duminică, 19 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (42) pentru 19 iulie 2015 – „Iată, ZORILE se-arată !”.



PoVestea ZILEI (42)
(pentru)
19 iulie 2015

„Iată, ZORILE se-arată !”  





Iată, ZORILE se-arată” !... se cântă cu foc la „PERINIŢA” de la fiecare Nuntă a românilor (cel puţin pe la „cei din sud”, căci prin Ardeal s-ar putea ca acest obicei să nu fie prea cunoscut, după cum am sesizat...), atunci când apar Zorii zilei respective (de obicei, Duminica, adică „Ziua D-OM-nului”)...

...Iar Acum, eu mi-am amintit de acest „strigăt” de bucurie – dansat cu atâta veselie în acele momente de pe-trecere – când Vibraţia şi Lumina pe Planetă se situează într-un Punct CRUCIAL !


Deşi această informaţie „a venit” de mai mult timp, am mai aşteptat „o ţâră”, ca să vedem că, într-adevăr, se confirmă şi că nu este doar un „foc de paie” : de cel puţin 10 zile, LUMINA ESTE DOMINANTĂ PE PLANETĂ !


Ce vreau să transmit cu aceasta ?

Simplu : în acest moment, RAPORTUL LUMINĂ – ÎNTUNERIC este supra-unitar, fiind foarte-foarte puţin, însă PESTE 50,0 % ! ! !


ACUM suntem exact în faza în care „mijeşte” prima „Rază de curbură” a Soarelui Spiritual : MOMENTUL RĂSĂRITULUI PLANETAR, care, alături de APUS, reprezintă cele două repere fundamentale ale unei ZI-Lumină Planetare.



Cu toate că am dorit iniţial să păstrez acest mesaj pentru următorul Editorial care „este pe drum”, acum simt că „nu mai este răbdare” ca aceasta să aştepte...

Deşi am tot con-versat şi dis-cutat şi chiar dis-putat pe marginea acestui subiect şi parametru, noi abia acum putem face această afirmaţie care a fost atât de uşor „aruncată” de alţii – care chiar „se joacă” cu vorbele, cu declaraţiile şi chiar cu „joaca de-a măsurătoarea” (a parametrilor pe care efectiv îi „preiau din zbor”, apoi îi „confiscă” prin aruncarea pe „piaţă” a unor valori care haotizează şi dis-creditează)...


Deşi ar putea fi considerat ca fiind un aspect minor şi i-relevant în acest Moment al acestei DECLARAŢII, sunt nevoit ca să insist în acest aspect, pentru a re-aminti celor deveniţi sceptici, după acele episoade de lunile trecute cu „joaca de-a valorile” de pe alte „bloguri” (căci, nici „Bloguri” în realul sens al CuVânt-ului nu le pot declara a fi...), că, dincolo de atâtea AFIRMAŢII contra-dictorii şi „aiuritoare” pentru mintea obişnuită cu lucruri „exacte” şi „veridice”, singurul LOC ce poate certifica, infirmând sau confirmând ceea ce „se ia la cunoştinţă”, prin analizatorul vizual şi cerebral, este doar SPAŢIUL „SACRU” AL INIMII, la care vă puteţi racorda prin Centrare în Fiinţă şi Relaxare, pentru Detaşarea de per-turbările cotidiene.

Aşadar, folosiţi-vă „bunul-simţ” (adică, repetăm, „SIMŢUL cel BUN”), simţind şi re-simţind ceea CE şi CUM se transmite în locul respectiv, dincolo de vorbe şi chiar cuvinte, „atingând”, „mirosind” şi chiar „gustând” energia care însoţeşte CuVintele şi expresiile din Spaţiul Informaţional respectiv !


Aşadar, repet pentru cei care aţi fost satisfăcuţi de „aromele” şi „textura” a ceea ce aţi perceput în acest text, şi citiţi „cu inima deschisă” : ACUM, de puţin timp, Lumina pe Pământ a devenit MAJORITARĂ, depăşind acest teribil „Prag psihologic şi metafizic” de 50,0000... % - aspect ce are, ca prim efect, transmiterea în întreg Universul că A MAI APĂRUT O „LUMINIŢĂ”, UNDEVA, ÎN UNIVERS !

Însă, despre mai multe implicaţii legate de acest Moment (pe care acum, nici noi nu-l prea conştientizăm la adevărata sa importanţă şi valoare...), rămâne ca să PoVestim împreună în următorul proxim Editorial, de care am mai amintit.


Înainte de „a închide cercul” şi al acestei scurte, dar intense PoVeşti zilnice, mai facem o pecizare la fel de relevantă : deja CONDIŢIILE PENTRU DECLANŞAREA EVENIMENTULUI s-au stabilizat la PESTE... 99 % !

Acum, iarăşi au devenit foarte „relevante” aceste zecimi de procent (ca şi în cazul Raportului Luminii pe Pământ), care încă oscilează puternic, însă, în general, par a se situa în interiorul acestui decisiv interval de „99-100 %”...


Şi, iarăşi, mai multe despre ce înseamnă acest lucru – şi CÂT DE APROAPE NE PUTEM SITUA ACUM FAŢĂ DE MOMENTUL EVENIMENTULUI (atât de aproape, pe o anumită Linie Temporală, încât pe mine „mă ia ameţeala”... Bucuriei!) – vom aduce în acest Editorial care, ținând cont de „datele problemei”, musai are „termen limită” la nivel de câteva zile !...



În restul acestui tumultuos week-end (care alternează „tornade de valuri solare”, super-caniculare, cu „ruperi de nori” şi ploi, parcă „iscate din senin”), vă sugerez să intraţi pe MEDITAŢIILE pe care deja le-am propus (şi care vor fi completate, în orele următoare, cu încă un set important!), ce ne pot ajuta în procesul de re-armonizare a vibraţiilor şi energiilor psiho-emoţionale ale fiecăruia, care sunt tot mai intens „încercate”, pe măsură ce PRINCIPALUL VAL TSUNAMI se apropie...


...Sună „ameninţător” ?

Atunci, vă recomand să mai luaţi „o gură de Meditaţie”, pentru ca, re-intrând în propriul Centru al Fiinţei, să re-descoperim PACEA... şi IUBIREA... adică pe NOI ÎNŞINE, în Esenţa cea mai Pură...


Cu acelaşi ne-ţărmurit Drag,



MarYan

11 comentarii:

  1. Multumesc pentru cea mai luminoasa veste! si pe mine ma ia ,, ameteala bucuriei,, si chiar asa am vizualizat evenimentul o bucurie fara margini o stare de bucurie dincolo de cuvinte traita cu toata inima ca in copilarie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Maryan, o veste tare buna. Sa raminem centrati in LUMINA

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim si asteptam cat mai multe vesti bune !

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa un astfel de mesaj se poate spune: "O, ce veste minunata!"
    Ce pregatiri mai sunt necesare pt Eveniment? (pe langa meditatiile recomandate in doze nelimitate, fara efecte adverse!!).
    Cu mare drag, Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi chiar credeti in acest eveniment si in transformarile ce o sa vina. E mare lucru sa vrezi cu tarie in ceva.
    Bravo voua

    RăspundețiȘtergere
  6. da,chiar era nevoie de o veste buna,multumesc.Vero

    RăspundețiȘtergere
  7. NAMASTE ! Şi MULŢUMIN ! Da, e nevoie de MULTĂ CREDINŢĂ adică de direcţionarea ENERGIILOR PERSONALE - cele din dotarea interioară ca să INTENŢIONEZI a le folosi în DIRECŢIA VIZUALIZATĂ ! Anonimul meu drag,nu te obligă nimeni să-ţi DIRECŢIONEZI GÎNDURILE ÎN ACEASTĂ INTENŢIE ! S-auzim NUMAI DE LUMINĂ !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. numele meu este catalin.
    eu v-am privit cu admiratie , nu am avut intentii ascunse . nu vad nici un motiv de iritare .
    imi cer scuze ca am deranjat si promit sa nu se mai intample

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Cătălin,
      Am perceput de la bun început sensul (pozitiv şi apreciativ) al mesajului transmis puţin mai sus, la fel cum l-a perceput şi comentat şi George, în stilul său deosebit.
      Nu este nimic "iritant" în ceea ce s-a afirmat... poate doar în propriile-ţi percepţii (hiper)sensibilizate de aceste momente chiar foarte intense...

      Aşa că hai să ne amintim cât de important este în prezent acel îndemn ("keep calm"), respirând adânc şi re-amintindu-ţi că nu trebuie să promiţi nimic nimănui... pentru că "deranjul" este doar al "minţii" care, ce să facă şi ea, ne mai "minte" uneori...

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
    2. Trebuie sa recunosc ca ai dreptate. Este adevarat ca aceasta hipersensibilitate exista si nici eu nu inteleg de ce m-am ladat afectat.
      Scriu de pe telefon si nu ma descurc f bine de aceea am ales anonim.
      Realitatea este ca imi doresc asa de mult aceasta schimbare ( despre care vorbesti) incat imi este greu sa cred ca ar fi adevarat.
      Catalin

      Ștergere
    3. NAMASTE DRAGĂ C.Ă.TĂL.I.N.= adică, CAUTĂ CU RĂBDARE -ÎNCET. Ca şi MarYan aşa şi eu ,în momentul în care cineva aşteaptă sau doreşte un răspuns,e nevoie în a-şi centra energia în INTENŢIE,cu o DIRECŢIE BINE STABILITĂ. Aici nu mai vorbim de aroganţe sau păreri personale ci TOŢI NE COALIZĂM ÎN MUNCA COMUNĂ DAR PERSONALĂ A FIECĂRUIA DE A AJUNGE LA DESTINAŢIA ,DE MAJORITATEA DEJA ŞTIUTĂ.-ADICĂ PERPETUUM A.C.U.M. Faptul că MarYan a făcut din acest blog şi un terminal de discuţii şi opinii ,e de laudă,dar mai deosebit CENTRU DE INFORMAŢII ŞI COORDONARE AL CELOR CARE CRED !!! AI ÎNCREDERE ÎN TOT CE GĂSEŞTI AICI-este singurul OM ştiut de mine,cel puţin pînă acum ,care VERIFICĂ INFORMAŢIILE CU ajutorul unui instrument fooarte sensibil în astral,numit PENDUL,dar eu ştiu că mai foloseşte şi ANSA. Deci : CREDE şi CERCETEAZĂ !!! NAMASTE !

      Ștergere