sâmbătă, 25 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (46) pentru 25 iulie 2015 – EMOŢIILE şi „Energia în Mişcare”.



PoVestea ZILEI (46)
(pentru)
25 iulie 2015

EMOŢIILE
şi
Energia în Mişcare  





După ce în ultimele două PoVestiri ne-am urat pe îndelete „LA MULŢI ANI!”, cu ocazia „Noului An Siriusian”, acum revenim la subiectul PoVestirii de acum câteva seri, în care atenţionam, iarăşi, despre importanţa ECHILIBRULUI EMOŢIONAL – mai ales Acum, când, vedeţi şi voi, din ultimele postări de articole şi mesaje, nu doar ale noastre, transmise de diverse fiinţe, se discută tot mai intens despre „Schimbarea” şi EVENIMENTUL care se apropie, cu Accelaraţie tot mai mare...


Poate pentru că din PoVestea anterioară, referitoare la acest subiect (a 43-a), am amintit de Principala Emoţie negativă care afectează acest Echilibru EmoţionalFRICA – iată, la scurt timp, parcurgând prin Editoriale anterioare, realizez că o serie de 3 dintre acestea (Editorialele al 3-lea, al 4-lea şi al 5-lea) se referă exact la acest Subiect : „FRICA şi NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ”.

Acolo am vorbit pe larg despre această Emoţie intensă şi intens negativă, cu efecte dramatice în primul rând asupra CORPULUI EMOŢIONAL, însă şi asupra celorlalte corpuri subtile...


Pentru a ne re-aminti foarte clar ce înseamnă acest lucru, redau doar acel aspect expus „in extenso” în Partea a 2-a a acelui Editorial, în care reluam acele informaţii legate de „Momentul Decembrie 2012”, în care Lumina pe Planetă scăzuse brusc cu un procent (1%), iar în Spaţiul Românesc cu nu mai puţin de 5% !...

...Pentru ca, imediat după „Momentul Sfârşitului Lumii”, când oamenii s-au trezit după miezul nopţii din 21/22 decembrie 2012 că sunt „bine-merci” şi chiar întregi şi ne-vătămaţi, imediat, valorile Luminii din Zona Românească şi chiar de pe întreaga Planetă au revenit  la cele care erau exact cu o lună înaintea intrării în „perioada nebuniei cu Sfârşitul Lumii”, în care teama iniţială (indusă cu multă trudă de către Cabală în anii de dinainte) tocmai începea să se transforme în frică pură şi intensă, care, pe măsura apropierii „datei fatidice”, devenea panică, până la groază (precum în cazul Campaniei „anti-teroriste” declanşate de Cabaliştii din SUA după 11 septembrie 2001 : „Şoc şi groază!).



După cum am evidenţiat şi în Partea a 3-a a aceluiaşi Editorial, REZOLVAREA acestei „chestiuni”, ca orice situaţie de pe această lume, nu poate avea loc la nivelul la care a fost creată „problema”...

...Adică, dacă această Emoţie (primară, intens negativă) aparţine CORPULUI EMOŢIONAL, evident că nu acesta o poate rezolva – ci o altă „structură de organizare” situată obligatoriu „deasupra” acesteia (ca şi frecvenţă de vibraţie).

Acest aspect este cel mai bine evidenţiat de celebrul exemplu al „Peştilor din Acvariu” : nu poţi pretinde unui Peşte ca să aibă o perspectivă a modului în care arată camera unde este situat Acvariul în care se găseşte peştişorul nostru, până când acesta nu IESE DIN ACVARIU (când, din păcate, s-ar putea să fie prea târziu pentru bietul peştişor...).

Şi, re-amintindu-ne de corpurile mai „subtile” acestuia (din cele 6 corpuri zise mai „dense”), realizăm că nici Corpul Mental, situat imediat deasupra celui Emoţional, nici cel Astral, al „dorinţei” nu ar putea rezolva cu adevărat problema... ci, lucrând asupra Corpului Eteric (unde se re-găseşte Aura umană), direct din Corpul Cauzal, al Cunoaşterii.


Aşadar, revenim astfel la aceeaşi şi aceeaşi RECOMANDARE,  de A LUCRA CU LUMINA în modul cel mai eficient cunoscut, numit MEDITAŢIE...

Sigur, există o pleiadă întreagă de tehnici, metode şi instrumente de lucru pentru A AJUTA acest aspect, al diminuării acestor „frici existenţiale”.

Uneori, acestea au un efect de durată, pe o perioadă mai lungă, însă, în general, ele au efect doar pe durata acelei manifestări (de tip Work-shop, Atelier de Lucru etc.), după care, revenind în mediul în care trăieşte zilnic, (re)luându-şi „în primire” aceleaşi probleme „care-i stau pe cap”, inclusiv aceste frici, este evident că respectiva persoană le va prelua înapoi, exact aşa cum le-a lăsat...


De aceea eu insist atât de mult pe procesul de CON-ŞTIENT-IZARE, când se produce nu doar o îndepărtare temporară a „problemei”, ci chiar o ELIBERARE („Mântuire”) de data aceasta, la modul „definitiv”.

Ca exemplu îl ofer pe acest Aforism, deseori citat, care mi se pare foarte relevant în acest sens : „CÂND ŞTII CINE EŞTI, NU MAI EŞTI”.


Dacă la prima vedere „sună bizar”, acesta poate fi citit, în mod foarte limpezitor, în această „cheie” : „CÂND AFLI CINE EŞTI” (Fiinţă Divină îm-puternicită, încarnată în corp fizic 3D), „NU MAI EŞTI” (identificat cu corpul fizic şi cu bietul personaj uman plin de „limitări”).

Şi cum „Afli” aceasta ?

SIMPLU (nu „simplist”) : prin Con-Ştient-izare, proces care implică mai multe etape dar care se bazează, fundamental, pe Meditaţie (mai mult sau mai puţin „tehnică” şi lucrată „organizat”), adică pe Lucrul cu LUMINA.



În acest fel, prin intervenţia asupra acestor emoţii negative – din care TEAMA/FRICA este Rădăcină a tuturor celorlalte emoţii negative şi care, la rândul ei, pro-vinde din... ne-Iubire, adică din „lipsă” (la apel) de Iubire – încep să diminueze în intensitate, omul rămânând mirat cum situaţii care înainte îi declanşau „automat” şi „visceral” diferite temeri sau cel puţin anxietăţi, dintr-o dată nu-i mai provoacă nicio Re-acţie...

Iată de ce, în aceste vremuri atât de „trans-formatoare” apar aceste ciudate zise „hiper-sensibilităţi”, care, în realitate, sunt doar „hiper-fragilităţiemoţionale – din temeri şi anxietăţi, până la frici şi panici „existenţiale”, aduse din „viaţa de zi cu zi”.


Din explicaţiile de mai sus, deja putem trage concluziile corespunzătoare şi în privinţa acestor zise „texte motivaţionale” din uriaşul material didactic găsit prin librării, care ne „ameninţă” cu rezolvarea rapidă a problemei prin înlocuirea „structurilor” negative cu cele pozitive – în acest caz, emoţiile negative cu cele pozitive.

Prin „alungarea” acestor nenumărate Frici şi „punerea în loc” a unor stări emoţionale pozitive de tip „Emulaţie”, „Entuziasm”, „Încredere”, respectiva nu face decât ca să amâne declanşarea viitoarelor „crize” de panică (sau doar de anxietate), fiind doar o chestiune de timp până când acestea vor reveni, dându-li-se posibilitatea de a se exprima din nou – căci aceste energii emoţionale vor continua să (co)existe, în aceeaşi aură, şi, când totul va părea a fi „sub control”, acestea vor izbucni cu aşa putere şi imprevizibilitate, încât primul care va fi şocat va fi chiar persoana în cauză...


Aşadar, sintetizând : rezolvarea unei „probleme” de acest gen NU (con)stă în A ÎNLOCUI ceva „negativ” cu ceva „pozitiv” (schimbăm ceva cu altceva, însă menţinem „starea de polarizare” şi de „dualitate”), ci de A TRANSCEDE toate aceste stări, emoţii şi gânduri, făcând apel la un „Maestru” care se situează deasupra acestora, respectiv Corpurile Eteric, Cauzal, al Sufletului, Buddhic-Christic şi altele, pe care acum nu le mai detaliem...


...Cum „facem apel” ?...

...Prin MEDITAŢII de ELIBERARE, folosind ca principal instrument LUMINA (aceea DIVINĂ – nu cea Solară, care şi aceasta este polarizată).


Deocamdată, sper că şi această PoVeste v-a fost de ajutor, ca fiecare să re-înceapă să-şi re-amintească UNDE anume trebuie lucrat cu aceste „probleme” şi „chestiuni personale” care acum, în preajma DECLANŞĂRII EVENIMENTULUI, au ieşit „buluc” la suprafaţă, adică „au fost scoase la Lumină” de către Sinele Superioare ale oamenilor (folosindu-se, drept „catalizatori”, de frecvenţele în continuă creştere ale Undelor de Energie care acum „asaltează” Pământul, tot mai des, chiar ZILNIC !).


De aceea, haideţi să ne urăm un sănătos şi mobilizator „SPOR(nicie) la LUCRUL cu LUMINA” !


Cu acelaşi mobilizator Drag,



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu