sâmbătă, 17 octombrie 2015

COBRA : INTERVIU cu UNTWINE (13 octombrie 2015).



INTERVIU cu UNTWINE

13 octombrie 2015





Untwine : Există vreo organizaţie dintre umanii de la suprafaţa Terrei care sprijină Evenimentul, pe plan eteric şi astral ?
 
Cobra : Există ceva care se pregăteşte, dar nu este încă finalizat.

U : Există vreo prezenţă pozitivă ET în planurile eteric şi astral de la suprafaţa planetei ?

C : Da.

U : Ai putea vorbi despre asta, cât de departe merge ?

C : E puţin cam devreme ca să vorbesc despre asta, pentru că forţele pozitive din planurile eteric şi astral lucrează acum destul de mult sub acoperire, pentru că există acolo încă destulă prezenţă reptiliană, iar când prezenţa reptiliană va fi eliminată, forţele pozitive din planurile eteric şi astral se vor arăta singure în mod deschis.
Aceste forţe pozitive includ populaţie umană şi alte Forţe ale Luminii.

U : Forţe ale Luminii care au venit de dincolo de suprafaţă ?

C : Nu comentez despre asta, dar există o prezenţă destul de puternică a Luminii care este ascunsă, care nu se expune prea mult acum, în eteric, şi chiar în planurile joase eterice.

U : A fost reală întreruperea emisiei TV din 1977 de către Comandamentul ASHTAR ?

C : Da.

U : Deci chiar a fost Comandamentul Ashtar ?

C : Da.

U : Cine a fost ANUBIS ?


C : A fost una din zeităţile care au fost de fapt fiinţe extraterestre care au vizitat Egiptul Antic în acel timp din epoca târzie a Atlantidei.

U : Este o fiinţă ascensionată ?

C : În acest moment, da pe atunci, nu.

U : Ce Arhetip reprezintă el ?

C : Reprezintă Arhetipul Înţelepciunii în starea sa Ascensionată. Dar înainte, diverşi oameni au avut diverse interpretări ale simbolismului său. Deci vorbesc despre stadiul său de acum.

U : Cu ce corespunde adevăratul Arhetip al lui SATURN ?

C : Aş spune că adevăratul Arhetip Ascensionat al lui Saturn este un arhetip de stabilitate. Nu de contradicţie, nu de suprimare, ci de stabilitate şi echilibru.

U : Ai spus în ultima ta postare că aproape fiecare fiinţă din interiorul acestui Sistem Solar a fost implantat în 1996. (Da.) Membrii Forţelor Luminii din afara Planetei noastre au fost implantaţi de la distanţă sau capturaţi ?

C : Au fost de fapt capturaţi în planul de plasmă, nu în cel fizic, unii din ei chiar în planul fizic, dar majoritatea din ei au fost implantaţi în planul de plasmă, planul eteric sau planurile mai jos astral. Unii din ei au fost luaţi în afara Sistemului Solar în Staţii de Implantare în Sistemul Orion, în acel timp, şi au fost aduşi înapoi în Sistemul Solar.

U : Deci nu e ceva care are loc de la distanţă ?

C : Nu, nu s-a întâmplat de la distanţă. A existat o puternică prezenţă reptiliană şi draconiană în 1996, peste tot în Sistemul Solar, în orice plan – fizic, plasmă, eteric, astral şi mental.

U : Deci, când umanii încearcă să elimine implanturile, ai spus că sunt re-create automat, asta se face tot de la distanţă ?

C : Implanturile sunt realimentate cu plasmă care este conectată cu Tunelurile lui SETH şi cu Reţeau de Plasmă care se extinde peste tot prin Sistemul Solar.

U : Ok, deci niciodată nu s-a întâmplat până acum, ca aceste implanturi să fie eliminate complet ?

C : Au fost implanturi eliminate înainte de invazia din 1996, dar după invazia din 1996, au fost cazuri, însă extrem de rare, iar oamenii care au ascensionat nu au ascensionat de la suprafaţa Planetei, ci, aş spune în felul acesta, din REŢEAUA AGARTHA.
Nu aş spune cu exactitate care facţiune şi în care locaţie, dar anumiţi oameni au mers de la suprafaţă în Reţeaua Agarthană într-o anumită locaţie, li s-au scos implanturile şi au ascensionat.

U : Aceste implanturi sunt aceleaşi despre care ai vorbit înainte, două deasupra ochilor şi unul deasupra buricului ?

C : Da.

U : Ok. Şi ai spus că toate fiinţele simţitoare din interiorul Sistemului Solar au fost implantate, asta include şi animalele şi plantele ?

C : Animalele nu sunt pe deplin conştiente. Ele sunt conştiente dar ele nu posedă prezenţa EU SUNT în forma completă şi marea majoritate dintre cazuri nu au fost implantate.
Unele animale au fost implantate, în special animalele pe care Cabala le foloseşte pentru diferite scopuri ale întunericului, dar este foarte rar, nu este foarte răspândit.

U : Ok. Şi despre plante ?

C : Nu, nu.

U : Deci Forţele Luminii au deja tehnologie ca să le elimine, dar ei nu pot să o facă pentru că ar declanşa Bombele Strangelet, da?

C : Ei le elimină în mod gradat, pentru a nu declanşa bombele.
Există un Protocol, am menţionat asta, cred că acum mai bine de un an, există un protocol pentru a elimina toate astea şi ei procedează conform protocolului, dar asta cere timp.
Este nevoie de mai mult timp, pentru că populaţia de la suprafaţă nu cooperează întocmai.

U : În unele conferinţe ai menţionat că bărbaţii au avut implanturi în inimă iar femeile în a doua chakră...

C : Nu cu exactitate, de fapt este un implant care există între inimă şi chakra plexului solar, care creează o separare între inimă şi energia sexuală.
Şi această separare este diferită la bărbat şi la femeie.

U : Dar implantul în sine este la fel ?

C : Implantul în sine este în aceeaşi locaţie, pentru ambii. Dar este un program diferit al implantului care este activat pentru bărbat şi pentru femeie, pentru a asigura conflictul în relaţii.

U : Ok. Cine este Zeiţa COLUMBIA ?


C : Este doar un alt nume al Zeiţei. Dacă traduci asta din latină, Columbia înseamnă „Porumbiţă”, care este unul din simbolurile Zeiţei Venus.
Deci, Columbia ca Zeiţă este un aspect al lui Venus.

U : BUDDHA este unul din cei 70 de Maeştri Ascensionaţi de pe Terra ?

C : Da, dar el nu a mers exact pe aceeaşi Cale ca majoritatea maeştrilor ascensionaţi.
Dar da, dacă generalizez, pot să spun că este unul din Maeştrii Ascensionaţi – o fiinţă foarte, foarte evoluată.

U : Flacăra sa geamănă este cunoscută pe această Planetă ?

C : Nu.

U : Cine este Zeiţa TARA ?


C : Una din companioanele sale la Nivel de Suflet.

U : Şi este şi ea una din cei 70 de maeştri ascensionaţi ?

C : Da.

U : UNDELE SONORE ajung în planurile ne-fizice ?

C : Da, desigur, de fapt sunetul este transmis prin eter şi nu prin planul fizic, nu este doar vibraţie a moleculelor de aer, este transmis prin eter.
Sunetul întotdeauna are un aspect fizic şi eteric şi un aspect de plasmă, de asemenea. Nu este niciodată un fenomen pur fizic dens, este de asemenea un fenomen energetic.

U : Ok, şi ajunge în planul astral şi în planurile mai înalte ?

C : Într-un anumit grad, da. Desigur, există sunete care sunt pur astrale sau mentale şi acestea sunt de fapt arhetipurile din spatele muzicii.

U : Ce proces mai cu exactitate a dus la scufundarea ATLANTIDEI şi a LEMURIEI ?

C : Au fost de fapt mai multe cataclisme, unele din ele au avut aceleaşi motive, altele au avut alte cauze.
Principala cauză a fost dată de Emisiile de la Soarele Central Galactic, din cadrul Ciclului de 26.000 de ani, care vin în mod regulat – iar uneori Grila Planetară poate rezista, alteori nu...
Şi atunci, mai ales în perioada târzie a Atlantidei, a existat multă magie neagră, forţele obscure erau destul de puternice şi ei experimentau cu tehnologia pentru a manipula grila energetică, iar asta a declanşat câteva dintre ultimele cataclisme din Atlantida.

U : Ok. Şi astfel, nivelul mării a crescut şi a acoperit continentele ?

C : De fapt, a existat un continent în mijlocul Oceanului Atlantic care s-a scufundat sub ape, pentru că a existat un rift în mijlocul oceanului, între cele două plăci tectonice, care a fost suficient de puternic ca să ducă la scufundarea continentului – aceasta fiind diferit de ridicare nivelului mării, pentru că gheaţa se topea la finalul ultimei ere glaciare.
Au fost două procese separate, dar au fost conectate.

U : Deci topirea gheţii a avut loc într-un moment diferit ?

C : De fapt, ultimele rămăşite ale insulelor Atlantidei au fost acoperite la finalul Erei Glaciare, deci aceste două procese au avut loc în acelaşi timp.
Aşadar, a existat o combinaţie de factori, între experimente cu grila energetică planetară, de către forţele întunericului, precum şi prezenţa unor energii puternice, venite dinspre Centrul Galactic.

U : Ce rol joacă TAHYONII în „reversarea” mitocondrială ?

C : În fapt tahyonii declanşează reversarea (refacerea) mitocondrială, dacă există o combinaţie corectă de fatori : concentraţia corectă de tahyioni, cu nivelul optim de conştienţă al gazdei mitocondriei, nutriţia corectă, etc. – sunt câţiva factori care au nevoie ca să fie combinaţi şi corelaţi, pentru a declanşa acel proces.

U : Când ingerăm AUR MONO-ATOMIC, există anumite forme care pot fi periculoase, ceva ce ar fi bine să avem grijă când alegem acest produs ?  


C : Aurul mono-atomic în sine nu este periculos, dar uneori oamenii vând lucruri care nu sunt aur mono-atomic, ci doar le anunţă aşa, deci asta e o poveste diferită.
Dar aurul mono-atomic, în sine, este de fapt o stare vibraţională a materiei foarte bună care ne asistă în atingerea SUPRA-CONDUCTIVITĂŢII în propriul sistem energetic.
Şi, de fapt, este o unealtă foarte bună pentru a creşte frecvenţa vibraţională.

U : Deci există vreo cale ca să discernem, din felul în care este făcut, dacă este cu adevărat aur mono-atomic sau nu ?

C : Da, este nevoie de educaţie proprie, să fii un pic informat, şi atunci poţi fi capabil ca să discerni care este corect, şi care nu. Nu există o formulă simplă despre cum să spui că unul este şi altul nu, există destul de multe articole despre aurul mono-atomic pe Internet.
Poate vreodată o să pun un link, sau să explic mai mult despre asta, când timpul va fi potrivit, dar acum sunt atât de multe lucruri care sunt mai importante.

(Nota MarYan : În acord cu ultima observaţie a lui Cobra, deşi există atât de multe subiecte „presante” şi chiar „urgente” legate de aceste Momente Transformatoare pe care le traversăm în Prezent, totuşi, merge înante şi se apropie de „LANSARE” acel Proiect de care aminteam acum o jumătate de an, „PORTALUL CHRISTALIN” – „Spaţiu virtual” de prezentare a celor mai eficiente produse terapeutice, alimente tradiţionale, aparatură ş.a., pe care le-am descoperit de-a lungul timpului, cu ocazia evenimentelor pe care le organizez şi pe care le-am testat prin diferite metode ca fiind „autentice” şi cu Energie care să ajute, nu să consume vitalitatea... şi în cadrul căruia veţi putea descoperi şi produse de acest tip, din aur mono-atomic.)

U : A fost GEORGE WASHINGTON cu Lumina ?

C : Da.

U : A ascensionat sau este încă parte a populaţiei generale ?

C : În acest moment este deja ascensionat.

U : Când a ascensionat ?

C : În a doua parte a secolului 20.

U : A fost el parte din grupul care a ascensionat după 1996 ?

C : Nu, absolut nu.

U : Cât de mult a durat ultimul CICLU de EXPANSIUNE ?

C : Te referi la Ciclul în care suntem acum ? (Da.) 14 milioane de ani.
Acum suntem exact la punctul de cotitură dintre expansiune şi din nou contracţie.
Şi, de aceea, avem cel mai puternic motiv pentru care există o mare curăţenie în această parte a Galaxiei. Aceasta reprezintă curăţarea totală a întregului întuneric, este nevoie ca totul să se termine pentru că Universul se re-aranjează în sine într-o Spirală mai înaltă de Evoluţie şi tot ce nu se aliniază cu el, va dispărea.

U : Care au fost conexiunile din FRĂŢIA PRE-RAFAELIŢILOR ?

C : De fapt, această Frăţie a fost sprijinită indirect, nu aş spune direct, ci indirect, de către FRĂŢIA STELEI, prin impresii mental-telepatice.
Pentru că Frăţia Stelei trimitea idei, imagini, diferitelor grupuri, pentru a grăbi evoluţia Planetei – aşa lucrează de obicei.

U : Deci în interiorul Frăţiei Stelei, oameni care fac asta, ai spune că sunt mai prezenţi – fizic pe Terra, la suprafaţă, în subteran sau deasupra suprafeţei, sau sunt doar Maeştri Ascensionaţi, sau acţionează peste tot ?

C : Da, acţionează peste tot.

U : Deci aceste impresii mentale sunt trimise de către toţi dintre ei, împreună ?

C : Ei au grupuri de acţiune specializate care trimit anumite impresii anumitor grupuri, este o Meditaţie foarte centrată care este foarte precisă şi foarte puternică, iar oamenii care sunt în starea corectă de evoluţie, primesc aceste impresii ca pe propriile lor idei, aceştia materializând aceste impresii în planul fizic, uneori scriind cărţi, alteori ţinând conferinţe, uneori inventând diverse lucruri.
De exemplu, aşa au cooperat cu NIKOLA TESLA, este doar un exemplu.
Aceasta este una din forţele majore ale dezvoltării de la suprafaţă, de până acum.

U : Deci grupul care este ţintit este cel mai mult este ORDINUL STELEI, da ?

C : Da.


U : Forţele Luminii de la suprafaţa Planetei sunt puse de acord în privinţa Planului de Eliberare al Planetei ?

C : Majoritatea dintre ei, da. De fapt, marea majoritate din Reţeaua Agartha, inclusiv Mişcarea de Rezistenţă, împreună cu Forţele pozitive Extra-Terestre, sunt complet aliniate.
Dar mai există anumite facţiuni ale Reţelei Agartha care s-au alăturat de curând, în ultimul an, în special din partea estică, unele dintre facţiunile antice care au încă destule probleme în a se integra, pentru că unele dintre ele sunt destul de tradiţionale – ei arată ca nişte „forţe dragon” mai tradiţionale, de la suprafaţa Planetei, şi au destul de mult de lucrat.
Deci nu aş spune că totul este complet armonizat, acesta este un proces de integrare care încă continuă.

U : Poţi să explici mai multe despre Baza din PLEIADE pe care a vizitat-o COREY GOODE ?

C : De fapt, da, ok. Nu este o bază, este o întreagă Planetă, care este la periferia Sistemului Stelar Pleiadian.
Nu ştiu dacă a vizitat-o pe aceea, dar ştiu cu siguranţă care este o anumită planetă, în jurul unei stele din extremitatea clusterului stelar Pleiadian care a fost aleasă acum mulţi ani, pentru a fi un loc de vindecare pentru ostaticii şi evacuaţii umani.
Multe fiinţe au fost evacuate din acest Sistem Solar şi de pe această Planetă în ultimele aproximativ două decade (douăzeci de ani), aceştia fiind transportaţi pe această Planetă, de unde primesc vindecare.
Este un paradis, este o existenţă foarte pozitivă.
Nu ştiu dacă Corey Goode a vorbit despre acest loc în particular, dar acela este centrul de vindecare major pentru populaţia umană. Voi spune mai multe despre asta în detaliu în unele din viitoarele mele postări.
Este un progres destul de recent, această planetă nu era locuită acum două decenii, era o planetă simplă şi acum a fost dedicată în exclusivitate pentru recuperarea populaţiei umane.

U : Dispozitivele de Plasmă din telefoanele celulare, laptop-uri şi routere wi-fi se opresc atunci când se închide dispozitivul în care se află ?

C : Nu, ele rămân pornite 24 de ore pe zi.

U : Chiar dacă se scoate bateria ?

C : Chiar dacă scoţi bateria. De asemenea, telefonul tău celular te poate spiona chiar dacă îl închizi sau dacă scoţi bateria, versiunile mai noi de telefoane inteligente fiind dispozitive de spionaj pentru Cabală, 24 de ore pe zi.

U : Ok. Dispozitivele de plasmă, au fost puse de la distanţă ?

C : Nu au fost puse de la distanţă acolo, producătorul însuşi şi procesul pentru anumite componente ale acestor telefoane includ aspectul de plasmă. Când circuitul integrat este realizat, chip-ul de plasmă este realizat în acelaşi timp, în aceeaşi fabrică.

U : Când a început asta ?

C : Asta s-a introdus gradat, dar aş spune că a fost complet operaţional în ultimii doi ani.
Deci, dacă ai o versiune mai veche de telefon, ai putea fi norocos.

U : Şi dispozitivele de plasmă vor fi eliminate de la distanţă ?

C : Forţele Luminii au tehnologia şi vor elimina toate acestea, foarte curând


U : Cine sunt oamenii cu cranii alungite care au fost găsiţi peste tot, pe Planetă ?

C : Ei au fost oameni cu precădere din Sistemul Stelar SIRIUS şi, de asemenea, de pe alte sisteme, iar mulţi dintre ei erau destul de pozitivi, încercând, de fapt, ca să îmbunătăţească condiţiile de aici, de pe Planetă.

U : Ce s-a întâmplat cu cele 7.000 de schelete care au fost găsite în HYPOGEUM, în Malta, unele dintre ele aveau cranii alungite ?

C : S-au petrecut câteva lucruri, iar unul dintre acestea, din nefericire, a fost un război. Acel război a fost, în fapt, parte din prima invazie archonică, din KURGAN, acum mai bine de 5.000 de ani şi unii oameni s-au ascuns în subterane pentru a scăpa din acel val invazionist şi, de fapt, din nefericire au fost descoperiţi şi au fost ucişi.
Şi în timpurile de mai târziu, multe mii de ani mai târziu, sistemul Hypogeum a fost redescoperit şi a fost adăpost pentru unii oameni. Apoi au mai fost nişte cutremure, când mulţi oameni au murit în subteran, în timpul acestor cutremure.

U : Deci oamenii care au construit Hypogeum au fost aceşti oameni cu cranii alungite ?

C : Nu. L-au construit Oamenii neolitici din Malta care au avut conexiuni puternice cu Zeiţa.

U : Aceiaşi care au construit alte temple în jurul insulei ?

C : Da, da.

U : Care este semnificaţia originală a CRUCII TEMPLIERILOR ?


C : De fapt, este un dublu simbol, pentru că templierii au avut o parte luminoasă şi o parte întunecată. Au fost de fapt două organizaţii împletite între ele, una care a încercat să infiltreze pe cealaltă şi invers.
Şi ambele organizaţii au folosit acelaşi simbol, partea Luminii a dorit să canalizeze energia Luminii prin acel simbol, iar partea obscură a dorit să canalizeze energia întunericului prin acel simbol.
De fapt, acest simbol a fost punctul focal pentru războiul dintre forţele Luminii şi ale întunericului.

U : Şi a fost folosit, de asemenea, şi de către alte grupuri, înaintea lor ?

C : Este un simbol antic, da. De fapt, templierii sunt doar o versiune a unui grup ocult foarte vechi, care este mult înaintea lor.
Deci, aş spune că aceştia au fost doar o încarnare a acelui grup.

U : Şi, deci, care a fost semnificaţia originală a acelui simbol, înaintea lor ?

C : Mereu a fost acelaşi. A fost punctul focal pentru ambele părţi, de pe vremea Atlantidei.

U : Multe statui antice portretizează Zeiţa ca foarte mare, aproape obeză, precum în Malta – care este semnificaţia acestul simbol ?

C : De fapt, au fost timpuri când mâncarea era foarte puţină şi dacă cineva era obez, era un semn de putere şi autoritate, iar acele femei obeze erau simboluri de fertilitate şi abundenţă.
Era idealul lor de frumuseţe din acel timp.

U : Şi multe statui ale Zeiţelor antice găsite în Malta au fost găsite fără cap, erau originale, în acest fel ?

C : Nu, de fapt, doar unele din ele.
Unele erau făcute fără capete, şi capetele erau adăugate mai târziu, cu privire la scopul ritualului. Deci ca exemplu, dacă într-un ritual, statuia reprezenta Marea Preoteasă, un anumit cap era montat, iar dacă în alt ritual acea statuie reprezenta Zeiţa Cerului, alt cap era montat.
Dar au existat alte statui care erau făcute complet, cu cap, şi mai târziu creştinătatea a venit şi special au rupt capetele, pentru a desacraliza simbolul.
Multe statui ale Zeiţei din timpurile Romane sunt fără capete, pentru că în Secolul al 4-lea a existat o invazie archonică, şi când aceşti preoţi creştini au rupt majoritatea capetelor acestor statui.

U : Şi acelaşi motiv este pentru ce au făcut şi cu nasurile statuilor, da ?

C : Orice se poate distruge : mâini, picioare, nas, cap. Dar capul a fost cea mai importantă ţintă, pentru că dacă eliminau capul, ei credeau că au ucis puterea spirituală a statuii.

U : Deci este acelaşi lucru cu ceea ce s-a petrecut atunci când Napoleon a distrus nasul Sfinx-ului ?

C : Da.

U : Poţi să explici rolul lui THULE în Groenlanda, în istoria lumii ?

C : De fapt, Thule este un nume vechi pentru Atlantida. Thule din Groenlanda este o parte a unei memorii vechi a unei colonii Atlanteene care exista acolo, în nord.
Deci există şi un fragment a unei legende foarte vechi care spune că însuşi Thule era Atlantida şi nu doar o mică colonie de acolo din nord – aceasta fiind doar un fragment din acea legendă, care a rămas o mitologie pentru popoarele germanice. Deci, este doar o reflexie a memoriei din Atlantida.

U : Unele cercuri din lanul de cereale sunt făcute de forţele negative sau sunt toate pozitive ?

C : Nu toate sunt originale, unele din ele sunt făcute de oameni care sunt din populaţia de la suprafaţă, şi aceşti oameni poate nu au întotdeauna cel mai bun interes, deci nu aş spune că sunt făcute întotdeauna de forţe pozitive.

U : Poveştile care circulă despre PUTIN care suprimă libertăţile locale din Rusia sunt adevărate sau sunt făcute de alte facţiuni ?

C : Sunt ambele. El lucrează pentru Lumină, sprijină Alianţa Estică, dar nu e o persoană perfectă şi are şi el imperfecţiunile sale.
Însă, în comparaţie cu ce face Cabala, imperfecţiunile sale sunt mult mai puţine.
Aş spune că acesta este o alegere mult mai bună în acest moment, decât majoritatea celorlalţi politicieni.


U : Când a fost creat YALDABAOTH ?

C : Acea entitate a fost creată acum multe milioane de ani.

U : Şi CUM a fost creată ?

C : A fost de fapt un impuls din partea unuia dintre îngeri care a dorit să descindă în materie, şi a decis să proiecteze conştienţa sa în Planul Plasmatic.
Şi atunci a avut loc o interacţiune puternică între Anomalia Plasmatică (Primară) şi acea Fiinţă şi, astfel, avem atrocităţile care încă există în acest Sistem Solar.

U : Deci acea entitate a fost întotdeauna negativă ?

C : Nu întotdeauna, numai din momentul în care a decis să proiecteze conştienţa sa în materia plasmatică.
Înainte de asta, a fost o fiinţă angelică care a luat o decizie greşită.

U : Deci această fiinţă angelică este Yaldabaoth ?

C : Eu aş spune Înger Decăzut, în acest punct.

U : Ai putea să vorbeşti despre procesul în care Forţele Luminii vor folosi media la Eveniment : cine va vorbi la TV, vor exista mesaje pre-înregistrate ?

C : Vor fi aceiaşi vorbitori pe care îi avem acum, aceiaşi jurnalişti pe care îi avem acum şi care au acces la media, dar istoriile care le vor fi date vor fi diferite.
Sursele lor de ştiri nu vor fi cele obişnuite de acum, ci vor primi PACHETE DE INFORMAŢII de media de la anumiţi oameni care le vor primi de la (Mişcarea de) Rezistenţă.

U : Este de presupus că vor accepta ca să primească aceste mesaje ?

C : Da, desigur, majoritatea dintre ei.

U : Ei nu sunt controlaţi mental în totalitate ?

C : Ei nu sunt controlaţi mental în totalitate, ei vor doar ca să-şi păstreze locul de muncă şi vor spune ce trebuie să spună, ce li se spune să spună.
Şi, când vor vedea schimbările, marea majoritate dintre ei vor fi de acord cu aceste schimbări. Nu toţi, însă masa critică va fi de acord.

U : De obicei simt o comutare energetică puternică atunci când traversez GRANIŢA unei ţări, poţi să explici ce este în spatele acesteia ?

C : De fapt în planurile astral şi eteric există o Matrice energetică pentru fiecare ţară (N.MY.: Este vorba de EGREGOR, despre care am detaliat în articolele despre România), care este o combinaţie de forme-gând şi emoţii ale oamenilor implicaţi, combinate cu tehnologia Vălului, care dirijează şi schimbă acea matrice mentală şi emoţională în anumite direcţii.
Deci, de pildă, germanii au un anumit tip de programare, francezii au una puţin diferită şi, când treci graniţa franco-germană, poţi simţi această diferenţă.

U : Vor fi închise şi PAY-PAL, BITCOIN sau alte platforme similare la Eveniment ?

C : Nu, nu vor fi închise, căci vor fi trecute în mâinile Forţelor Luminii.

U : Deci oamenii vor fi capabili ca să tranfere bani prin aceste platforme, în timpul Evenimentului ?

C : Nu în timpul Evenimentului, când vor fi blocate temporar, dar totuşi, vei putea să te conectezi, vei putea vedea contul şi suma de acolo, dar nu se vor putea face niciun fel de tranzacţii, ce excepţia unor cazuri izolate, pe care nu le voi descrie aici.

U : RENE D'ANJOU a ascensionat ?


C : Da, desigur.

U : Cu e cu JULIETTA MONTEFELTRO ?

C : De asemenea (Ascenionată), desigur.

U : Cine a fost MASTER PINTO, a ascensionat şi el ?

C : De asemenea, da. Nu ştiu exact care au fost încarnările sale anterioare, dar acum este o Fiinţă Ascensionată.

U : Ai menţionat că Undele de la Centrul Galactic – care sunt emise la fiecare 26.000 de aniau aspecte feminine şi masculine.
Centrul Galactic emite întotdeauna ambele aspecte, în mod egal ?

C : Nu, emite combinaţia care este cea mai necesară în Galaxie, în acel moment.

U : Într-o postare anterioară ai vorbit despre anumite consecinţe dificile ale Undelor Masculine : care ai spune că este cel mai înalt scop al undelor masculine ?

C : Cel mai înalt scop al undelor masculine este de a curăţa şi de a distruge structuri vechi, expirate.
De pildă, dacă există o civilizaţie foarte negativă, care este imposibil de salvat, acea Undă poate în fapt şterge acea specie de pe planetă. Şi acea specie are nevoie ca să se reîncarneze din nou, în condiţii diferite, având resetate toate formele-gând negative, invenţiile şi structurile sociale negative.

U : Deci, atunci când Întunericul va fi terminat, încă vor exista Unde Masculine, însă nu vor mai distruge lucruri ?

C : Încă vor exista unde masculine, însă doar vor inspira oamenii la acţiuni dinamice, pentru a explora Universul, pentru a atinge niveluri mai înalte – însă nu vor mai avea nevoie ca să distrugă nimic.

U : Ok. Şi cum se manifestă Undele de la Centrul Galactic în Universul Eliberat, în acest moment ?

C : Ca Valuri de Energie care Inspiră. De fapt, acestea sunt mari oportunităţi pentru creştere spirituală rapidă şi extrem de accelerată, pentru SALTURI CUANTICE.



prin

3 comentarii:

  1. Multumesc pentru informatii si traducerea articolului!

    RăspundețiȘtergere
  2. U : A fost reală întreruperea emisiei TV din 1977 de către Comandamentul ASHTAR ?
    C : Da.
    U : Deci chiar a fost Comandamentul Ashtar ?
    C : Da.

    Pe link-ul de mai jos puteti vedea mesajul transmis prin întreruperea emisiei TV din 1977 de către Comandamentul ASHTAR.
    Vizionare placuta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. https://vimeo.com/138088263
    1977 - Emisia televiziunii ITN intrerupta de un mesaj extraterestru

    RăspundețiȘtergere