marți, 2 iunie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (2) pentru 2 iunie 2015 – LUNĂ PLINĂ în Săgetător



PoVestea ZILEI (2)
(pentru)
2 iunie 2015

– LUNĂ PLINĂ în Săgetător –





Iată ce ne transmite KATE ROSE despre Luna Plină de azi, 2 iunie 2015, din Săgetător :

Luna Plină în Săgetător din data de 2 iunie ne reaminteşte că este mai mult decât în regulă dacă viaţa noastră nu seamănă deloc cu ceea ce ne-am imaginat noi că va fi – chiar şi în comparaţie cu modul în care se prezenta cu doar câteva luni în urmă.

Fiţi conştienţi de faptul că nu avem (încă) toate piesele puzzle-ului şi, chiar dacă am luat câteva decizii importante în ultimele luni, încă mai avem de luat una : ALEGEREA DE A CREA UN ÎNCEPUT NOU, MAGIC.

În ultimele luni am avut câteva încercări destul de mari din punct de vedere astrologic. Încă din luna martie, când cuadratura Pluto-Uranus ne-a scuturat zdravăn vieţile, am intrat pe repede-înainte în descoperirea sinelui nostru autentic.

Dacă ne-am făcut treaba pe care o aveam de făcut, suntem acum în punctul în care tot ceea ce nu mai servea sinelui nostru înalt va fi, în sfârşit, curăţat.

NUMAI DUPĂ CE VECHIUL A FOST ELIMINAT, UN NOU ÎNCEPUT POATE CREŞTE.


Ar mai putea fi ceva de adăugat ?...



MarYan

5 comentarii:

  1. Domnule Marian , ce parere aveti va rog de acest articol..http://tristar77.blogspot.ro/2015/06/mesaj-de-la-sfantul-pantelimon.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La "testare" nu a rezultat că ar fi "riguros adevărat" - ceea ce are sens, căci acea descriere de inrare în Portal şi Salt Cuantic ar produce modificări dramatice în energetica Planetei, ceea ce în acest moment, nu este (încă) cazul.
      Acest aspect va fi determinat de Momentul Evenimentului, care nu este (încă) realizat...
      MarYan.

      Ștergere
  2. Raspunsul meu catre domnul anonim , desi intrebarea era catre d-nul Marian :
    Cred ca acest articol ca si altele de pe blogul din care citati acest articol , desi are o tematica cu putina tenta religioasa (crestin ortodoxa ) , merita sa fie preluat pentru informatie esoterica veridica , uneori dovedita si practic. Este un blog din categoria spiritualitate si il urmaressc din anul 2011.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lol...DAurel , blogul acesta exista din martie 2014, asa ca nu stiu ce "posturi" prindeai tu prin 2011, dar in niciun caz pe acesta :))))) Sunt multi plutasi pe aici frate ..

      Ștergere
  3. Are cativa ani buni blogul si eu il citesc atent , nu este nou

    RăspundețiȘtergere