miercuri, 10 iunie 2015

COBRA : Piatra CINTAMANI (8 iunie 2015).



Piatra CINTAMANI

8 iunie 2015





Piatra CINTAMANI este o piatră sacră care a venit de pe Sistemul Stelar SIRIUS.
  
Acum milioane de ani, în timpul unei Super-Unde Galactice, o planetă care orbita în jurul Soarelul Sirius A a explodat.

Fragmentele sale au călătorit în toate direcţiile, unele dintre ele ajungând pe Pământ, după un lung parcurs prin spaţiul insterstelar.


În ultimii 26.000 de ani, fiinţele din Reţeaua Agartha (pozitivi) au fost gardienii Pietrelor Cintamani.

Pe parcursul istoriei, ei au oferit bucăţi din aceste Pietre Cintamani acelor umani care au avut potenţialul maxim de influenţă pozitivă în istoria umanităţii.

Regele Solomon, Alexandru cel Mare şi Akbar au fost în posesia câte unei bucăţi de Piatră Cintamani.

O bucată din Piatra Cintamani, aflată anterior în posesia Templierilor, a fost oferită lui Edward BULWER-LYTTON, care a dezvăluit existenţa Agarthei umanităţii în faimoasa sa nuvelă „The Coming Race” (N.MY.: „Rasa care va urma”).



Mai tâziu, aceeaşi piesă a fost dată unui anumit Grup de Templieri, de lângă UNTERSBERG, iar apoi unor persoane feminine din Grupul „VRIL” („die Vrilerinnen”) care au transmis mediumnic cunoaşterea tehnologică pentru primul Program Spaţial de la suprafaţa Planetei, de la căderea Atlantidei.

Altă piesă din această Piatră a fost oferită lui Nicholas ROERICH, care a intenţionat să implementeze Pacea în întreaga lume, prin intermediul acesteia. Cunoscutul său „Banner al Păcii” este un simbol legat de triplul Sistem Stelar Sirius.



Forţele Întunericului, de la Inchiziţie, la Iezuiţi şi Hitler, au încercat ca să obţină o bucată din Piatra Cintamani în mâinile lor perverse, însă fără succes.

Cintamani este Piatra Sacră a FRĂŢIEI STELEI, ultima reală rămăşiţă a Şcolilor Misterelor Luminii din Atlantida.


Mulţi „Lucrători ai Luminii” şi „Luptători ai Luminii” aparţin „Mandalei celor 144.000 de Suflete ale Luminii care au venit pe Pământ acum multe încarnări, pentru a ajuta la ELIBERAREA PLANETEI şi SCHIMBAREA ERELOR.



De la Deschiderea Portalului IS:IS din Decembrie 2014, Lumina curge dinspre Soarele Central Galactic, condusă prin faţetele Potirului din Moldavit ale „Sfântului Graal” (care serveşte ca lentilă), către cei 144.000, pentru a declanşa trezirea lor.



Piatra Cintamani este pasul următor în acest proces energetic.

De la începutul MOSS, Forţele Luminii mi-au cerut ca să împart bucăţi din această Piatră Cintamani către cei mai conştienţi „Lucrători ai Luminii” şi „Luptători ai Luminii”.


La Momentul Evenimentului, Pulsul Galactic va curge prin Pietrele Cintamani.

Fiecare deţinător de Piatră Cintamani va servi drept „Conductă Galactică”, transmiţând Energiile „Penetrării prin Compresie” către „Grila Energetică Planetară”.

Un lot de Pietre Cintamani a fost vândut, însă am rezervat un alt lot, pentru aceiLucrători în Lumină” şi „Luptători ai Luminii” care au probleme financiare, şi care vor primi bucăţi din această Piatră în mod gratuit.

Noi avem nevoie doar de un voluntar, pentru a procesa comenzile. Vom livra direct către el, pietrele deja tahyonizate.


Oamenii vor putea contacta voluntarul în mod direct, decontând direct către el cheltuielile de transport, iar apoi voluntarul va livra Pietrele la adresele indicate.

Persoana inspirată în a acţiona în acest mod voluntar, să mă contacteze la cobraresistance@gmail.com .


O cantitate limitată de Pietre Cintamani a fost pusă pe „StratoProbe 3”, un vehicul din spaţiul apropiat, pe care l-am lansat împreună cu echipa mea.

StratoProbe 3” a atins altitudinea maximă, de aproximativ 40 Km (25 mile), iar fotografiile pe care le-a luat, la acea altitudine, arată cu claritate curbura Terrei :



Sper ca aceasta să reprezinte o probă suficientă pentru cei mai mulţi care cred că Pământul nu este plat – sau cel puţin nu era aşa, pe 19 Mai 2015, când a fost realizată fotografia.


Pietrele Cintamani sunt Lumină Pură, iar energia lor nu poate fi folosită în mod greşit. Acestea ajută la dizolvarea implanturilor şi la împuternicirea ghidării interioare.

Însă, în acelaşi timp, fiţi conştienţi că acestea sunt şi amplificatoare puternice care servesc drept „lupe”, pentru a arăta ce se află în interiorul fiecăruia, pentru a vă ajuta ca să vă transformaţi şi să deveniţi mai pregătiţi pentru Misiunea voastră, ca să vă puteţi face partea voastră din Procesul de Eliberare Planetară !


Penetrarea prin Compresie este aproape !




4 comentarii:

  1. Marian, ai idee de unde as putea lua o piatra? Am vazut ultimul filmulet al lui Cobra despre Noul Atlantis si as vrea sa ajut prin a pune una la mine in gradina. Sunt dispusa sa o platesc. Am scris un email si la adresa pusa de tine mai sus. Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce parere ai despre ce zice tipul asta? Zice ca piatra asta este cel mai mare rau pe care il putem purta asupra noastra, desi e ciudat cum de blogul lui nu are decat un articol: http://cintamanistone.blogspot.ro/ Multumesc mult inca o data

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună, Georgiana.

    Contactul cu Cobra, pentru Piatra Cintamani, poate fi făcut prin emailul acestuia de mai sus. Altă sursă de contact nu cunosc, nu am fost interesat în mod special de această Piatră.

    Din punctul personal de vedere, cel mai mare ajutor în activarea energiilor şi eliberarea dizarmoniilor eşti chiar TU, Fiinţă Divină, şi că nicio piatră, cât de "super" ar fi, nu-ţi Eliberează ceea ce ai tu de făcut, cu tine însuţi (doar AJUTĂ, ceea ce-i o mare diferenţă)...

    Cât despre site-ul cu Piatra Cintamani,ce-aş putea zice ? : despre manipulatori (ca şi despre morţi), numai de bine...

    Cu drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult - pentru tot. Cobra deja mi-a raspuns - mi-a dat un link de unde pot cumpara piatra daca vreau. Iar blog-ul cu pricina, intens discutat, si mie mi s-a parut suspect. Eram curioasa tie ce energie iti "emana" :) O seara frumoasa, Geo

      Ștergere