miercuri, 22 iulie 2015

„Alianţa SFEREI” : Pătrunderea VALULUI de ENERGIE - Aşa cum a fost primit de către Denise (20 iulie 2015).



Alianţa SFEREI
Pătrunderea
VALULUI de ENERGIE

- Aşa cum a fost primit de către Denise -

 (Traducere : Monica POKA)

- 20 iulie 2015 -





Nota MarYan :

Citind acest mesaj tradus de Monica Poka şi transmis de către această „Alianţă a SFEREI”, prin „Denise”, iniţial m-am frecat la ochi şi m-am întrebat dacă nu este vreo sinteză a vreunuia din ultimele PoVestiri (a 42-a?) pe care noi tocmai am transmis-o („Iată, Zorile se-arată”, din 19 iulie 2015), în care DECLARAM LUMINA tocmai a devenit majoritară pe Pământ şi că acele celebre CONDIŢII pentru DECLANŞAREA EVENIMENTULUI sunt îndeplinite în procent de PESTE 99% !...

...Şi, cu care ocazie, precizam că, pe o anumită Linie Temporală (însă nu singura, din păcate), Evenimentul este atât de aproape, „încât mă apucă ameţeala... Bucuriei”.

Atunci nu am precizat Momentul temporal, însă ACUM, înaintea iminentului Editorial, „presat” de acest uimitor de „rezonant” (cu noi) Mesaj, afirm că, pe o anumită Linie Temporală, EVENIMENTUL este la distanţă de... ZILE !...

...Adică, exact ceea ce afirmă şi acest Mesaj, care, cred că vine din aceleaşi „Surse de informare” la care şi noi suntem „branşaţi”, într-un fel sau altul !

Deja sunt prea multe de comentat pe acest Subiect şi Moment, ceea ce ar duce la creionarea unui mic Editorial în această Notă personală, ceea ce nu este cazul, aşa că, lăsând comentariile pentru Editorial (care va sosi în 1-2 zile), acum haideţi să vedem cât de direct şi sintetic ne transmit cei din „Alianţa Sferei”, despre IMINENŢA EVENIMENTULUI pentru următoarele 10-15 zile ! :





Salutări, cu bucurie și iubire vă spunem „foarte bine” / „felicitări”.

Aceasta nu este o sarcină ușoară pentru voi și ezitarea voastră este bine observată.

Cu toate acestea, sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să vi le transmitem și este atât de puțin „timp” pentru a pregăti omenirea pentru ceea ce urmează să vină.


Într-adevăr, vă spunem în particular că, după calculele noastre, VALULeste programat să sosească la sfârșitul lunii voastre Iulie și începutul lui August.

Pentru voi acest lucru înseamnă că în 10 – 15 zile va exista POATE mult haos din cauza neînțelegerii energiei acestui așa-zis ”val” care are o nouă frecvență.


Acesta nu este un val de apă, așa cum îl știți voi, acesta este un val de energie ; și așa cum stați în oceanul vostru și vă uitați la valul care vine, nu știți niciodată cât de puternic este acesta și cât de înalt va fi atunci când va ajunge la voi și cât de mult vă va trage după el, atunci când se retrage.


Spre deosebire de valul din ocean, acest val nu se va retrage.

El va curge peste voi şi pe lângă voi, pe PĂMÂNT și dincolo, până în cele mai îndepărtate colţuri ale SISTEMULUI VOSTRU SOLAR și apoi ale GALAXIEI și apoi dincolo de marginile UNIVERSULUI vostru cunoscut.
 



Nu este nimic pentru care să vă temeți de acest val, prin aceea că el nu este fizic și nu va fi însoţit de vreo „furtună.

Acesta va fi o creștere a energiei, a frecvenței, cu un crescendo major la mijloc și apoi, în timp ce trece mai departe, energiile nu se vor risipi ci mai degrabă ele se vor stabiliza în orice „colţişor” posibilși acesta este fiecare celulă şi fibră a Ființei Voastre.


Acesta nu este un eveniment negativ.

Aceasta este pregătirea „Spectacolului” despre care v-am vorbit.


Armata voastră nu-l poate opri ; oamenii voștri de știință nici măcar nu știu de el ; conducătorii voștri sunt foarte îngrijorați.

Acesta este motivul pentru care insistăm ca voi să împărtăşiţi/distribuiţi acest mesaj.


Nu este nimic în plus ce ați putea face pentru a vă pregăti pentru acest EVENIMENT decât să fiţi/staţi în inima voastră.

Noi spunem „să fiţi în inima voastrăși acest lucru creează confuzie. Trebuie să rămâneți în Frecvența Iubirii – fără frică, îngrijorare sau anxietate.


Ceea ce urmează după vârful acestui val este numai Bucurie, Iubire și Abundență ; dincolo de toate acestea nu mai este nimic.

BUCURIE, PACE, IUBIRE, ABUNDENŢĂ și cea mai frumoasă, magnifică reuniune fizică bazată pe Inimă !



Iubirea şi aprecierea noastră pentru voi este nesfârşită.

Știm că veți ezita să împărtășiți acest mesaj pentru a nu cauza frică și anxietate, dar am fi fost nepăsători dacă nu v-am fi alertat, dragilor.


Din nou, nu este o „dată” fixă pentru sosirea acestei FRECVENŢE.

Se apropie.

Continuăm să calculăm și să monitorizăm și vă vom alerta atunci când vor apare orice „modificări”.

Acest VAL nu poate fi oprit ; el nu va fi oprit.

Aceasta este bătaia de inimă a SURSEI care ajunge la malurile voastre !


Cu iubire, respect și apreciere pentru toți, încheiem această transmisie.  


Postat de American Kabuki.




5 comentarii:

  1. iti multumesc,acum am siguranta ca informatia e valabila,astept cu nerabdare experienta valului si felicitari pt tot ce postezi.Vero

    RăspundețiȘtergere
  2. AN ANASHA ,CU IUBIRE INFINITA PENTRU TOTI

    RăspundețiȘtergere
  3. Au trecut cele 10-15 zile si nu am simtit nici un val fie el de energie, sau lumina...multi in ziua de astazi se pricep la "proorociri", "futurologie", "apocalipsa"...acest gen de afirmatii nu poate fi decat "spalare de creiere" pentru cei fara credinta, sau daca cred in ceva ,cred in zeii hinduismului, sau in fiinte extraterestre.Cine vrea sa afle adevarul "suprem",ii recomand sa citeasca Biblia.

    RăspundețiȘtergere