joi, 27 august 2015

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (26 august 2015).



ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare

26 august 2015





Nota MarYan :

Exact la câteva ore după ultima PoVestire postată de noi pe blog (despre „Vremurile tulburi” în care „ne scăldăm” în această perioadă), iată că şi Cobra vine cu Actualizări despre ceea ce se petrece pe Planetă în acest moment, cu elemente care confirmă şi completează ceea ce şi noi am transmis (de exemplu, despre „incidentul de la Tianjin”, care a reprezentat, se pare, un atac al Cabalei, prin Facţiunea Bush)...

Aşa cum spuneam în alte materiale, poate pentru că „blogo-sfera” românească pare atinsă, parcă iremediabil, de un virus al „comentariilor acide”, „înţepătoare” şi al neîncrederii cronice în informaţiile care vin din diferite surse (pentru că, în acele cazuri, informaţiile şi mesajele nu sunt filtrate cu adevărat prin Prisma Inimii, ci doar prin Filtrul Minţii), şi, deşi pe parcursul vremii noi am expus şi „punctele slabe” ale Mesagerului Mişcării de Rezistenţă, Cobra (realizând, astfel, un echilibru între „receptare necondiţionată” şi „respingere totală” a informaţiilor sale), de aceea, poate că Apelul la UNITATE pe care şi noi l-am făcut (iarăşi, cam în acelaşi timp cu Cobra, în actualizările sale anterioare), încă nu are ECOUL şi RĂSPUNSUL atât de important, în aceste Momente decisive...

Însă asta este situaţia... iar acum haideţi să vedem ce informaţii ne sunt transmise dinspre Mişcarea de Rezistenţă în legătură cu ultimele „mişcări” ale acesteia în privinţa Curăţirii Planetei de Cabală şi de Grupul Chimera :







Curăţarea Grupului Chimera continuă.

Majoritatea operaţiunilor sub-lunare au fost finalizate, acum accentul punându-se pe curăţarea Grupului Chimera şi a tehnologiilor lor exotice plasmatice de la suprafaţa Planetei.


Una dintre aceste tehnologii este reprezentată de Camerele Plasmatice Miniaturale, puse încă de acum câţiva ani în cele mai multe din telefoane mobile, calculatoare personale şi routere Wi-Fi.

Funcţia acestor Camere Plasmatice este de a reface forţa Voalului (a Carantinei), însă acestea vor fi eliminate în curând.



Un pic mai problematică este prezenţa Bombelor plsmatice STRANGELET şi chiar ale celor de tip TOPLET, care au fost introduse în implanturile unora dintre  cei mai evoluaţi şi mai puternici Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii, ca un Mecanism de control de tip „Ostatici”, ca o asigurare a Cabalei că aceştia nu scapă de Carantină.

Acestea vor fi îndepărtate, de asemenea, foarte curând.


Cabala încearcă să îngenuncheze Alianţa Estică, prin atacarea Chinei, prin evenimente cum ar fi exploziile de la Tianjin, care a fost comandată de către iezuiţi şi efectuată de către facţiunea Bush.

Este inutil să mai spunem că planurile lor nu vor avea succes.

Albaştrii au avut succes în calmarea Roşiilor şi a Galbenilor (Familiile politice DRAGON, din China), care ar fi dorit să se răzbune şi care ar fi putut duce la un război global...

Aici a fost puternic resimţită şi influenţa lui DOU MU.

Zeiţa doreşte Pace şi PACE va fi !






Corecţiile actuale de pe Piaţa Financiară sunt semne ale Resetării Financiare care va veni, deşi încă nu suntem în acel punct.




Poate că Damian McBride ar trebui ca să citească acest document, care va fi vital la Momentul Evenimentului.

Ar fi bine dacă cineva îl va informa despre acest aspect.

În cazul în care se va produce Resetarea, acesta va fi în „Eroare în MATRIX”.


Adevărul despe existenţa Cabalei va fi expus întregii umanităţi, împreună cu modul în care aceasta creează SĂRĂCIA în mod artificial...




Procesul de expunere a informaţiilor se accelerează.

Una dintre cele mai importante Familii ale Nobilimii Negre, Familia THYSSEN, a fost deja expusă.


Procesul DEZVĂLUIRII („Discolsure”) se accelerează, de asemenea.














Penetrarea prin Compresie este aproape !




4 comentarii:

  1. Cu privire la APELUL LA UNITATE.Stiu cum este cu indolenta romanilor, chiar daca multi dintre ei se pretind evoluati spiritual.Am avut cativa ani un blog cu aceiasi tematica(spiritualitate), si, la fel ca si voi, am facut un anunt privind o actiune similara.Au raspuns doar cativa "rataciti".In rest...preferau sa citeasca articolelele la o cafea..Nu va puneti mari sperante.Nu exista o implicare reala...nu exista solidaritate...iar asta se intampla ptr ca majoritatea dintre ei au chakra inimii inchisa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest blog nu se adreseaza "majoritatii" la care faci referire (desi face apel si la ei), ci la acea minoritate care creste incet si sigur si va iesi in fata cand va fi nevoie.
      Personal nu ma intereseaza cand va fi EVENIMENTUL pentru ca STIU SIGUR CA VA FI atunci cand va fi nevoie de el.
      MULTUMESC, este putin spus Maryan.
      Florian.

      Ștergere
  2. RAAAABDARE FRATILOR, CU RANDAREA SE TRECE MAREA ,MAMA/TATAL DUMNEZEU E CU NOI ,ESTE FFFF IMPORTANT CA MAGIA ACESTOR TIMPURI E REALA PENTRU CEI CA NOI,CU INFINITA IUBIRE PENTRU TOT CEEA CE FACI ,MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  3. Namaste tuturor,, La revelatiile pe care le am in timpul meditatiilor ,la atitea semne ,intuitii ,si multe altele sunt suta la suta ca ce trebuie sa ,,VINA;;va veni , si mai stiu ca foarte multi sunt deja treziti dar multi nu spun din varii motive ,iar la nivel planetar atingem deja acea marja de 50 plus unu,Totul va fi asa cum trebuie sa fie ,v a fi foarte bine ,va fi Lumina -Iubire,Pace -Adevar,Doamne Ajuta .MC

    RăspundețiȘtergere