vineri, 12 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (12) pentru 12 iunie 2015 – Principala Configuraţie Astrală a Lunii Iunie 2015 (II).



PoVestea ZILEI (12)
(pentru)
12 iunie 2015

– Principala Configuraţie Astrală
a Lunii Iunie 2015 (II) –





Dacă suntem în acest Spaţiu (multi-dimensional) de PoVeste, haideţi să vedem şi alte perspective ale acestei perioade : după expunerea astrologică anterioară a preşedintelui Asociaţiei Astrologilor din România, în această zi vă propun să observăm ce ne transmite despre această perioadă un vechi „mesager” al Arhanghelului URIEL – Jennifer Hoffman – o fiinţă deosebită pe care o citesc cu aceeaşi încredere de aproape 20 de ani.

Iată ce transmite Jennifer despre această perioadă, Iunie 2015, printre altele (am spicuit ideile cele mai interesante din materialul său lunar) :


„Luna Mai a fost o lună care a avut foarte puţin de-a face cu Mercur retrograd, chiar dacă a existat o anumită influenţă. Am scris în „Raportul energetic pentru luna mai”,avea să fie o lună în care să „trecem la acţiune” – şi AŞA a şi fost !

În luna mai, fiecare pas înainte a scos la iveală ceva ce trebuia curăţat şi a fost nevoie de acest lucru pentru a ne putea alinia cu ceea ce suntem pregătiţi să facem în iunie şi a putea integra aceste lucruri.

În luna Iunie avem de-a face cu unele provocări, cea mai mare fiind aceea de a ieşi dintr-o perioadă foarte lungă în care am simţit lipsa mobilităţii şi a libertăţii şi de a ne permite să visăm ceva cu adevărat măreţ.



După primele cinci luni ale anului 2015, luna Iunie poate părea uşoară, dar asta este doar la suprafaţă...

Mai ştiţi raţele care alunecă atât de uşor, pe suprafaţa apei ? Noi nu le vedem picioruşele care se mişcă energic sub apă.

Alunecarea cu graţie şi uşurinţă este întotdeauna însoţită de mult efort consecvent, de Angajament şi Intenţie Focalizată.


Cea mai importantă acţiune în această lună este legată de Energie, deoarece acum putem începe să lucrăm cu expansiunea energiei pe care am creat-o cu toată munca noastră anterioară de vindecare şi eliberare.

La un moment dat, Eliberarea şi Vindecarea trebuie să se încheie şi trebuie să începem să acţionăm.

Este ca şi cum ai petrece ore bune gătind ceva ce, la un moment dat, trebuie pus pe masă şi chiar mâncat.


Într-o notă foarte pozitivă, conjuncţia Venus /Jupiter din Leu le dă lucrurilor potenţialul de „vise ce se pot împlini”, aşa că asiguraţi-vă că visaţi măreţ şi aşteptaţi-vă la rezultate şi recompense pe măsură.

Acesta este un aspect expansiv, care poate aduce ce este mai bun în toate.


Un alt lucru important este cuadratura Mercur/Neptun aflată în desfăşurare, care nu pare să fie cine ştie ce, dar este, în realitate, extrem de importantă.

Este piesa lipsă care ne permite să vedem imaginea de ansamblu, să vedem adevărul din spatele „adevărului”, să îndepărtăm valul minciunii în spatele căruia ne place uneori să ne ascundem.

Mercur reprezintă acel detaliu important, care dă peste cap întregul proces ; Neptun este lucrul cu care ne putem păcăli sau putem fi păcăliţi, ceea ce reprezintă un alt aspect al „Păcălelii de Sine”.

De exemplu, sunteţi pregătiţi să plecaţi într-o excursie cu maşina şi motorul se arde după primii 50 de km, pentru că aţi amânat de luni de zile ca să schimbaţi uleiul. Sau aşteptaţi un telefon important şi vă moare telefonul exact atunci când primiţi apelul, pentru că aţi uitat să îl încărcaţi.


Avem o mare alegere de făcut în această lună, una pe care am făcut-o deja pe mai multe niveluri şi acum trebuie să o integrăm în viaţa de zi cu zi.

Amintiţi-vă ca „A Crea Raiul pe Pământ” este o Integrare, nu o preluare.


Am scris încă din 2011, despre CONŞTIINŢA CHRISTICĂ pe care o întrupăm ca Divin Uman, în comparaţie cu Conştiinţa lui Christos, cea care reprezintă vindecătorul martir.

Sunteţi pregătiţi să acceptaţi puterea de a ne integra divinitatea în omenesc ? Putem elibera credinţele polarizate, pe care le avem despre spirit, ca fiind „bun” şi despre omenesc, ca fiind „rău”?

Niciun fel de polarizare nu ajută.

Nu putem fi prea spirituali sau prea umani şi dualitatea este noul cuvânt-cheie pentru noi.

Gata cu „ori/ori”, ne aflăm acum în spaţiul ambelor variante, sau mai bine spus, având în vedere creşterea capacităţilor noastre multi-dimensionale, în spaţiul variantelor multiple.



La un momend dat, trebuie să ne oprim din lucrarea de vindecare şi să trecem la acţiune, pe baza celor învăţate.

Ne temem să nu repetăm trecutul ?

Aceasta este o alegere, împreună cu alegerea de a ne folosi noua conştienţă şi înţelegere pentru crearea unor căi noi, pe care să le urmeze energia.

Noi creăm realităţile noilor paradigme şi avem foarte mult sprijin să începem Acum.


În lumina tuturor lucrurilor care se întâmplă în luna Iunie – Mercur retrograd care ocupă locul din spate în Gemeni, în opoziţie cu Saturn retrograd şi în cuadratură cu Neptun – vă puteţi probabil aştepta la anumite clarificări în legătură cu karma, cu contractele şi conexiunile sufletelor, sau cu sufletele pereche, clarificări ce vă vor ajuta să ajungeţi la încheiere acolo unde este nevoie acum sau unde trebuia de mult să o faceţi.


Iată CÂTEVA ÎNTREBĂRI pe care să vi le puneţi în această lună :

- Aveţi obiceiuri inconştiente care ar putea fi revizuite, inclusiv viziunea voastră asupra Adevărului ?

- Există adevăruri, în forma credinţelor, pe care aveţi nevoie să le schimbaţi acum, sau să îi permiteţi unui nou nivel de conştiinţă să devină adevărat pentru voi ?

- Au devenit ataşamente conexiunile voastre, iar serviciul adus celorlalţi este oferit dintr-o poziţie de sclav sau de fiinţă suverană ?

- Puteţi să vă stabiliţi, în mod “egoist”, noi intenţii în viaţă, astfel încât să operaţi la vibraţia voastră potenţială cea mai înaltă şi să vă stabiliţi cele mai ample intenţii ?

- Ce înseamnă Conştiinţa Christică pentru voi şi dacă sunteţi pregătiţi ca să nu mai fiţi Vindecător Martir şi să vă gândiţi la ce poate însemna viaţa dintr-o perspectivă mai puternică şi concentrată pe sine însăşi ?


În această lună, avem un sprijin uimitor ca să visăm cu adevărat măreţ, pentru a fi apoi pregătiţi să acţionăm focalizat, spre a face aceste vise parte din realitatea noastră (ţinând cont că a acţiona include planificarea şi pregătirea...).”



MarYan

2 comentarii: