vineri, 14 august 2015

QUAN YIN prin Jenny SCHILTZ : CORPURILE de LUMINĂ sunt Re-Calibrate (7 august 2015).



QUAN YIN prin Jenny SCHILTZ

CORPURILE de LUMINĂ
sunt Re-Calibrate

 (Traducere : Monica POKA)

- 7 august 2015 -





Nota MarYan :

Evenimente care îmi „cer” Energia Timpului şi Atenţia mă opresc de a scrie pe blog pe cât de des mi-aş dori, însă orice mică „fereastră” este bine-venită, ca cea de acum...

De aceea, Acum folosesc ocazia de a posta un alt mesaj foarte interesant, însă şi deosebit de important în acest sens, care este tocmai bun de aşezat în acest Moment, la început de week-end, când „lumea” este mai relaxată şi are ceva mai mult timp...

Acest mesaj despre „Re-Calibrarea Corpurilor de Lumină” – transmis de QUAN YIN prin Jenny Schultz – îl găsesc a fi nu doar „interesant” şi instructiv, ci şi cât se poate de ACTUAL !... mai ales când cele ce se transmit le percepi, la propriu, „pe propria piele” !...

...Căci, da, aici este vorba despre OBOSEALA „interesantă” care se poate manifesta în aceste „zgâlţâitoare” Momente Transformatoare de Valuri Cosmice care „invadează” tot mai intens Planeta – şi pe care le aşteptam de atâta Vreme – oboseală care poate apărea practic „din senin”, însoţită fiind de simptomele care sunt descrise în continuare.

De fapt, probabil că una din următoarele PoVestiri va detalia acest veritabil PROCES – şi nu doar „fenomen” – care însoţeşte Actualul Moment Trans-Formator şi care ne indică, fără alte „comentarii” şi oscilaţii mentale de tipul „o fi... n-o fi, dom’le...” că CEVA cu adevărat important sau cel puţin „interesant” se Pe-Trece cu noi toţi, în mod individual şi particularizat în funcţie de vibraţia fiecăruia...

Însă, până la alte „detalii”, haideţi să vedem ce ne transmite Zeiţa QUAN YIN, fosta „deţinătoare” a FLĂCĂRII VIOLET de dinaintea Contelui de Saint Germain, cea cunoscută ca şi Zeiţa Compasiunii şi a Devoţiunii pentru Umanitate, în Totalitatea sa :





Vrem să discutăm cu voi aspectele fizice prin care atât de mulți dintre voi trec.

Aceste ultime valuri de energie pot fi foarte provocatoare pentru forma fizică.

După cum mulți dintre voi știți, valurile au crescut în intensitate și vor continua să o facă până în momentul în care valul care a fost numit VALUL X va lovi Planeta voastră.

După acel moment, mulți dintre voi vor fi integrat noile energii sau pur și simplu își vor începe Trezirea.


Împreună cu aceste valuri vine și o Re-calibrare a Corpului de Lumină.

Chakrele și MerKaBa voastră primesc actualizări, iar acest lucru este adeseori reflectat în sistemul corp ca și o OBOSEALĂ extremă, GREAŢĂ, DURERI de CAP și Dureri în Corp, în special în ARTICULAŢII.

Împreună cu acestea se manifestă și o crescută anxietate, frică şi îndoială.

Înțelegem că forma fizică nu-și dă seama de ceea ce se petrece și se simte ca şi cum ar fi atacată de către CODURILE de LUMINĂ care o invadează.

Treaba voastră este să nu vă lăsați cuprinși de frică ci să-i cereți corpului, care are conștiință, să se relaxeze și să accepte schimbările.

Funcția principală a corpului este să vă țină în viață și în siguranță. El are la dispoziție sisteme de alarmă care sunt declanșate atunci când nu se simte în siguranță. Acest fapt poate fi văzut ca și un răspuns „luptă sau fugi, care cauzează apoi o creștere în stresul hormonal, anxietate și chiar palpitații la inimă.

Când corpul se simte amenințat și nu este în stare să determine cauza, el reacţionează trimiţând semnale de durere acelor părți ale corpului care sunt actualizate. Acesta este modul în care el vă avertizează că se întâmplă ceva.

În acest moment se implică şi mintea, deoarece și ea comunică cu corpul. Când mintea nu înțelege ce se întâmplă, ea va crea scenarii legate de „de ce te simţi aşa cum te simţi.

Acest lucru, combinat cu cortizolul crescut, vă poate face să vă simţiţi stresaţi mental, scăpaţi de sub control şi deprimaţi.


Felul în care vă apropiați de aceste schimbări are un impact extraordinar.

Voi sunteți cei care sunteţi responsabili de corpul și de mintea voastră.

Dacă vă apropiați cu neliniște și neplăcere de schimbările care au loc, corpul va recepționa aceste informații ca şi pe o confirmare a faptului că este atacat.

Dacă priviți însă fiecare simptom ca și pe o dovadă a miraculoasei schimbări care are loc în voi, corpul și mintea vor stabiliza situația.

Acest lucru nu înseamnă că voi nu veți experimenta simptome, dar vă va ajuta să reduceți durata, iar relaxarea corpului și a minții vă va ajuta să procesați codurile mult mai repede.

Mulți dintre voi experimentaţi o epuizare extremă, deoarece SOMNUL permite tuturor straturilor formei să proceseze Codurile de Lumină şi să facă schimbările necesare pentru transformarea voastră.


Când dormiți și decuplaţi sistemul de gândire al corpului, au loc schimbări profunde și actualizările intră în direct.

Aceste lucruri se petrec în etape.

Odată ce aţi curăţat suficientă densitate, pentru a putea accepta Codurile de Lumină care vin în Valuri, corpul va începe să proceseze și să integreze schimbările.

După integrare, s-ar putea să simțiți o scurtă perioadă de Grație din partea energiilor, în care să vă puteţi stabiliza în noile schimbări care au avut loc.

Nu toți vor beneficia de această Grație, deoarece ea este determinată de punctul în care vă aflați în acest proces.

Gândiți-vă la acest lucru ca și la cineva care dă examene de încheiere de semestru față de cineva care scrie o lucrare de dizertaţie pentru a finaliza o etapă din educaţia sa.

Intensitatea pentru unul nu este aceeaşi cu intensitatea pentru celălalt.


Vă cerem să nu vă uitați la alții și la modul în care ei procesează informaţiile care vin pe Pământ ca și confirmări ale faptului că voi faceți bine sau prost ceea ce faceți în acest moment.

Fiecare dintre voi vă aflaţi exact acolo unde trebuie să vă aflaţi în acest proces.

Singurul lucru pe care îl puteţi schimba este modul în care abordaţi Transformările care au loc.

Din nou, vă spunem că mentalitatea voastră este cea care face toată diferența.

Mulți dintre voi, cei care sunteţi conştienţi de aceste schimbări, sunteţi în partea finală a acestei părţi din călătoria voastră.


Înțelegem că sunteți epuizați și vă simțiți dărâmați de energii.

Vă cerem să vă amințiți că ţelul acestei călătorii este întoarcerea la sine, unde vă veți simți conectați la Sursă și la Tot Ceea Ce Este, în timp ce Trăiţi în formă.

Pentru a face acest lucru, este necesar ca, mai întâi să dizolvați și să curățați tot ceea ce v-a ținut separați.

Toate credințele, fricile, dogma și programările care v-au împiedicat să simțiți iubire și compasiune pentru tot, mai ales pentru voi înșivă, trebuiesc Lepădate (N.MY.: adică Îndepărtate, Eliberate).

Acesta nu este un proces ușor, și vă cerem să fiţi blânzi şi iertători cu voi înşivă şi cu ceilalţi.

Avem pentru fiecare dintre voi un mare respect și suntem uimiţi şi încurajaţi de progresul pe care fiecare dintre voi îl face, chiar dacă voi nu sunteţi în măsură să-l vedeţi.


Cu toată iubirea mea,
QUAN YIN.





Convorbire personală cu Quan Yin :


Jenny: Se vorbește atât de mult despre acest Val X care va lovi Planeta. Ajută-mă, te rog, să înțeleg Adevărul şi nu reclama.

Quan Yin: Acest VAL conține coduri şi o energie fără precedent, care ajută la propulsarea oamenilor înainte, în funcție de punctul în care ei se află în călătoria lor personală.
Nu este ultimul val de această mărime care va lovi Planeta, dar după acesta va urma o perioadă de integrare calmantă.
Înțelegeți cum creșterea în intensitate are loc deja, deoarece fiecare val care lovește Planeta voastră este mai mare și mai puternic decât cel de dinaintea lui.

Jenny: Se spune că Valul va schimba lumea pentru fiecare. Este adevărat ?

Quan Yin: Da, Valul va propulsa pe toată lumea.
Pe cei care sunt bine avansaţi în călătoria lor, îi va trece prin ceea ce este numit Primul Val al Ascensiunii. Înțelegeți că numai câţiva au trecut de această barieră.
Pe unii, îi va propulsa mai departe pe Cale și le va aduce ceea ce au nevoie pentru ca transformarea interioară să-și poată continua progresul.
Altora, va începe să le agite gândurile Trezirii deoarece lucrurile devin mai clare și inimile multora se deschid, schimbând vibrația pe întreaga Planetă.

Jenny: De ce avem tendinţa de a ne umfla sau îngrăşa pe perioada marilor descărcări ?

Quan Yin: Fiecare formă fizică reacționează diferit la informațiile pe care le primește.
Faptul de a bea multă apă, de a vă odihni și a face exerciţii fizice va ajuta la circulaţia energiilor prin voi şi la a nu vă umfla.
Adeseori, procesul eliberează în corp toxine care trebuie eliminate, APA va contribui la îndepărtarea lor și va reduce deshidratarea.

Jenny: Sunt perioade în care beau atât de multă apă, dar nu simt că aş fi hidratată. Cum pot rezolva aceasta ?

Quan Yin: Unii, atunci când elimină toxinele din forma lor fizică, ei pierd și minerale esențiale și nutrienți. Vă recomandăm să mâncaţi citrice, banane, iar unii să adăugaţi puţină sare de mare în apa pe care o beți.

Jenny: De asta îmi place atât de mult apa de nucă de cocos ?

Quan Yin: Da, ea furnizează corpului substanțe nutritive care atenuează deshidratarea pe care apa normală nu o poate face.

Jenny: Uneori pare că picioarele mele se umflă cu energii, iar alteori abdomenul și fața. Este normal acest lucru ?

Quan Yin: ACUPUNCTURA te-ar ajuta foarte mult ca să păstrezi energiile în mişcare și să nu stagneze într-o zonă sau alta.
O scurtă balonare sau umflare în orice zonă este normală în timpul descărcărilor puternice de informații.
Exercițiile vor ajuta, nu este necesar să fie intense, și o simplă plimbare poate fi de folos.


Sper că întrebările și răspunsurile mele vă ajută, așa cum m-au ajutat și pe mine.

Vă trimit tuturor și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona.

Fiți binecuvântați.


Jenny




2 comentarii:

  1. Iti multumesc Maryan pentru povestile pe care ni le daruiesti .Pentru mine acest articol a ,,picat,, la fix simt oboseala extrema ( fata, membre umflate si ameteala ) incepeam sa ma intreb ( deh.. mintea) ce nu este ..in regula,,? Deci este atit de tonic pentru mine faptul ca ai descris simptomele , e ca si cum m-ai ajutat sa dau jos o povara ( povara pe care mintea -tot eu - inpiedicindu-ma o fabricam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru a nu stiu cata oara MULTUMESC DIN SUFLET MARYAN!!! (iti multumesc in gand dupa ce citesc fiecare articol DE PE ACEST BLOG!) si as vrea sa-ti impartasesc un lucru care pentru mine este UIMITOR si pe care parca sufletul meu il astepta ca si cand stia ca va veni:
    Sufar de o boala psihica (tulburare mixta anxios-depresiva) de cand ma stiu, de mic copil aveam dureri crunte de cap la 2-3 zile insotite de o teama nejustificata, dar cu ajutorul parintilor mei, dupa indelungi cautari, acum 10 ani am dat pentru un doctor excelent in Buzau (acum a iesit la pensie !) care, dupa cateva tratamente a stabilit in program de medicatie care mi-au facut bine si a inlaturat majoritatea simptomelor (mai putin teama!), aceasta medicatie fiind formata din aprox. 12 PASTILE ZILNIC!!!!
    Partea superba a tratamentului meu incepe acum aprox. 1 an in urma, cand am inceput sa reduc din pastile (la sugestia doctorului "atunci cand voi crede ca sunt in stare!") monitorizandu-mi starile si reducand din pastile cate putin in functie de ce trata fiecare pastila in parte in cadrul acestui tratament....in momentul de fata am ajuns sa iau 1 PASTILA LA 3-4 ZILE!!!!
    Noului doctor inca nu i-am spus de toate modificarile din tratament (stie doar de unele!) pe care eu le-am facut, dar la urmatorul control de peste 1,5 luni i le voi comunica!!!
    NU DORESC NICI CELOR MAI CRUNTI DUSMANI SA TREACA PRIN STARILE SUFLETESTI SI PSIHICE PRIN CARE AM TRECUT EU IN ACESTI ANI DE VIATA, DAR DACA NU ERAM AJUTAT DE CEI CE NE VEGHEAZA, NU CRED CA REUSEAM DE UNUL SINGUR!!!!
    Pentru mine acest lucru este o alta certitudine ca suntem ajutati in permanenta si ca ceva extraordinar se va intampla cat de curind cu noi toti.
    Respect si multa IUBIRE SI LUMINA Maryan!

    Florin.

    PS: de cateva luni si eu am stari de oboseala, stari de somnolenta si mai ales DURERI articulare, ma chinuie si o discopatie cervicala care imi afecteaza toata PARTEA STANGA A CORPULUI (mana, picior), dar numai partea stanga!

    RăspundețiȘtergere