miercuri, 22 iulie 2015

COBRA : INTERVIU cu UNTWINE – 7 iunie 2015.



INTERVIU cu UNTWINE
7 iunie 2015


  


Untwine: Ai putea explica exact la ce se referă SHAMBALLA ?

Cobra:Shamballah” este unul din numele dat Regatului subteran al Luminii, unde Forţele Luminii au ancorat şi înrădăcinat Lumina pentru mai bine de 25.000 de ani, de când au fost mânaţi de la suprafaţa planetei când Planeta Terra a intrat în Carantină, acum 25.000 de ani.

U: Ok. Se poate referi şi la oraşele din planul eteric şi planul astral, de deasupra suprafeţei?

C: Desigur, toate oraşele subterane ale Luminii au, de asemenea, contrapărţile lor eterice şi astrale şi unele din aceste oraşe sunt localizate şi deasupra suprafeţei Terra, sus în stratosferă.

U: Poţi vorbi despre istoriile legate de Regele Lumii, la ce se referă?

C: Regele Lumii este un înţelept antic, o Fiinţă a Luminii, care a ghidat evoluţia pe această Planetă pentru multe milioane de ani şi este cu adevărat o fiinţă ascensionată, deci acea fiinţă a trecut dincolo de iluziile spaţiului şi timpului, a trecut dincolo de dimensiunea spaţiu-timp şi acum este o fiinţă iluminată.

U: Ok. Deci mai este încă prezent acum pe Planetă?

C: Nu este prezent pe Planetă, în acest moment, dar conştienţa sa este concentrată pe Planetă, în acest moment.

U: Poţi vorbi despre centrul energetic din partea de jos a spatelui, unde sunt create celulele de bază (mamă), cu ce corespunde?

C: Acest centru energetic este de fapt unul din cheile care deschid misterele ADN-ului.
Şi, de asemenea, aş dori să spun că se dă prea mare atenţie ADN-ului în sine, ceea ce este mai important este că există un şablon înalt dimensional, în special în corpul eteric, care se manifestă apoi în ADN-ul fizic şi acest centru energetic reglează curgerea energetică în această privinţă.

U: Ai spus înainte că Galaxiile „Calea Lactee” şi „Andromeda” sunt de polarităţi opuse şi că Soarele Central al Căii Lactee este o Zeiţă gigantică, asta înseamnă că Soarele Central din Andromeda este un Zeu gigantic?

C: Nu aş simplifica în acest fel. Polarităţile opuse, în acele dimensiuni, nu sunt liniare precum bărbat şi femeie, ele sunt mai degrabă precum polarităţile magnetice, plus şi minus.

U: Deci nu are nimic de-a face cu energiile masculină şi feminină?

C: La acel nivel energiile masculină şi feminină au loc într-un fel ceva diferit, deci a numi ca Zeu un Soare Central şi pe celălalt Soare Central ca Zeiţă este o interpretare care este destul de limitată.

U: Deci acolo, masculinul şi femininul sunt complet integrate?

C: Aş spune că descrierea a ce se petrece în acele planuri nu e uşor de realizat în cuvinte umane, dar cea mai bună posibilă aproximare ar fi polarităţile diferite plus şi minus, precum câmpurile magnetice şi electrice – dar chiar şi asta este foarte, foarte sumar interpretat, despre ceea ce se întâmplă, cu adevărat, la acele nivele ale Creaţiei.

U: Au avut loc anomalii similare celei pe care o avem acum, cu Întunericul, în versiunile anterioare ale Universului?

C: Da, au fost diverse versiuni ale acestei anomalii, dar nu s-a manifestat complet, înainte de acest Ciclu Cosmic.

U: Deci acum, că s-a manifestat complet, va fi complet rezolvată?

C: Acum va fi complet rezolvată, după ce s-a manifestat complet, da.

U: Fiinţele Planete au trecut prin căi de evoluţie precum umanii din animale şi apoi au ascensionat şi evoluat mai departe, în a fi o Planetă?

C: Nu chiar. Cele mai evoluate fiinţe nu au trecut niciodată prin evoluţia animalică, cel mai jos punct pe care l-au atins a fost experienţa umană.
De fapt, sunt două şiruri principale de evoluţie, unul vine direct din materie şi ascende prin mineral, vegetal, animal şi regatul uman, în sus, către Spirit, iar celălalt şir evolutiv, de fapt, descinde din spirit, mergând în jos către experienţa umană, apoi ridicându-se înapoi.
Deci avem două şiruri diferite de Evoluţie, care se completează unul pe celălalt.

U: Care este pasul următor în Evoluţie, după Ascensiune?

C: ASCENSIUNEA este un început al călătoriei către Casă, înapoi în Unime, şi este un proces continuu care conduce către integrarea finală cu Absolutul.


U: Există tot felul de fiinţe cu cap de animal în univers?

C: Majoritatea acestor fiinţe cu cap de animal sunt rezultatul experimentelor genetice pe planetele ocupate.

U: Ok, chiar şi cele cu cap de leu, de exemplu?

C: Nu toate dintre acestea, dar majoritatea lor, da.

U: Există vreun fel de fiinţe umanoide de tip copac sau plantă?

C: Aceste lucruri au fost încercate şi în Atlantis, dar nu au fost foarte reuşite. Aceasta este foarte rar şi, în universul eliberat, acest lucru nu este chiar sprijinit.

U: Care este semnificaţia originală a lui BAPHOMET, fiinţa cu cap de capră?

C: Aceasta este, aş spune, o manipulare a unui foarte vechi arhetip, de către Cabală. Există arhetipuri de capricorn, arhetipuri ale zeilor şi zeiţelor proto-antici, care au fost uniţi în acest simbol care a fost folosit într-o formă deviată de către ocultiştii Cabalei, în special în ultimele câteva secole.

U: Cine a creat acel simbol la origine?

C: Nu este un simbol care a fost creat, este o uniune de diferite simboluri antice, şi această re-unire a fost făcută de către Cabală pentru a devia energia din spatele acestor simboluri.

U: Poate acest simbol să fie folosit şi pentru Lumină?

C: Poate fi, dar aş spune că este prea multă energie negativă asociată cu el. Deci e bine să purificăm acea energie, şi sunt multe alte simboluri pe care le putem folosi care sunt mult mai echilibrate, şi nu atât de mult încărcate cu semnificaţii negative.

U: Ok. Cine este KALI ?

C: Kali este o zeiţă antică, este o fiinţă a Luminii şi scopul ei este transmutarea formelor expirate şi eliberarea şabloanelor învechite.

U: Poţi vorbi despre situaţia Zîânelor, în contextul Carantinei Pământului ?

C: Mai ales după invazia archonică din 1996, Zânele şi toate celelalte fiinţe elementale ale Luminii, nu au avut o perioadă prea bună, pentru că atmosfera eterică a fost otrăvită mult cu radioactivitate şi, datorită armonicelor distorsionate de radiaţie de frecvenţă extrem de joasă de la dispozitivele scalare, acestea nu au putut să aibă un timp bun şi a fost foarte dificil pentru ele să existe şi de fapt au căutat alte locaţii care aveau cât mai puţin din acest tip de poluare. Deci nu a fost uşor să le mai întâlnim în zonele urbane.

U: Au mai existat unicorni pe timpul Carantinei Terrei?

C: Da, dar sunt foarte rari, ei au existat şi nu sunt uşor de găsit.

U: Majoritatea sunt în planul eteric şi în astral, da?

C: Majoritatea sunt în planurile înalte, da.

U: Poţi explica diferenţa dintre timpul liniar şi timpul spiral?

C: Este, la bază, o percepţie a curgerii timpului. Curgerea timpului, în realitatea fizică, cum îl percepem este o chestiune de nivel de conştienţă.
Timpul liniar este timpul pe care îl percepem prin filtrul minţii, folosind calendarul.
Timpul spiral este timpul care este de fapt conectat cu ciclurile naturale şi, când suntem conectaţi cu ciclurile naturale, putem vedea şi simţi şi trăi experienţa acestor cicluri care converg într-o spirală a evoluţiei.

U: Deci asta ar fi o cale prin care forţele întunericului manipulează timpul, prin amplificarea timpului liniar, da?

C: Până într-o anumită măsură, da, dar nu acesta a fost scopul principal al tendiţelor lor.

U: Poţi explica şi alte metode prin care au manipulat timpul?

C: Ei nu au manipulat timpul într-atât pe cât este lumea de speriată, pentru că nu este uşor. Sunt multe discuţii despre călătoria în timp şi majoritatea acestor discuţii nu sunt bazate pe realitate.
Este foarte, foarte dificil să primeşti ceva din viitor. Pentru ca oricine să primească ceva din viitor, ai nevoie să ai starea de conştienţă adecvată. Deci Cabala nu a fost capabilă să se conecteze cu liniile de timp ale viitorului, în ciuda a ce mulţi ar dori să spună, ei nu au reuşit să facă asta.

U: Ai menţionat acum câţiva ani că lucrai la un proiect despre Liniile de Timp, ai putea dezvălui ceva despre el?

C: Nu aş spune prea multe în acest moment, dar da, sunt proiecte în care lucrăm pe liniile de timp, vindecând liniile de timp trecute şi deschizând linii de timp viitoare, dar poate este ceva cam devreme ca să vorbesc despre aceasta, în detaliu.

 

U: Deci pentru fiinţele Luminii, este posibilă călătoria în timp?

C: Nu în felul în care oamenii înţeleg asta. Din nou, aş spune că acest subiect a fost mult exagerat şi nu e aşa simplu precum gândesc oamenii că este.

U: Poţi vorbi despre evenimentul cu luminile din Phoenix, ce s-a întâmplat acolo?

C: Acela a fost unul din multele vizualizări de nave extra-terestre, au fost multe alte vizualizări. Aş spune că au fost spărturi în Matrice cînd Forţele Luminii şi diferite civilizaţii au fost capabile să arate puţin din prezenţa lor.

U: Viaţa din planurile de deasupra celui mental se bazează, de asemenea, pe forme şi geometrie sacră?

C: Viaţa desupra planului mental nu se bazează pe geometrie sacră, se bazează pe şabloane fluide ale iubirii şi luminii.

U: Pot corpurile eteric, astral şi mental să moară întocmai precum un corp fizic?

C: Da, sigur că pot.

U: Ok, deci când mori în aceste planuri, conştienţa ta merge către planurile mai înalte?

C: Da, atunci conştienţa ta merge în planul mental. Dacă eşti suficient de evoluat petreci mai mult timp acolo şi în majoritatea cazurilor de pe această planetă te încarnezi înapoi din nou.

U: E adevărat că formele-gând sau emoţiile noastre pot deveni fiinţe individuale?

C: De fapt sunt fiinţe elementale care se formează, şi care sunt cărămizile de construcţie ale stărilor noastre emoţionale. Deci dacă simţi mânie, de pildă, acea mânie este o anumită frecvenţă vibraţională care este făcută din anumite fiinţe elementale, care sunt o formă de viaţă, în sine.

U: Albastrul şi roşu sunt deseori folosite ca să simbolizeze masculinul şi femininul şi uniunea dintre aceste două culori devine violet. Violet este şi culoarea chakrei coroană unde masculinul şi femininul Kundalini sunt împletite, de aceea Flacăra Violet este atât de puternică?

C: Asta nu are legătură cu flacăra violet, flacăra violet este culoarea transmutării şi prin folosirea flăcării violet, de fapt invocăm prezenţa unui anumit arhanghel, pe nume Zadkiel, şi acea energie a acelui arhanghel transmută toate formele învechite şi, de fapt, transmută partea Anomaliei Primare.

U: Când ai scris numele Isis în postarea ta despre Portalul IS:IS , l-ai scris cu două puncte în mijloc ; poţi explica semnificaţia celor două puncte?

C: Nu.

U: Poţi explica ce fel de fiinţe de lumină şi ce fel de proces este implicat exact în arestarea archonilor?

C: Este un proces care implică multe grupuri diferite ale Forţelor Luminii, dacă vorbeşti despre cei care sunt la suprafaţa planetei, aceasta fiind făcută, majoritar, de către Mişcarea de Rezistenţă.

U: Cum e cu Planul eteric?

C: Pe planul eteric sunt alţii, aş spune, Forţele Galactice ale Luminii, care poartă aceste operaţiuni, dar aş spune că nu sunt mulţi archoni rămaşi, cei care au rămas pe Planetă sunt cel mai mult infiltraţi între Iezuiţi şi alte organizaţii şi majoritatea lor vor rămâne pe Planetă până la Eveniment, iar ei vor fi arestaţi la momentul Evenimentului.

U: Cum e cu Chimera, cine îi arestează pe aceştia?

C: Este acelaşi lucru, cei fizici vor fi arestaţi şi scoşi de pe Planetă de către Mişcarea de Rezistenţă, cei care sunt în planurile eterice şi plasmatice vor fi scoşi de forţele galactice.

U: Cine a sculptat Potirul de Moldavit al Ordinului Stelei?

C: Acesta a fost creat de Confederaţia Galactică, conform instrucţiunilor de la Civilizaţia centrală, de acum milioane şi milioane de ani.

U: Care este scopul TECTITEI Libiene?

C: Scopul Tectitei din Libia este să transmute întunericul de la Orion în interior, deci aceasta este o piatră de vindecare foarte puternică pentru cei care au avut interacţiuni cu energia din Orion în încarnările lor trecute, poate transmuta şi transforma această energie, din interiorul câmpurilor energetice.

U: Cum a fost creată Piatra Cintamani pe Sirius ? – şi a fost vreun eveniment special care a adus-o aici?

C: Da, de fapt a fost o planetă în Sistemul Stelar Sirius, o planetă de albastru deschis care de fapt a explodat şi părţi ale acelei planete au călătorit în toate direcţiile şi o mică parte din aceasta a ajuns pe Terra, căzând la suprafaţa planetei noastre acum milioane şi milioane de ani.
Aceasta a fost colectată de Forţele Luminii din acea vreme de pe Terra, fiind păstrată în Reţeaua Agartha, iar părţi din aceasta au fost oferite umanităţii, în special în aceste timpuri, pentru a asista Evenimentul.

U: Arhanghelii care s-au scufundat în densităţile inferioare şi au devenit de-conectaţi, acum 8 milioane de ani, atunci când au început „să o ia razna” – cum a început, care au fost primele lor acţiuni?

C: S-a întâmplat foarte repede, pentru că ei au creat dispozitive care i-au supus unor câmpuri electro-magnetice foarte puternice care au distorsionat continuumul spaţiu-timp din jurul lor şi imediat după aceea s-a creat o traumă foarte puternică în acele fiinţe, care a fost atât de puternică, încât au pierdut conexiunea cu propriul suflet, acesta fiind un proces foarte rapid care s-a petrecut cu o foarte rapidă mutaţie, nimeni nefiind capabil să o prezică şi să o prevină.

U: Ok. Deci au început să atace imediat alte fiinţe?

C: Da, exact.

U: Cum a fost viaţa la începutul Carantinei, era ca în Epoca de piatră?

C: Marea majoritate de la suprafaţă era în faza epocii de piatră, era ca un amestec de comunităţi din epoca pietrei cu insule de avansaţi din Civilizaţia Atlantidei, care nu interacţionau mult unii cu alţii.

U: Cât au durat acele civilizaţii foarte avansate ?

C: Au durat încă 12.000 sau 13.000 de ani, până la potopul final din Atlantida.

U: Ai ceva informaţii despre cum să fie eliberate emoţiile negative nedorite şi gândurile, într-un fel sănătos ?

C: Sunt multe tehnici pe care le poţi folosi, în special în cercurile spirituale sunt diverse tehnici care pot ajuta oamenii în Eliberarea tensiunii acumulate, a tensiunii mentale şi emoţionale.
Alt lucru care este foarte sănătos şi benefic este elementul Apă şi Natura însăşi poate absorbi mult din acestea.
Alt aspect al acesteia este Comunicarea sănătoasă, care uneori, dar nu întotdeauna, poate rezolva aceste emoţii.
La bază, toate aceste emoţii şi gânduri negative îşi au originea în implanturi. Şi, când implanturile vor începe să se dizolve, va fi mult mai uşor să dezintegrezi şi să transmuţi aceste emoţii şi gânduri negative.  


U: A explodat vreodată vreo Bombă Strangelet în Univers?

C: Într-o formă controlată, da, de către Forţele Luminii.

U: Deci au făcut-o chiar ei, ca să o studieze?

C: Ei au făcut-o pentru a dezvolta o tehnologie care să absoarbă şi să o transmute, a fost în circumstanţe controlate de laborator.

U: Văd că există multă geometrie sacră în festivalurile „Burning Man” („Omul care arde”), în felul în care construiesc locaţiile. Care sunt intenţiile pentru acesta şi, de asemenea, în ritualuri văd că la final ard figura omului?

C: Festivalul „Burning Man” este un amestec interesant de Lumină şi întuneric. Sînt facţiuni puternice şi din unele şi din altele care sunt, de asemenea, prezente acolo, în organizarea acestui festival.
Deci acest eveniment are un mare potenţial pentru Lumină dacă este abordat în modul corect. Celălalt aspect al acestuia este că populaţia de la suprafaţă nu este încă complet pregătită pentru aşa ceva.

U: Poţi numi câteva din cele mai importante Vortexuri ale Zeiţei de pe Terra?

C: Cele mai importante vortexuri ale Zeiţei sunt, aş spune : Vortexul numărul unu este în Siria, apoi avem vortexuri foarte puternice în Creta, în Grecia, în Egipt, în Irlanda, în Ukraina, în Caraibe.
Le avem în multe locuri, peste tot în lume. Le avem în Australia, în insulele Tahiti, peste tot.

U: Cum e cu Vortexurile Zeilor, cele majore?

C: Vortexurile majore ale Zeilor, vortexurile masculine, aş spune : în multe cazuri sunt Munţii Sacri, precum Muntele Shasta, Muntele Fuji, Muntele Kailash.
Mai sunt alte Vortexuri ale Zeului la Stonehenge, Piramidele, unele din ele în oraşele mari de pe Planetă.

U: Ai spus înainte că aproape niciun suflet nu a trecut prin Carantină, de când aceasta a început, deci există vreun adevăr cu Copiii Indigo şi de Cristal şi istoriile referitoare la aceştia?

C: Foarte puţine, foarte puţine din ele sunt istorii adevărate, majoritatea sunt doar ficţiune „new age”.

U: Ce a făcut ca Sirius să fie atât de puternica fost singurul sistem stelar într-o rază de 1.000 de Ani-Lumină în jurul Terrei care nu a fost invadat în 1996?

C: Sistemul Stelar Sirius este un portal foarte puternic direct către Soarele Central Galactic şi Forţele Luminii au ales să acumuleze energia lor pentru a proteja acest Portal Stelar, pentru a înlesni fluxul care a atins Planeta Terra, pentru că Sistemul Stelar Sirius este foarte aproape de Terra şi, având o atât de puternică prezenţă a Energiei Central-Galactice, atât de aproape de Terra, aceasta a reprezentat cea mai puternică protecţie posibilă pentru acest sistem solar, şi pentru Terra în special, din 1996 încoace.

U: Energia negativă de pe această planetă este unul din motivele pentru care dispozitivele de energie liberă nu funcţionează foarte bine?

C: Multe dispozitive de Energie Liberă funcţionează foarte bine, dar cele care funcţionează foarte bine sunt, de obicei, piratate sau sabotate de Cabală.

U: Ok, deci energia negativă de pe această planetă nu are nimic de-a face cu aceasta.

C: Nu. Sunt principii fizice foarte simple care funcţionează indiferent de cantitatea de anomalie primară de aici. Şi acele dispozitive funcţionează foarte bine, dar desigur, Cabalei nu-i place şi ei le sistează sau le suprimă sau le distruge.


(Nota MarYan : Deşi mi-am propus să nu mai intervin în acest material decât în caz de „reală nevoie”, se pare că acum iarăşi „sunt nevoit” s-o fac, pentru că afirmaţiile de mai sus ale lui Cobra par a se încadra în acel nivel corespunzător de Adevăr Divin pe care îl tot re-găsim în textele din articolele sale, în care cel puţin 20-30% din afirmaţii nu par a se situa în cel mai înalt nivel de „Adevăr”...

Aşadar, încă din anii 2000, FONDATORII au transmis deseori că aparatele de „free energy” – „energie liberă” – vor funcţiona la parametrii reali proiectaţi, numai după ce Planeta şi Conştiinţa generală a Umanităţii vor ascensiona la valori mai înalte, iar până atunci, NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ apropiat de 3D – cu energia „negativă” corespunzătoare – nu va permite FUNCŢIONAREA  acelor aparate...

Această afirmaţie foarte clară şi de „bun-simţ” – inclusiv de „bun-simţ tehnologic” – este confirmată de repetate experimente care au evidenţiat că un aparat de „energie liberă” funcţiona perfect atunci când butonul de pornire era apăsat de inventatorul său ca, imediat ce acesta era apăsat de un „savant” sceptic, respectivul aparat „refuza” pur şi simplu să funcţioneze,  în condiţii „ de laborator” absolut identice... pentru că, evident, „energia negativă” exprimată sub forma ne-încrederii şi „scepticismului ştiinţific” al „deşteptului” respectiv făcea să blocheze, efectiv, funcţionarea aparatului... sau ca în cazul identic al experimentului cu aparatul ce genera energie prin Fuziune la Rece, încă din anii 1990...

Aşa că, iarăşi „îmi pare rău”, dar unele „informaţii” oferite de Cobra sunt doar „părerile” sale personale, care trebuiesc luate ca atare... şi atât.)
  


U: Care a fost rolul Lojelor Cathare ascunse, care au supravieţuit până în ziua de azi?

C: Grupul Cathar este o expresie externă a interiorului Frăţiei Stelei, sunt multe Fiinţe ale Luminii care s-au încarnat în diverse Grupuri Cathar, pentru a susţine Lumina împotriva invaziilor iezuite de pe Planetă, din acea perioadă.

U: Există grupuri ale Rezistenţei Europene din Al Doilea Război Mondial, care au supravieţuit după război?

C: Majoritatea acestor grupuri au fost dizolvate şi dezasamblate, unele din ele au rămas într-o formă limitată şi au păstrat un profil subtil, însă altele s-au reconectat în ultimii câţiva ani şi au conectat diverse grupuri pozitive, grupuri de templieri şi alte grupuri care lucrează pentru eliberarea Planetei.

U: Poate un suflet să se încarneze în diferite corpuri, în acelaşi timp, înainte de Ascensiune?

C: Poţi fi doar într-un corp la un moment dat, înainte de Ascensiune. Desigur poţi părăsi acel corp şi intra în altul şi apoi schimba din nou, asta este posibil, dar la un moment specific în timp poţi fi prezent într-un singur corp.

U: Care este planul Forţelor Luminii dacă anumite persoane şi grupuri încep să devină violente după Eveniment?

C: Dacă se întâmplă după Eveniment, desigur că Mişcarea de Rezistenţă împreună cu militarii pozitivi şi forţele locale de aplicare a legii vor fi capabili să calmeze situaţia. Asta nu este o problemă majoră.

U: Care e istoria din spatele statuilor din Insula Paştelui?

C: Aceste statui sunt rămăşiţe ale unei rase vechi de giganţi care locuiau pe insulă, acum multe milenii.

U: Poţi explica ce se întâmplă cu întâlnirile din afara lumii la care participă Corey Good, ce se întâmplă acolo?

C: Sursele mele nu pot confirma că el are într-adevăr acele întruniri. Pot confirma că a fost implicat într-un program spaţial secret şi că are câteva informaţii foarte bune, dar sursele mele nu au primit confirmare pentru acele întruniri din afara lumii.

U: De ce Cercurile din Lanurile de Cereale apar doar în câteva ţări, în special Anglia?

C: Pentru că sunt portaluri deschise pentru ca aceste cercuri să apară, sunt Portaluri Pleiadiene puternice în Anglia, iar Navele Pleiadiene intră prin aceste portaluri, fac cercurile şi apoi dispar.

U: Cine a construit SFINX-ul original?

C: Sfinx-ul a fost creat de Şcolile de Mistere egiptene ale Luminii, acum aproximativ 16.000 de ani.

U: Va fi Masa Critică mai scăzută dacă toată lumea care face Meditaţia Săptămânală s-ar aduna în acelaşi loc fizic?

C: Nu contează locaţia în sine, dar contează ca oamenii să facă fizic meditaţia. Masa critică este determinată şi nu a fost atinsă încă.

U: Este DOU MU ascensionată?

C: Dou Mu nu este ascensionată, dar vine din Universul Eliberat, deci este purificată suficient, ea nu are blocaje personale, sau alte anomalii personale şi ea este complet conectată la Sursă.

U: De ce are ea nevoie de tehnologia laser pentru a menţine glanda pineală deschisă, datorită Anomaliei de pe această Planetă?

C: Datorită Anomaliei de pe această Planetă şi datorită marii diferenţe de potenţial în frecvenţa vibraţională de la suprafaţa planetei şi cea de unde vine ea.
Este ca şi cum te-ai scufunda pe fundul oceanului, ai nevoie de ceva ca să poţi supravieţui.

U: Este ea capabilă ca să vizualizeze la distanţă orice există pe Terra?

C: Ea este capabilă să vizualizeze multe lucruri, dar nu orice, pentru că chiar şi pentru ea, anumite lucruri sunt secrete.
Terra este o planetă foarte ciudată, cu multe secrete.


Multă Iubire şi Curaj pentru toţi.




4 comentarii:

  1. mai este un interviu mai nou din 17 07 2015 cu Cobra , era mai interesant sa-l postati pe acela , sa aflam ultimele "noutati" ; oricum acesta de aici a mai fost si pe alte site-uri publicat .Succes si multumiri pt postari.

    RăspundețiȘtergere
  2. DIN MOMENTUL ACTIVARII GLANDEI PINEALE ESTE IMPERIOS NECESAR SA NE PROTEJAM.DUPA UN MARE EFORT FIZIC SUFLETUL NOSTRU ESTE SUPRASOLICITAT IN SUSTINEREA CORPULUI FIZIC SI ATUNCI NE INTINDEM INCRUCISANDU-NE PALMELE SUB CEAFA,INSTINCTUAL,SI MAI ALES DUPA UNIREA CU FIINTA IUBITA.DACA NU NE INCHIDEM PALNIA SAU PORTALUL MAI BINE ZIS DIN CEAFA NE PUTEM LESNE TREZI CU VIZITATORI NEPOFTITI,CEA MAI SIGURA METODA DE PROTECTIE ESTE PRONUNTAREA NUMELE DOMNULUI IISUS HRISTOS[LUATI AMINTE LA CE SCRIE EUGEN NICOLAE GASCA INVATATORUL CEL PREZIS DE BABA VANGA,SAU VORBITI CU EL DIRECT.N-AM MAI VORBIT CU EL DE MAI BINE DE DOI ANI,DRAGUL DE EL.VORBEAM CU EL NUMAI DUMINICA DUPA-AMIZA,CAND AVEA TIMP LIBER MAI MULT.VETI RAMANE UIMITI DE RASPUNSURILE LUI.] MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI,MARYAN.SA VIITI IUBITI,DRAGII DE VOI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CITITI CAPITOLUL 96 DIN MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN SCRISA PRIN DICTEU DIVIN DE IACOB LORBER SI-I VETI PRINDE GUSTUL SI O VETI MANCA PE TOATA DE VIE CE ESTE SI VETI AFLA RASPUNSURI MULTE,MULTE,ISCODITIORII MEI DRAGI.MULTUMESC FRUMOS.PACE,LUMINA.ARMONIE SI SA VIITI IUBITI.

      Ștergere
    2. VOLUMUL 4 DIN CELE DUOASPREZECE.

      Ștergere