marți, 20 octombrie 2015

COBRA : RĂZBOIUL GALACTIC de „vecinătate” din SIRIA (19 octombrie 2015).



COBRA 
RĂZBOIUL GALACTIC
de „vecinătate” din SIRIA

19 octombrie 2015





Nota MarYan :

Cu adevărat sunt tot mai fascinante şi din ce în ce mai „interesante” aceste vremuri ale Prezentului !

Eu sunt ce puţin uimit de aceste (fără de cuvinte) SINCRONIZĂRI cu postările lui Cobra : dacă nu ar fi fost alte „priorităţi”, tot cam în aceeaşi perioadă a acestei zile, îmi propusesem să postez o PoVeste pe care o „vedeam” (de câteva zile) a fi despre corelaţia dintre Tehnologia Keshe, Războiul din Siria-Irak şi... despre Khazari – toate acestea la un loc, în acelaşi „pachet” !

De aceea, atunci când am văzut această postare a lui Cobra, cam cu aceleaşi subiecte fundamentale, am rămas puţin „cu gura căscată” : se pare că „mema” (acel „egregor” de care am mai amintit pe blog) al „Actualităţii Cosmice” funcţionează din ce în ce mai intens şi mai eficient !

Astfel că, acum, chiar nu mai am ce să subliniez, căci în anumite aspecte ideile se leagă foarte strâns cu ceea ce doream să expun acum câteva ore...

De aceea, din punctul personal de vedere, acum apare evident că ceea ce se transmite aici are deplină susţinere : Războiul din Siria este chiar un PUNCT de COTITURĂ, după cum am afirmat şi în ultima postare referitoare la „extra-ordinara” Conferinţă de Presă a lui Keshe – care, iată, a început să se manifeste către „masele” umane, apropiindu-se tot mai mult de mass-media oficială.

Iar ceea ce urmează devine, pe zi ce trece, tot mai dinamic şi „ameţitor”, într-un „Turbion-Vortex”, unul „Înălţător”, de data aceasta...

...La aceasta ajutând şi informaţiile oferite de Cobra în această postare, ce ne confirmă că „Vremurile sunt tot mai aproape” ! :




Curăţarea GRUPULUI CHIMERA continuă. Însă, în prezent, încă nu se pot spune prea multe lucruri despre aceasta, în mod public.

Pe de altă parte, curăţirea terenului de slujitorii Draconieni şi Reptilieni ai acesteia, acum este cât se poate de intensă, ajungând la nivelul conştiinţei de masă a populaţiei.

Aici este important ca să se înţeleagă cum KHAZARII sunt, de fapt, Draconienii care au ajuns pe Planetă în perioada târzie a Atlantidei, prin intermediul Portalului Caucazian şi care se menţin în corpuri umane prin reîncarnare.

Portalul CAUCAZIAN a fost, de asemenea, principalul punct de intrare pentru Casta Războinicilor-sclavi Reptilieni care au pătruns pe Planetă în corpuri umane în perioada Atlantidei şi, mai târziu, în timpul perioadei Neolitice, prin invazia KURGAN... :


 
...Şi în Secolul al 4-lea, în timpul Invaziei KHAZARE :



PLEIADELE şi Rasele Aliate au susţinut permanent populaţia Pământului în lupta lor împotriva opresiunii Chimera / Draconieni / Reptilieni.

Popoarele Slave, în special RUŞII, au fost, de obicei, destul de deschise la îndrumarea şi suportul oferit de Pleiadieni.

RUSIA KIEVEANĂ (N.MY.: Prima formă a dezvoltării statale a ruşilor, denumită şi „Rutenia Kieveană”, de pe la anul 880 până prin 1150), sub comanda militară a lui Sviatoslav I al Kievului, a distrus statul Khazar în jurul anului 965.

Acesta a fost momentul de început al lungii animozităţi dintre Khazari şi Ruşi.

De atunci, Khazarii au rămas fără teritoriul lor de origine, pierzând şi controlul asupra Portalului Caucazian.



Aceste fiinţe ale Statului Islamic aparţin, de fapt, Castei Războinice Reptiliene care a ajuns pe Planetă cu mii de ani în urmă, prin Portalul Caucazian, şi care au continuat să se reîncarneze în corpuri umane.
 


Mulţi ostatici pleiadieni au fost salvaţi din Siria, în ultimul timp, de către trupele speciale ruseSPETSNAZ”, crezându-se că aceşti agenţi au venit doar pentru salvarea prizonierilor umani de război din închisorile din Siria.

Personalul de top din serviciul de informaţii rus, GRU, este conştient de elementul extra-terestru prezent în situaţia din Siria.


Chimera doreşte să reia controlul asupra Portalului Caucazian, şi acesta este motivul ascuns pentru implicarea Forţelor Cecene în situaţia din Siria


Permiteţi-mi să spun că GROZNÂI, capitala Ceceniei, este un vortex negativ major în Grila Energetică Planetară, care are nevoie de foarte multă vindecare (N.MY.: Se pare că „groznâi”, în limba rusă, după cum sugerează chiar şi limba română, ar însemna ceva de genul „Groaznic, de temut”...) şi care este conectat cu ODESSA, în Ucraina, ce este un alt vortex negativ şi un bastion al Khazarilor.


Situaţia din SIRIA reprezintă Punctul de cotitură Geo-politică pentru Eliberarea Planetară.


...În timp ce partea opusă, Khazarii Saudiţi, sunt pe fugă !



Departe de atenţia mass-media oficiale, masele de umani din Europa au început să-şi intensifice lupta lor pentru libertate.

Aproape 2 milioane de oameni cer independenţa pentru CATALONIA (N.MY.: Regiune din Spania)...

...Şi un sfert de milion de oameni au manifestat la BERLIN, în Germania, împotriva TPP (N.MY.: „Trans-Pacific Partnership” – dar şi împotriva TIPP, adică „Transatlantic Trade and Investment Partnership)...

...Şi o sută de mii de oameni în BELGIA, tot împotriva „austerităţii” (N.MY.: Adică a „sărăciei oficiale”!).



Pe frontul financiar, Alianţa ESTICĂ a lansat CIPS (N.MY.: „China International Payments System”), un sistem internaţional de plăţi (intermediere bancară), ca alternativă la SWIFT...

...Iar SUA au fost forţate ca să aprobe includerea YUAN-ului chinezesc în „Coşul de valuteDST („Drepturi Speciale de Tragere”).

Astfel, au apărut deja „crăpături pozitive” în actual Sistem Financiar Sclavagist !


Pentru că Războaiele Galactice se apropie de final, cu victoria finală şi definitivă a Forţelor Luminii la orizont (!!!), „Dezvăluirea uşoară (treptată)” nu mai este, dintr-o dată, atât de „uşoară” :



Cum Victoria Finală se apropie, unii oameni (N.MY.: Ai Cabalei) ar putea dori să încerce să scape...

...Dar nu au nicăieri unde să se ducă !


VICTORIA LUMINII !




3 comentarii:

  1. O schimbare in Octavele Superioare a avut LOC .Victoria Finala este Aici ...Namaste !

    RăspundețiȘtergere
  2. Alt interviu cu Cobra:

    http://prepareforchange.net/2015/10/18/cobra-the-disclosure-chronicles-the-creation-part-1-an-interview-by-prepare-for-change/

    RăspundețiȘtergere
  3. ...pare-se ca iara-i bai in Europa... fortele lumini cer meditatie pentru Europa dumineca 25 oct.

    RăspundețiȘtergere