duminică, 25 octombrie 2015

COBRA - TIMPUL COM-PASIUNII : MEDITAŢIE pentru EUROPA (25 octombrie 2015 - ora 20.00, ora României).



TIMPUL COM-PASIUNII :
MEDITAŢIE pentru EUROPA

25 octombrie 2015
(ora 20.00, ora României)


6 comentarii:

  1. Namaste,

    Îmi poate spune cineva ce sunt micile formațiuni luminoasa care se mișcă practic haotic prin aer și se pot vedea cu ochiul liber dacă privești cu o mică doză de concentrare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prind fluturi dragilor am considerat că e o întrebare pertinentă... Găsesc răspunsul în altă parte asta e... Namaste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu, globul ocular are o umoare apoasa in el, iar atunci cand te uiti la un fundal luminos poti vedea poate, ca printr-o lentila, care mareste cumva, moleculele din care este constituit acest lichid, asemenator lichidului cefalorahidian Compoziția LCR este: 99% apă, 115 mEq/L NaCl, 0,5 g/L glucoză și 0,4 g/L proteine (albumine, etc).

      Ștergere
    2. Stai linistit eu vad aceste luminițe de vreo 4 ani , dar nu am avut curajul să spun la nimeni, pentruca stiu ca voi fi luat de nebun.

      Ștergere
  3. Da... dacă te referi la modul general, acele "formaţiuni luminoase" aflate în "mişcare browniană" (adică aparent "haotică") sunt GLOBULELE DE VITALITATE - acele particule elmentare din structura eterică.
    Acestea sunt "inhalate" pe nări, pătrunzând în "nadisuuri" şi prin chakre... dar deja intrăm în "anatomia energetică"... iar subiectul acestei postări este altul.
    Probabil că, atunci când vom pătrunde cu "nava" noastră planetară în "ape mai liniştite", vom avea timp pe îndelete şi pentru astfel de subiecte...
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca nu e in subiect, dar poate cineva sa confirme cat de adevarat este evenimentul cu Piramida Soarelui din 28nov din fiecare an, in muntii Bucegi?
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere