duminică, 27 septembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (65) pentru 27 septembrie 2015 – PORTALUL 28 Septembrie 2015, EVENIMENTUL şi DISCERNĂMÂNTUL SPIRITUAL (I).



PoVestea ZILEI (65)
(pentru)
27 septembrie 2015

PORTALUL 28 Septembrie 2015,
şi
DISCERNĂMÂNTUL SPIRITUAL (I)





În sfârşit, prin această PoVeste (zilnică) ne-am apropiat de acest subiect atât de mult discutat încă de acum multe luni : despre „Momentul 28 septembrie 2015” care, iată, deja se apropie de manifestare, doar peste câteva ore !

Din această cauză, în această Primă Parte ne vom concentra cât se poate de succint pe acest aspect, pentru a-l explica şi înţelege la modul cât mai Simplu şi Natural, dintr-o perspectivă cât mai Holistică (implicând cât mai multe niveluri) – aşa cum ne place să abordăm orice aspect, de orice natură, care poate apare la un moment dat.

AşaDar, sintetizând şi concentrând ideile, acum suntem deja în Momentul de care s-a vorbit de acum câteva luni, cam de prin luna Mai 2015, prin „Campania de (dez)Informare” iniţiată pe toate canalele mass-media oficiale, despre un „posibil moment al Sfârşitului Lumii care ar putea veni sub forma unui Asteroid care ar lovi Pământul pe 28 septembrie 2015”.

În acelaşi timp, alte surse vorbeau de manifestarea, în aceeaşi perioadă, a unei „Luni însângerate” care fie ar fi ea însăşi „dovada” că vine „Sfârşitul Lumii”, fie ca o întărire a dezastrului pe care l-ar aduce acel Asteroid... şi alte câteva „variaţiuni pe aceeaşi temă”.

Prima afirmaţie pe care o putem face acum se referă la faptul că niciun Asteroid cu acţiune fatală nu a apărut ca să se manifeste printr-o acţiune dezastruoasă asupra Pământului...

După cum spuneam într-o PoVeste de acum câteva luni, atrăgeam atenţia că aceste „avertismente” despre „riscurile legate de Sfârşitul Lumii” sunt o încercare de „reeditare” a „Poveştii de (mare) succes” cu „Sfârşitul Lumii pe 21 decembrie 2012”.

Iată că Acum deja putem spune că, la fel ca şi în privinţa „Atentatului din Ianuarie 2015 de la Paris” (care de la bun început a fost „de-voalat” de mass-media alternativă, ajungând rapid şi în cea oficială, astfel că n-a mai suportat nici cel mai mic „termen de comparaţie” cu „Momentul 11 septembrie 2001” – deşi „băieţii Cabalei” şi-au dorit cu disperare acest aspect), acelaşi lucru îl putem spune şi în această „poveste” cu Asteroidul nimicitor asociat cu „Luna Însângerată” : efectele generatoare de frică-panică-anxietate, provocate de aceste „informări”, par a fi chiar nesemnificative, faţă de ceea ce au reuşit să producă în „mentalul colectiv” pe data de 21 decembrie 2012...

De aceea, probabil că nici noi nu am mai simţit ca să insistăm pe acest moment, „atingându-l” doar tangenţial, după cum spuneam, în contextul altor PoVestiri.




Pentru cine nu s-a informat încă, şi pentru o succintă sinteză a informaţiilor, haideţi să vedem ce este cu ceea ce a mai rămas, adică, cu „LUNA ÎNSÂNGERATĂ”...

În primul rând, ideea de „însângerat” nu are legătură cu vreo „sângerare” provocată de cine ştie ce dezastre, ca în „filmele de groază” (cum subtil încearcă „băieţii” să asocieze acest simplu fenomen astronomic), ci cu culoarea roşiatică a Lunii ce apare în acest moment de Eclipsă Totală, care se declanşează peste doar câteva ore.

De fapt, pentru a vedea cât mai holistic acest Tablou, este important ca să menţionăm că aceastei Eclipse i se dă atâta importanţă pentru că aceasta face parte dintr-o TETRADĂ de 4 ECLIPSE TOTALE DE LUNĂ („LUNĂ PLINĂ SÂNGERIE”) desfăşurate în decurs de aprox. 18 luni, cu prima dintre acestea producându-se la „Portalul” din 15 aprilie 2014, urmată de cea din 8 octombrie 2014, apoi de cea de-a treia, pe 4 aprilie 2015, ca acum, această perioadă să se încheie cu acest ultim Moment, pe 28 septembrie 2015.


Pentru că ultimele trei astfel de Tetrade au avut loc în perioade lungi de timp (ultima în 1967, pen-ultima în 1949 iar ante-pen-ultima în... 1493 !), care au co-incis cu momente importante din istoria evreilor, a fost uşor pentru „cei interesaţi” ca să asocieze această Perioadă cu ceva „dramatic”, zguduitor, cu efecte certe la nivel mondial (în sensul declanşării acelui mult dorit şi visat Al Treilea Război Mondial)...

...Mai ales că, la Momentul Lunii Noi de acum două săptămâni, pe 13 septembrie 2015 (care a prefigurat această Lună Plină din această noapte), evreii au celebrat începutul unui Nou An, care în calendarul lor apare ca fiind anul 5776... şi care, cel mai important, este considerat de către aceştia ca fiind ANUL LUMINII – care, „ce întâmplare!”, în „Calendarul Masonic”, acesta, anul 5776, corespunde anului calendaristic uzual actual („gregorian”) cu anul... 1776, numit de aceştia (masoni) ca fiind... „AN LUCIS”, adică „AL LUMINII” !

Şi, pentru cine încă nu ştie : Anul 1776 nu este doar anul „DECLARAŢIEI DE INDEPENDENŢĂ” şi de „Naştere” a Statelor Unite ale Americii, ci şi anul constituirii Ordinului Masonic „modern”, numit „Ordinul ILLUMINATI” (sună foarte cunoscut?), în BAVARIA, fiind astfel, anul de debut al „Novus Ordo Seclorum” („Noua Ordine Mondială”)...

...Iar dacă aveţi dubii în acest sens, nu rămâne decât să citiţi toate acestea (la propriu) pe (mult-tipărita) bancnotă de... 1 dolar : anul (1776), alături de îndemnul de creare a acestei „Noi Ordini Mondiale”, apare chiar la baza piramidei de pe această bancnotă...

Alţii merg şi mai departe cu „semnificaţiile oculte”, afirmând că Marea Piramidă care apare ca simbol, pe bancnotă, are o înălţime de... 5776 de picioare...


AşaDar, să sintetizăm : „Anul Masonic” 5776, numit „An Lucis” („de Lumină”... atenţie, „Luciferică”), corespunde în calendarul uzual gregorian cu anul 1776, iar în cel ebraic cu „Anul Luminii” care a început acum două săptămâni, pe 13 septembrie 2015 !


Iată, din toate acestea, masonii Illuminati sau de alte rituri au sesizat oportunitatea uriaşă de a re-edita anul 1776, cu „Un Nou Început” pentru Planurile şi Agendele lor – atât de întortocheate, dar mai ales anti-umanitare – care, după cum spuneam, să aibe ca rezultat mult aşteptatul război mondial (pe care insistă cu disperare, ca ultimă şansă de a mai recupera din uriaşele pierderi financiare, politice şi de „control subtil” pe care le-au suferit în ultimii ani şi, mai ales, în ultimele luni) !

Privite prin această „CHEIE”, evenimentele din prezent nu mai par atât de ciudate, la fel ca şi „ieşirile” (extrem de atent) controlate ale „rabinilor” care vorbeau fie de „Sfârşitul Lumii” declanşat prin acel Asteroid, fie prin producerea altor dezastre, sub influenţa acestei ultime „Luni însângerate” – detalii expuse în toată „splendoarea” lor, în aceste „mesaje”, care au invadat Mas-media oficială şi au pătruns în mod insidios şi în cea „alternativă” (atunci când acest „DISCERNĂMÂNT” – de care amintesc în titlul acestei PoVestiri – nu mai funcţionează la parametri maximi).


Iată, aşadar, o imagine de ansamblu asupra acestei perioade, pe care noi am dorit-o a o realiza în mod cât mai sintetic şi holistic, pentru a înţelege, în primul şi în ultimul rând, CON-TEXTUL în care „au fost aruncate pe piaţă” toate aceste informaţii.

Acum, având o imagine retro-spectivă cât mai amplă, sper că veţi reuşi să trageţi concluziile cele mai utile pentru a diminua cât mai mult cu putinţă riscul de a (mai) fi manipulaţi de către mass-media oficială, precum şi de „intoxicaţiile” de acest tip, care abundă inclusiv prin „Media alternativă”...


Restul PoVeştii legate de acest Moment, al Eclipsei Totale de Lună din 28 septembrie 2015, sunt detalii ASTRONOMICE : că Momentul de început al Eclipsei (pentru Ora României) este situat pe 28 septembrie, la ora 03.11, se încheie la ora 08.23, în timp ce PUNCTUL ESENŢIAL, de Maxim al Eclipsei, are loc la ora 05.47 (MOMENTUL DE PORTAL).


Căci, da, acest moment este un alt PORTAL de manifestare a unor Energii foarte puternice – atunci când Pământul este situat, la acel moment, ÎNTRE Soare şi Lună (este la mijloc), ceea ce permite o amplificare a energiilor zonale prin fenomenul de REVERBERAŢIE : spre deosebire de „Luna Nouă” (când, situată între Soare şi Pământ, aceasta, Luna, devine un AMPLIFICATOR de Energii, precum o Lentilă Bi-Convexă ce Focalizează Energiile de tip „LASER”), în acest caz, energiile venite dinspre Soare, trecute de Planeta noastră şi ajunse pe Lună sunt reverberate, adică întoarse, o parte din ele, spre Pământ (precum valurile de pe un lac, generate de o piatră aruncată şi care, atingând un bolovan de la suprafaţa apei, generează valuri secundare în toate direcţiile, inclusiv în direcţia noastră de observaţie).

Din această (ceva mai) complexă explicaţie (dar fără a fi, cred eu, savantă”), sper să realizaţi că acest Moment NU REPREZINTĂ, din punct de vedere Astronomic şi Astrologic, un Moment „senzaţional”... chiar deloc !


Şi atunci, de unde vin aceste nenumărate PoVeşti şi PoVestiri despre „Unda-Valul X” de Energie care „va inunda Pământul pe 28 septembrie 2015” (în care „Dr. Atkins” pare a fi un exponent de frunte, deşi nu ştiu câţi ştiu de existenţa acestui „doctor”...) ?

Aici, lucrurile sunt foarte clare şi extrem de SIMPLE : aşa cum am insistat în mai multe PoVestiri, încă de pe la începutul acestora, de prin Iunie 2015, precizam că aceste Infuzii de Energii tot mai intense şi de Valuri de tip „tsunami”, de tot mai mare amplitudine, NU AU nicio legătură directă cu VALUL EVENIMENTULUI (care, încă odată : acesta este cu totul şi cu totul ALTCEVA !) şi nici cu „Valuri de Energii trimise de Dumnezeu, din Centrul Galactic, SPECIAL pentru aceste vremuri şi această Planetă”...

...Ci, iarăşi repet, după cum am mai precizat, acest FENOMEN are legătură directă cu PĂTRUNDEREA tot mai ADÂNCĂ a SISTEMULUI nostru SOLAR în CENTURA FOTONICĂ ! Punct.


Aţi înţeles sau v-aţi re-amintit ceea ce am tot afirmat pe atunci ? : prin pătrunderea HELIO-SFEREI (cu toate planetele Soarelui Ra, deci şi cu Pământul) tot mai mult spre mijlocul Centurii Fotonice, Pământul intră tot mai adânc în energiile care SUNT EMISE ÎN MOD PERMANENT şi CONSTANT de către Centrul Galactic.

De aceea noi am tot insistat că aici nu este vorba de vreun program de emisie a unor „Valuri de energii tot mai intense, în mod special pentru Pământ”, ci doar de pătrunderea „Navei Cosmice” numită Terra într-un teritoriu de Energii tot mai intense, cu frecvenţe tot mai înalte, în care „bombardamentul” cu Raze X şi Gamma este tot mai puternic !




Sper că vă pot fi de folos aceste informaţii, pentru elucidarea în privinţa acestui Moment al lui 28 septembrie 2015, urmând ca în episoadele următoare să insistăm şi pe celelalte aspecte din titlu...

Până atunci, eu vă urez să vă bucuraţi cât mai intens de acest Moment pe care, chiar dacă nu-l puteţi vedea cu ochii fizici (fie din cauză de... somn, fie de... nori), cel puţin să-l SIMŢIŢI şi să-i „extrageţi” energia sa utilă pentru fiecare, la Momentul pe care fiecare îl găseşte a fi cel mai propice (prin acea Meditaţie în care „fixarea temporală”, la Momentul amintit, nu mai are o importanţă atât de mare – vedeţi ultima Povestire anterioară, despre SIN-CRONICITATE).



Cu o BUCURIE ne-eclipsată de nicio lună („sângerie”),



MarYan

2 comentarii:

  1. Draga Marian am citit ca aveti o pregatire si o experienta vasta in mai multe domenii dar am sa va mai spun si eu, iarasi, umila mea parere. Dupa cum am scris in primul comentariu, nimic nu se va intampla si atunci toti o dau cotita. Oare ce parere are d ul Atkins despre cele scrise si sustinute cu toata forta, ce parere au cei care au "prezis" Apocalipsa, numai cand aud cuvantul ma apuca mancarimea. De fapt este Revelatia, un nou inceput. Toate aceste lucruri sunt scrise sa zapaceasca mintea oamenilor, sa bage spaima, frica in ei, sa I tina in intuneric sa nu vada lumina si adevarul.
    Nu stiu ce inseamna trezire pentru unii dar eu cred ca sunt destul de "trezita" sa l las pe Isus sa decida pentru mine cel putin, nu mi e firca de nimeni, de nici un zvon, nu ma intereseaza tv ul nici can can urile si barfele lor. Trezire inseamna sa constientizeami iubirea lui Dzeu pentru noi, sa L iubim din toata inima, sa L lasam sa lucreze pentru noi sa ne iubim semenii ca pe noi insine. Restul e poveste, citind toate articolele spirituale care apar pe diverse bloguri nu faci decat sa intri intr o mare confuzie. Totul este de senzatie, care mai de care ca sa aibe cati mai multi vizitatori pe blogurile lor. Acum toti vor da inapoi cu vestile despre MAREA SCHIMBARE, vorba lui Minerva, ADN ul nu se schimba peste noapte nici constiinta, este nevoie de timp, veti vedea ca maine toate sunt la fel, nici un salt major, sigur, fiecare evolueaza pe bucatica lui dar ce vreau sa subliniez este ca NIMIC DIN CE S A SPUS SI SCRIS DESPRE ACEASTA ZI NU A FOST ADEVARAT. Nici macar pe langa n am fost:))))) Ce ma amuza tare este ca nu mai vine valul spre noi ne ducem noi spre el:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. mulțumesc pentru informațiile așa de bine documentate, și pentru coerența cu care le oferi ! s-auzim de bine, cum ne-am obișnuit deja :)

    RăspundețiȘtergere