miercuri, 22 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (44) pentru 22 iulie 2015 – SIRIUS şi „NOUL AN” (I).



PoVestea ZILEI (44)
(pentru)
22 iulie 2015

SIRIUS
şi
NOUL AN” (I)  





În primul rând, haideţi să ne urăm şi noi „LA MULŢI ANI !”, cu ocazia acestui „NOU AN” de tip ATLANTEEAN-EGIPTEAN (de fapt, SIRIUSIAN), indicat de Răsăritul Heliacal al Stelei SIRIUS A în această zi, de 22 iulie.

Întrebarea „care se pune” (mai ţineţi minte, din primele PoVestiri, despre importanţa Întrebării?) se referă la mirarea legată de faptul că DE CE oare Atlanţii şi proto-Egiptenii pre-dinastici (unii dintre ei fiind chiar printre cei mai „avansaţi” urmaşi ai atlanţilor) au ales să aşeze Anul Nou în acest Moment astronomic ?

Pentru a înţelege mai în profunzime despre ce este vorba, haideţi să înţelegem mai întâi ce înseamnă acest „RĂSĂRIT HELIACAL” al lui Sirius A : acesta semnifică momentul de vizibilitate al acelei Stele exact la momentul (sau foarte puţin înaintea) Răsăritului Soarelui nostru, când, pentru puţin timp, acea stea devine vizibilă, „desprinzându-se”, cumva, de sub strălucirea orbitoare a Soarelui nostru RA.

Altfel spus, acea(stă) zi este Prima Zi în care este vizibilă acea stea – în cazul nostru, SIRIUS Ala Orizontul Răsăritului, chiar în preajma Răsăritului Soarelui, după ce, până atunci, aceasta „se pierdea” în strălucirea Soarelui Sistemului nostru Solar.

De altfel, chiar şi denumirea de „Heliacal” se referă tocmai la această legătură (Relaţie!) a Stelei respective cu Soarele nostru (numit „Helios” de către greci)...



Şi, pentru că Atlanţii (dar şi egiptenii şi, se pare, chiar şi alte „numeroase” popoare antice) au observat că Prima Zi în care are loc anual acest fenomen este 22 iulie (când Soarele pătrunde, în acelaşi timp, în Constelaţia Leului), au considerat că acesta este momentul optim de a stabili începutul Calendarului Anual – ca fiind un „semn” de „Nou început”...

În plus, Egiptenilor le era întărită această credinţă prin asocierea acestei poziţii astronomice cu Momentul atât de important şi chiar vital pentru ei („de viaţă şi de moarte”) al Revărsării Nilului, care asigura abundenţa şi chiar existenţa Recoltelor, deci a hranei zilnice, cea (încă) necesară umanilor în planul fizic...


Acum apare o întrebare foarte interesantă şi importantă : este oare „pur întâmplătoare” această „asociere heliacală” a celor două Stele-Sori (RA şi Sirius A) la acest Moment al Răsăritului, sau aceasta exprimă o „Asociere” mai profundă, de importanţă „capitală” pentru cele două Sisteme Solare ?...



Pentru aceasta, haideţi mai întâi să vedem, în PoVestea noastră, ce ne transmite şi Cobra în interviul acordat lui Untwine pe 7 iunie 2015 şi pe care noi am simţit ca să-l postăm chiar... azi-noapte (cred că exact pe la momentul Răsăritului !), şi în care acesta face punctual două referiri la SIRIUS.

Şi chiar dacă tocmai le-aţi studiat de puţin timp, vă invit să re-citiţi aceste două scurte răspunsuri ale lui Cobra, care fac referire la Sirius :


Untwine : Cum a fost creată Piatra Cintamani pe SIRIUS ? – şi a fost vreun eveniment special care a adus-o aici?

Cobra : Da, de fapt a fost o planetă în Sistemul Stelar Sirius, o planetă de albastru deschis care de fapt a explodat şi părţi ale acelei planete au călătorit în toate direcţiile şi o mică parte din aceasta a ajuns pe Terra, căzând la suprafaţa planetei noastre acum milioane şi milioane de ani.
Aceasta a fost colectată de Forţele Luminii din acea vreme de pe Terra, fiind păstrată în Reţeaua Agartha, iar părţi din aceasta au fost oferite umanităţii, în special în aceste timpuri, pentru a asista Evenimentul.


Untwine : Ce a făcut ca SIRIUS să fie atât de puternica fost singurul sistem stelar într-o rază de 1.000 de Ani-Lumină în jurul Terrei care nu a fost invadat (de către Archoni) în 1996?

Cobra : SISTEMUL STELAR SIRIUS este un Portal foarte puternic, care duce direct către Soarele Central Galactic şi Forţele Luminii au ales să acumuleze energia lor pentru a proteja acest Portal Stelar, pentru a înlesni fluxul care a atins Planeta Terra, pentru că Sistemul Stelar Sirius este foarte aproape de Terra şi, având o atât de puternică prezenţă a Energiei Central-Galactice, atât de aproape de Terra, aceasta a reprezentat cea mai puternică protecţie posibilă pentru acest sistem solar, şi pentru Terra în special, din 1996 încoace.”



Iată cum şi din aceste două scurte răspunsuri ale lui Cobra rezultă importanţa „relaţiei” dintre Soarele nostru RA şi Sistemul Solar Sirius A (care înglobează şi sorii Sirius B şi Sirius C).

Însă, referitor la două aspecte esenţiale care subliniază decisiv importanţa acestei „relaţii cosmice” între cei doi Sori, haideţi să o lăsăm pentru următoarea scurtă PoVeste nocturnă (pentru „la noapte”) !


Cu acelaşi aparent vechi, însă mereu Nou Drag,



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu