joi, 30 iulie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (50) pentru 30 iulie 2015 – LUNA ALBASTRĂ şi 6 (şase!) Planete Retrograde în această perioadă.



PoVestea ZILEI (50)
(pentru)
30 iulie 2015

LUNA ALBASTRĂ
şi
6 (şase!) Planete Retrograde în această perioadă





În această PoVeste vom lua o pauză de la „PoVest(ir)ea Evenimentului”, creionând şi noi câteva elemente ale „chestiunii zilei” reprezentate de Momentul de LUNĂ PLINĂ („Albastră”), care va avea loc peste câteva ore, respectiv Vineri, ora 13.43 (Ora României).


Pentru aceasta vom lăsa locul CuVânt-ării unor Profesionişti în ale Astrologiei, care ne vor puncta importanţa acestui moment care, de data aceasta, pare a se suprapune atât cu alt moment astologic rar, a şase Planete Retrograde, (plus Momentul de POARTĂ a LEULUI – din 26 iulie până pe 8 august...), însă, în primul şi în ultimul rând, toate acestea apar în contextul acestui Moment pregătitor al Momentului Evenimentului... deloc „întâmplător” !


Ce ar însemna această Lună Albastră, în tot acest con-text ?




Haideţi să vedem ce ne transmite, într-un prim text, astrologul Eddie SEANAN (prin blogul amicului Găucan) :


„Dintre toate Portalurile și Undele super-intense de Lumină, există și o Lună Albastră ce vine pe 31 iulie, care va fi una dintre cele mai puternice pe care le-am avut de o bună vreme și a doua din această lună.

Această Lună Plină este în Vărsător, se întâmplă la aprox 2,7 ani, iar următoarea lună albastră va fi în 2018.

Energiile sale pot fi deja simțite, ele fiind ca o gură de aer proaspăt și în același timp extrem de intense.

Voi explica de ce.

Această Lună albastră va facilita evidențierea și eliberarea energiei de vibrație inferioară ce a fost profund stocată în câmpul și în memoria voastră celulară de-a lungul timpului.

Aceasta este partea intensă, mai ales acum, când atât de multe Planete sunt retrograde, ajutându-ne să căutăm în cele mai profunde, cele mai întunecate colțuri ale sinelui nostru, temerile și aspecte ale vieții noastre, în scopul de a le depăși.

Acesta este un mare cadou, cu toate ca aceasta nu pare astfel în aceste timpuri. Dar este necesar să eliberăm ceea ce nu ne mai servește, pentru a putea primi undele de lumină ce intră.

Vom integra pe deplin aceste unde pe parcursul următoarelor câteva luni.

Asigurați-vă că sunt hidratați și împământați, să petreceți poate, ceva timp în natură sau să faceți câteva tipuri de exerciții fizice. Acest lucru facilitează o integrare armonioasă.

Această transformare va duce în cele din urmă, la un sens mai profund al libertății și nemărginirii pe măsură ce, din ce în ce mai multe persoane se aliniază vibrațional la aceasta și va aduce schimbările fizice necesare pe care mulți le așteaptă.

Aș dori să punctez faptul că este inutil să așteptăm să se întâmple ceva, fără a crea sau participa în mod conștient la aceasta.


Luna Albastră ne va aduce informații clare și despre această fază care urmează, aşa că, asigurați-vă că rămâneţi Prezenţi pentru a le primi și pentru a le scrie.

În același timp, pentru o manifestare lină, fără efort și plină de Bucurie a scopului sufletului, este de cea mai mare importanţă ca să eliberăm de sub control (orice fel de control) nevoia de a şti totul / de a încerca să vă închipuiți mental lucruri.

Acest aspect duce doar la confuzie inutilă, vă încetinește creșterea și creează constant mai multe blocaje.

În schimb, profitați de energiile Acestei Luni Pline pentru a integra stările cele mai profunde ale stăpânirii de sine în ceea ce privește încrederea, credința, predarea şi alocația.

Stabiliți intenții clare cu privire la ceea ce doriți să creați pentru voi, în mod esențial și pentru a permite Universului ca să aibă grijă de detalii. Permiteți vieții să se desfășoare de la sine și aşa va face, fără efort.

Predați-vă fluxului.

Aș dori să clarific faptul că Predarea și Toleranţa nu înseamnă același lucru cu amânarea şi pasivitatea. Dimpotrivă – luați măsurile pe care vă simțiți ghidați să le luați, utilizați-vă Inima intuitivă să facă acest lucru.

Practicați liniştea și cultivați-vă răbdarea. Veți ști ce să faceți. Aveți încredere că totul vi se va revela întotdeauna, la momentul potrivit.

Scopul sufletului vostru sunteti voi. Sunteți voi, trăind pe Pământ. Cu toate acestea, ceea ce alegeți să experimentați depinde de voi.

Mesajul Acestei Luni Pline este de a vă asuma Responsabilitatea pentru ea, pentru energie şi pentru creaţiile noastre.

Un CICLU a fost finalizat pe 26 iulie 2015 și unul nou a început.

Deși s-ar putea acum să pară invers, ne aflăm în Programul de Ascensiune Accelerată și sunt uimit de cât de repede se schimbă totul, de modul rapid în care oamenii înţeleg şi se aliniază cu o vibrație mai înaltă, de numărul de oameni care progresează rapid și de multele feluri în care cei inconștienți sunt provocaţi ca să-și amintească de Sufletul lor.

Nu a mai fost aşa, de acum câțiva ani. E interesant, fascinant și frumos de observat.

Lună Albastră Fericită !

 


Pentru a întări şi, mai ales, completa ceea ce Eddie Seanan a transmis în mesajul citat mai sus, în ultima parte a acestei PoVestiri (ceva mai lungă şi mai... astrologică) vom putea vedea şi opinia unei alte fiinţe deosebite, pe care am mai citat-o în acest „Univers Christalin”, respectiv Elizabeth PERU :


„OK, atât de multe s-au descoperit și relevat. Această Lună Plină strălucește ca o torță cosmică luminoasă peste partea ta întunecată și trebuie cu toții să fim recunoscători.

De ce ?

Ei bine, dacă ignorați ceea ce vă trage înapoi, veți rămâne blocați, probabil nefericiți.


Climatul cosmic actual vă ajută ca să vedeți ce gânduri vă limitează potențialul. Odată ce le veți observa, atunci puteți face ceva în privința asta. Da? Mai sunt doar câteva ore, până când Luna este completă...

Acum există șase Corpuri Planetare în raport retrograd faţă de Pământ. SINGURA săptămână din 2015 când se întâmplă acest lucru…atât de multe sunt pe cale să se transforme…

Cu VENUS acum retrograd și cu SATURN încă retrograd până săptămâna viitoare, toate butoanele ne sunt apăsate. Puteți face incursiuni teribile în Calea voastră de Suflet a CARIEREI. Pur și simplu...

Ceea ce refuzăm să folosim cu privire la cine suntem... este ceea ce devine adesea Întunericul nostru.

Întunericul nostru nu este negativ, este pur și simplu o mulţime de potenţial latent care aşteaptă să fie abordat şi lansat pentru avantajul nostru cel mai înalt. Deci, chiar acum...

 


CINE SE SIMTE SUPRA-ÎNFOMETAT în această săptămână ?

OK, ați mâncat în ultimele zile mai mult decât de obicei ? V-ați întrebat de ce ?

Nu faceți nicio greșeală crezând că ne îndopăm, ca niciodată, căci avem șase corpuri planetare în mişcare retrogradă până pe 2 august 2015 (doar în această săptămână a lui 2015 se întâmplă acest lucru).

Este posibil să observați că ați simțit că trebuie să vă umpleţi, consumând mai mult „combustibil”, ca să vă mențineți într-un ritm interior amețitor, pe care sufletul îl cere acum...

DE CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTA ?

În această săptămână, prelucrăm experiențele din timpul vieţii. Cele mai multe se întâmplă în timp ce dormiţi. De ce? Pentru că atunci când suntem adormiți, avem mai puține obstacole în calea atingerii Adevărului nostru.

Tema acestei săptămâni este „ELIBERAREAși este vorba în special despre Eliberarea în cadrul Relaţiilor... Relația principală din viaţa voastră fiind cea pe care o aveți cu voi înșivă.”

 

Aşadar, dragi prieteni, vineri, pe la ora 13.43, este util ca să ne oprim un moment din “viermuiala cotidiană”, respirând profund în timp ce ne relaxăm corpul şi mai ales mintea, pentru a primi şi în-corp-ora toate DARURILE CERULUI oferite şi de acest Moment astrologic, care, chiar dacă nu este “senzaţional”, se pare că are importanţa şi rolul său în Pregătirea pentru Unicele Momente Cosmice care vor veni în lunile, săptămânile sau poate chiar zilele următoare...


...Şi vorba lui Eddie :

LUNĂ ALBASTRĂ FERICITĂ !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu