marți, 4 august 2015

COBRA : OPERAŢIUNI SUB-LUNARE (14 iulie 2015).



Operaţiuni SUB-LUNARE

14 iulie 2015





Nota MarYan :

Deşi acest mesaj a fost primit de la Mişcarea de Rezistenţă, prin Cobra, încă din 14 iulie 2015 (de  Ziua Franţei”...), acum „i-a sosit momentul” de a fi postat de către noi, perioadă în care suntem con-centraţi pe conturarea cât mai „plină de substanţă” a ultimului Editorial care are legătură directă cu expunerea detaliată a Momentului Evenimentului.

La fel, şi acest mesaj venit prin Cobra ne ţine trează atenţia şi ne oferă ultime informaţii despre „curăţenia” care are loc, în prezent, în interiorul Sistemului Solar...

...Şi apropos, în Editorial vom veni şi cu o altă „bună-vestire” despre „Gradul de Curăţenie” existent deja în Sistemul nostru Solar, care, de curând am realizat, deja depăşeşte MEDIA UNIVERSALĂ !

Dar despre aceste „detalii” şi altele vom vedea în Editorial ; acum-aici haideţi să vedem ce se mai întâmplă în „Teritoriul Sub-lunar” şi prin alţi sateliţi ai Sistemului nostru Solar :





(Mişcarea de) Rezistenţă defineşte Spaţiul Sub-Lunar ca Spaţiul situat între Orbita Lunii şi orbita celor mai de jos sateliţi realizaţi de către oameni.

Forţele Luminii au început operaţiile sublunare astăzi (14 iulie 2015), ca următorul pas logic către completarea MOSS.


Spaţiul sublunar a fost întotdeauna o regiune de activitate intensă a Chimera, deoarece este ultima linie de apărare înainte de Suprafaţa Planetei.

Sunt mulţi sateliţi realizaţi de către oameni, care orbitează Planeta, unii dintre aceştia fiind dubluri ale Staţiilor de Implantare cu Bombe Plasmatice Strangelet ale Chimera.


Cel mai important de menţionat este propunerea LABORATORULUI ORBITAL care să fie operat de către oameni.


Acest proiect a fost oprit oficial în anul 1969, dar în realitate a fost trecut sub mare secret, ca „Proiect negru” şi încă este, chiar şi acum, cea mai importantă Staţie de Implantare a Chimera.

În al doilea grup al Staţiilor de Implanturi ale Chimera sunt unii dintre Sateliţii Geo-staţionari şi Geo-sincroni.

Şi în al treilea grup al Staţiilor de Implanturi ale Chimera sunt unii Sateliţi din „Orbita Terestră Apropiată” („Near Earth Orbit” – NEO), în special Grupul de sateliţi KEYHOLE (KH).


SpaţiulSub-lunar este monitorizat constant de către Chimera, infiltrată în Armata SUA, care caută orice semn de contact extra-terestru.

Şi în Armata Chineză, de asemenea, există acelaşi fenomen, prin infiltratul Henry Kissinger.



Operaţiile sublunare vor elimina prezenţa Chimera, Staţiile lor de Implantare şi toate Bombele Plasmatice Strangelet şi Toplet, din spaţiul sublunar.

Toată aparatura din sateliţii făcuţi de către om şi care au legătură directă cu operaţiunile Chimera (precum Camerele de plasmă ionică, unele Camere de spionaj de înaltă definiţie etc.) vor deveni, în curând, nefuncţionale (N.MY.: Cel mai târziu imediat după Momentul Evenimentului).


Este o „coincidenţă” foarte interesantă faptul că operaţiunile din spaţiul sublunar au început în aceeaşi zi în care „proba spaţială” New Horizons, a NASA, a reuşit să se apropie cel mai mult de PLUTO şi de luna sa, CHARON.


Acum vreo 15 ani, CHARON era principalul depozit de arme exotice al Chimera-Draco-Illuminati şi al programului spaţial secret.

Toate acestea au fost curăţate de către Forţele Luminii, câţiva ani mai târziu.

Acum, CHARON este Principalul Portal între Sistemul Solar şi Galaxia M87 din Constelaţia Fecioarei.

În prezent, Charon este unul din cele mai frumoase şi armonioase locuri din întregul Sistem Solar şi va avea un rol foarte important în Eliberarea Planetei noastre, ca fiind una din cele mai importante Staţii-Releu pentru Flash-ul EVENIMENTULUI.


Te poţi conecta cu Energia lui CHARON prin această imagine :



Penetrarea prin compresie este aproape !




7 comentarii:

  1. Care sunt cei 60% de adevăr pe care îi indicați într-o postare anterioară cu privire la articolele lui Cobra?
    Acum i-a sosit momentul?! Din motive absconse și bine protejate pe care le știu numai și numai...sau stați, vedeți voi în editorialul care se adună, crește, crește și după ce o să-l citim va fi ceva extraordinar....
    Ați realizat ce grad mare de curățenie este în sistemul solar, mai mult decât media universală?!
    Dar cu România cum stăm? Om fi atins media internațională? Chestia aia cu lumina. Parcă ziceați că suntem vai de noi.Sau a crescut curățenia și pe la noi?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu ai ce face? Sau asa iti pierzi timpul de obicei? Incearca sa gasesti ceva mai constructiv de facut.....nu cred ca ai nimerit zona care ti se potriveste aici...pagina cu ironii nu este aici.

      Ștergere
    2. Dragilor, nu fiti rai cu un , care-si manifesta aici cu atata nonsalanta ignoranta. Fiti buni sau cel mai bine faceti si voi ce face Dumnezeu cand primeste intrebari prost puse... adica ... tace, aceasta atitudine va trezi in el intrebarile necesare care sa-i permita sa creasca, sa avanseze sa-si dea seama ca a fost ridicol.

      Ștergere
  2. Dle doctor,
    Dupa formularea d-tra ref la "gradul de curatenia universala" dl Anonim este indreptatit sa puna aceasta intrrebare ! Daca nu o facea d-lui o faceam eu ! Decat sa repub. art, deja prafuite ale lui Cobra , prefer Editorialul d-tra ! Cred ca trebuie sa fi-ti multumit ca sunteti citit si comentat , este un semn bun , nu ?!!! Alfel toate bune si sa auzim de Eveniment !!!!
    GS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dom"profesor",in primul rand ar trebui sa te pui cu'' burta'' pe gramatica limbii romane,apoi dupa aceea sa faci comentarii'' prafuite''si de prost gust!:)))

      Ștergere
    2. Domnule avocat al site-ului, nu sunt doar câteva întrebări nevinovate ce par a avea o nuanță ironică doar din cauza faptului că există contradicții în expunerile domnului Marian (a cărui muncă pe tărâmul alimentației naturiste o apreciez de circa 7 ani și a cărui carte am cumpărat-o încă de la apariție dintr-un magazin mic de produse naturiste din Sibiu și dânsul era cvasinecunoscut). După cum vedeți nu îmi pierd timpul așa după cum domnia voastră neironic (ce să zic) întrebați.
      Comentariul meu benign nu vrea doar să indice o oarecare inconsecvență. Atât. Dacă vă deranjează mai mult decât unele din afirmațiile din editoriale (ce par să nu se susțină pentru că nu au în spate argumente) și care nu prea au locul în genul acesta de subiecte, atunci domnule avocat ați lipsit de la lecția de logică.
      Cu scuze că am deranjat corul lăudătorilor și mi-am permis să comentez (promit solemn să nu o mai fac) doresc multe reușite site-ului și domnului Marian în efortul de a participa la conștientizarea transformărilor planetare prin care trecem. Fiecare va extrage din toate aceste scrieri, de aici și de pe alte adrese, ce se potrivește sufletului și inimii lui, dar e păcat să nu accepți alte puncte de vedere în cazul unor subiecte de interes general (cum ar fi istoria și religia) mai ales dacă faci afirmații ce nu se susțin și deranjează din această cauză.
      Să auzim de bine.
      Încă ceva...Cobra are o părere foarte pozitivă cu privire la România și a descoperirilor de aici, asta în contradicție cu unii din concetățeni care cu intenție sau fără se alătură celor care dinamitează subtil conștiința colectivă a românilor.

      Ștergere
  3. Si eu ma alatur corului celor care intreaba care parte e adevarata din elucubratiile domnului Cobra. Si va rog sa ma scuzati ca le numesc "elucubratii", dar in instinctul meu - pe care inclusiv domnul Maryan ne incurajeaza sa-l ascultam - mie asa imi par. Ce sa fac ?!? Guilty ! Si in general, ca regula, daca la un robinet stii ca iti curge 60% apa curata si 40% apa murdara, o mai bei ? Asta e intrebarea...

    RăspundețiȘtergere