miercuri, 14 octombrie 2015

MarYan : FUNDAŢIA KESHE şi „Tehnologia/Energia (E)LIBER(AT)Ă”.FUNDAŢIA KESHE
şi
„Tehnologia/Energia (E)LIBER(AT)Ă


Deşi ultimele zile au venit cu multe propuneri de subiecte pe care le văd a fi foarte importante, totuşi, acum, după ce prietenul de la „burebista2012” ne-a informat despre un eveniment care ar urma să aibă loc în scurt timp – lansarea unor produse tehnologice ce ţin de Noile tehnologii” ale Fundaţiei KESHE – acum sunt nevoit să las totul deoparte şi să ne (con)centrăm pe acest esenţial Subiect !

După un prim articol pe tema „Energiei Libere” şi a tehnologiilor „neconvenţionale”, personal am preferat ca să stau deoparte şi să aştept „momentul optim” pentru a (re)veni „în forţă” cu informaţii despre acest subiect care, mai mult decât oricare din cele expuse pe site, pare a avea cea mai mare sensibilitate pentru oricare dintre noi, inclusiv pentru „oficialităţile” de oriunde de pe glob care, în acest caz, par să fi avut cea mai intransigentă atitudine, mergând până la manifestări extreme, ce ţin dincolo de „ameninţări pe faţă”...


Înţelegând din „Mesajele Fondatorilor” şi din „bunul-simţ” metafizic, că o adevărată tehnologie de tip „free-energy” („energie liberă”) nu prea poate apărea la nivel „de mase” până când Nivelele de conştiinţă la nivel de umanitate nu ating un anumit nivel minim (care să se apropie cel puţin de 4D), noi am stat „cuminţi” în privinţa transmiterii informaţiilor – deşi, personal, am avut, în ultimii câţiva ani, o intensă activitate în acest domeniu, lucrând cu persoane şi chiar echipe cu care am testat diferite scheme tehnologice ce ţin de „energiile alternative”, de la motoare electro-magnetice şi cele „cu apă” (pe bază de „celulă de electroliză”), până la cele care transformă energia gravitaţională în Lucru Mecanic...

Momentan, nu doresc să scriu despre aceste experimente, ci despre rezultatele obţinute de către creatorul Fundaţiei KESHE (cu sediul în localitatea NINOV din Belgia), inventatorul cu acelaşi nume de origine iraniană, care, după valurile create în mass-media în privinţa transmiterii Noilor sale Tehnologii, bazate pe Plasmă şi Câmp Gravitaţional, iată, acum chiar se pregăteşte să aducă aceste tehnologii la nivel de „mase” !

Iar acest aspect nu mai pare a fi doar o „promisiune” şi atât : Generatorul MAGRAV pe care Keshe îl promite de ceva timp, deja este pregătit din punct de vedere „comercial”, prin stabilirea inclusiv al preţului şi al modului de distribuţie !

Oricum, în cursul zilei de vineri, 16 octombrie 2015, vom putea afla detaliile esenţiale care ţin de posibilitatea de a beneficia în mod concret de aceste „device”-uri tehnologice, bazate pe aceste foarte simplereactoare plasmatice” cu dimensiuni de 30 x 90 cm...Cât despre „SCHEMELE TEHNOLOGICE care explică funcţionarea acestei „tehnologii (e)liber(atoar)e” – deja, după data de 15 martie 2014, în urma unui interviu pe care Keshe l-a acordat emisiunii „Mike Haris Show”, la care au participat peste 3 milioane de ascultători (!), a doua zi, 16 martie 2014, ca metodă de „prevenţie” faţă de numeroasele ameninţări cu moartea la care fusese supus, acesta (adevărat „OM”, preocupat de binele semenilor săi, mai presus chiar decât viaţa sa!) a eliberat aceste explicaţii şi scheme tehnologice, prin transmiterea unui celebru „stick” cu informaţiile esenţiale referitoare la aceste tehnologii, către naţiunile doritoare de a le primi (în mod gratuit!)...

...Însă nu doar atât, căci nu au fost uitaţi nici utilizatorii obişnuiţi, cărora li s-a oferit un link de unde să poată descărca aceste informaţii preţioase (inclusiv în format arhivat „rar”) – şi care, minune!, încă funcţionează !Înainte de a preciza articolele care vor fi expuse, în scurt timp, pe blog, care să evidenţieze detaliile legate de istoria Fundaţiei Keshe şi tehnologiile folosite de către aparatura creată de membrii acesteia – cred că este foarte important ca să vin, şi în acest caz, cu o anumită informaţie legată de acest „extra-terestru” inventator de origine iraniană : din punctul personal de vedere, Keshe este una dintre deosebitele FIINŢE DE LUMINĂ de pe Planetă, care se pare că a venit în mod clar cu această Misiune, susţinut atât de Nivelul său de LUMINĂ INTERIOARĂ (unul bun spre foarte bun) cât şi de CAPACITATEA SA DE ABSTRACTIZARE (foarte importantă în cazul inventatorilor) situată, de asemenea, la Cote Înalte...

Din această perspectivă, invenţiile sale nu par a veni dinspre zona unui „oportunism” şi „inteligenţă” a unuia care doar încearcă să-şi croiască un drum în viaţă, realizând o invenţie pe care s-o demonstreze că este funcţională şi pe care, ulterior, să o poată vinde către „Men în Black” (ştiţi, „băieţii deştepţi” de la „servicii”...) prin care să-şi „asigure restul zilelor” – aşa cum deseori am văzut,  inclusiv „cu ochii mei” în cazul majorităţii „inventatorilor români”, cu care am inter-acţionat prin experienţele de care vă povesteam, din ultimii ani – ci, după cum veţi vedea din PoVestea vieţii sale, KESHE pare a fi un veritabil „Luptător al Luminii”, care şi-a riscat deseori viaţa sa şi a familiei sale şi a celor apropiaţi, pentru a putea să transmită aceste tehnologii către toţi oamenii, la MOMENTUL POTRIVIT !


De aceea, înţelegând CON-TEXTUL în care a evoluat acest „OM” (care seamănă în mod „izbitor” cu Sal RACHELE!) şi Fundaţia sa, aceste „amânări succesive” ale dez-văluirilor sale nu mai apar a fi „confirmări ale neseriozităţii unui alt şarlatan”, ci doar „blocaje temporare” ale celui care, acum – când puterea Cabalei şi a Chimera este mai mică decât oricând, pe Planetă, din ultimii zeci de mii de ani – poate să vină, în fine, cu „DARURILE” mult-promise !

Iar dacă nici acum nu se va putea (prin blocaje de ultim moment), ţineţi cont că aceasta ar putea fi ultima piedică, căci, la un moment dat, opoziţia Cabalei va slăbi atât de mult, încât nu va mai putea opri acest „Val informaţional” care face parte din contextul mai larg al „DEZVĂLUIRII”, în care Mişcarea de Rezistenţă şi Forţele Luminii sunt tot mai activ şi intens implicate...


Aşadar, iată ce vă propun în următoarele articole, aduse în foarte scurt timp, cu informaţii detaliate despre Keshe şi eliberatoarele sale invenţii, cu impact planetar :

- „Tehnologia KESHE – o posibilă cale de a revoluţiona umanitatea” – Partea 1-a, Partea a 2-a şi Partea a 3-a, şi

- „Armele hight-tech americane au început să fie blocate prin tehnologia Keshe” (PoVeste extrem de actuală, în contextul intervenţiei ruso-iraniene din Siria, chiar din aceste momente).

 

 
Iată, dragi prieteni, cum, după atâta „teorie”, în fine suntem pe pragul de a vedea că toate aceste „vise”, transmise inclusiv pe acest blog, sunt pe punctul de deveni REALITATE palpabilă : de a scăpa de „tirania facturilor” la curent, gaze etc. etc., de pompa de alimentare de la „benzinării”, de a diminua substanţial „coşul cu mâncare” de la hipermarket (când fiecare va putea măcar „improviza” o cât de mică SERĂ cu ceva legume), cu „Nota de plată” de la Spitale şi Laboratoare de diagnosticare... şi LISTA CU MINUNI abia s-a deschis, dragi prieteni !

De aceea, în aceste Momente ce devin din ce în ce mai Dinamice şi tot mai „Spectaculoase” (şi în care „Momentul Evenimentului” este din ce în ce mai aproape!), haideţi să ne re-amintim de CEEA CE NE UNEŞTE, şi nu de ceea ce ne separă, pentru ca împreună să începem să (re)construim această Lume Nouă, aflată în curs de Re-Naştere !


Succes la E-LIBERA-RE !MarYan

6 comentarii:

 1. Sunt foarte bine realizate episoadele cu tehnologia Keshe. Aproape ca le-am citit ca pe un roman.
  Merita continuat, in episoade, atat prezentarea tehnologiei la zi cat si o analiza profunda asupra evolutiei urmatoare a oamenilor pe termen scurt.
  Eu ma gandesc ca daca si granicerii, armata, politia, ... isi achizitioneaza cate un generator Keshe, nu mai are cine conduce si pazi statul.
  De fapt e o schimbare planetara de paradigma care va include filozofia, religia si stiinta. Vom asita foarte repede la o inimaginabila relevare a caror efecte sunt complet inprevizibile.
  Asa ... pentru soc ... navele interplanetare vor fi construite din materiale create prin tehnologia plasmei ..

  Numai lucruri bune si Pace pentru Umanitate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am citit în articol că ați studiat și chiar testat anumite astfel de metode „alternative” de generare a energiei. Eu sunt inginer în domeniul electric, am cunoștințe destul de bune de fizică (e unul din „hobby-urile” mele), și deci mai înțeleg și eu câte ceva.

  Ceea ce nu am găsit însă NICĂIERI legat de toate aceste dispozitive, inclusiv cel al d-lui Keshe,e o foarte simplă demonstrație: generatorul, legat la o sarcină (fie un rezistor variabil, fie un radiator, fie un motor) care să consume aproape de cât se zice că ar genera acest generator alternativ și un voltmetru. Atât. E foarte simplu.

  De ce nimeni nu poate dovedi că aceste aparate generează energie „utilizabilă”?

  Că așa, energie se poate genera și înfigând 2 tije metalice făcute din metale diferite într-un măr sau un cartof. Și un voltmetru va indica prezența unei diferențe de potențial. Dar curentul foarte mic va face această „sursă” inutilizabilă în practică.

  Dincolo de semnificația umanitară, filosofică și metafizică, aceste aparate se presupune că generează energie suficientă pentru a putea fi folosită practic. De ce nu se vede nicăieri asta?

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu ma intreb la fel: care este o demonstratie practica pt noi cei de azi chinuiti aici in Ro cu salarii si pensii foarte mici... Oare treb sa mai chinuim cand acest domn are o asa tehnologie? Dc nu o vinde totusi cui vrea, caci si materialele costa si manopera... Ar putea face aceasta, adica sa deschida o lista pt cei ce doresc, sa dea si niste unitati de masura pt a sti exact ce ne trebuie, un pret...la fiecare. Si donate sa fie contra unei sponsorizari a fundatiei sale.... ca sa nu fie acuzat ca a comercializat ilegal... Toti ar face acest gest in particular, iar cu fondurile sa fie sustinuta cercetarea pt noile aplicatii

  RăspundețiȘtergere
 5. Întrebarea e foarte bună dar din păcate va rămâne fără răspuns. Pentru că nu are cum să demonstreze așa ceva. Dacă acel aparat chiar ar fi făcut ce spune el că face, am fi văzut demult pe cineva arătând cum merge și îi generează energie. Dar așa ceva nu există și nu va exista, din păcate...

  RăspundețiȘtergere
 6. Unde poate fi contactat D-l Keshe?
  Doresc sa-i adresez unele intrebari despre aplicabilitatea GAANS-ului.
  Daca stie cineva, il rog respectuos sa-mi comunice la adresa de e-mail: aprilie32@yahoo.com.
  Am incercat pe diverse link-uri si imi da eroare.
  Stima.

  RăspundețiȘtergere