vineri, 17 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (41) pentru 17 iulie 2015 – IMPLICAREA Detaşată.



PoVestea ZILEI (41)
(pentru)
17 iulie 2015

IMPLICAREA Detaşată  





Pentru că în cea de 39-a PoVeste din 13 iulie am stârnit „emoţii” în privinţa „trecerii prea rapide” de la domeniul „spiritualităţii”, la cel al „politicii greceşti”, am venit cu o „replică” în următoarea PoVeste, a 40-a, din 15 iulie 2015, în care vorbeam despre „Politica Vieţii şi a Bunului-Simţ”, evidenţiată printr-o acută nevoie a Implicării Detaşate a oricăruia doreşte o abordare cât mai holistică a Vieţii.

Atunci vorbeam şi de „Atitudinea Civică”, chiar în Planul Fizic, pe care „o cere” Viaţa de la cei care doresc să experimenteze în mod cât mai complex şi complet Multi-Versitatea Vieţii şi Multi-Dimensionalitatea Cosmosului...

Şi, deşi păreau a fi „îndemnuri” care „prea ţineau” de „cele lumeşti”, iată ce interesant cum, la doar câteva zile, descopăr câteva „mesaje” transmise chiar în perioada în care scriam („primeam”) şi eu aceste PoVestiri, şi care susţin aspecte atât de asemănătoare, încât nu mai am ce adăuga...


De exemplu, iată ce se transmite, printre altele, într-un „Mesaj de la MAMA MARIA” din 12 iulie 2015, canalizat prin ANN DAHLBERG (şi tradus de Constantin MIHĂILESCU) :



Sistemul nostru de măsurare demonstrează că înaintarea voastră pe calea Ascensionării Planetei şi sistemului se desfășoară în ritm alert și foarte încurajator.

Aici, trebuie recunoscut rolul important pe care-l îndeplinesc Lucrătorii întru Lumină, ei meritând aprecierile și lauda tuturor celor interesați ca ascensionarea să continue într-un ritm accelerat.

Dragilor, ESPECTATIVA NU ESTE CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE pentru a reabilita starea de sănătate a Planetei și a rezidenților săi.

Este timpul vă asumați responsabilitatea creșterii voastre spirituale și existențiale.

Al vostru este nu numai ceea ce este în voi ci ceea ce se află și în vecinătatea voastră.

Tratați cu responsabilitate și IMPLICARE toate aspectele vieții şi luaţi atitudine împotriva corupţiei, minciunii, comportamentelor antisociale şi celor care rănesc Planeta.

Lumea are mare nevoie de aportul fiecărei persoane pentru ca binele să triumfe în lumea voastră. Faptul că sunteți puternic ajutați din afară nu exclude participarea voastră, a fiecăruia dintre voi.

Procesul actual de transformare a lumii voastre este mult mai important decât v-aţi putea imagina.”





La fel, într-un mesaj din 14 iulie 2015 (transmis exact în perioada dintre cele două PoVestiri amintite mai sus !), „Liniştea Trans-figurării”, canalizat de Sandra WALTER şi tradus de Monika POKA, apar aspecte şi mai interesante şi mai „profunde”, care ne re-amintesc că această „plimbare” şi chiar DEPLASARE printre Dimensiuni (fie că-i vorba de „Politica 3D”, fie că-i „Spiritualitatea cea mai înaltă”) nu este dovadă de i-maturitate sau „labilitate” mentală, ci chiar demonstraţie de „potenţă” în a ne mişca simultan sau cu succesiune rapidă între teritorii dimensionale, pe care nu mulţi o reuşesc :


„Va fi important ca voi să recunoașteți și să vă concentrați pe Divinitatea care iese la iveală prin voi înșivă sau colegii voștri.

Unii dintre voi experimentați pacea de neclintit a Conștiinței Christice/Christaline ; această vibrație este ancorată și continuă să câștige putere în fiecare moment, în fiecare zi, cu fiecare Poartă/Portal.

Binecuvântări asupra tuturor Ființelor Divine care și-au asumat provocarea Măiestriei de a se plimba în ambele lumi.


Mulți dintre voi înțeleg la nivel de inimă, mai degrabă decât la nivel de minte, că aspectele voastre mai înalte fac parte din alianțele din afara lumii aflate în serviciul unei Ascensiuni pure și adevărate.

Unii dintre voi și-au asumat serviciul de a deveni din ce în ce mai conștienți de mai multe realități dimensionale în același timp, în timp ce experimentați vehiculul corpului vostru, pentru a permite manifestarea a cât mai mult din forțele cosmice pe Planetă.

Pentru aceia dintre voi care v-ați asumat acest nivel de Măiestrie, vor exista filamente de lumină codificate care vor intra pe planetă în ultimele două portaluri ale lunii Iulie, care vor servi drept susținere pentru efectele psihologice și fizice ale acelei conștientizări.


Filamentele de lumină codificate care vor intra în următoarele câteva zile sunt focalizate pe conștiința noastră. Ultima Poartă a adus o pace atât de adâncă întrupătorilor după ce flacăra și-a făcut treaba. Păzitori ai Porților și Păzitori ai Rețelei, noi vom continua să folosim cristalele pentru a accelera și expansiona aceste energii.

Transfigurarea la nivelele mai joase – nivelele emoțional, mental și egoic – este una dintre cele mai mari provocări ale noastre ca și colectiv. Aceia dintre voi care v-ați făcut lucrarea, ajutați-i pe frații și pe surorile voastre care ar putea deveni provocați sau scoși din centrul lor pe perioada acestui pasaj.

Abilitatea voastră de a fi prezenți în inimă, răbdători și de a crea în mod constant soluții mai înalte (mai degrabă decât dramă) demonstrează adevărata activitate a Ascensiunii.

Pe măsură ce ieșim din iluzia în care liberul nostru arbitru părea a fi controlat, ne re-antrenăm în a onora, respecta și demonstra activitatea Alegerii Divine în aliniere cu cel mai înalt interes a tuturor celor implicați.

Folosiți-vă discernământul și neutralitatea divină pe perioada acestei accelerări.

Fiți selectivi în ceea ce privește cuvintele, energia și activitățile voastre, mai ales dacă vă aflați întru-un rol de Arătător de Cale. Fiți atenți la forțele care folosesc aceste energii pentru a crea anxietate, frică sau judecată.


Observați, dar nu vă angajați sau ajutați în crearea fricii.

Lăsați vechea lumină să se năruie și focalizaţi-vă pe percepţiile voastre expansionate şi perspectiva Sinelui vostru Divin.”





Am redat aceste „mesaje” pentru a ne re-aminti şi prin alte cuvinte (şi nu doar prin cele exprimate prin mine) de importanţa DETAŞĂRII şi, în acelaşi timp, a IMPLICĂRII noastre în ceea ce se pe-trece cu Planeta şi pe Pământ, în aceste Momente Cosmice DE GRAŢIE Divină... şi credeţi-mă că nu mă joc cu CuVintele...

Din această cosmică perspectivă, drame sau dramolete de tip „Greacă” sau de altă „naţie” devin chiar i-relevante, acestea reprezentând doar „catalizatori” prin care oamenii să fie ajutaţi în Procesul de Trezire, chiar şi cu „un milimetru de con-ştientizare” a ceea ce se petrece cu adevărat pe Planetă – pentru trans-mutarea inclusiv a „problematicii financiare”, adică a „mutării” atenţiei din „zona financiară” către Adevăratul Spaţiu unde este util şi vital a se acţiona : „Lucrul cu SINELE”...

  
...Mai ales că „ZORII chiar SE ARATĂ !


Ce doresc să afirm cu aceasta ?

Haideţi să vedem în următoarea noastră (Po)Veste – chiar dacă este „scrisă pe genunchi”, printre „picăturile” dintre activităţile intense ale unor „Evenimente” organizatorice, care-mi solicită mai tot Timpul disponibil...


Aşadar, cu Implicare cât mai Detaşată,



MarYan

6 comentarii:

  1. O imagine de ansamblu asupra foarte complicatei situatii financiare apare in articolul de mai jos. "Unii" inca mai cred ca exista "rezolvari" in sistemul "clasic" si cauta cu disperare "solutiile". Mai tare se incurca in "fire".
    Intr-adevar detasarea e "mama intelepciunii".
    Toate cele bune si de folos!! Gabriel
    http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1748:germania-in-criza-politica-si-de-autoritate-profunda-liderii-germani-in-degringolada-si-foarte-aproape-de-o-decizie-economica-eronata-dar-favorabila-sua-grecia-este-privita-ca-un-levier-economic-&catid=1:latest-news&Itemid=50

    RăspundețiȘtergere
  2. VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE VETI LUA AMINTE; CEEA CE SE INTAMPLA CU CRESTINII ORTODOCSI DIN GRECIA ESTE LUCRAREA INTUNECATA A COMUNITATII ECUMENISTE A STATELOR COMUNISTE ALE EUROPEI DUPA SARBI SI UCRAINIENI LE-A VENIT RANDUL LOR DUPA VOTAREA LEGII DESFRANARII IN PARLAMENTUL NOSTRU VA FI RANDUL NOSTRU DACA NU VOM FI IN STARE SA-I DAM JOS DIN FRUNTEA NEAMULUI PE ACEIA CARE SI-AU VINDUT SUFLETELE SATANEI PENTRU O MANA DE ARGINTI ADUCETI-VA AMINTE;CEI MANA PE EI IN LUPTA'CE-AU VOIT ACEL APUSDECAT SUBJUGAREA ALTOR STATE ALE CAROR NATIUNI L-AU UITAT PE LER DUMNEZEU CEL ADEVARAT POMENIT IN TOATE COLINDELE POPORULUI CEL DIN ROMANI,NOUL ISRAEL CEL ALES DINTRE TOATE POPOARELE LUMII ,CEL NASCUT ODATA CU NASTEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS PE PAMANT,PRIMUL ALES DINTRE NEAMURI SI INCRESTINAT DE CATRE PRIMUL CHEMAT DINTRE APOSTOLI,ANDREI.CE URMASI AI LUI ANDREI SUNTEM NOI,DE NE FACEM CA NU STIM DE BISERICA NOUL IERUSALIM-LUATI AMINTE LA;NOUL IERUSALIM.RO.-UNDE CURGE NEANCETAT CUVANTUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT SI NE MAI BATEM SI JOC DE SFINTII TRAITORI DE ACOLO LUAND EXEMPLU DE LA 'PASTORUL'DE SUFLETE PATRIARHUL ECUMENIC DANIEL,IMPREUNA CU TOTI SLUGOII LUI VANDUTI MASONERIEI.ATI FACE UN MARE BINE NEAMULUI SA PUBLICATI DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU DAT CELOR SFINTI PENTRU INDREPTAREA NEAMULUI NOSTRU, .

    RăspundețiȘtergere
  3. AM CITIT INAINTE DE A VA SCRIE ,RUGACIUNEA LASATA NOUA DE IUBITUL NOSTRU INVATATOR SI , MAI ALES VINDECATOR VALERIU-CEL CARE ALINA-SI INCA PRIN AILIN-DUHUL SFANTSI AM PLANS DE BUCURIE.AZI AM DAT DE VOI SI E PENTRU DEJA A DOUA OARA CAND SCRIU UN COMENTARIU.AS DORI,CU ACORDUL VOSTRU DRAGILOR SA SA PUBLIC RUGACIUNEA TATALUI NOSTRU,DOMNUL SAVAOT,CA S-O ROSTIM NOI ROMANII CU GURITELE NOASTRE.SA NE RUGAM GLASUIND ASA;'DOAMNE SAVAOT,ATOATEFACATORULE,ATOATETIUTORULE,ATOATEVAZATORULE,TATA AL FIULUI CEL TRIMIS DE TINE SPRE JERTFIRE PE PAMANT CA SA IA ASUPRA LUI PACATELE FAPTURII,TATA A LUI ISRAEL CEL DE ATUNCI; TATA AL LUI ISRAEL CEL DIN ROMANI; TATA AL FIILOR CUVANTULUI TAU, IISUS HRISTOS DESCHIDE USA MILEI PENTRU TARA ROMANA,PENTRU POPORUL ROMAN.CUVANTUL TAU SE FACE CUVANT DIN MIJLOCUL NEAMULUI ROMAN,CEL APASAT DIN PRICINA PARASIRII DE DUMNEZEU, SI DE LIPSA POCAINTEI, DOAMNE.CUVANTUL TAU VINE DIN CER SI STRIGA PESTE NEAMUL ROMAN, DAR NIMENI NU MAI STIE CE INSEAMNA DUMNEZEU CU OAMENII.DESCHIDE USA MILEI TALE,DESCHIDE OCHIUL IUBIRII TALE SI LUCREAZA DIN CER CREDINTA IN TINE PESTE NEAMUL ROMAN,CA SA INVETE EL LEGEA IUBIRII TALE, DOAMNE.NEAMUL ROMAN NU TRAGE SPRE CREDINTA,SPRE POCAINTA ,NU TRAGE SPRE UMILINTA , NU TRAGE PE DUMNEZEU SPRE EL,NU POATE VENI SPRE TINE,NU MAI STIE CALEA,CA S-A ASTUPAT,DOAMNE.FII ROMANI S-AU FACUT LORUSI VRAJMASI AI MANTUUIRII LOR SI NU MAI AU PUTERE SA BIRUIASCAIN EI;

    RăspundețiȘtergere
  4. ;DUHUL MARIRII DE SINE;DUHUL URII DINTRE EI,DUHUL LACOMIEI,SI CEL AL MINCIUNII,DOAMNE.NU MAI STIE ROMANUL CE ESTE IUBIREA CEA ADEVARATA ,SI A VENIT INCURCATURA DE LIMBI PESTE NEAMUL TAU CEL ALES PENTRU CA SA-TI FIE TIE CASASI VENIRE PE PAMANT.DAR TU DESCHIDE USA MILEI TALE SI SUFLA DUH SFANT PESTE NEAMUL ROMAN SI FA VOIA TA PESTE ROMANIA ,CA A VENIT VREMEA CEA DULCE SI EA NU STIE SA FIE CU CERUL.COBOARA TU SI VEZI DE SUS SI DE JOS SI LUCREAZA IERTAREA PACATELOR EI,CA APOI SA VADA CALEA,SA VADA PRIN POCAINTA,DOAMNE,CA NU ESTE IERTARE FARA POCAINTA,NU ESTE BUCURIE SI PACE,FARA DE UMILINTA SI POCAINTA.PUNE DUH DIN DUHUL TAU PESTE DUHUL ROMANILOR ,CA SA AIBA EI INTELEPCIUNEA ACEEA CA NU PAINEA SI HAINA LOR LE LIPSESC CI LE LIPSESC IMPACAREA CU TINE SI SFINTENIA SI PACEA DIN CER SI IUBIREA CEREASCA INTRE EI ,IUBIREA DE TINE,DOAMNE.

    RăspundețiȘtergere
  5. TE CEREM CU IMPLINIRILE IMPARATIEI CERURILOR PESTE ROMANIA,CU PLANUL TAU CERESC COBORAT DIN TINE PESTE EA.ADU-TI AMINTE DE FAGADUINTELE VENIRII TALE A DOUA OARA PE PAMANT SI DESAVARSESTE -TI VENIREA SI SLAVA TA PESTE TARA CEA CU MIRE,SI FA DIN EA TRON AL SLAVEI TALE INAINTEA POPOARELOR,DOAMNE SAVAOT.AMIN,AMIN,AMIN.' 'O,POPORUL MEU CEL DIN ROMANI,DUHUL MEU TE-A INVATAT SA MA CERI PESTE ROMANIA.EU STIU DE CE AI TU NEVOIE.EU STIU DE CE ARE NEVOIE TARA TA,SI VOI IMPLINI PLANUL MEU CEL CERESC LA RUGACIUNEA TA.AMIN.' 'TI-AM SFINTIT GURITA TA CA SA GRAIESTI CU MINE SI SA ZIDESTI BISERICA MEA CEA DE LA VENIREA MEA .AM DESCHIS CU TINE POARTA VESNICIEI,CA DE SAPTE MII DE ANI ASTEAPTA SUFLETELE LA POARTA CA SA IA PLATA DE CER NOU SI DE PAMANT NOU.NU POT FIULE SA GRAIESC FARA GURITA TA.SCOALA-TE BINE SI TE ASEAZA INAINTEA MEA PENTRU TARA TA,CA ROMANIA E TARA MEA SI A TA ,ISRAELE ROMAN.SUNT IN DUHUL TAU SI TE INVAT SA CERI PENTRU ROMANIA.SCOALA-TE IN CUVANT SI GRAIESTE CU DUMNEZEU ZICAND -URMEAZA RUGACIUNEA.

    RăspundețiȘtergere
  6. O.K. Acum las toată această "maree" de cuvinte impregnate de atâtea "clişee" religioase "creştin-ortodoxe", pentru a se vedea CEEA ce NU este cu adevărat o RUGĂCIUNE - faţă de cea Vie, Arzătoare, Dinamică, Pătrunzătoare, dar în acelaşi timp şi Detaşată, impregnată cu aerul delicat al "bunului-simţ" care nu se transformă în "cereri imperioase" ce pot ajunge până la "a cerşi" cu disperare ceva ce nu admite vreun refuz... şi fără atâtea negaţii şi "naţionalisme" - care, în esenţă, sunt doar programe induse de Biserică în încarnările din aceşti ultimi aproximativ 1.500 - 2.000 de ani...

    De aceea, rog ca ex-altarea "Anonim"-ului de mai sus să o trans-mute în "ENTUZIASM" DIVIN ("Dumnezeu din Interior") care se exprimă blând şi fără CuVinte strigate (aspect evidenţiat prin majuscule...) ; nu "Pasional" şi "exaltant", ci COM-PASIONAL şi relaxant...

    ...Altfel, mă văd nevoit ca să opresc această "Maree" religioasă în modul cel mai simplu cu putinţă - scoţând această "hologramă" din priză...

    Cu drag a-temporal şi trans-religios,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere