vineri, 24 iulie 2015

Două Mesaje de la SANANDA prin James McConnell şi Dr. Susan Sammarco : 1. În curând va avea loc SALTUL CUANTIC (I).



Două Mesaje de la SANANDA
prin James McConnell şi Dr. Susan Sammarco

1. În curând va avea loc
SALTUL CUANTIC (I)

(fragment dintr-un mesaj în trei părţi
de la SANANDA, ASHIRA şi „Cel care Serveşte”)


– 3 iunie 2015 –





Nota MarYan :

Pentru că ne apropiem cu Maximă viteză de Momentul în care Condiţiile pentru Declanşarea Evenimentului vor fi îndeplinite în procent MAXIM, cred că acum este momentul ca să vedem dacă doar noi suntem cei „ciudaţi” care facem în mod atât de clar această DE-CLAR-AŢIE... sau, poate, mai sunt şi alţii care tocmai Acum, când reperele noastre conduc către această Rezoluţie, încep să afirme tot mai clar că CEVA urmează să se pe-treacă în următoarea perioadă – într-un interval de la câteva zile, până pe la sfârşitul lunii Septembrie 2015.

În acest articol venim cu câte un fragment din două mesaje transmise de către Lord SANANDA – unul pe la început de Iunie 2015, iar cel de-al doilea, cât se poate de proaspăt – în care se remarcă aceleaşi idei despre IMINENŢA unui EVENIMENT, pe care Sananda îl numeşte a fi SALT CUANTIC (în Conştiinţă) ceea ce este perfect adevărat, ca şi efect direct şi imediat al VALULUI de Energie venit din Centrul Universului, la Momentul EVENIMENTULUI...

Dar haideţi să vedem ce ne transmite minunatul SANANDA, prin James McConnell şi Dr. Susan Sammarco :





„Sunt SANANDA.

Întotdeauna mă simt bine când sunt aici cu voi, frații și surorile mele. Întotdeauna sunt gata pentru a împărtăși cu voi evenimentele, cum sunt cele din aceste vremuri, când totul este într-o continuă mișcare și transformare.

Sunt sigur că veți continua să vă ridicați la nivelul așteptărilor, în aceste vremuri.

Vorbesc acum de toți cei care sunt Lucrători întru Lumină aici, toți cei care au creat Mișcările de Rezistență, toți Arhanghelii și îngerii, galacticii, Agarthienii, toți cei care se află acum aici înregimentați în această mare mișcare, și care îndeplinesc acest plan măreț.

Voi sunteți cei care prin vorbe și fapte duceți la îndeplinire cuvântul și porunca lui Dumnezeu.

Pe măsură ce conștiința se schimbă, se schimbă și lumea.


Aceeași schimbare are loc și în Sistemul Solar, dar și în întregul Univers.

Aceasta deoarece, într-o înțelegere globală, voi sunteți Pământul, sunteți sistemul solar, sunteți galaxia. Ei, da, cu toți suntem toate acestea, din moment ce facem parte intrinsecă din UNITATE.

Amintiți-vă aceasta! Noi toți am plecat dintr-o singură SURSĂ și toți vom reveni la ea.

De fapt, către ce altceva am putea călători ? O veșnică și continuă mișcare de du-te-vino, prelungită peste eoni.

Și, în această perpetuă mișcare, noi toți și fiecare dintre noi, trecem cu necesitate prin toate nivelurile de conștiință, prin toată eternitatea timpului, prin toate universurile.

Veți continua să vă schimbați trecând prin toate nenumăratele forme existențiale. Veți cunoaște toate formele și nivelele de conștiință, călătorind mereu spre ACASĂ.


Dezvăluirea” vine, căci este faza la care civilizația voastră a ajuns.

Evenimentul acela minunat e foarte aproape.

În multe privințe, EVENIMENTUL este deja aici și se manifestă, în prealabil, printr-o serie de evenimente mai mici, la diferite niveluri.


Ați fost martori ai multor evenimente iar viitorul v-a rezervat multe. S-a întâmplat și se va mai întâmpla, căci mai sunt destule puncte de rezolvat până când veți ajunge la destinație.

Totul aparține UNITĂŢII, diversitatea fiind dată doar de minte, care creează mereu noi scenarii, noi tablouri care par a fi separate, dar care sunt aspecte, fațete ale TOTALITĂŢII.

Aveți încredere în voi, dragi frați și surori ! Nimic nu a fost creat pentru a fi abandonat sau pierdut.

Puțin mai este până când se va produce acel SALT CUANTIC, atât de dorit de sufletele voastre. Acum nu mai suntem în situația de a vorbi despre ceva probabil, ci ne referim la o certitudine.

Evenimentul nu mai poate fi oprit, numărătoarea inversă a început. Vă aflați în linie dreaptă.

Saltul va fi ca o clipire, care va avea loc imediat ce condiția energetică (mai precis, frecvența de vibrație) va fi îndeplinită.

Acel moment va fi Saltul de Conștiință care va aduce Schimbarea.

Acesta este mesajul pe care am dorit să vi-l transmit. Sunt Sananda. Pacea și Iubirea să fie cu fiecare dintre voi.”

 
(continuare în Partea a 2-a)






MarYan

Un comentariu:

  1. observatiile unui om de stiinta, pe aceasta tema:
    http://in5d.com/2015-frequency-shift/
    http://in5d.com/the-2015-frequency-shift-update-from-dr-simon-atkins/
    http://in5d.com/more-proof-of-wave-x-and-update-from-dr-simon-atkins/

    RăspundețiȘtergere