească (repet : Nivelul de Înţelepciune şi de Iubire al tuturor  umanilor din Zona Românească), situat sub media planetară...

Încă odată, şi am încheiat : doar priviţi la „relaxarea” şi atitudinea mult mai detaşată a multor Occidentali, mai ales din Ţările Nordice, la zâmbetul relaxat al acestora, specific unor persoane lipsite de apăsătoare griji existenţiale (legate de plata facturilor „la zi”, şi multe-multe altele), pentru a vedea o co-relaţie între această ATITUDINE şi valoarea mai crescută decât media planetară a Nivelului lor de Lumină (deci, repet, de manifestare a Esenţei Christice şi Feminine din fiinţele acelor Nordici, din acele Zone)...

...căci „GRIJILE” de zi cu zi, adică FRICILE de multe feluri, evident că perturbă, până la blocare, această Directă Manifestare a Energiilor Divine.



Sper că toate aceste imagini sunt suficient de „pe înţelesul orişicui”, pentru ca oricine să poată transcede toate aceste „ieftine naţionalisme”, care accentuează blocajele din personalitate şi îndepărtează şi mai mult de adevărata muncă de „restaurare” a Propriei Fiinţe Divine...


După ce am punctat intens acest „veşnic subiect”, atât de fierbinte pentru atât de mulţi „români” (pe care, dacă Adevăraţii „Lorzi ai Destinului” le-ar fi sugerat să se încarneze într-o altă zonă geografică sau structură etnică, ar fi susţinut cu înfocare acea Zonă ; cum ar fi ca să afle, de exemplu, că în încarnarea anterioară, un „român în-foc-at” a fost un maghiar din Ardeal ?...), acum haideţi ca să revenim la subiectul fundamental al nostru, legat de Manifestarea EVENIMENTULUI.

Şi, pentru că am promis mai multă concizie şi sublinieri directe, haideţi să intrăm direct în subiect şi să afirmăm punctual că acest Moment, cu 98 % din condiţii îndeplinite pentru declanşarea Evenimentului, reprezintă cea mai bună valoare existentă până în acest moment.

Când mă gândesc că la început de Ianuarie 2015, acesta nu depăşea 85 %, iar în Octombrie anul trecut era doar în jurul valorii de 70 % pe când deja se vobea intens de „Iminenţa Evenimentului” – acum, când ne apropiem de 99 %, cred că putem vorbi deja de „Momente” şi, mai ales, de „Puncte Critice de Inflexiune” pentru Declanşarea Evenimentului.

Iar unul dintre aceste POTENŢIALE „Puncte de Inflexiune” este reprezentat de acest Moment al Meditaţiei propuse de Forţele Luminii (prin Cobra) pentru diseară, 30-31 mai 2015 !



Penru a înţelege mai bine ce anume doresc să AFIRM în modul cel mai categoric, vă rog să revedeţi sub-titlul acestei a doua Părţi din acest Editorial : „Pregătindu-ne pentru SALTUL (CUANTIC) pe o NOUĂ LINIE TEMPORALĂ”.

Este clar ?

Aşadar, exprimat la modul direct şi fără prea multe alte explicaţii, MEDITAŢIA de diseară – „ELIBERAŢI COLONIILE!” – se pare că are un rol mult mai important decât o simplă „Eliberare” a unor colonii : prin MOBILIZARE exemplară, de data aceasta, Acum există Oportunitatea reală de a atinge acea MASĂ CRITICĂ, datorită căreia devine posibil ca să aducem în manifestare acea LINIE TEMPORALĂ în care EVENIMENTUL este mult mai aproape decât cel din actuala Linie Temporală !
  


De aceea, dacă, în prezent, Probabilitatea manifestării Evenimentului este evaluat la nivel de luni de zile (pe Linia Temporală din acest Prezent), prin acest Moment de diseară, bine exprimat şi pus în practică, Manifestarea Evenimentului poate să devină posibilă într-un timp dramatic scurtat (pe care nici nu îndrăznesc să îl pronunţ !)...

Dacă în privinţa Eliberării de Voal (prin dezactivarea aparaturii care susţinea structura plasmatică scalară a acestuia), evidenţierea practică a acestui aspect nu pare să fi fost chiar atât de vizibilă, pe cât şi-ar fi dorit oamenii (însă efectele au început oricum să apară, tot mai perceptibile), după EVENIMENT este evident că Viaţa pe Pământ va lua, în mod clar, un alt curs – mai ales pentru „Cei Treziţi” sau care, cel puţin, „dau semne” de Trezire...


Dacă tot am afirmat răspicat că „Voalul a căzut” (repetăm, prin dezactivarea aparaturii plasmatice scalare corespunzătoare), haideţi să vedem şi dacă se poate observa acest lucru prin consecinţele generate de acest Moment, inclusiv în manifestarea planetară şi în viaţa de zi cu zi.

În această privinţă, atât eu, personal, cât şi cei care au de-a face cu „lucrul cu oamenii”, observăm o creştere dramatică a „problemelor” acestora, numite „boli” (dezechilibre energetice psiho-emoţionale, mentale şi fizice), care acum se manifestă mult mai rapid decât până de curând...

Şi puteţi observa şi vremea cum devine tot mai „imprevizibilă”, atât de „ciudată”, încât chiar că nu mai ştim unde să încadrăm anotimpurile ?

Toate aspectele „se leagă” între ele, într-o inter-conexiune complexă : CĂDEREA VOALULUI ; ACTIVAREA CENTRULUI GALACTIC, cu efecte corespunzătoare la nivel de Centru Solar (RA) şi Centru Planetar (TERRA), evidenţiate prin EXPLOZII SOLARE şi creşteri în continuare, deşi mult mai fine, ale FRECVENŢEI PLANETARE DE REZONANŢĂ SCHUMANN...



Din acest motiv, „execuţia vibraţiilor joase”, adică „echilibrarea energiilor dizarmonioase” acum nu mai este amânată (peste zile, săptămâni şi ani, până la „viaţa viitoare”), ci se manifestă tot mai rapid, chiar în „ACUM-ul fizic Planetar”, nemai-existând, în prezent, nicio „protecţie” – în-văl-ui(ta)re – în faţa „Momentului Adevărului” al fiecăruia cu El Însuşi...

Deşi am insistat în ultimele Editoriale pe acest aspect (al Răspunsului tot mai rapid post-Voal), acum, când acesta devine manifest, parcă nu ne vine să credem că este „chiar aşa”, deşi a ajuns „să ne sară în ochi” : de la „vremea capricioasă şi distructivă” – care, în mod ciudat, afectează dramatic o suprafaţă strict delimitată, în timp ce la câteva sute de metri mai încolo nu se întâmplă nimic deosebit – până la „boli” şi disfuncţii psiho-emoţionale care apar brusc şi îl „extrag” pe subiect din planul fizic în timp record, încât nici rudele nu realizează ce s-a întâmplat...


Din această perspectivă, în ultimul timp am simţit ca să afirm tot mai des : „Vălul Planetar a căzut, astfel că Acum a sosit Timpul ca să lucrăm la îndepărtarea PROPRIULUI VOAL !”...

VĂLUL UITĂRII” sau „VOALUL IGNORANŢEI” nu reprezintă doar simple „sintagme” sau expresii metaforice care exprimă anumite subtilităţi metafizice, ci, la un anumit nivel, reprezintă o Realitate cât se poate de palpabilă : prezenţa unui „câmp de bruiaj” în propria aură a fiinţei, care învăluie fiinţa exact ca un MATRIX în care acesta se simte „comod şi confortabil”...

Aşadar, ACUM a sosit, cu adevărat, vremea îndepărtării propriilor Voaluri ale Uitării şi Ignoranţei, pentru a ne re-aminti de CINE şi CE SUNTEM cu adevărat !

Şi, dacă doriţi să aflaţi cum anume se poate face acest lucru, atunci, iar şi iar, sunt nevoit să revin la „PoVestea” noastră, legată de „Meditaţiile în Lumină” – care, „în Noua Lumină” a ultimelor informaţii, iată, se referă la Actul de a Permite Luminii Christice interioare, în armonie deplină cu Energia Kundalini, să se poată exprima şi manifesta pe deplin.

În acest con-text, meditaţia formală, fără o reală Trăire, poate că realizaţi şi voi că nu are, efectiv, valoare şi eficienţă...

De aceea, prin seria de articole despre MEDITAŢIE, dincolo de câteva idei rapide „despre ce este Meditaţia”, m-am străduit să aduc acele Meditaţii care, dincolo de In-Formare, prin Muzică, Imagine şi Mişcare armonioasă aduc acele energii puternice care pot „mişca” interiorul orişicui, pentru „a-l urni” în iniţierea procesului de Trăire interioară – dincolo de focusarea minţii agitate pe formalismele procedurale de desfăşurare a Meditaţiei.



În acest mod, vă propun şi vă recomand cu maximă căldură ca să iniţiaţi şi să manifestaţi cel puţin Meditaţia de diseară, sugerată de Cobra, pentru că abia atunci putem spune că SUNTEM PARTE LA ACEL „CEVA” CARE ESTE PE PUNCTUL DE A SE CREA ŞI DECLANŞA ÎN TIMPUL ACESTEI MEDITAŢII.

Şi fiecare este important în acest Proces...



...Vă mai amintiţi de serialul „STAR GATE” („Poarta Stelară”) ?

Acolo, la un moment dat, a fost creată o Poartă Stelară în Spaţiul Cosmic, prin alăturarea sub forma unei uriaşe Porţi Stelare a numeroase navete cosmice care, intrând în acea „schemă energetică” (în formă de uriaş cerc), au creat împreună un gigantic câmp de forţă ce a permis iniţierea acelei imense Porţi Stelare.

Mai ţineţi minte cum a fost „anihilată” acea Poartă Stelară ? Da, prin distrugerea unei singure navete dintre nenumăratele cele care constituiau acel Portal, ceea ce a avut ca urmare dezechilibrarea energetică a uriaşului câmp al Porţii Stelare, până la declanşarea exploziei generale a acesteia...


Aşadar, mesajul este foarte simplu : „Masa Critică” de care tot vorbim şi noi, nu este doar „o poveste”, astfel că este vitală PREZENŢA REALĂ a fiecăruia dintre cei care şi-au luat angajamentul (anterior încarnării) de a fi parte la acest (posibil) Moment de Cotitură Planetară !

Astfel că, din mesajul filmului anterior (care, apropos, s-a spus că acesta transmitea unele idei şi imagini cât se poate de veridice din Programele Spaţiale Secrete), putem spune că degeaba se aliniază mii sau chiar zeci de mii de „navete” în formatul respectiv, dacă doar una singură „lipseşte de la apel” : Portalul nu se activează.

Dacă, însă, toate părţile se poziţionează şi funcţionază conform Proiectului Originar, atunci există o maximă probabilitate ca să se activeze acest „PORTAL” (Momentul de la ora 00.11, ora României, din 31 mai 2015) care să permită pătrunderea unor Noi Energii, însoţite de Nava-Amiral numită Noua Linie Temporală care are în Vârful său Momentul Evenimentului...



Sper ca aceste „imagini artistice” şi cât mai „plastice” (dar, mai ales, „elastice”...) să fie de ajutor pentru Momentul de peste câteva ore...

Nu este o glumă : fie că sunteţi „la lucru”, la toaletă sau în astral (în somn), vă sugerăm cu putere ca să nu uitaţi de acest Moment şi să vă conectaţi măcar pentru câteva momente !


În definitiv, ce avem de „pierdut” ?

Dacă „e pe bune”, atunci nu mai comentăm despre posibile minunate consecinţe, iar dacă „nu este vorba de nimic”, atunci rămânem cel puţin cu experienţa unei „grozave meditaţii” prin care poate că reuşim să mai îndepărtăm fie şi cu un milimetru acest teribil Voal al Uitării (de Sine) care ne ecranează pe noi, de Noi Înşine...



Ce ziceţi, merită ?...


...Şi, până la acel Moment, vă propun ca să vă bucuraţi de uşoare „antrenamente” până la „intrarea pe Terenul de Joc (Cosmic)”, relaxându-vă cu Meditaţiile propuse atât în Prima parte, cât şi în cea de-a doua Parte a Serialului cu acest Subiect.

Căutând relaxaţi, poate descoperiţi ceva care „vă pică” cel mai bine, ca „să vă ridice” cel mai uşor...



...Iar mie, pe aceeaşi Muzică a Puterii Creatoare (pe care v-am propus-o în postarea omonimă), nu-mi mai rămâne altceva de făcut decât să reamintesc acelaşi tip de îndemn :

Haideţi „să ne ieşim din minţi” (din Minte) ca „să ne re-intrăm în simţiri” (în Simţire) !

Vremurile sunt cu adevărat „Critice” („de Decizie”) !

De ceea., vă îndemn încă odată ca să faceţi Alegerile cele mai înţelepte şi să luaţi Deciziile cele mai Înălţătoare (pentru Binele cel mai Înalt al fiecărei Fiinţe implicate) !...

...Căci Noua Linie Temporală a unei Noi Energii Planetare este deja atât de aproape de Noi Toţi !


Aşadar, să ne urăm cu adevărat SUCCES!, în aceeaşi suavă Energie armonizatoare a Păcii şi a Iubirii Necondiţionate !



MarYan

6 comentarii:

  1. I will be.... there!!!!! Doamne ajuta! Madalina

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani !!!! :)))))) noua si planetei albastre:))))
    Iubesc delfinii

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc aceasta planeta cu tot ,,raul,, si ,, binele,, ei si cred ca MARELE CREATOR al tuturor vazutelor si nevazutelor ne va ajuta sa ne trezim.DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  4. lumina christica este adevarat. poate fi abundenta si se poate masura la nivel de planeta, individ, comunitate, etc. energia kundalinica nu are ce sa caute decat la nivel individual. energia kundalinii se gaseste la nivel individual si, cum e greu de trezit, nu cred ca se poate masura la nivel de grup. asta este parerea mea. la nivelul de ridicare a unui voal individual al ignorantei.... poate te mai gandesti. este atata ignoranta fata de semenei mai ales la cei care proclama ca stiu atatea si ca vor sa ajute si sa colaboreze, incat mi-e greu sa cred ca acest voal va cadea la unii. omul este singurul care se poate vindeca. singur. orice bioenergie, orice procedura reiki sau mai stiu eu ce voodu voodu mai fac unii si altii, poate ameliora momentan simptomele unei suferinta dar nu pot inlatura cauzele bolii. dar omul insusi o poate face. asa ca am inceput constientizarea oamenilor. cine va vrea s inteleaga bine cine nu. nici un instrument, planta, animal, cristal, sau orice altceva este folosit de unii, nu vindeca. omul se vindeca singur. cauzele doar el le poate elimina. efectele se pot elimina, momentan si de altii. meditatiile sunt bune doar in masura in care individul este constient de el. ingerii si arhanghelii in meditatii nu fac ceva impotriva omului. si daca omul nu se schimba la nivel intern, oare ei ce pot face. poti sa te rogi pentru cineva, dar trebuie sa accepti voia FIINTEI PLINA DE IUBIRE. as vrea sa cunosc si eu pe cineva, in afara de maestrii adevarati, care zice ca are kundalinii ridicat si nu a simtit nimic. kundalinii nu se ridica daca chakrele nu sunt trezite. etc etc. singurei fiinte careia i se poate da lumina si energie este Maica Geea. Poti da si oamenilor dar se incalca liberul arbitru.
    aveau dreptate mesagerii din spatiu. invidia, individualismul, frica de a pierge adepti, cititori, frica de a nu fi laudat sau preamarit, duce la lipsa de iubire. lipsa de iubire duce la ignoranta. ignoranta este mai rea decat neiubirea.

    si cu asta am terminat de comentat Aici.

    eu nu mai am asteptari. asteptarile duc la alte rele. traiesc fiecare clipa si va invit si pe voi sa fiti prezenti in fiecare clipa in vietile voastre, altfel nici nu o sa realizati ca viata a trecut. si cand ati trait-o?
    iubesc FIINTA, planeta si oamenii, dar mi-a mai ramas ca sentiment negativ dezamagirea. dar si pe cei care ma dezamagesc eu tot ii iubesc. si daca dezamagesc, nu ei sunt de vina. daca am intalnit acest gen de oameni inseamna ca trebuie sa ma curat. nu intalnim decat oamenii care ne ajuta sa ne curatam de tarele noastre.

    bogdan-anomin

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi prieteni, acest Editorial este - nu ştiu cum şi de ce "s-a aşezat" aşa, Aici şi Acum - unul din cele mai "dificile" de "digerat" de minte şi corpul conceptual (cauzal)... De aceea consider că doar AM DESCHIS acest vast şi complex subiect, pe care-l voi continua în viitoarele postări.

    Cât despre afirmaţiile "dezamăgite" ale lui "Bogdan-anomin", sunt prea multe de spus şi afirmat pentru acest "colţ de comenturi".

    Oricum, Energia Kundalini este prea Sacră şi Divină pentru a fi "demonetizată" prin tot felul de "dis-cuţii" dihotomizante despre "unde e şi nu e" şi ce ar face aceasta...
    Este suficient ca să fie Simţită şi, mai ales, TRĂITĂ.

    Este excepţional că cineva poate TRĂI PUR ŞI SIMPLU, în Simplitatea Reală a Vieţii. Căci, în acest MINUNAT caz, Fiinţa trăieşte în plenitudinea Bucuriei de A FI şi Armonia Relaxată şi Senină a PĂCII, "gustând" Iubirea Necondiţionată, clipă de clipă...
    Iar în acest Fericit caz, chiar nu ar mai fi loc de nicio "dez-amăgire"...

    Şi, pentru că fiecare este pe Calea Sa, este minunat, căci toate acestea ne PoVestesc cât de Unici şi de complecşi Suntem în Simplitatea Universului...

    Cu acelaşi drag, MarYan.

    RăspundețiȘtergere