duminică, 7 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (7) pentru 7 iunie 2015 – „Ziua DOMNULUI” şi MEDITAŢIA.PoVestea ZILEI (7)
(pentru)
7 iunie 2015

– „Ziua DOMNULUI” şi MEDITAŢIA

Astăzi este „Ziua Soarelui” („Sun Day”) sau „a Domnului” – „Domenica”, adică Duminică (cum le place să se exprime cei familiarizaţi cu Religia).

Nu este nimic „ciudat” în faptul că declarăm o „Zi a Domnului”, însă este minunat dacă ne-am re-aminti că „DOMN”-ul („Lordul”, „Stăpânul”) este însuşi Spiritul Divin din fiecare, Scânteia Divină din Inimă sau „DUMENEZEU”-l din Adâncul Fiinţei care SUNTEM...

Indiferent de terminologie, măcar acum ATENŢIA (şi, deci, Energia) noastră se poate îndrepta către SURSA a Ceea Ce Suntem, cea care „ne menţine în funcţiune”, inclusiv în Planul Fizic.

Şi, pentru că această Sursă nu are „Program de funcţionare”, este evident că această „ZI” de Celebrare este una CONTINUĂ, clipă de clipă...Însă, cum spuneam, măcar arareori, odată pe săptămână, Energia Atenţiei se poate îndrepta şi către „Vistiernicul tuturor bunătăţilor” din Interiorul fiecăruia – şi nu doar către (aparentul) „exterior”, aşa cum Societatea umană actuală se străduieşte cu disperare, chiar, ca să îndrepte atenţia a cât mai multor umani...

...Şi, chiar dacă „v-aţi plictisit”, eu continui să repet şi să amintesc cum cea mai bună şi „eficientă metodă” de „păcălire a minţii” şi îndreptare a Atenţiei către ACEST Interior este Medi(t)aţia – aşa cum este ea percepută, simţită şi realizată de fiecare...

Importantă este INTENŢIA, apoi ATENŢIA o va urma „docilă” şi poate chiar cu determinare, în funcţie şi de TRĂIRE şi de Implicarea Emoţională (cea „frumoasă”, acea „e-motion” sau „energy motion” care „pune energia în mişcare”, şi nu neapărat ca la Petrom...).


De toate acestea poate ne vom re-aminti în această seară (pentru România, ora 22.00), când aceeaşi Meditaţie Săptămânală de Eliberare Planetară (oferită de Mişcarea de Rezistenţă, prin COBRA) ne aşteaptă ca să mai apropiem de manifestare, poate doar şi cu „un milimetru de Lumină”, acest mult aşteptat Moment al EVENIMENTULUI.Cum ar spune Poetul : „Viaţa Merge Înainte”... oricum, Ea Înaintează.

Precum Apa, Ea găseşte „breşe” de manifestare prin crăpăturile Sistemului („MATRIX”-ului), oricât de impenetrabil ar arăta acesta.


Aşadar, VIAŢA MERGE ÎNAINTE...

Iar (fiecare din) NOI, CE Facem ?UNDE Suntem, Acum şi Aici ?...

...Oare, SUNTEM într-o Adevărată Zi a DOMN-ului ?... într-o Vie MEDITAŢIE de ELIBERARE (a FIINŢEI) ?...PACE, Lumină şi IUBIRE !


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu