miercuri, 23 septembrie 2015

Arhanghelul MiKaEl prin Linda DILLON - Despre data de 28 septembrie 2015 : Portalul ASCENSIUNII, PILONII şi NOUL TĂRÂM (16 septembrie 2015).



Arhanghelul MiKaEl prin Linda DILLON

Despre data de 28 septembrie 2015 :
Portalul ASCENSIUNII,
PILONII şi NOUL TĂRÂM

– Emisiune de Steve BECKOW –
(Traducere : Constantin MIHĂILESCU)

- 16 septembrie 2015 -





Nota MarYan :

Acest „Mesaj” face parte din seria multora apărute în ultimele săptămâni și chiar luni, pe tema „Valurilor de energii care vor sosi spre sfârşitul lunii Septembrie 2015”...

Şi, deşi multe dintre aceste „mesaje” par a fi mari „făcături” (vom vedea în scurt timp, într-o viitoare PoVeste, şi acest aspect), altele s-ar părea că au şi „ceva Adevăr” prin ele...

În acest caz (mesaj), ceea ce m-a încântat cel mai mult, şi care m-a convins ca să-l postez, este legat de sublinierea foarte clară şi dincolo de orice dubiu, sub forma dialogului dintre Arhanghelul Mihail şi acest Steve Beckow, a ideii pe care deseori o exprimăm şi noi, şi care nu ştim în ce măsură este, încă, înţeleasă şi percepută : faptul că NU EXISTĂ NICIO DATĂ PRECISĂ PENTRU NICIUN „EVENIMENT”, FIE EL „EVENIMENTUL” mult-aşteptat sau altul !

De aceea, noi tot repetăm : într-o lume atât de „probabilă”, aflată într-un Univers al Liberului Arbitru, NIMICNU ESTE BĂTUT ÎN CUIE” !

Astfel, chiar dacă toate aceste afirmaţii ale noastre nu ar merita să fie luate în seamă, poate că astfel de informaţii devin mult mai credibile dacă sunt oferite, zice-se, chiar de către Arhanghelul MiKaEL (Mihail)...

Iată-le :




Am vorbit cu Arhanghelul Mihail despre data care se aproximează, 28 septembrie 2015, când se spune că va avea loc Primul Val al Exodului oamenilor angajați în Procesul Ascensiunii.

El a spus că mulți oameni au ascensionat înainte de această dată, astfel că este impropriu ca preconizatul val, din 28 septembrie 2015, să fie numit “Primul Val”. El a precizat că această dată a fost furnizată ca urmare a dorinței foarte multor oameni de a marca cea mai probabilă dată a producerii acestui Eveniment.

Dar oameni au ascensionat tot timpul și înainte de această dată, mai ales sub impactul energiei Centurii Fotonice.

De asemenea, Arhanghelul Mihail a precizat cum că cei care ascensionează „vor merge” într-o altă dimensiune – este doar o METAFORĂ, deoarece noi, de fapt, nu plecăm nicăieri.

Misiunea mea (Steve Beckow) este de a merge odată cu toată lumea și de a scrie despre experiența mea în Procesul Ascensiunii. Tot ceea ce scriu și public este atât experiență personală, cât și experiența altora care-mi transmit informații.

Strădania mea urmărește creșterea nivelului de conștientizare a celor care-mi citesc materialele.
Mulțumesc Danei (Lindei) pentru canalizare.


Steve Beckow: Va fi 28 septembrie 2015 Ziua Primului Val al Înălțării ?

Arhanghelul Mihail: Voi știți că nu putem vorbi despre date exacte, într-un timp care nu există.
Dacă însă mă întrebi dacă procesul „exaltat” a început deja, îți voi răspunde afirmativ.
Prin voința și dorința lor, oamenii aleg datele acțiunilor și evenimentelor care doresc să se producă.
Deci, dacă alegerea voastră majoritară va fi 28 septembrie, atunci așa va fi.

Steve: Simt o provocare pentru că foarte mulți oameni ne-au spus despre această dată : Matt Kahn, Patricia Diane Cota Robles, SaLuSa.
Canalizările pe care le-am făcut cu tine pot fi considerate credibile?

AAM: Da, pot.

Steve: Oh! Ei bine, ne-ai furnizat o dată, atunci !

AAM: Să spunem că există oameni care cer “cu limbă de moarte” asemenea date. Dar asta nu este preferința noastră, după cum bine știi.

Steve: Bine. Eu încerc doar să înțeleg corect ceea ce ni se transmite...

AAM: Este obsesia omului : Spune-ne data și ora !"
Ei ar fi foarte fericiți dacă le-am putea spune : „la ora 11 și 11 minute (p.m.)”.
Aceasta nu servește la fel de bine ca : „s-ar putea”, deși acesta este adevărul : S-AR PUTEA.
Dacă majoritatea oamenilor ar putea declara : “În această zi, vom simți cel mai bine și vom fi pregătiți să trecem prin...”, atunci, și noi am putea anunța o dată.
Dar la fel de mulți vor fi și cei care vor spune : „Data anunțată a venit și a trecut iar eu nu simt nimic.” Asta ar fi o cumpănă de 50/50.

Steve: Ca un pilon, voi fi în primele valuri sau... voi încheia plutonul ?

AAM: Acum, dă-ne voie să-ți spunem că tu ai zburat de ceva timp, şi în afara acestui portal al Ascensionării. Au existat diverse inițieri și creșteri în frecvența ta de vibrație. Această metamorfoză trebuie că ai simțit-o.
În ceea ce privește „pilonul”, voi aveți o expresie, “Supraviețuitorul”. Acesta este.
 

Steve: Ce înseamnă asta, Doamne ?

AAM: Aceasta înseamnă că aștepți până pleacă și ultimul om, până când toată lumea a trecut, ca voi „să stingeți lumina”, ca să mă exprim astfel.

Steve: Unii oameni se gândesc că, dacă cineva se înalță, el nu se mai întoarce. În cazul în care ajunge în 5D nu mai revine cumva în 4D, și nu mai are nimic de-a face cu 4D. Cei plecați sunt buni plecați.

AAM: Asta nu e corect...

Steve: Ai putea aborda acest subiect? Sunt sigur că există oameni care doresc să știe despre asta.

AAM: În primul rând, mulți, mulți dintre voi sunt deja în a cincea dimensiune, și asta chiar de ceva timp. Unii dintre voi sunt chiar în 6D sau 7D. Și procesul de schimbare nu s-a încheiat, de fapt, e abia la început.
Este ca o nouă cameră în care intri și închizi ușa pe care ai intrat. Practic însă, în această perioadă, voi vă „scurgeți” înainte și înapoi, pentru că majoritatea dintre voi v-ați angajat să-i ajutați nu numai pe cei iubiți și apropiați să ascensioneze, dar pe mult mai multe ființe umane, am spune că pe întreaga omenire.
Deci, ești tu diferit în ceea ce ai putea gândi, ca mentalitate de grup? Se poate vorbi de existența unei realități dimensionale diferite, care permite deplasarea unor fluxuri energetice clare? Da.
Dar aceasta nu elimină existența altor dimensiuni. Ar fi o chestiune restrictivă, și asta nu este în intenția creatoare a Mamei acestei Planete. Asta înseamnă că se pot face experiențe ținând de toate dimensiunile.
Voi sunteți sau tindeți să fiți acordați pe frecvența Gaiei. Mulți dintre voi sunteți deja acolo. Dar aceasta nu înseamnă că ați uitat sau că nu mai puteți alege niciodată să vizitați alte realități. Și, de asemenea,  aceasta nu înseamnă că nu sunteți conștienți de ființele umane care sunt încă agățate de vechea dimensiune, 3D, care se va fi evaporat de mult, pentru voi. 
Acum aveți, deocamdată, o gândire uni-dimensională, mai degrabă decât multi-dimensională. Și majoritatea dintre voi mai gândiți acum în termeni care țin seama de ierarhie mai degrabă decât de una în cerc. Aceasta este incorect.

Steve: Deci, se poate vorbi despre diferite nivele, cu caracteristici distincte, precum FRUMUSEŢEA (10D), MĂIESTRIA(11 D) și UNIMEA(12 D).

AAM: Asta este corect.

Steve: ... și experiențe diferite.

AAM: ... diferite experiențe, cu siguranță, un tărâm mai larg de talente și capacități pentru că energia nu este restricționată. Dar aceasta nu înseamnă că v-ați blocat oriunde s-a nimerit !

Steve: Ei bine, pe de altă parte, o persoană care rezonează în Planul Astral nu poate merge în Planul Buddhic, de exemplu, fără protecție.
Tu, pur și simplu nu mergi în Planul Cauzal sau în Planul Mental. Desigur nu este o situație similară cu a unei ființe trăitoare în 4D, care nu poate merge în dimensiunea a 7-a, pentru a rămâne acolo pe orice perioadă de timp. Nu ?

 AAM: Asta este corect, dar ceea ce faceți voi acum este să vă pregătiți să vă extindeți propria realitate, inima voastră, înțelegerea voastră asupra Unității, spre Tărâmurile bucuriei, fericirii, pentru a deveni capabili să dețineți, să absorbiți și să experimentați energiile dimensiunii către care tindeți.
Deci, voi vă extindeți și creșteți pentru a vă plia perfect pe acea dimensiune superioară.

Steve: Aceasta este o noutate? Adică vom experimenta mutarea noastră în dimensiunea superioară, împreună cu corpul nostru fizic ?

AAM: Da, este o noutate.

Steve: ... Brand nou, cu reguli schimbate ?

AAM: Asta este corect.

Steve: Bine, ar trebui să avem o altă discuție despre asta, cu altă ocazie. Mă întreb dacă ar fi un subiect potrivit să-l discutăm cu Sanat (Kumara), care va fi invitat la această emisiune ( „O oră cu un înger”)?

AAM: Da, ar fi foarte potrivit. ...
Să ne... confundăm un pic mai mult.
Tu ai fost deja (prin Portalul Ascensiunii). Fiecare caută și-și dorește să facă parte din Primul Val, cel din Septembrie 2015. Eu vă repet că nu este primul val.
Deci ai trecut deja prin Primul Portal al Ascensiunii chiar cu Primul Val.

Steve: Îi pot comunica această veste și lui... ?

AAM: Da, poți.

Steve: Vorbești de Steve ?

AAM: Steve, X, Y ... Ați făcut deja totul. Și asta s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 16 luni.
Acum vă veți întoarce, apreciind că energiile critice de conștientizare care s-au extins la fiecare dintre cei trei, vor avea o expresie diferită.
Dar știți foarte clar că aveți o gândire mai clară, mai cuprinzătoare, mai adâncă, un câmp de energie mai iubitor decât aveați cu un an și jumătate în urmă.

Steve: Da. Mulțumesc !

AM: Deci ați zburat prin acel flux energetic, și ați venit înapoi, ancorați puternic de pilonul care ține energia părții din spate a liniei, pentru a-i ajuta pe cei din urmă să se miște și să avanseze.
Când vă veți simți epuizați de efort (și de apăsarea vibrațiilor joase 3D), veți zbura înapoi prin intermediul Portalului Ascensiunii, pentru că el va fi larg deschis pentru voi.
Vă veți reface forțele și veți reveni prin același Portal pentru a ajuta pe cei care vor avea nevoie. Și tot așa, până când procesul de transferare se va încheia.
Asta o dorește și asta și-a propus sufletul tău. Aceasta este natura și scopul misiunii voastre în această etapă...
Vechiul Steve nu mai există de multișor. E acolo undeva? Da. Dar ai experimentat și te-ai multiplicat.
Sunteți în multi-dimensionalitate...? Da.




4 comentarii:

  1. Acum m ati bagat in ceata toatala, adica s a vorbit tot timpul de 28 septembrie, vine valul urias, imens se simte ne da pe spate, acum iata, un pas mare inapoi, poate, a fost deja, etc. Exact ce spuneam in alt comentariu ca pana la urma va fi un mare fas si nimic mai mult. Asta sa nu se inteleaga ca nu mi as dori ca printr un val de energie plin de iubire oamenii sa se schimbe, macar sa fie constienti de greselile majore pe care le fac, sa se schimbe ceva dar nu stiu de ce nu cred ca acum si la modul cum s a scris, cand se face prea mare tam tam intotdeauna se dovedeste a nu fi nimic din ce s a zvonit. Sunt convinsa ca vor exista de acum incolo si alte mesaje de genul ca noi n am vrut, ne am opus si .....valul s a suparat si a plecat in alta directive sau s a razgandit. Asta mi adduce aminte de povestea cu lupul, cand o veni ceva n o sa mai creada nimeni. Pacat, eu imi doresc sa evoluez si citesc asemenea bloguri dar putine sunt cele care spun adevarul, de fapt ne avertizeaza Isus in Biblie ca vor fi multi prooroci mincinosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Diana,

      Se pare că tu eşti o "exponentă de frunte" a celor care au căzut cu toată graţia în această "capcană" întinsă cu aceeaşi graţie de cei interesaţi...
      De aceea sunt atât de... nici nu ştiu cum să mai spun, când - după sute de articole pe blog, dintre care cel puţin câteva zeci din zona Editorialelor şi a PoVestirilor zilnice, unde am explicat de NENUMĂRATE ORI despre acest aspect : NU EXISTĂ NIMIC "BĂTUT ÎN CUIE", Totul este Relativ, iar toate "premoniţiile" despre nu ştiu care Val (sau chiar "asteroid" apocaliptic!) sunt doar "PROGRAMĂRI" de pe AGENDELE unora sau altora... şi atât ! - iată, apar aceleaşi "nedumerirri" despre "relativitatea" unor informaţii din diferite surse...

      Se pare că următoarele PoVestiri cer cu mare insistenţă noi şi noi clarificări în acest sens, mai ales pentru cei a căror "experienţă metafizică", mai puţin vastă, face ca DISCERNĂMÂNTUL, în aceste aspecte, să nu funcţioneze la parametrii maximi...

      Aşadar, Diana, relaxează-te, căci Evoluţia înseamnă mult mai mult decât "un Val", fie el al unui Moment gen "28 septembrie" ("Luna Plină Însângerată") sau chiar Momentul EVENIMENTULUI !...

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  2. Atunci cand ai asteptari mari, si dezamgirea va fi mare, incearca sa lasi lucrurile sa curga firesc fara a mai dori ca lumea sa fie cum vrei tu si vei constata ca lucrurile se indreapta singure.
    Fii sigura va cei ce ne vegheaza fac totul spre binele nostru, al tuturor, chiar daca de multe ori noi il vedem ca un rau.
    Fii optimista!
    Iubirea sa va inconjoare permanent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa este, ai dreptate de ceva vreme las toate grijile si problemele mele in mana lui Isus, nu ma mai opun, nu ma mai stressez, si nici sa fac musai cum vreau eu si tin sa spun ca lucrurile au inceput sa se aseze si minunile sa curga dupa multi ani traiti intr un stress fantastic si oboseala extrema. Vreau din suflet sa evoluez sa traiesc intr o lume plina de iubire si armonie de aceea m am bucurat cand am citit si auzit ca vine un val urias de iubire cu schimbari majore. Este normal sa speram la bine, acum sinceri sa fim, gandid logic, adica lumina a pornit dar totul este relative, cum vine asta? Eu aici nu am priceput dar voi lasa si asta in grija Lui, adevarat este ca putem evolua si fara aceste evenimente, fiecare pe bucatica lui. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere