duminică, 16 august 2015

Conştiinţa COSMICĂ : Activarea Acceleratorului HADRON şi ALINIAMENTUL PLANETAR (11 august 2015).Conştiinţa COSMICĂ
prin Will BERLINGHOF

Activarea Acceleratorului HADRON
şi
ALINIAMENTUL PLANETAR


- 11 august 2015 -

Nota MarYan :

Acum a apărut un alt mesaj „tematic” din clasa celor care au fost iniţiate acum vreo lună şi care vorbesc „la unison” despre „Valul Cosmic de Energie (Fotonică) ce va veni (de Undeva) şi care va lovi Pământul în următoarea perioadă”...

Deocamdată vă las ca să studiaţi şi acest Mesaj, sosit de la (o parte din) „CONŞTIINŢA COSMICĂ”, urmând ca, în următoarea PoVeste zilnică, să apar cu alte detalii care să ofere şi anumite „nuanţări”, ca Punct (Orizont) de Vedere a Perspectivei oferite de acest material, în privinţa actualelor Momente Cosmice pe care le parcurgem în Prezent :

Astăzi, 10 august 2015, CONŞTIINŢA COSMICĂ a acceptat să răspundă, prin intermediul mediumului Will BERLINGHOF, întrebărilor noastre puse prin Moderatorul CALLISTA.


Moderator: Conștiință Cosmică, ai un mesaj de transmis Umanității ?

Conștiința Cosmică (C.C.): Cel mai important mesaj pe care vreau să vi-l transmit se referă la un EVENIMENT care se apropie și care se va produce în cca o săptămână.
Mai precis, acest eveniment este o ALINIERE de Planete și Corpuri Cerești, dacă vreți, care va permite o anumită deschidere și ridicare a conștiinței umane.

Este, de asemenea, un moment în care anumite structuri de coordonare sunt conștiente de ocazia care se creează, ca urmare a surplusului de putere dat de alinierile unor planete, pe data de 15 august 2015.

Folosind prilejul, la acea dată se intenționează punerea în funcțiune a Acceleratorului “CERN” Hadron Collider, ca parte a unui program de dezactivare, dispersare sau deviere a Undei de Particule Cosmice extrem de puternică și care se apropie și va intra în atmosfera Pământului la mijlocul lunii septembrie 2015.

Dar, mai întâi, este această aliniere din 15 august și pornirea acceleratorului Hadron Collider în CERN, Elveția.
Mulți sunt îngrijorați de ceea ce s-ar putea întâmpla ca urmare a punerii în funcțiune a acestui generator, fapt care a dat naștere la unele proteste din partea celor care doresc să prevină producerea unor efecte catastrofice.

Cei care protestează sunt preocupați de ceea ce se intenționează a se experimenta în Elveția, și pentru faptul că cercetătorii, proiectanții și executanții acestui obiectiv s-au ferit mereu să explice scopurile reale pentru care se realizează această investiție.
Lumea este ținută departe de Hadron Collider, atât ca explicație plauzibilă cât și ca posibilitate de a-l vizita.
  Nota Traducător :

Din materialele auxiliare la care am avut acces am înțeles următoarele : scopul ascuns pentru care se intenționează punerea în funcțiune a acestui accelerator este legat de puternica Undă de Particule Cosmice (Centura Fotonică) care se apropie de Pământ și care va intra în atmosfera planetei, sau se va afla la cea mai mică distanță de ea, la mijlocul lunii septembrie 2015.

Acest câmp cuprinde Codificări Energetice trimise de SURSĂ care vor ridica brusc nivelul de conștiință al umanității și (prin înaltele frecvențe pe care le conține) va spulbera de pe Planetă toate energiile care asigură existența forțelor întunericului.
Cu alte cuvinte, acest Câmp Divin va aduce Eiberarea definitivă a umanității și alungarea (poate chiar dezintegrarea) tuturor entităților malefice create și întreținute de Lucifer.
(Se pare că însuși Lucifer a fost expulzat din Centrul Pământului).

Cu câmpul energetic creat de acest accelerator, întunecații, și cei puși în slujba lor, intenționează să devieze Centura Fotonică care se îndreaptă spre Pământ astfel încât să se evite întrarea ei în Sistemul nostru Planetar.
Pentru a atinge acest scop este nevoie de obținerea unui fascicul plasmatic extraordinar de puternic, cu care să se realizeze (înaintea sosirii Câmpului Divin Cosmic) o BARIERĂ ENERGETICĂ care să respingă Unda Fotonică ce se îndreaptă spre noi, și să o devieze.
Plastic exprimat : maleficii încearcă să creeze o barieră energetică inexpugnabilă care să schimbe direcția câmpului care sosește.
Aceasta este adevărata miză a eforturilor care se fac pentru punerea în funcțiune a acestui mare generator de particule.
Vă amintiți că în urmă cu un an sau doi s-a mai încercat, fără succes însă, pornirea acestui accelerator.
Mulți dintre channelerii care sunt în legătură cu spiritele divine sau cu civilizații evoluate, prietene, au comunicat, la acea vreme, că se va împiedica pornirea acceleratorului; ceea ce s-a dovedit a fi exact.


Pur și simplu, în realitatea voastră, Divinitatea nu admite realizarea pe Pământ a unor asemenea echipamente care să submineze evoluția umanității.

Este bine ca, începând cu 14 august 2015, până în luna Septembrie 2015, inclusiv, să vă programa
ți MEDITAŢII care sunt favorizate atât de Alinierea Planetelor (prin fluxul energetic care se scurge spre voi) cât și de apropierea Câmpului Fotonic de Pământ.

Cei dedicați creșterii lor spirituale, pot obține foarte bune rezultate în această perioadă, dacă au un program de meditații de mai lungă durată.


Moderator: Mulțumesc C.C.
Deci, pentru a rezuma : ne spui că pe 15 august 2015 va fi o Aliniere a Planetelor, ocazie cu care se va deschide o Poartă Stelară. Ne-ai mai spus că Acceleratorul Hadron Collider servește scopurilor întunecaților care doresc să nu lase Energiile Divine, conținute de Centura Fotonică, să ajungă pe Pământ. Am înțeles corect?

C.C.: Da, este corect.
Planetele, în mișcarea lor pe anumite orbite, ajung, la un moment dat, să se alinieze lăsând un culoar liber prin care câmpurile energetice pot trece, fără a suferi deviații.
Vă puteți imagina o combinație de numere care, la un moment dat, se pot alinia astfel încât să deblocheze o cale prin care fluxuri de energie pot circula liber și direct.
Este un fel de CIFRU pe care, dacă-l formezi, poți deschide seiful.

Cei de pe Pământ, maleficii, care au condus lumea voastră până acum, au aflat acest cifru și știu că el se va forma corect pe 15 august.

Pentru că nu pot crea un accelerator de particule cu putere extraordinar de mare, ei doresc să utilizeze acest culoar liber pentru a trimite energie în zona în care intenționează să creeze „barajul”.

Ei vor să se folosească de acest „wild card” („joker”).

Ei cred că vor putea folosi acest instrument, Hadron Collider, pentru a-și continua dominația asupra umanității.

Numai că are CINE să le anihileze planurile.Dragilor, totul face parte din Marele Plan Divin de Trezire a ființelor umane și de Ascensionare în dimensiuni superioare.

Moderator: Mulțumesc. Mi se pare o aroganță să crezi că ai putea opri progresul acestui Ciclu al Pământului și Sistemului Solar, aflat în plină desfășurare.
Am depășit Kali Yuga și ne îndreptăm către Epoca de Aur, și aceasta se va întâmpla oricum, indiferent de ce intenții au întunecații.

Aroganța lor se bazează pe succesele pe care le-au obținut în trecutul omenirii. Lucrurile însă s-au schimbat mult, lumea a evoluat și nu se va mai lăsa manipulată.

Conștiința umană a crescut semnificativ și este din ce în ce mai bine îndrumată de Conștiința SURSEI.

C.C: Dar există, de asemenea, o mare ignoranță în convingerile lor, bazate pe o lipsă de conștientizare, lipsa de legătură spirituală cu Sinele.
Aceste forțe întunecate nu au capacitatea de a înțelege Substanța Conștiinței Divine și participarea ei la tot ce se întâmplă acum pe Planeta voastră.
În ignoranța și aroganța lor, întunecații mai cred și mai speră că vor scăpa și că vor reuși să se redreseze.

INTENŢIA lor este ca, prin pornirea Acceleratorului CERN Hadron Collider, cu fasciculul de raze creat, să „agațe” Câmpul Fotonic trimis de Creator și să-l devieze de la traiectoria planificată.

Este clar ?

Moderator: Mulțumesc, C.C. Nu mai am alte întrebări în legătură cu acest eveniment.

Sunt însă întrebări cu privire la modul în care această Undă (Centură Fotonică) de Conștiință Cosmică va influența conștiința umanității, precum și întrebări referitoare la Rolul care revine umanității în această perioadă.

C.C.: Vreau, încă odată, să încurajez pe toată lumea să facă meditații în 14 și 15 august 2015, având ca temă dorința ca încercarea de pornire a Acceleratorului Hadron Collider să se soldeze cu UN EŞEC.
Meditațiile nu trebuie neapărat sincronizate ca durată sau interval orar. (Nota Trad.: evident însă că lucrul sincronizat dă cele mai bune rezultate).
Este suficient dacă cei care efectuează această meditaţie se concentrează pe NEREUŞITA acestui experiment.

Vizualiza
ți o instalație pe care inscripționați imaginar „Hadron Collider”, și „asortați-o” cu dorința voastră ca eforturile operatorilor de punere în funcțiune să nu reușească.

Probabil că inten
ția de a imagina o asemenea instalație, Hadron Collider, va fi destul de greu de pus în practică.
Este util și dacă vă imaginați că un val energetic de conștiință pătrunde în atmosfera Planetei voastre, ca urmare a oportunității oferită de Alinierea Planetelor, din data de 15 august.

Conștientizați că această uriașă energie vine de la Sursa Divină cu scopul de a crește nivelul de conștiință și înțelegere al ființelor umane.

Aveți credința că scopul pentru care au fost trimise aceste energii către voi va fi atins și că, urmare a acestui dar făcut de Creator, starea de bine, de dreptate și de pace de pe planetă și din sufletele ființelor se va îmbunătăți.
Imaginați cum toate eforturile forțelor întunericului de a bloca pătrunderea energiilor divine sunt zadarnice. Știu că pentru conștiințele mai puțin evoluate aceste îndrumări par hilare și copilărești.
Eu vă asigur însă că, în funcție de determinarea cu care sunt efectuate, ele pot avea o importantă influență.

Are sens ceea ce v-am spus ?

Moderator: Da, mulțumesc foarte mult C.C.

C.C.: Noi
știm că sunteți ființe care abia ați început să înțelegeți realitățile și că mulți dintre voi încă nu s-au trezit pe deplin.
Eu vă îndemn să doriți să înțelegeți ce se întâmplă și să nu vă mai lăsați manipulați de cei care nu au interes ca voi să evoluați.

Fiți parte a soluției, nu parte a problemei.


Moderator: Mul
țumesc foarte mult, Conștiință Cosmică.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu