joi, 4 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (4) pentru 4 iunie 2015 – Portalul EVENIMENTULUI (I).



PoVestea ZILEI (4)
(pentru)
4 iunie 2015

– Portalul EVENIMENTULUI (I) –





Cobra afirmă că momentul de sâmbătă noaptea, din 30/31 mai 2015 („Eliberaţi Coloniile!”), a fost „un mare succes”.

Noi nu ştim cât reprezintă acest „mare” pentru Cobra, însă se pare că rezultatele au fost „palpabile” : condiţiile îndeplinite pentru Manifestarea Evenimentului au mai săltat, puţin, dar au înaintat !

Acum, când valoarea aceasta a trecut de 98%, orice zecime de grad contează şi înseamnă foarte mult !


Iată motive de reală Bucurie, care nu doar că relaxează ci, mai ales, mobilizează...


Acesta reprezintă un element cât se poate de concret, în timp ce diversele „treceri prin Portaluri” sunt doar aspecte secundare, etape de „creştere a vibraţiei”.

MOMENTUL EVENIMENTULUI putem spune că reprezintă adevărata TRECERE PRIN PORTAL !...

...Şi, dacă acţionăm sinergic, acesta se poate petrece chiar până la sfârşitul verii... sau a toamnei... în funcţie de acţiunile noastre.



MarYan

2 comentarii:

  1. Nu cred ca am inteles exact ce/pe cine ati vrut sa "vizati" cu "trecerile prin diverse portaluri" si nici cu partea a IIa postata ulterior si daca am interpretat - mai jos - gresit, imi cer iertare.

    Am avut impresia ca ati vrut sa spuneti ceva de genul: treptele unei scari sunt doar aspecte minore de urcare, nu va mai agitati atata cu ele, ceea ce conteaza este doar etajul superior.
    Eu am "simtit" in ultima vreme majoritatea acestor "minore" portaluri, pe care Divinitatea le-a considerat suficient de importante incat sa ni le acorde, prin niste stari de fericire si de pace pe care nu le mai simteam cand incetau. Am fost convinsa ca de fiecare data ca, daca sunt suficient de receptiva, daca ma conectez la acele stari de "inaltare" "minora", incet-incet, urc, treapta-cu-treapta, ca o furnicutza. Ma bucur enorm de ele, de fiecare data cand le simt si multumesc din suflet pentru ele - imi "coloreaza" saptamana/luna, au devenit, parca, singurele ore/zile cand sunt "alive" :-)
    Iubirea si Pacea sa fie cu noi, cu toti !
    Amin !
    _/\_

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În niciun caz nu am venit cu acea idee că doar "etajul superior contează" !

      Pe de-o parte, în Realitatea Universală nu există "inferior" şi "superior", şi nici "minor" şi "major", ci doar EXISTENŢA, fără epitete şi grade de comparaţie...
      ...Şi, la fel de important, unul din Principiile fundamentale pe baza căruia funcţionează Universul este acela care ne spune că "Nu destinaţia contează, ci însăşi CĂLĂTORIA".

      Aşadar, "treptele minore" pot fi la fel de relevante ca şi "momentele festive" - de care vă recomand ca să vă bucuraţi din plin, în continuare, în Pace şi Iubire (Necondiţionată) !...

      MarYan, cu drag.

      Ștergere