miercuri, 1 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (31) pentru 1 iulie 2015 – NOUA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ (I).


PoVestea ZILEI (31)
(pentru)
1 iulie 2015

NOUA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ (I) –





Iată-ne ajunşi şi într-o Nouă Lună şi, probabil, într-o nouă „fază” cu PoVestea noastră – care va putea ajunge de fiecare dată către voi, numai atunci când şi acest „timp”, de care am tot amintit, va fi de acord să „con-simtă”...

Deocamdată, în doar câteva CuVinte, haideţi să vedem cum ar sta lucrurile în privinţa domeniului asupra căruia am „ameninţat” că ne vom îndrepta atenţia : NOUA POLITICĂ Românească...


Re-aminteam la finalul PoVestirii anterioareZona Românească este una foarte interesantă, aş spune una a contra-dicţiilor, în care pare a exista o distanţă apreciabilă între ceea CE CRED „românii” despre ei şi ceea CE SUNT cu adevărat, aceştia, prin Vibraţia şi Lumina pe care o emit şi o emană.

Poate că mulţi potenţiali „prieteni” au plecat către alte „zări blogo-sferice” (adică au părăsit acest blog, „privind în urmă cu mânie”...), după seria de articole dedicate subiectului şi din punctările repetate din seria de Editoriale – în care am ajuns la concluzii deloc măgulitoare, pornind de la valori cât se poate de clare şi concrete, legate de Nivele de conştiinţă şi mai ales de Lumina prezentă şi manifestă în acest areal geografic, ultima situată sub Media Planetară...

Acum nu reiau acest sensibil subiect, doar re-amintesc aceasta pentru a înţelege cu toţii că, din această „perspectivă generală”, nici domeniul Politicii nu avea cum să facă abstracţie de aceste repere fundamentale.

De aceea, poate că nu degeaba „caracterul general” al populaţiei din acest areal a fost atât de des şi de „măgulitor” comparat cu MĂMĂLIGA : maleabil, moale, pufos, însă lipicios, uşor prelucrabil de către „mâini pricepute” şi mai ales foarte interesate – iar, uneori, în momentele de „preparare” a acesteia, deci atunci când se află „sub presiune”, cu un anume potenţial de a exploda, la propriu !


Iată, din această „PoVeste a Mămăligii” din câteva CuVinte, deja am caracterizat, în esenţa sa cea mai adâncă, acest foarte „interesant” mod de „a face politică mioritică”...


Dacă mi-aş permite un „diagnostic” esenţial al acestei „naţii”, aş spune că majoritatea „tarelor” cu care se confruntă aceasta provin din două rădăcini „buruienoase” (sper că există acest cuvânt...) : LIPSA DE UNITATE şi înclinaţia către TRĂDARE.

Începând cu (proto)istoria noastră a începuturilor – şi nu doar de la Burebista şi Decebal, ci, se pare, chiar de pe vremea Marelui Regat al Daciei-Ramaniei, de acum multe mii de ani, care era condus de 33 de Regi, iar, pe la începuturi „şi mai adânci”, pe vremea „matriarhatului”, conducerea era realizată de... 33 de Regine – s-a putut observa cum Destinul general al acesteia era modificat brutal şi dramatic în urma câte unui „mic gest” de... Trădare !

Pentru că acum nu este un „Curs de Românologie”, ci doar de a puncta câteva foarte scurte idei, amintesc doar foarte pe scurt aceste aspecte, pentru a veni, astfel, şi cu REMEDIUL real : Nevoia de UNITATE a populaţiei din această Zonă geografică şi de RESPECT al Parteneriatului, de la CuVânt, până la Faptă...


Sună cumva cunoscut aceste aspecte ?... care, parcă s-ar regăsi în caracterizările „dureroase” pe care le fac zilnic românii când îşi îndreaptă atenţia către zona politicii autohtone...

Am direcţionat în acest mod cursul scurtei noastre PoVeşti de astăzi, tocmai pentru a putea observa fiecare „cam cum stăm cu politica” aceasta autohtonă, dincolo de aprecieri cu adevărat subiective, mai mult sau mai puţin binevoitoare, „naţionaliste” sau de partizanat politic.

Din această perspectivă pe care am oferit-o acum, consider că, deocamdată, în „politica românească” lucrurile sunt atât de încâlcite şi de „controlate” la alte nivele, care le depăşeşc cu mult pe cele la care evoluează „actoraşii politici” ai Prezentului, încât a intra în acest domeniu şi a consuma energii şi pasiuni, pe acest blog, chiar nu merită...

Şi apropos, mi-aduc aminte că în Ianuarie 1990, când abia începuse nebunia „Libertăţii de după Revoluţie” (sau, mă rog, „L-evoluţie”, adică „lovitură de ce-o fi fost”), prima informaţie pe care am primit-o în cursul unei discuţii de doar 1 minut cu o persoană care atunci descoperea Cunoaşterea, a fost chiar aceasta : „Fiecare popor are conducătorii pe care şi-i merită” (după atâta timp, mi-amintesc şi acum, cum în primul moment am rămas „blocat” şi şocat, nepricepând nimic din „bizara afirmaţie”).

Din perspectivă metafizică, aceasta este o „banală” aplicaţie a „Legii Afinităţii” sau a „Rezonanţei”, care ne re-aminteşte cum chiar nimic nu apare „aiurea”, ci doar prin Rezonanţa cu ceva „din Interior”, adică „din profunzimile Fiinţei”.

Aşadar, fie politicieni „de vârf”, de la „con-ducerea ţării”, fie simpli consilieri locali ai unei comune rătăcite prin vârf de munte, aceştia exprimă, cu adevărat, caracterul general dominant al acelei Zone (după cum am precizat în acele articole, este vorba de EGREGORUL, adică de energia fluidelor mentale, emoţionale etc., emanate de totalitatea fiinţelor prezente în acel areal).



...Şi, iată, înaintea Primei Părţi a acestei „fierbinte PoVeşti”, o primă concluzie care, de fapt, implică nu doar Zona Românească, ci întreaga Planetă şi, de fapt, chiar întreg Universul : Cabala, „negativii” şi „întunecaţii” s-au putut manifesta, inclusiv la nivel politic (şi chiar pin zise „dramatice invazii archonice”) numai acolo unde a existat REZONANŢĂ cu structurile energetice fundamentale ale acestor „negativi”, respectiv un nivel crescut de NEGATIVITATE şi „ne-Lumină” (zisul Întuneric, construit din Ignoranţă şi Frică).

De aceea, este uşor să-i blamăm pe Cabalişti, Rotschilds-i, reptilieni şi mai ales pe „marii archoni” pentru tot răul care „ni se întâmplă”, când, în Realitate, nu apar deloc „întâmplător” toate acestea, aşa cum deloc întâmplător un organism fizic este invadat de „microbi” sau „paraziţi” (dincolo de percepţia medicală actuală a ceea ce înseamnă contaminarea”)...


Aşadar, iată întrebarea : există negativitate şi „lipsă de unitate” într-o anumită structură socială dintr-un areal, (ca) şi în interiorul unui anumit organism fizic ?

În acest caz, deja putem vorbi de „intoxicare” şi „energii negative” dar mai ales, de „(S)Căderea Im-Unităţii” organismului respectiv, fie că acela este fizic, fie că este unul Social, de tip local, regional sau chiar „(supra)naţional”.


Iată cum Medicina Socială ne ajută ca să vedem şi să diagnosticăm în mod real, dincolo de „pasiuni politice”, ceea ce se petrece şi la aceste nivele atât de „sensibile”, ale corpurilor empţionale şi mentale ale românilor...

Însă, haideţi să continuăm pe data viitoare această „sensibilă PoVeste” – căci, în acest caz, este nevoie de timp îndelungat pentru „di-gest-ie”...


Cu acelaşi drag „autohton”,



MarYan

8 comentarii:

  1. Din pacate lipsa de unitate este relevanta si intre asa zisi LUCRATORI IN LUMINA, ce sa mai vorbim despre ceilalti ....
    Probabil este necesara o "zgaltiala" puternica pentru trezirea noastra chiar si a celora care se cred foarte treziti...

    RăspundețiȘtergere
  2. ei Maya, nici o 'zgaltiala",..ca apoi cad nucile asa, cate 3.
    Iar unitatea oricum exista, numai ca "nu o vedem" (nu-i bai, da?) :-)

    MarYan, stocuri de alimente pe cand? Sau numai de lumina?
    Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  3. Chestia cu mămăliga este răutăcioasă. Poate fi interpretată și altfel...pozitiv, chiar foarte pozitiv. Vechii indieni considerau mălaiul...aur și de aici aș putea să construiesc o argumentare cu totul opusă domniei voastre (nimeni nu poate contesta inițierea lor). Sau...să vedem cum ia naștere mămăliga, cum incorporează apa și cum cuminte și plăcut, sub mâini dibace se transformă într-un aliment sănătos și gustos.Ș.a.m.d.
    Despre trădare...să ne aducem aminte că picarea noastră în material se datorează unei trădări, așa la o primă interpretare. A Evei. Avem noi mai mulți trădători? Nu cred. Cred că e chiar pe dos. Suntem supuși la mai mari încercări tocmai pentru potențialul și rolul nostru. Știu poziția dvs. pe care mă abțin să o cataloghez dar o logică de bun simț bazată pe evoluția noastră, pe istoria noastră, cea ocultă bineînțeles, vă contrazice! Bine că unii din străini apreciază la adevărata valoare datele din ecuație. Lucrurile sunt cu adevărat complicate și le înțeleg foarte puțini. Asta e ceea ce cred.
    Eu o să urmăresc în continuare blogul dvs. chiar dacă nu sunt de acord cu multe din concluziile trase despre români și dacă o fi să mă uit vreodată în urmă o voi face doar cu înțelegere, poate și cu tristețe dar nu cu mânie.

    RăspundețiȘtergere
  4. '.."aliment sanatos si gustos"... poate asa se explica de ce sunt ademeniti "altii" de el si nu se mai "satura"..
    Cat despre "chestii rautacioase" sau manie nu poate fi vorba aici pt ca daca existau, le vedeam si noi.
    Asemanarea cu mamaliga nu trebuie consierata "identitate", asa cum nici "alti vecini" nu sunt asemenea castravetilor (de ex.) sau asemenea "unei bauturi spirtoase" (chiar daca se spune ca devenim ceea ce mancam/bem).
    Ca induram indelung si "in tacere" este un adevar. Care dintre "neamuri" ar fi acceptat -ca exemplu- amplasarea unei sonde pt gaze de sist straine, urmata de "corectia" aplicata batranilor sateni care "se incapatanau sa nu priceapa" ca este spre "binele tuturor"? Dar poate ca asa se manifesta profunzimea: nu apar valuri la fiecare "adiere".
    'parerea mea", bineinteles. Maya, ce zici?
    Gabriel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpule zic ca tare semeni cu un postaci al ???????????

      Ștergere
    2. da, seman cu cine vrei tu.
      Poate ca nu intri in vorba "cu oricine", sau poate ca nu preferi "vorbaria". Este ok! Fie asa cum doresti, scumpa Maya. :-)

      Ștergere
  5. Chiar cu termeni inediti, ca medicina sociala - rezulta ca exista pe undeva si doctori sociali...- nimic important spus in articol, poate doar interesant pe alocuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mămăliga se obtine dn porumb, simbol al soarelui (Luminii, Adevărului) numai după ce acesta a fost mărunţit la moară. Străbunii acestui meleag pelasg erau "boabe de Lumină" (înţelepciune, adevăr relevat) aşa că din iubirea absolută faţă de cei mai puţin desvoltaţi spiritual şi-au deschis "casa" (ţara) spre a oferi ajutorul necondiţionat acestor "oropsiţi". Valurile de migratori "mai puţin dezvoltaţi spritual" au avut, aparent, efectul pietrelor de moară pentru boabele de porumb. Aşa se face că pentru un observator "din avion" acest, actual, popor pare a fi precum "mălaiul". Dacă cineva vrea să facă o analiză reală ar trebui să privească "la microscop" şi nu "din avion", şi ar vedea foarte multe "boabe de porumb auriu".
    Pe acest fond de "măcinare" au intervenit de-alde <<.... Cabalişti, Rotschilds-i, reptilieni şi mai ales „marii archoni” >>, după cum chiar MarYan afirmă. Tot el afirmă că << tot răul care „ni se întâmplă”, în Realitate, nu apare deloc „întâmplător”>> şi are dreptate. Dacă vrei să domini o comunitate trebuie să elimini minţile strălucite, "capii" acelei comunităţi. Asta au făcut şi reptilienii şi "marii archoni". Pentru a supune comunitatea pământeană au ales o ceată de Rotschilds-i cabalişti pe care i-au impus în funcţiile "cheie" ale societăţii umane. De aici a fost simplu să "separi apele" între cei dedicaţi luminii şi cei măcinaţi de îndoieli spirituale (între "boabele de porumb" şi frânturile de bobe ce gravitau în jurul ecestora). Apoi... totul a fost simplu: A fost creată o "clisă" ce învăluia acest amestec, artificial creat, de Lumină şi "făină indecisă". S-a turnat nişte "apă" (interese materiale meschine, incultură, înrădăcinarea ideii de "păcătos ce trebuie să fie fericit că este încercat de un dumnezeu exterior lui", de necesitatea de a sta în genunchi şi a te ruga de alţii pentru a avea -tu eşti păcătos doar-, nulităţi ridicate la rang de valore demnă de imitat, pornografie, şi cât mai multă dezinformare pentru a crea impresia că este ruşinos să aparţii neamului străbun pelasg etc...) Aşa a fost creată "mămăliga românească". Ceea ce uită toţi cei care-şi freacă mâinile de fericirea batjocoriri acestui neam, este faptul că "boabele de porumb" sunt intacte. Diamantele rămân tot diamante chiar dacă sunt aruncate în noroiul din cocina porcilor!. După ce noroiul va ajunge la canal (aici la "haznaua istoriei evoluţiei umane") diamantele vor străluci plenar. Şi mai este ceva, pur medical: mămăliga (alimentul) conţine un grad ridicat de aur monoatomic. În lipsa acestui aur, corpul uman se degenerează iar indivizii, pe lângă diverse afecţiuni ale corpului fizic, încep să manifeste puternice dezechilibre psihice (mulţi sinucigaşi provin din rândul celor care au deficit de aur în corp). Aşa că... mămăliga este vitală sănătăţii.
    Singurul lucru care mă miră este că pot găsi astfel de consideraţii (mă refer la articol) aici, pe un blog destinat Adevărului şi Luminii. Cui serveşte această "privire din avion" ???? În opinia mea este regretabil!

    RăspundețiȘtergere