duminică, 7 iunie 2015

COBRA : „ELIBERAŢI COLONIILE !” - Raport şi scurtă Actualizare a situaţiei planetare (2 iunie 2015).



ELIBERAŢI COLONIILE !” : 
RAPORT
şi
Scurtă ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare

2 iunie 2015

 



Activarea „Eliberaţi Coloniile!ESTE UN MARE SUCCES !

Masa Critică a populaţiei de la suprafaţă, necesară pentru această activare, a fost mai mică, pentru că aveam de-a face cu o situaţie extra-planetară care a fost uşor realizată.

(Nota MarYan : Poate ne amintim cum în acea Săptămână de Portal, din 17-22 martie 2015, în una din acele „Actualizări” dramatice, subliniam faptul că, în Prezent, numărul necesar de persoane aflate în meditaţie pentru a atinge Masa Critică nu mai corespunde acelui 144.000, acesta ajungând la mai puţin de jumătate...)

Partea cea mai critică a operaţiunilor de Penetrare pentru Sistemul Solar a avut loc între 28 Mai şi 2 Iunie şi acum este finalizată.


Marea majoritate a Bazelor Chimera şi a Staţiilor de Implantare, inclusiv staţiile de implantare de pe IAPETUS, ENCELADUS şi MIMAS, au fost anihilate.

Toţi ostaticii din aceste colonii au fost eliberaţi.

Singurele Baze Chimera şi Staţii de Implantare din Sistemul Solar care au mai rămas active, în prezent, sunt localizate în cea mai mare parte pe anumiţi asteroizi (mulţi dintre aceştia făcând parte din grupul „NEOs” – „Near Earth Objects”, adică „Obiecte Apropiate de Pământ”), acestea fiind cele care controlează în mod direct Pământul şi populaţia sa.

Se va avea de-a face cu acestea într-o etapă ulterioară a MOSS.



Meridianul Plasmatic principal negativ din Sistemul Solar („Tunelul lui Set” dintre Saturn şi Pământ) a fost dezintegrat.


Recentele eliminări ale Staţiilor de Implantare ale Chimera de pe Punctele Lagrange L4 şi L5 ale Sistemului Pământ-Lună este o Mare Victorie !



Propunerea de a construi o Colonie Spaţială pe Punctele Lagrange este veche, de zeci de ani.

Această propunere a fost respinsă de marea majoritate a facţiunilor Programului Spaţial Secret, căci aceste colonii ar fi fost prea mari şi, deci, uşor detectabile de pe Pământ.

Pe de altă parte, Chimera a avut Staţii de Implantare mici, dar puternice, poziţionate pe diferite Puncte Lagrange, în ultimii 26.000 de ani.



Informaţia despre Staţiile de Implantare L1 şi L3 este încă secretă.



Densitatea Vortexului de Acreţie Plasmatică, cu originea pe Pământ şi extinzându-se în Sistemul Solar, a fost mult redusă.

Densitatea acestui Vortex de Acreţie Plasmatică, ca şi ANOMALIE PRIMARĂ, este practic neglijabilă în afara Helio-pauzei şi nu se mai extinde în Spaţiul Inter-stelar.



Un nou şi frumos Cerc din lanul de cereale, cu mesaj codat despre finalizarea reuşită a operaţiunilor, a apărut în Ziua Activării, în Dorset, Marea Britanie :


Într-un proces de dezvăluire treptată, umanitatea este pregătită, încet, în a afla de existenţa Coloniilor Spaţiale, în special pe Marte.


Pe măsură ce Forţele Luminii se desfăşoară tot mai mult prin Sistemul Solar, Alianţa (Estică) de la suprafaţă pregăteşte Evenimentul.


Speranţe şi temeri despre Resetare au ajuns în mass-media principală, mai ales în RUSIA.



Mai mult decât tulburător este faptul că Statul Islamic, o creaţie iezuită, încearcă să distrugă PALMYRA, un oraş Roman antic din Siria, deja demolând statui aparţinând Zeiţei Antice pre-Islamice.




Pe lîngă distrugerea Vortexurilor Zeiţei, agenda acestei organizaţii este de a şterge orice urme ale faptului că Israeliţii erau un Trib Arabic care trăia în teritoriile din Arabia Saudită şi Yemen, aceştia niciodată nepunând piciorul în Palestina ; de aceea suprimă şi distrug dovezile arheologice.

Este interesant de notat că Palmyra a fost un important centru, pe o rută de comerţ majoră pentru triburile arabe, iar multe din dovezile arheologice despre adevărata istorie a israeliţilor se poate găsi acolo.

Actualul război din YEMEN este o încercare iezuită de a şterge toate dovezile despre adevărata istorie a israeliţilor.

Dacă această istorie devine cunoscută, va face ţăndări Biserica Catolică Romană.


Într-o notă mai pozitivă, să menţionăm că Noile Tehnologii de Construcţie a Caselor, care vor revoluţiona planificarea infrastructurii, vor reduce drastic preţul locuinţelor, începând deja să fie introduse :

 


Penetrarea prin Compresie este aproape !




2 comentarii:

  1. Toate bune spre Victorie tuturor !Cobra "" pe suprafata pamantului tot este pregatit ...''' Ieri Cobra : '' proiect 501 ACTUALIZARE Urgent ... proximitatea Punctului de Convergenta Omega ...cerere de modulare Urgent ...PREGATITI PORTALUL ....'''' Victoria luminii !!! INAINTEEEEE .....EEEE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata o stire despre pasma
    http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-20211348-tanara-studenta-descopera-existenta-unor-tuburi-din-plasma-atmosfera-pamantului.htm

    RăspundețiȘtergere