marți, 23 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (23) pentru 23 iunie 2015 – Eşti pregătit pentru EVENIMENT ? (II) – (SÂNZIENELE).



PoVestea ZILEI (23)
(pentru)
23 iunie 2015

– Eşti pregătit pentru EVENIMENT ? (II) –
(SÂNZIENELE)




Iată o „Seară de PoVeste” foarte interesantă, căci în această Noapte (23/24 iunie) se manifestă „Sânzienele”, moment considerat „magic” de către „credinţa populară”.


Despre Magie am putea vorbi destul şi pe îndelete, însă, acum, în vremurile în care Ştiinţa se exprimă prin Fizica Cuantică şi Cunoaşterea din Con-Ştiinţă, deja putem înţe-lege MAGia ca find Exprimarea naturală şi firească a MAG-netismului Fiinţei interioare, a oricărei entităţi.

În acea situaţie, datorată unei vibraţii interne cu adevărat armonioase şi a unei energii „lin curgătoare”, se activează calităţile latente, numite „puteri”, care „zac” în fiecare din noi... şi iată Magia, care i-a fascinat pe toţi – mai ales în latura sa de „control” şi manipulare a celorlalţi... şi a luptei pentru „Putere”, în Jocul acesta numit  Cine cucereşte mai multă energie”...
 


În acest context MAGIC apare „tradiţia” SânZienelor sau a Drăgaicelor, care, iată că, din nou, numele ne povesteşte că se referă la „Sânt Zânele”, sau „Dragele”, adică aspectele zise „benefice” ale fiinţelor de acest tip din Dimensiunea a 4-a (nu „Densitate”, văzută ca Nivel de Conştiinţă, ci „Dimensiune”, reprezentând TĂRÂMUL sau PLANUL vibraţional din Univers).
 


Mai putem puncta un singur lucru, anume că „Sărbătoarea Zânelor care SUNT” are loc în preajma Solstiţiului de Vară, complementar Solstiţiului de Iarnă, când, după cum bine ştiţi, acela este „serbat” în prezent sub forma „Crăciunului” (despre care vă puteţi re-aminti din seria corespunzătoare de articole de pe blog).

Din acest motiv și Sânzienele sunt puse în legătură cu Soarele, care, acum, tocmai a intrat în semnul astrologic cardinal al Racului („Cancerului”), chiar la momentul Solstiţiului de Vară (căruia, iată, i-am mai găsit o semnificaţie, dincolo de celelalte, expuse în articolele anterioare)...



Pe acest fundal, în această adevărată „Seară de PoVeste”, haideţi să ne oprim pentru câteva momente, măcar, şi să ne re-amintim de SENSUL prezenţei noastre, Aici şi Acum : în camera în care tocmai vă situaţi cu „display”-ul „device”-ului în faţă (ascultând greierii de seară din curte sau zgomotele de fundal ale oraşului), în Zona-Arealul-Regiunea-Ţara-Continentul de pe această superbă Planetă, Alb-Astru Tărâm...


Sigur, avem fiecare „MISIUNEA” sa specifică, cu mai durele sau mai blândele reglaje karmice ; ne-am propus ca „să punem umărul” la „Eliberarea Planetei” din chingile „întunecimii” şi controlului manipulator, în aceste Vremuri Unice – însă, NU UITAŢI că, dincolo de orice Obiectiv Specific, fie Planetar sau chiar Cosmic, PRIMUL OBIECTIV al fiecărei Fiinţe, fie umană sau din alt regn, rezidă în E-V-O-L-U-Ţ-I-E !
 

Că îi mai zice „Creştere”, „Dezvoltare”, „Ascensiune”, „Înălţare” sau cum mai doriţi fiecare dintre voi – contează mai puţin.

Relevant este că SUNTEM PE CALEA PROPRIEI NOASTRE EVOLUŢII (DIVINE)... şi că, lucrând pentru Planetă şi pentru semenii noştri, inclusiv şi mai ales pentru acest MOMENT al EVENIMENTULUI – noi, adică fiecare, în primul şi în ultimul rând, lucrează pentru această „Creştere” sau „Expansiune de con-ştiinţă” (iată că am mai găsit un termen...).


De aceea repet şi iar repet, că, lucrând şi acţionând, acum, pentru apropierea Momentului Evenimentului, ca şi în cazul „Căderii Voalului”, noi, de fapt, Lucrăm în primul şi în ultimul rând PENTRU NOI, pentru PROPRIA NOASTRĂ EVOLUŢIE PERSONALĂ ŞI FIINŢIALĂ (a Fiinţei Întregi care SUNTEM).

Iarăşi repet că înţeleg că fiecare este „prins” în atâtea „probleme curente” ale vieţii de zi cu zi, şi că este chiar foarte greu, în aceste vremuri, de a aloca timp şi pentru „aşa ceva” (mai ales acum, când, după cum am văzut şi ne-am re-amintit, timpul s-a cam înjumătăţit...), însă, tocmai aici stă PROVOCAREA şi potenţiala noastră MĂREŢIE : în astfel de perioade se manifestă „Momentul Adevărului”, Ceea ce SUNTEM cu Adevărat şi ne relevăm (şi revelăm!) nouă înşine Principala Direcţie în care este îndreptată săgeata ATENŢIEI noastre fundamentale (şi care determină, după cum confirmă şi Fondatorii, Nivelul de Conştiinţă la care ne situăm...).


Degeaba Dorinţe, Aspiraţii (şi chiar şi Inspiraţii) şi gânduri şi vorbe frumos meşteşugite DESPRE, dacă noi NU ACŢIONĂM PENTRU...

...De aceea, nici acum, după atâta „Hei-rup” şi „Mobilizare globală”, nu s-a putut atinge „Masa Critică” în aceste celebre Meditaţii sugerate de Cobra, pentru Duminică seara.

DA, ca număr efectiv, poate că s-a depăşit cu mult acel număr critic (situat, culmea, sub acel necesar „biblic” al celor 144.000), însă acel număr, chiar înjumătăţit, al celor DEDICAŢI şi care TRĂIESC la nivel profund, de Fiinţă, acel MOMENT de MEDITAŢIE, încă nu s-a atins...


Dar nici asta nu este o dramă, ci doar o simplă Radiografie a Putinţei noastre planetare, ca Societate Umană, în Prezent. Punct.


De aceea, acum, când s-a transmis că devine tot mai clar conturată Linia Temporală a EVENIMENTULUI din ce în ce mai mai apropiat, pentru mine a înseamnat o Eliberare a unei intense energii a Bucuriei şi Speranţei – pentru acest con-text, în care, dacă lucrurile ar fi fost lăsate doar „pe mâna noastră”, a umanilor, s-ar fi lungit „până la calendele greceşti” (iarăşi ajungem pe la greci, ca apoi să „zburăm” înapoi către Momentul Evenimentului...).
 


Şi, într-adevăr, la modul foarte simplu, Meditaţia în Lumină pare a fi cea mai eficientă Metodă – fie că i se spune „Rug-ăciune” (în Sensul de „RUG”, adică „ARDERE”, „TRĂIRE INTENSĂ”), fie „Meditaţie Detaşată”, de tip „Zen”, Creştină” sau „Budistă” sau „Sufistă” (a ezoterismului islamic) sau sub orice altă denumire sau METODĂ – importantă şi esenţială este TRĂIREA DEDICATĂ ŞI ANGAJATĂ.

De aceea voi veni în orele următoare cu un nou calup de „MEDITAŢII GHIDATE”, pe „Categorii” şi „Subiecte”, care să poată satisface orice gust (şi auz, dar şi privire...).


Până atunci, în această „Seară de PoVeste Magică”, re-amintindu-ne de credinţa populară care ne transmite că „Acum Se Deschid Cerurile” şi „Lumile pot Comunica” („cumineca”, adică „a împărtăşi” !), iar „Iarba Fiarelor” luminează în Noapte precum Aurul cel mai intens stră-lucitor, cu care putem deschide orice „în-cuie-toare” (blocaj din fiinţa noastră) şi cu care putem înţelege „graiul fiarelor” (partea „animalică”, de tip 3D, din fiecare) – Acum, aşadar, pare a fi UN MOMENT atât de potrivit, pentru NOI ÎNŞINE...

...Şi cum am putea să SIMŢIM mai bine acest Moment, fără un „condiment” muzical ?... de tipul „MAGIEI lui MERLIN”, ce picură Lumină (din Lumina Pură) în astă Noapte Magică :


 
...Simţiţi ARMONIA Bucuriei ?...


Cu zâmbet larg şi adâncă relaxare,



MarYan

3 comentarii:

  1. In urma eruptiei solare din ziua solstitiului, in noaptea trecuta uitati ce superbe aurore boreale au fost fotografiate si in zone in care nu se vedeau pana acum:

    http://spaceweathergallery.com/aurora_gallery.html

    Bogatia de culori , mai ales nuantele de violet se datoreaza cumva caderii voalului? Adriana C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zările ce sunt în jur
    Sunt cuprinse de lumină
    Totul are iar contur
    Zâmbet larg viață divină

    Și prin văile suave
    Mă ridic ușor spre cer
    Am în minte numai sloave
    Totul iese din eter
     
    Dacă-n viață ai curaj
    Și te lași ușor pe val
    Bunătatea nu-i miraj
    Totul este doar un bal

    Have courage and be kind!

    RăspundețiȘtergere