vineri, 17 iulie 2015

Gillian MacBeth-Louthan - SIRIUS : Prototipul Spiritual (15 iulie 2015).



Gillian MacBeth-Louthan
SIRIUS :
Prototipul Spiritual

 (Traducere : Monica POKA)


- 15 iulie 2015 -





Nota MarYan :

Despre SIRIUS se poate vorbi şi scrie foarte mult, aşa cum am făcut şi noi în lucrarea despre „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Actualizarea Profeţiilor” sau cum face „GALACTIS”-ul cu ale sale „revelaţii” despre mesajele transmise de pe Nava-Mamă Siriusiană – îmsă, acum, vom lăsa să se des-făşoare acest mesaj al unei mesagere (MacBeth-Louthan) care pare că oferă mesaje destul de „la obiect”...

Dincolo de unele „exclusivisme”, de genul că „toţi Marii Avatari au provenit de pe Sirius” (au fost destui veniţi şi din Pleiade...), informaţia oferită despre NOUL AN corelat cu Răsăritul Elicoidal al lui Sirius pe 20-22 iulie al fiecărui An, co-incide cu alte mesaje transmise de mai mulţi ani de către Arhanghelul MiKaEl în care se susţine, practic, acelaşi lucru.

Aşadar, în dimineaţa zilei de 22 iulie 2015, când Soarele RA intră în semnul zodiacal al Leului, se pare că ar fi util dacă ne-am opri pentru un moment pentru a saluta şi această altă faţetă a unui „NOU AN” – care pare a fi, paradoxal, atât de vechi (celebrat), încă din vremurile îndepărtate ale Atlantidei... aflat în corelaţie cu această Stea – SIRIUS A cu care Soarele nostru RA face „Pereche Cosmică”, rotindu-se „unul în jurul celuilalt” pe o orbită într-un Ciclu complet de... 25.920 de ani, adică, exact CICLUL PRECESIONAL, sau Anul Cosmic Platonian...

...Aşa că, şi din această perspectivă, să ne urăm, încă odată, LA MULŢI ANI ! :




SIRIUS a fost onorat încă din cele mai vechi timpuri.

În vechea Atlantidă, misterele s-au bazat pe informațiile primite de la Maeștrii Siriusieni. După cea de-a treia cădere a Atlantidei, misterele Siriusiene s-au răspândit în Egiptul antic.

Cu mai mult de 3000 de ani înainte de Cristos, Egiptenii au început să celebreze răsăritul/ridicarea elicoidală a stelei Sirius, declarând acest eveniment ANUL NOU.

Într-o dimineață liniștită și plină de aburi de Iulie, când steaua Sirius răsare înaintea Soarelui, steaua noastră zilnică, Noul An Atlantean – Egiptean – Siriusian se va naşte.

Acest lucru va produce o „Poartă”/”Fereastră de Viziune” care ne permite să plutim pe un Val Stelar.


Vechii Egipteni o vedeau pe Sirius ca și pe o dătătoare de viață pentru că ea întotdeauna reapărea în perioada revărsărilor anuale ale Nilului.
Când steaua se scufunda în vest și dispărea de pe cerul nopții, ea rămânea ascunsă pentru următoarele 70 de zile, înainte de a se ridica în est dimineața. Această perioadă era văzută ca și un timp al morții și renașterii.

Sirius este „inima” și „sufletul” Soarelui nostru fizic. În perioada Zilelor Câinelui, când Sirius dispare în lumina Soarelui nostru, Soarele nostru fizic îmbrățișează Soarele nostru spiritual.

Ridicarea elicoidală a lui Sirius nu are loc în același moment la toate latitudinile și nu este niciodată o constantă. Fiecare loc și moment de timp și continent este un pic diferit.

Cred că cel mai bine este să vă conectați energetic la momentul răsăririi Stelei Sirius în zona voastră. Aveți încredere în intuiția voastră în acest sens. Ridicarea elicoidală este prima apariție scurtă și vizibilă a unei stele la orizontul estic înainte de răsăritul Soarelui.  

Pe măsură ce Soarele își trimite razele sale de claritate, un „boom” personal și planetar se aude peste tot Pământul.

Adevărul se dezvăluie pe sine însuși pentru a fi văzut în lungul și în latul său, spunând o poveste de dinainite de „culcarea interioară”, care poate fi învățată numai prin inimă.


Sirius este casa Conștiinței Christice nu numai pentru planeta și sistemul nostru solar, ci și pentru întreaga noastră Galaxie.

Se spune că toți marii Avatari au provenit de pe Sirius, cea mai strălucitoare stea de pe cerurile noastre.

Sirius a fost întotdeauna un prototip spiritual pentru Pământ și a jucat un rol important în evoluția timpurie a Pământului. Energia spirituală emană departe de steaua Sirius în chakra inimii Soarelui nostru și de acolo își face drum spre Pământ prin razele binecuvântate ale Soarelui.


Pe măsură ce razele de pe Sirius se arcuiesc spre Pământ prin intermediul Soarelui nostru, Semințele Christice din fiecare dintre noi vor fi trimise într-un nou prototip.

Aceste semințe Christice sunt codificări ADN care au aşteptat această emanaţie stelară/solară specială şi de codificare pentru a deschide înregistrările sigilate și a dezvălui adevărurile care au fost tăcute.

În momentele de liniște dintre lumi și cuvinte veți găsi cheia care deschide ceea ce a fost nevăzut până acum.



Feţele lui Sirius


În 22 Iulie intrăm în semnul Leului și în vibrația și învățăturile Sfinxului. Această zi anunță NOUL AN ATLANTEEAN și ANTIC EGIPTEAN.

În antichitate, „Înregistrările Reculegerii” au fost păstrate adânc în pământ, sub locurile sacre.

Tiparele Mamă ale acestor codificări trăiesc în Marea Piramidă din Egipt și în Santinela sa Stelară, tovarășul ei, Sfinxul.


Fiecare dintre noi purtăm în noi conștientizarea celulară a fiecărui loc sacru care a emis vreodată pe Pământ încă de la începutul timpului pământesc. Este doar o chestiune de ajustare fină a intenției noastre de a recepționa aceste energii.

Nimic forțat, nimic împins, nimic artificial, doar o amintire naturală inițiază codurile noastre de lumină latente. TIMPUL cunoscut și necunoscut face conjuncție cu sine însuși, în timp ce lanțul de distribuție al Universului face o pauză pentru a se calibra pe sine însuși.

Tot ceea ce a fost ascuns este văzut, tot ceea ce a fost văzut este clar.

Noi suntem destinați să devenim cu mult mai mult decât știm. Această nouă reflexie în oglindă ne va da tot ceea ce am căutat vreme de eoni.

Fără ajutorul celor de pe Pământ, lumina ar continua doar să călătorească mai departe fără nici o gazdă. Să știți, astfel, care este importanța voastră în schema Luminii Vii.  

În acea zi treziți-vă devreme şi ieşiţi afară pentru a vă întâlni cu Zeiţa Isis în formă de Steaua SIRIUS în timp ce răsare înaintea Soarelui.

Între coapsele ei de lumină trăiesc trei Stele puternice, Sirius A, Sirius B, Sirius C.

Păstrați în gândurile voastre o Intenție Sacră. Lăsați ca această Intenție Sacră să fie transmisă întregii vieți de peste tot, în timp ce vă aliniați cu Steaua Sirius.



Ce ar trebui să facem cu această energie Siriusiană ?


Chiar dacă Sirius răsare la momente și date diferite, dacă îmbrățișăm conștient linia temporală a Egiptului Antic, putem deschide o translaţie în timp către adevărurile antice.

Treziți-vă devreme între 20 și 22 Iulie înainte ca Soarele să răsară și salutaţi Marea Lumină de pe Sirius. Ieșiți afară, întoarceți-vă cu fața spre est și permiteți energiilor de dinaintea ivirii zorilor să vă pătrundă.

Cereți să fiți eliberați de tot ceea ce nu vă mai servește și să fiți umpluți în loc cu ceea ce servește celei mai înalte căi a sufletului vostru și a evoluției voastre spirituale.


Cu o noapte înainte, eu desenez o mare Stea a lui David pe o coală de hârtie și în centrul stelei îmi pun deciziile mele spirituale pentru noul an.

Tot ceea ce tânjesc să devin în perioada următoare, mulțumind pentru tot ceea ce SUNT deja.

Pun toate astea noaptea pe verandă, împreună cu un cristal. Toate intențiile sunt amplificate atunci când Sirius răsare.




6 comentarii:

  1. TOTUL E MAGIE,O MAGIE DIVINA SI NOI FACEM PARTE DIN EA AICI SI ACUM.AN ANASHA.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.efemeride.ro/o-noua-religie-si-dominarea-lumii-proiectul-blue-beam
    Spuneti-mi va rog ca nu au legatura:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu "văd" legatura pe care aţi făcut-o între mesajul despre acest Moment Astrologic şi (vechile) proiecte ale Cabalei legate de manipularea conştiinţei umane folosind credinţele şi condiţionările religioase ale oamenilor (cu "A doua venire a lui Iisus Hristos" şi cu "învierea morţilor din morminte" şi alte "manipulări" drăgălaşe...).

      Proiectul Bue Beam a fost un proiect al acestor "şmecheri" care, deja, acum, nu prea mai au putere tehnologică, căci vremea lor "se duce" nu doar cu fiecare zi, ci chiar cu fiecare oră care trece...

      Aşadar, relaxaţi-vă şi, poate, reuşiţi să percepeţi sensul mesajului de mai sus...

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  3. ABIA ACUM INTELEG CUM DE M-AM TREZIT CU CEL DE-AL TREILEA OCHI DESCHIS IN DATA DE 21 O7 2O13,SEARA TARZIU MI-AM FACUT RUGACIUNILE LANGA UN PAR BATRAN SI FIIND O LUNA SUPERBA AM CONTEMPLAT-O ,PRACTIC AM PRIVIT-O OCHI IN OCHI LA FEL CUM FACEAM SI CU SOARELE DE MAI MULT TIMP,CHIAR SI LA AMIAZA SI ASTA FARA SA CLIPESC DELOC SI FARA SA MA USTURE OCHII DEFEL SI NU-MI VENEA SA CRED;LUNA ARDEA INTR-UN ALBASTRU INTENS CARA S-A TRANSFORMAT INTR-O ROTITA CE SE INVARTEA TOT MAI REPEDE SI MAI REPEDE,SEMANA FOARTE MULT CU UN OCHI DE CIOARA ALBASTRU,[NU STIU DACA ATI VAZUT VREODATA CE OCHI FRUMOSI ALBASTRI AU CIORILE].SI APOI SEMANA CU O LUMINA TIP LASER ALBA ALBA IN CENTRU SI PE MARGINI PLINA DE SCLIPIRI VIOLETE.ADOUA ZI DIMINEATA A URMAT PARTEA A DOUA CAND PRIVIND IN SOARE M-A INVALUIT O CEATA CE VENEA IN VALURI PULSANDE CUMVA ,O SIMTEAM CUM TRECE PRIN MINE SI DIN CERUL GURITEI MELE VENEA O DULCEATA DE NEDESCRIS IN CUVINTE,CAND M-AM TREEZIT AM CONSTIENTIZAT CA AM FOST IN AFARA TIMPULUI VREO TREI ORE BUNE,DE ATUNCI MA HRANESC IN FIECARE DIMINEATA CU ACEA CEATA LA RASARITUL SOARELUI VREUN SFERT DE ORA SI NU MAI AM NEVOIE DE ALTA HRANA TOATA ZIUA,UNUL CA MINE AR FI BUN PE LANGA CASA OMULUI CA NU-I FACE PAGUBA'VA MULTUMESC DIN INIMA.MA CHEAMA SHERB-SERB-SERV-SERVUL SEMENILOR,ILIE-SORINEL-UN MIC SOARE CE DARUIESTE MAI DEPARTE LUMINA PRIMITA.SA VIITI IUBITI,DRAGILOR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru împărtăşirea acestui Proces prin care treceţi, numit tehnic "Inedia" sau, mai simplu, "Hrana cu Lumină", de care am mai scris în "Tratatele" pe care le-am editat şi care este prefigurată de "Pauzele Alimentare" sau, după cum le spun, "Re-Creaţii Alimentare"...

      Gustul dulce "din cerul gurii" este secreţia "medulei oblongata" din acea zonă, echivalentul "ambroziei" sau "nectarului divin" din textele sacre, ce se activează când se trezesc anumiţi centri spirituali - ceea ce s-a şi petrecut, când aţi meditat în acest moment de... vechi "NOU AN" al Răsăritului Soarelui Sirius.

      Mulţumesc încă odată pentru "împărtăşire" şi fie ca Soarele activat să Lumineze în cât mai multe şi îndepărtate "spaţii" care cer Lumina cu atâta în-setare...

      Cu acelaşi drag, MarYan.

      Ștergere
  4. AM OMIS UN LUCRU IMPORTANT, SI ANUME FAPTUL CA AM PRACTICAT TIMP DE TREI LUNI INAINTE MEDITATIA DE TRANSMITERE A ENERGIILOR COSMICE PE CARE AM GASIT-O PE BLOGUL FERMECATOAREI DOAMNE DOCTOR NICOLETA PASAT DIN SIBIU,INSA NU O DATA PE LUNA,CI CHIAR DE MAI MULTE ORI ZILNIC PRIVIND SOARELE OCHI IN OCHI,SI IARASI ZILNIC RUGACIUNEA PARINTELUI ARSENIE BOCA PENTRU DES-TINAREA OCHIULUI MINTII SI DES-PIETRIRII INIMII .AM BAUT NUMAI APA DIN FANTANITA DIN CURTE ,PASTRATA LA SOARE INTR-UN RECIPIENT DIN STICLA DE CULOARE VIOLET,IN NOAPTEA DE 20 PE 21 07 2013,IN PRIMA PARTE AM VISAT TREI FIINTE INALTE IMBRACATE CU NISTE ROBE LUNGI CAFENII,CU PARUL ALB REVARSAT PESTE UMERI,CEI DOI DIN LATURI AVEAU OCII NEGRI CA TACIUNELE SI NEEXPRESIVI,IAR CEL DIN MIJLOC,CU UN CAP MAI INALT M-A FIXAI CU DOI OCHI VIOLETI CA SI DOUA LASERE AL CAROR EFECT INFIORATOR L-AM SIMTIT IN INIMA,IN CEA DE-A DOUA PARTE A NOPTII L-AM VISAT PE PARINTELE ARSENIE BOCA.FATA SI MAINILE ERAU AURII SI MI-A OFERIT O BEZEA ALBA,ALBA DE TOT SI STRALUCITOARE .CAM ATATA DEOCAMDATA.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere