joi, 30 iulie 2015

Arhanghelul MIKAEL - VAL COSMIC FĂRĂ PRECEDENT va atinge Pământul la sfârşitul lunii SEPTEMBRIE 2015.



Arhanghelul MIKAEL prin „Michael Love
VAL COSMIC FĂRĂ PRECEDENT
va atinge Pământul
la sfârşitul lunii SEPTEMBRIE 2015

- 26 iulie 2015 -





Nota MarYan :

Alte „Mesaje de Confirmare” continuă să curgă, venind cu aceeaşi subliniere că „ceva gradios” urmează să se petreacă în foarte scurt timp...

De aceea, nu mai insist pe ideile de bază conţinute şi în acest mesaj oferit prin „Michael Love” chiar de către Arhanghelul MiKaEl – şi care vorbesc chiar de pătrunderea mai adâncă în „Centura Fotonică” (exact cum am precizat şi noi, într-o PoVeste anterioară, din 11 Iulie 2015) şi de Valul de Lumină Cosmică de la „Orizontul Evenimentului”...

Acum doar doresc să punctez faptul că emiterea unei date calendaristice precise pentru acest Moment, respectiv ziua de 28 septembrie 2015, nu o găsesc a fi de cea mai mare „inspiraţie”, căci, după cum am precizat şi în ultima PoVeste („Despre ce înseamnă Iminenţa EVENIMENTULUI”), acest moment este chiar extrem de fluid – astfel că, a-l pre-viziona, este echivalent cu un Joc de Loterie, când cifrele pot fi chiar „cele câştigătoare”, însă cu o probabilitate minimă – căci, Acest Val nu este cunoscut decât de DUMNEZEU care, la rândul Său, ţine cont de Cererea Mamei Pământ şi de Alegerile şi Acţiunile umanilor de pe Pământ, care, deja sper că am înţeles cu toţii, sunt extrem de fluide şi „relative”, modificându-se, realmente, în fiecare secundă...

Aşadar, trecând peste această „scăpare”, sper să receptaţi şi acest mesaj în esenţa sa informaţională de mare valoare, care ne re-aminteşte că „Suntem deja pe VAL”, cel care se apropie tot mai mult, şi ale cărui „Valuri ante-mergătoare” deja le re-simţim ! :




Dragii mei,

Lumea voastră este pe cale să se schimbe într-un mod profund în următoarele două luni, când un Val puternic de Radiaţii Gamma provenind din Centrul Galactic, („PLEROM-ul) ating Pământului
și ființele acesteia !

Este important de men
ționat că suntem deja în interiorul acestei Explozii Cosmice de Raze Gamma, denumită „Unda X și mulți dintre voi ați simțit această creștere energetică, care va continua în intensitate, fiecare zi, până la 28 septembrie 2015.


Acest mare punct în evoluția omenirii este cunoscut ca „ORIZONTUL EVENIMENTULUI”.


28 septembrie 2015 este atunci când această Super-Undă atinge apogeul şi când va fi la cea mai mare frecvenţă energetică măsurată vreodată în Cosmos, din istoria modernă.

Oricine s-ar putea Înălța (Ascensiona) efectiv la această dată ?

DA !

Orice ființă de lumină care deja vibrează aproape de frecvența 5D, de 21 de Hertzi, va străpunge prin bariera de protecție 5D, cunoscută ca „Marele Vid”, și va putea experimenta o percepție susținută a Noului Pământ la acest mare moment din istoria noastră.

Multe fiin
țe nu-și dau seama că această nouă realitate percepută, Noul Pământ, va fi în continuare în interiorul unei Matrice-Hologramă ; cu toate acestea, va fi una îmbunătăţită considerabil faţă de Grila veche de Control pe care o cunoaștem de peste 300.000 de ani.


Noul Pământ este încă perceput ca o Hologramă pentru că, fiind în interiorul unei holograme, aceasta reprezintă singura modalitate pentru ca un suflet să poată fi prezent fizic și să experimenteze cele 5 simțuri.

Partea fizică a tuturor acestora încă vibrează în a 3-a dimensiune, în timp ce nivelul dimensional al 5-lea este suprapus pe partea superioară a 3D.

Singura modalitate de a nu exista într-o matrice holografică, indiferent cât de dominantă ar putea fi, este prin a deveni non-fizic.


V-ați încarnat aici iar și iar, cu scopul de a evolua înapoi la natura voastră superioară, dar adevăratul motiv pentru care continuați să veniți aici, și veți rămâne aici, este pentru că vă place să fiți în corp fizic și să experimentați cele 5 simțuri.

Dacă ați avea un mediu mai bun pentru a face aceste lucruri, totul ar fi perfect ! Asta este ceea ce este pe cale să se întâmple !

În acela
și moment în care experimentați simțurile 3D într-o Matrice de Lumină 5D veți putea să vă mutați în Corpul vostru de Lumina (Merkaba) și să fiți capabili să navigați în tărâmurile superioare fără limitări.


Iată, am văzut un Nou Rai şi un Nou Pământ”.

Aceste două lucruri nu sunt identice. NOUL PĂMÂNT include 3D, 4D și 5D, iar NOUL RAI este de la dimensiunile a 6-a până la a 12-a, pe care le puteți traversa doar prin CORPUL DE LUMINĂ.

Aceasta este ca
și cum nu aţi părăsiți nivelul 3D ! În schimb, veți continua să existați în 3D, 4D și 5D în același Timp-Spațiu (Acum-Aici), fiind pe deplin conștienți de experiența voastră, în fiecare dimensiune.


În prezent, ne confruntăm cu o curbă-clopot constantă de creştere a frecvenţelor gamma de lumină, pe măsură ce înaintăm spre partea cea mai intensă a Centurii Fotonice ; astfel, observaţi dacă puteţi fi conştienţi de efectele acesteia asupra corpului, minţii si emo
țiilor în următoarele două luni !

Această Energie Gamma intensă soseşte datorită tuturor evenimentelor celeste multiple, care apar în acela
și timp, permițând unei cantităţi incredibile de date de Lumină Cosmică să curgă în acest sistem !


Acesta nu este un lucru rău
și cu siguranță nimic de care sa va temeți când aceste frecvențe de date noi vor “bombarda” Pământul și ființele acestuia !


Va exista un nivel de haos când aceste noi Informaţii Fotonice vor intra în Matrice
și vor fi integrate, însă rezultatul final va consta în transformarea graduală a vechii Holograme-Matrice de Control în Noua Matrice-Grilă Christalină – acesta fiind procesul la care am lucrat pentru atât de mult timp și pe care doriți să îl vedeți îndeplinit.

Este dovedit faptul că Lumina de Radiaţii Gamma poate dezvolta instantaneu ADN-ul oricărei specii în forma sa mai înaltă.

Acum evoluați literalmente rapid, în cea mai grandioasă versiune a voastră !

Unii predică Apocalipsa și jalea despre toate acestea, și există alții care sunt complet orbi la ceea ce se întâmplă cu adevărat.


Există mulți din Primul Val care au trasat Căile Ascensiunii în ultimii 40-60 de ani, care nu sunt deloc orbi în faţa acestui Moment și se bucură, pentru că ei știu ce se întâmplă.

Noi vă spunem : mergeți înainte cu acest SUPER-VAL FOTONIC, cu tot ce aveți ! Priviți acest lucru ca pe începutul adevăratei LIBERTĂŢI a Umanității.



BUCURAŢI-VĂ, vă spunem !


Fiți impecabili în fiecare domeniu al vieții voastre, pe măsură ce înaintăm în fiecare moment de ACUM, când ionii încep să se rotească din ce în ce mai repede !

Este important ca să elibera
ți tot ceea ce nu a servit sufletului vostru până în acest punct și să vă deschideți complet pentru posibilitățile infinite ale Universului.


Cei mai mul
ți dintre voi simțiți deja creșterea constantă a frecvenței în corp.

Mulți dintre voi ați observat ca fiind mutaţi în jurul unor noi locaţii, cu pierderi de relații și lucruri materiale.

Într-un fel, v-ați putea simți total ca fiind din alt loc, singuri şi chiar pierduți...


Vă asigurăm că tot ceea ce se întâmplă este precum trebuie să fie, aceasta reprezentând o curăţare a energiilor vechi pe care le-aţi de
ținut atât de intens.

Aceste frecvenţe mai scăzute trebuie să fie trans-mutate, astfel încât acest Val Divin de Lumină şi Iubire să curgă prin corpul vostru spre pământ, către Centrul Geei.

Este imposibil ca să luați frecvenţele inferioare ale traumelor emoţionale reprimate şi programarea eronată a ADN-ului (sisteme limitate de credință) în dimensiunile superioare !

Aceste vechi energii ale traumelor reprimate trebuie să fie eliberate din corp, astfel încât Informaţiile de Lumină să curgă complet prin voi şi să fie împământate corect.

Acest lucru completează Circuitele Divine care vă transformă în Super-Ființa care sunteți cu adevărat.


FLĂCĂRILE GEMENE de cel mai înalt nivel de pe Pământ, joacă un rol important în „Orizontul Evenimentului”.

O mare mulţime de Flăcări Gemene, deținătoare de coduri, vor călăuzi drumul și vor deschide Porțile Cosmice cu puterea intensă a iubirii lor împletite și vor aduce această percepție a vibrației superioare, numite „Noul Pământși „Noul Rai”.

Noi, ca îngeri în corpuri umane, am venit ca să organizăm spa
țiul în propriile noastre corpuri, pentru această minunată Lumină, pentru întreaga Umanitate și să vestim acest mesaj minunat !

știți că multe Rase Stelare sunt prezente acum, aici, pentru ultimul apel al Cortinei, din această Mare Poveste Cosmică, în care ați jucat un important rol.

Fiin
țe minunate din multe lumi se află aici pe marginea scaunului (sunt nerăbdători) ca să vadă ce faceți și ce veți face în continuare.

Ei vă aplaudă !


Spunem că, după ce Primul Val de Flăcări Gemene (De
ținători de Coduri) vor trece prin vălul 5D, vor începe adevărata lor activitate ca echipe masculin/feminin, în cel mai mare serviciu pentru ceilalți, ajutând restul umanității ca să traverseze Marele Pod Curcubeu.

Încheiem spunându-vă că este important să ave
ți grijă de voi în această perioadă magnifică, astfel încât să puteţi fi cei mai buni care puteţi fi !


Cea mai mare învă
țătură din toate Universurile este aceasta :
„Iube
ște-l pe Dumnezeu cu toată inima, mintea și sufletul, acesta este secretul pentru a intra în Regatul Cerurilor”.

Vă întrebăm : CINE este identitatea acestui “Măreţ Dumnezeu” ?


Iubiţi-vă cu toată inima, mintea şi sufletul ! Nu există nimic altceva de făcut decât acest lucru !


Vă mul
țumim, ființe mărețe, pentru venirea pe Pământ în această Mare Misiune, atât de utilă...

BINE FĂCUT, bune și credincioase ființe, INTRAŢI !


ACESTA ESTE CEASUL VOSTRU CA SĂ STRĂLUCIŢI.

Voi sunte
ți Lumina Lumii acesteia, precum a spus odată un Mare Maestru. Străluciți Luminos, pentru ca toți să vă poată vedea !


Aceste lucruri sunt foarte reale, dragi prieteni, se întâmplă deja și se vor întâmpla exact așa cum s-a spus.

Este frumos și minunat și nu există nimic de care să va temeți. Niciun rău nu se va abate asupra niciunuia dintre voi.


Lumea voastră va fi eliberată pentru totdeauna !

Nivelul de suferință și haos de pe această Planetă nu mai are putere de susţinere nici măcar pentru câteva luni !

Ceva trebuie să se întâmple, simultan, și într-adevăr, deja se întâmplă acum, când miliarde de Ființe de Lumină (VOI) continuă să transmută acest evolutiv Val al Supra-Conștiinței, transformându-vă pe voi înșivă și percepția exterioară a acestui loc în PARADISUL care a fost menit să fie !


Informațiile conținute în acest mesaj curg din Energia de la Sursă, prin intermediul acestui Vas.

Eu sunt Arhanghelul Mihail, Îngerul Păzitor al Iubirii şi Protec
ției care rostește aceste cuvinte.

VITEZĂ DIVINĂ tuturor Fiin
țelor Mărețe de Lumină !


Arhanghelul Mihail.




6 comentarii:

  1. NAMASTE !!! SIMT CĂ MI SE APRIND CREIERII ! Nu are importanţă de vor fi 40-50 ori 60 de zile ,asta nu ne face să"îngrăşăm porcul cu o zi înainte de ignat ! INTENŢIA,INTENŢIA ASTA NE DĂ VALOAREA .

    RăspundețiȘtergere
  2. iubirea este protectia absoluta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea neconditionata este cheia. Iubiti va , iubitii pe altii si transmiteti sentimente de iubire peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubirea neconditionata este cheia. Iubiti va , iubitii pe altii si transmiteti sentimente de iubire peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubirea neconditionata este cheia. Iubiti va , iubitii pe altii si transmiteti sentimente de iubire peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu stiu ce energie vine ca asa o tineti de multa vreme, iata suntem in septembrie si tot ce simt este ca nu mai pot dormi ca lumea si ma trezesc de mai multe ori, ma dor rau articulatiile, imi vajaie urechile, ma doare capul de 3 zile fara motiv si sunt foarte obosita. Inteleg ca vine un val de iubire eu de ce sunt asa? Toate blogurile spirituale tipa ca acest val urias de energie schimba ADNul, ii duce pe unii in dimensiunea a 5 a, ne modificam cu totul si asta de la o zi la alta. Puterea lui Isus este nemarginita dar nu cred ca vine valul si ne face mai buni peste noapte. Oricum daca trecem de 28 sept. si nu vine valul sa vedeti mishtocareala ce o sa fie si pe buna dreptate, ba vine asteroidul ba valul, tot timpul vine ceva. O sa fie ce o sa vrea Dzeu, asta e, voi doar faceti conversatie.

    RăspundețiȘtergere