marți, 15 septembrie 2015

MarYan – Alte DOUĂ Posibile MOTIVE declanşatoare ale MOMENTULUI 11 septembrie 2001 : AURUL şi N.E.S.A.R.A.



Alte DOUĂ Posibile MOTIVE declanşatoare
ale
MOMENTULUI 11 septembrie 2001 :
AURUL şi N.E.S.A.R.A.





Iată-ne şi la ultimul articol fundamental din acest SERIAL referitor la MOMENTUL 11 septembrie 2001 şi ConTextul şi Semnificaţia acestuia, care abordează aspecte şi argumente mai puţin prezentate chiar şi pe site-urile şi blogurile „alternative” – şi care, în mod uimitor, l-au surprins chiar şi pe David WILCOCK (ştiţi, poate : re-încarnarea lui Edgar CAYCE), cel care este văzut ca a fi un foarte competent expert în aceste aspecte (şi pentru care şi noi confirmăm cu toată puterea!, din punctul nostru de vedere).

Acum vă las ca să puteţi cerceta şi aceste „Motive” care ar fi putut avea legătură cu Momentul 11 septembrie 2001, şi pentru care „Păpuşarii” Cabalei au creat un asemenea SCENARIU, de-a dreptul „in-credibil”, încât probabil că va rămâne, peste timp, ca exemplu de MANIPULARE PLANETARĂ care a putut „prinde” MILIARDE DE ENTITĂŢI UMANE... nu doar „Credule” ci, mai ales, SCLAVE pe propria PLANETĂ !...

Aşadar, iată şi fragmentele de articole corespunzătoare (urmând ca, în în-cheie-re, să punctăm şi o „NOTĂ FINALĂ”) :






1.
Benjamin FULFORD – David WILCOCK
Un proces de mii de miliarde (trilioane) de dolari
care ar putea pune capăt tiraniei financiare

(fragmente din Partea a 2-a şi Partea a 3-a)



PARTEA a 2-a (fragment) :


Presa occidentală nu a avut curajul să scrie adevărul despre 9/11 (11 septembrie 2001).


Benjamin Fulford : ...Urmăream ca tot ceea ce spuneam şi scriam să apară şi în presa occidentală. Atunci mi-am dat seama că jurnaliştilor din Occident ori le era teamă să nu-şi piardă slujbele, ori la acele conferinţe erau prezenți doar agenţi sub acoperire care pozau ca jurnalişti.
Concluzia în ambele cazuri este că mass-media era în întregime controlată.
Nu mi-am imaginat că este atât de controlată, dar m-am convins de aceasta în momentul în care am ţinut acele conferinţe şi am prezentat dovezi de necontestat cu privire la falsul atentat din 9/11.
Cu acea ocazie, corespondentul de la New York Times mi-a spus că el ar fi imediat concediat dacă ar scrie despre aşa ceva !

David Wilcock : Deci nu eşti de acord cu scenariul clasic.
Ai putea să ne spui pe scurt care este concluzia la care ai ajuns tu, care apoi ţi-a adus unele necazuri ?

BF: Pe scurt, totul a fost o înscenare din interior. Există dovezi zdrobitoare ce arată, dincolo de orice dubiu, că nu este nici pe departe vorba despre nişte terorişti din Arabia Saudită.
Problema pentru multe fiinţe umane care aud aceasta este că deşi, atunci încep să îşi dea seama că nu a fost vorba de un atac terorist pus la cale de arabi, totuşi alternativa devine atât de năucitoare încât nu o pot suporta.
Ei încep să creadă, în mod fals, că o astfel de conspiraţie este prea mare pentru a putea fi vreodată posibilă.

Însă cei care conduc din umbră au pus la cale întotdeauna incidente false pentru a-i face pe oameni să fie de acord cu un război.
Tocmai de aceea, dacă privim în trecut, la cazuri istorice, oamenii nu au traume asociate cu acele evenimente.
De exemplu, ceea ce a declanșat războiul hispano-american, a fost un fals incident : explozia navei americane USS Maine, pentru care a fost acuzată Spania. Însă, 70 de ani mai târziu, a fost recunoscut că de fapt americanii înșiși au aruncat în aer nava respectivă.
Dar dacă, la acea vreme, ai fi spus că incidentul a fost fabricat de americani, ai fi fost linșat în plină stradă...





PARTEA a 3-a (fragment) :


În 1998, Kuomintang-ul a dat în judecată Banca Rezervei Federale pentru a-şi primi înapoi aurul.


BF: În 1998, chinezii au dat în judecată Consiliul director al Băncii Rezervei Federale.
Practic, mesajul lor era „Ne vrem aurul înapoi! Am încheiat un acord. V-am oferit cantităţi enorme de aur. Termenul de 50 de ani a expirat, aşa încât ne vrem aurul înapoi!

DW: De ce au aşteptat 4 ani ? De ce abia în 1998 ?

BF: În anul 1938, şapte nave de război încărcate cu aur au fost trimise din China în Statele Unite.
Au existat mai multe transporturi de aur către SUA, dar în 1938 aurul chinezesc a fost evacuat, pentru a nu fi luat de japonezi.
Americanii le-au dat chinezilor obligaţiuni emise de Banca Rezervei Federale (FRB), promiţând să înapoieze aurul în 60 de ani (adică în 1998).


FRB a considerat că cele 200.000 de tone pe care le înapoiaseră Chinei în anii ’70 au fost suficiente.


BF: Revenind la procesul din 1998, cei din consiliul Director al Băncii Rezervei Federale au spus că nu era necesar să mai înapoieze nicio cantitate de aur.
Ei au susținut că l-au restituit în 1970, când i-au dat 200.000 de tone de aur lui Mao, cu prilejul reînnoirii relaţiilor SUA cu China comunistă.

DW: Dar 200.000 de tone de aur încap în mai puţine vase de război, nu în şapte.

BF: Da, și au pierdut procesul.


Americanii trebuiau să înapoieze aurul începând cu 12 septembrie 2001.


BF: Curtea Internaţională de Justiţie a decis că americanii trebuiau să înapoieze aurul pe care îl luaseră, iar primul transport ar fi trebuit să plece spre Asia pe 12 septembrie 2001.

După cum ştim, pe 11 septembrie 2001, World Trade Center a fost aruncat în aer.
Iar aurul care se afla la subsol a dispărut.

Sediul companiei Cantor Fitzgerald Securities, care se ocupa de documentaţie, a fost şi el distrus în urma exploziilor, iar cei 600 de angajaţi ai companiei au murit.
Sediul se afla în unul dintre cele două turnuri gemene.

Clădirea 7, în care se aflau cei care asigurau paza şi protecţia la Trezorerie, a fost şi ea aruncată în aer şi toate actele au fost distruse.
Cu această lovitură, ei urmăreau să transmită mesajul că nu aveau de gând să înapoieze aurul.

Există o mulţime de dovezi care confirmă ceea ce spun.
Fratele preşedintelui Bush era şeful pazei la World Trade Center. Multe zone de acolo erau încă în şantier.

DW: Ceea ce ne dezvălui este uimitor şi cu totul nou – o explicaţie mult mai tulburătoare decât toate teoriile pe care le-am auzit până acum cu privire la motivul real pentru care au fost aruncate în aer clădirile World Trade Center.
Depozitul imens de aur care era ascuns în subsolurile World Trade Center a fost, bineînţeles, scos de acolo înainte de explozii – presupun că au făcut aceasta cu ajutorul vreunei căi ferate sau ceva asemănător.

BF: Aurul a fost transportat în California şi apoi cred că în Paraguay.

DW: Chinezii sigur au ştiut că au fost înşelaţi când au văzut turnurile World Trade Center prăbuşindu-se !

BF: Bineînţeles ! Și-au dat seama că nu vor primi aurul înapoi și că acești nemernici au de gând să declanşeze al Treilea Război Mondial.
Rezultatul a ceea ce s-a petrecut a fost că bugetul armatei Statelor Unite s-a mărit de cinci ori, odată cu pornirea aşa-zisului război împotriva terorismului...






2.
Mark HUBER
(„National Economic Security And Reformation Act”) :
CE ESTE aceasta şi ce este „ANUNŢUL” ?





„Anunţul N.E.S.A.R.A.” şi momentul 11 septembrie 2001


Deoarece clona Preşedintelui Clinton nu a avut niciun interes în a semna N.E.S.A.R.A., pe 10 octombrie 2000, în conformitate cu ordinele de la generalii militari americani, elita „Naval Sealsși „Delta Forceau luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armei, l-au forţat pe clona Bill Clinton să semneze N.E.S.A.R.A.

În acest timp, serviciilor secrete şi de securitate de la Casa Albă, precum şi personalului, li s-a  ordonat să stea jos, dezarmaţi, permiţându-li-se să asiste la acest eveniment cu ordinul de a păstra secretul.

La început, Bush Sr., guvernul corporativ, bănci importante şi grupul Carlyle s-au opus.

Pentru a se păstra secretul, detaliile de caz și numerele de înregistrare au fost sigilate și revizuite în Registrul oficial al Congresului ; apoi, din nou, acestea au fost revizuite, chiar mai recent.

Acesta este motivul pentru care nu există înregistrări publice ale Congresului şi de ce, la o căutare a aceastei legi, nu se va găsi detaliile corecte, până după ce Reformele vor fi făcute publice.

Aceeaşi mită obişnuită le este oferită oficialilor guvernamentali / militari de elită, de la putere / guvern.

De aceea, nu este un secret surprinzător, că există atâta dezinformare despre N.E.S.A.R.A., pe Internet. De exemplu, articolul Wikipedia este o dezinformare totală.


Dr. Harvey Francis Barnard a iniţiat proiectul de lege N.E.S.A.R.A. care a fost respins de Congres în anii 1990. Dr. Barnard a fost un filozof de sisteme și a încercat ani de zile să implice Congresul în sugestiile sale de reformă monetară.


11 septembrie 2001 a fost următorul pas în a anunța N.E.S.A.R.A. lumii, dar aceasta nu a fost deloc o sarcină ușoară, după cum s-a văzut.

Multe grupuri puternice s-au străduit să împiedice punerea în aplicare a Legii N.E.S.A.R.A.

La data de 10 septembrie 2001, George Bush Sr. s-a mutat în Casa Albă, pentru a-l coordona pe fiul său (Bush Jr.) cu privire la modul de a bloca Anunțul.

A doua zi, pe 11 septembrie 2001, la ora 10.00 Eastern Daylight Time, Alan Greenspan a fost programat pentru a anunţa noul sistem american al Trezoreriei SUA, iertarea datoriilor pentru toți cetățenii americani și abolirea I.R.S., ca primă parte a anunțurilor publice ale N.E.S.A.R.A.

Chiar înainte de Anunţul programat pentru ora 9 a.m., Bush Sr. a ordonat distrugerea „World Trade Center”, cele două turnuri gemene, pentru a opri computerele bancare internaționale de la Etajele 1 și 2, din Turnul de Nord, de la inițierea noului sistem american al Trezoreriei SUA.

Explozibilii din turnurile gemene „World Trade Centerau fost plantaţi de către operatori și detonaţi de la distanţă, din clădirea nr. 7, care a fost demolată ulterior, în aceeaşi zi, în scopul de a acoperi  tehnologia lor criminală.


Aceeaşi comandă de la distanţă a fost folosită şi pentru producerea unei alte explozii, în Pentagon, la locaţia exactă a CAVALERILOR ALBI din noul lor „Naval Command Center” („Centrul Naval de Comandă”), care coordonau  activitățile de sprijinire a implementării N.E.S.A.R.A., la nivel naţional.


Astfel, Anunţul  N.E.S.A.R.A. a fost oprit, iar personajele principale, ucise...


George Bush Sr. a decapitat orice speranţă de a reveni guvernul înapoi, la popor.

În ultimii 10 ani, în Statele Unite ale Americii, precum şi în numeroase alte ţări, au fost organizate atacuri teroriste, cu consecinţele de rigoare.

Rareori trece o zi în care să nu auzim o menţiune despre momentul 9/11 (11 septembrie 2001)...

...Dr. Harvey F. Barnard a murit pe 18 mai 2005.





Nota (Finală) MarYan :


Iată-ne, acum, la finalul acestui SERIAL, despre MOMENTUL 11 septembrie 2001 şi ConTextul şi Semnificaţia acestuia, în care sperăm că am reuşit să sur-prindem cât mai multe faţete ale Momentului extrem de Complex care s-a în-făptuit în acea Fatidică Zi de 11 septembrie 2001, care a schimbat faţa planetară pentru următorii aproximativ 12 ani...

Deşi o parte dintre aceste materiale au fost pregătite încă de acum câteva luni (iar primele, chiar de anul trecut, 2014), iată că acum „le-a sosit sorocul” – probabil, în conexiune cu dramaticele momente prin care trece, de data aceasta, întreaga Europă („Uniune Europeană”), legat de „DRAMA REFUGIAŢILOR”.

Privit din această perspectivă, am putea spune că ceea ce se petrece în prezent, în Europa, cu ţările europene, l-am putea numi ca fiind „MOMENTUL 11 septembrie 2001 al EUROPEI” – ca MANIPULARE teribilă a aceloraşi „Păpuşari” (deşi, între timp, aceştia s-au „subţiat” considerabil, ca număr şi ca Putere...), precum şi ca EFECTE (pe termen mai lung de câteva zile sau luni).

Din această perspectivă, putem spune că ACUM, în prezentul acestor TULBURI şi TULBURĂTOARE ZILE, putem manifesta din Învăţătura câştigată prin Experimentarea unor astfel de Momente – printre care şi acesta, din 11 septembrie 2001 : Reţinere şi Observare Detaşată a Evenimentelor care au loc, percepând şi înţelegând că ceea ce se petrece are legătură (LA UN ANUMIT NIVEL!) cu aceleaşi tentative ale „Păpuşarilor” Cabalei de a provoca, pur şi simplu, acel HAOS declanşator al unui Nou Război Mondial...




CE ESTE DE FĂCUT, din perspectiva noastră ?...

Se pare că, precum de obicei, ne rămâne doar ALTER-NATIVA Acţiunii Detaşate, în Pace, Relaxare şi cât mai intensă Armonie interioară, prin acele MEDITAŢII ÎN LUMINĂ care să ofere cât mai multă I-Lumina-Re celor implicaţi (în mod atât de in-conştient) în această Nouă Dramă !

Însă, despre aceste aspecte vom mai con-versa în iminentele PoVeşti de pe blogul nostru...

Aşa că, acum, la final, nu ne rămâne decât să ne bucurăm că am trecut şi peste acest MOMENT din 11 septembrie 2001 – acum mai „îmbogăţiţi” şi „înţelepţiţi” cu con-ştient-izarea a ceea ce s-a pe-trecut pe draga şi iubita noastră Planetă, Mama-Pământ, care, la exact 14 ani (două cicluri „ezoterice” de câte 7 ani) de atunci, se află într-o asemenea ACCELERATĂ ASCENSIUNE, încât, Acel MOMENT nu mai reprezintă, Acum, decât un URÂT COŞMAR dntr-un Trecut „de groază”... şi ATÂT... PUNCT.


Cu aceeaşi Dragă Bucurie pentru un ne-asemuit NOU ÎNCEPUT,



MarYan

2 comentarii:

  1. https://daniilgaucan.wordpress.com/2015/09/15/valul-cosmic-din-septembrie-creste-exponential-i-confirmari/

    RăspundețiȘtergere
  2. https://daniilgaucan.wordpress.com/2015/09/

    RăspundețiȘtergere