duminică, 18 octombrie 2015

MarYan : Conferinţa de presă a lui KESHE („A Treia Întâlnire pentru PACE cu Ambasadorii Lumii”) de la ROMA, din 16 octombrie 2015 - cu ultimele decizii EXTRA-ORDINARE.



Conferinţa de presă a lui KESHE
(„A Treia Întâlnire pentru PACE
cu Ambasadorii Lumii”)
de la ROMA, din 16 octombrie 2015

- cu ultimele decizii EXTRA-ORDINARE -





Aşa cum spuneam într-un articol anterior despre Keshe şi tehnologiile sale, iată că, doar după câteva zile, vineri 16 octombrie 2015, Keshe a reuşit să se ţină de cuvânt şi să organizeze o Conferinţă de Presă la ROMA :


  
Acum, fiind încă „la cald”, informaţiile par a fi char „fierbinţi” despre dinamica evoluţiei „dezvăluirii” tehnologiei sale !

Mai întâi de orice comentariu, haideţi să vedeţi şi un scurt filmuleţ postat de de un chinez preocupat, probabil, de tehnologia lui Keshe (şi al cărui nume, pentru cine înţelege, arată cam aşa, în limba chineză : 陈嘉华...), în care sunt expuse, în formă animată, principiile pe baza cărora funcţionează REACTORUL lui KESHE, prin interacţiunea Câmpurilor Magnetice Rotative generate de perechile de bobine asamblate în 6 şi 12 laturi ce alcătuiesc câte două circuite generatoare ale curentului electric de tip „free energy... :


...Sau, pentru câteva secunde, msi jos puteţi vedea „cu ochiul liber” cum funcţionează câmpurile magnetice generate în  interiorul acestui tip de Reactor :



Dacă în clipul chinezului pasionat de tehnologia Keshe, puteţi vedea modul de inter-acţiune a câmpurilor magnetice generate de aparatura lui Keshe, în schimb, videoclipul următor detaliază modul de acţiune a Reactorului său Plasmatic, la nivel de particule atomice şi sub-atomice :



Cât despre Conferinţa lui Keshe, cel mai indicat ar fi ca fiecare să poată studia (şi înţelege) mesajul transmis acolo...

...Însă, acum, doar „la prima mână”, pentru cei care nu cunosc deloc limba engleză, venim doar cu informaţia esenţială : printre multe altele, Keshe a transmis către ambasadorii ţărilor care au participat la eveniment (mai ales din ţările africane şi asiatice) reactorul său, în forma miniaturală a „Sistemului MAGRAV” de 20 cm / 20 cm (cilindru de aprox. 20 cm diametru  / aprox. 20 cm înălţime) care ar produce între 2,2 Kw/h şi 3,2 Kw/h, iar pentru ceea ce depăşeşte această putere electrică, acesta reuşeşte să mai „compenseze” încă 60% din diferenţa care este preluată din sursă exterioară !

Iată cum, dacă doar forma miniaturală are această PUTERE deosebită, atunci putem concluziona că forma ce va fi distribuită către populaţie (de 30 cm / 90 cm) va avea o Putere de cel puţin câteva ori mai ridicată !



Însă, din punctul nostru de vedere, adevărata informaţie cu adevărat EXTRA-ORDINARĂ se referă la mesajul pe care Keshe l-a transmis către AMBASADORII care au participat la acest Eveniment : oferindu-le fiecăruia câte un exemplar din acest „aparat”, împreună cu un stick cu informaţiile detaliate despre construcţia acestuia, Keshe a transmis în mod categoric faptul că, dacă în decurs de 10 ZILE  de la acest Moment, al acestei Conferinţe („A Treia Întâlnire pentru PACE cu Ambasadorii Lumii”), guvernele ţărilor acestora nu vor lua măsuri pentru a transmite aceste informaţii în MASS-MEDIA OFICIALĂ, atunci Keshe „va intra în acţiune”, prin începerea distribuţiei masive a acestei aparaturi către populaţia globului, în acelaşi timp cu prezentarea detaliată a modului de construcţie al „device”-urilor, pentru ca oricine să poată fi în stare să realizeze un astfel de „reactor”, adaptat nevoilor sale – şi, care, iarăşi EXTRA-ORDINAR, nu ar necesita costuri mai mari de... CÂŢIVA DOLARI !


Păi, dragi prieteni, în acest fel şi în aceste momente cred că putem spune cu tot mai mare certitudine că AM INTRAT ÎN LINIE DREAPTĂ !... când Evenimentul deja începe să se prefigureze la ORIZONT...

...Dar despre ce înseamnă acest lucru, voi transmite în zilele următoare, când sper că va ieşi, în fine, şi articolul (Editorial) promis despre acest Moment.

Până atunci, eu sper că această BUNĂ-VESTIRE să aducă acel (minim) entuziasm (vă mai amintiţi? : „Dumnezeu din interior”) cu care să întâmpinăm Transformările Planetare care, ÎN FINE, încep să apară şi la nivel „social”, „de mase” – pentru a începe „să ne luăm zborul” către „culmile” propriei noastre Evoluţii, Moment pe care l-am aşteptat de atâta Timp !


Cu BUCURIE şi SPERANŢĂ,



MarYan

8 comentarii:

  1. NAMASTE ! Cu adevărat EXTRAORDINAR ! În sfîrşit,ziua acestui început de săptămînă vine cu CEVA PALPABIL ! Dacă cel puţin un sfert din OMENIRE AR CONŞTIENTIZA CE A ÎNSEMNAT ZIUA DE 16 OCTOMBRIE PENTRU UMANITATE ,ar da de toţi pereţii cu actualii lor (noştri) guvernanţi ! Cît de utilă este mai ales în aceste momente reţeaua internet ! VOI TRIMITE ÎN TOATE DIRECŢIILE ACESTE DUMNEZEIEŞTI INFORMAŢII ! MULŢUMESC DOMNULE OM !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru toate informațiile ce le oferiți și-mi aduc confirmări și bucurie. Zilele astea am încercat să trimit o donație pentru ”Ieșirea din Matrix”, la ING dar IBAN-ul era greșit (după R trebuia încă ceva) și nu am găsit nici unde un nr de cont și nume sau adresă pt depunere. Poate putem lua legătura prin adresa mea de e-mail : adi_dhara@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmariti pana la capat conferinta, nimic nu e .....free, iar generatorul este de fapt un convertor, care se alimenteaza la reteaua electrica, reducand consumul cu 40%(parca am mai auzit asa ceva?!).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dincolo de orice "polemică" despre aspectele tehnice implicate, Cătălin, aici pare a fi vorba, totuşi, de un dispozitiv de tip "energie liberă", aspect evidenţiat chiar de titlul afişului evenimentului (pe care-l poţi revedea la începutul articolului) : "Free energy in exchange for world peace".

      Şi, dacă ai citit articolele despre viaţa lui Keshe, cred că ai înţeles că acest adevărat OM nu pare a se juca, totuşi, cu vorbele, "aruncându-le" la nimereală pentru "senzaţionalism ieftin" sau pentru "rotunjirea conturilor"...

      Înţeleg scepticismul care blochează percepţia şi mai ales înţelegerea în profunzime a esenţei Principiului de funcţionare a unor asemenea "device"-uri, însă fac un apel la răbdare, căci, la momentul potrivit, va putea veni şi Momentul Conştientizării...

      MarYan, cu încredere.


      Ștergere
    2. Pentru catalin tudor. Iti recomand sa urmaresti cu mai multa atentie conferinta de presa. Domnul Keshe explica in ce conditii doar se reduce consumul, care oricum este un cistig important. Mai apoi afirma ca se lucreaza la a rezolva si aceasta sa-i spunem deficienta, la care va fi cit de curind gasita o solutie. Sa mai mentionam aplicatiile tehnologiei in domeniul sanatatii, al purificarii apei s.a.m.d. si este un cistig evident pentru populatie. Apropo, MarYan a pus punctul pe i: tema conferintei de presa a lui Keshe a fost "Free energy in exchange for world peace". No other comments.

      Ștergere
  4. Este extraordinar ce face acest om pentru omenire, M. Keshe, il urmaresc de mult timp si abia astept sa se concretizeze intentiile lui. Daca afli o modalitate prin care putem primi aceste convertoare de energie, te rog sa o faci publica. Eu, cel putin, sunt interesat. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se poate comanda de pe foundation keshe

    RăspundețiȘtergere
  6. Totul pare minunat dar ce nu mi se pare mie deloc in regula este ca nu se specifica niciunde datele tehnice, cati wati poate suporta maxim, ce necesar de intare energie are si ce putere maxima la iesire. Deasemenea, am facut o simulare de cumparare a unui dispozitiv pentru "casa" pe siteul fundatiei Keshe si mi-a iesit urmatorul pret: aparatul 500 euro + TVA 21% "donatia" obligatorie de 300 euro + transportul de 80 euro, total de plata 1050 euro plus probabil comisionul de transfer al bancii. Adica platim aproximatov 1060 euro pentru nu stim ce produs anume? Adica nici nu prea stim, doar presupunem, ce face si la ce este bun acest produs?! Ceva nu-i bine in toata povestea asta... Ori nu au completat inca datele exacte, ori este ceva excrocherie la mijloc! Dar ma gandesc si eu, o treaba asa importanta si serioasa, fara date tehnice, poze detailate, etc? Caci da, pozele de la ei de pe site, par poze facute in grafica, nu poza reala a produsului, de fapt se si specifica asta referitor la poza...

    RăspundețiȘtergere