luni, 12 octombrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (70) pentru 12 octombrie 2015 – GALACTIS şi „Punctul de ASAMBLARE” al Realităţii.PoVestea ZILEI (70)
(pentru)
12 octombrie 2015

şi
„Punctul de ASAMBLARE” al Realităţii

După seria de Articole–PoVestiri despre diferite faţete ale DISCERNĂMÂNTULUI, iată că, imediat cum am încheiat acest subiect, a izbucnit cu mare forţă o puternică întrebare, ale cărei Eco-uri au reverberat în multe colţişoare ale „Net”-ului din „media alternativă” : CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GALACTIS-UL ? DE CE A „DISPĂRUT” ATÂT DE SUBIT ŞI „TOTAL” DE PE INTERNET ?

Foarte interesant este cum, cu câteva zile în urmă, brusc „mi-am amintit” de site-ul Galactis,  simţind în mod imperios ca să văd dacă „a apărut ceva nou pe acolo”. Atunci am avut surpriza să observ că acesta, pur şi simplu nu mai exista, ca şi adresa de pe Facebook, însă, cel mai „ciudat”, la fel s-a produs şi cu contul de pe YouTube, cu cele 7 filme documentare pe care şi  noi le-am prezentat pe blog.

Totul era „desfiinţat”, de parcă un „val” a „şters” orice urmă de Galactis...

...Ca, în doar câteva ore, să apară deja, la comenturi, întrebări nedumerite despre „ce s-a întâmplat cu Galactis” ?
Totuşi, înainte de a puncta „mesajul”, trebuie să precizez că, deşi pare că acest moment a apărut „absolut din senin”... dacă aţi fost atenţi la semne, aţi putut observa că, încă de prin luna iunie 2015, nu mai fusese postat niciun articol pe site-ul Galactis, deşi următorul film documentar era promis încă din primăvară, cam de la Conferinţa Galactis de la Bucureşti, la care şi noi am dat o mână de ajutor (la Echinocţiul de Primăvară 2015).

Astfel că, atenţi la acest detaliu, acest Moment nu ar mai fi apărut ca venind „din senin”...

...Care Moment, ca să n-o mai lungim, deşi în continuare este însoţit de o doză de „Mister”, se pare că nu reprezintă o „problemă” sau un „accident” pentru Echipa Galactis-ului.


Aşadar, acum pot transmite, chiar de la sursa cea mai autorizată, ALKESH, că „NU EXISTĂ NICIO PROBLEMĂ”, adică, după cum spuneam, nu este vorba de vreun accident sau vreo intervenţie exterioară „forţată” de cine ştie ce puteri „obscure”...

Până la urmă, ştiind că „nimic nu este întâmplător” şi că cei aflaţi în astfel de poziţii nu acţionează „de capul lor”, ideea şi sugestia a fost că această „acţiune” s-a produs ca urmare a unor decizii luate la acele nivele (înalt-siriusiene) de la care vin şi informaţiile oferite atât de pertinent şi în mod generos de către Alkesh şi Syriat.

Din această perspectivă, chiar nu este niciun motiv de „panică” sau „frământări” legate de „cauzele obscure”, eventual „cabalistice”, care ar fi putut duce la o asemenea situaţie.
  Nici eu nu ştiu detaliile şi „raţiunile superioare” care au determinat luarea unor asemenea decizii, însă, acum simt să vă împărtăşesc că nici nu contează prea mult toate acestea.

Şi, ca să sintetizez direct ideea fundamentală : vă propun ca acest Moment „să-l luaţi” ca pe un TEST de ÎNCREDERE în propriile Forţe interioare – după atâtea informaţii „aruncate” pe Net în ultimii ani, cu atâtea „surse” care îşi dispută credibilitatea şi „autoritatea de informare”, ACUM este Momentul ca să vedeţi dacă „aţi crescut” (în primul rând, „în proprii voştrii ochi”) suficient de mult, astfel încât să nu mai fiţi doar „consumatori de informaţii” despre „Actualitatea Cosmică”, în funcţie de care să vă modelaţi acţiunile, faptele şi chiar trăirile interioare...

Din această perspectivă am insistat atât de mult pe seria anterioară a acestor PoVestiri, despre DISCERNĂMÂNT (chiar cu riscul de „a-i plictisi” pe cei ne-răbdători...) : am dorit în mod insistent ca să ne re-amintim, cât mai limpede, de acele INSTRUMENTE de lucru care să ne ajute să discernem informaţiile reale de cele „fabricate”, mergând de fiecare dată la Sursa din noi – la SINELE SUPERIOARE şi chiar la PREZENŢA DIVINĂ (Părintele Divin al fiecăruia) care ne transmit, în mod indubitabil, Adevărul şi Realitatea din spatele unei informaţii...

...În felul acesta re-amintindu-ne de adevăratul SPAŢIU Real al Nostru, Locul în care FIINŢA noastră este cea Autentică şi Reală : acel „ceva” din interiorul Fiinţei pe care nicio vorbă şi nici măcar vreun CuVânt nu îl pot descrie prea fidel (ci doar Trăirea şi Simţirea fiecăruia) – acolo unde Centrarea (în Fiinţă) este Totală, iar Pacea şi Armonia, Iubirea şi Împlinirea sunt Reale !

Într-un astfel de loc, „terenul” este atât de „solid” (şi „fluid”, în acelaşi timp), încât nu mai simţim nevoia de a citi şi de a primi validări din alte părţi, care, oricât de „ezoterice” şi „extra-hiper-dimensionale” ar fi, tot „EXTERIOARE” se numesc !

Altfel spus, poate că, acum, chiar au sosit acele vremuri în care avem oportunitatea şi chiar suntem „nevoiţi” ca să experimentăm din ce în ce mai des starea de „CENTRARE în FIINŢĂ”, atât ca Fiinţare, cât şi ca Informare...

...Şi mai clar : poate că acea MÂNTUIRE-ELIBERARE de care vorbim adeseori se referă, în aceste timpuri, şi la Eliberarea de acea „dependenţă de informaţii venite din surse credibile”, însă exterioare, pentru a putea „auzi”, cu tot mai mare atenţie, Mesajul izvorât din Vocea Interioară a fiecăruia !

De aceea, spuneam în serialul anterior că orice „surse autorizate”, fie acestea orice fel de „Maestru”, chiar şi „Înălţat”, inclusiv „verificările radiestezice”, alături de „alte metode neconvenţionale” – toate acestea, care ţin de „exteriorul nostru”, nu pot înlocui Verificarea şi Mesajele transmise „INTUITIV” de către Nivelele superioare ale Fiinţei...
 Ştiu, nu este deloc simplu ca să şi TRĂIM acest aspect, care face parte din „viaţa de zi cu zi” în Noua Energie a Noului Pământ.

Totuşi, ne re-amintim că „orice călătorie de 10.000 de paşi începe cu... primul pas” (spune chinezul), astfel că pentru orice „talent” şi „abilitate” există ANTRENAMENT-ul corespunzător...

...Iar acum se pare că tocmai a sosit momentul, tot mai „Presant” (dinspre „Valurile de Energii Fotonice”, venite din Centrul Galaxiei), de a nu mai da altora Puterea noastră, inclusiv cea informaţională (aplaudând sau vociferând la ceea ce transmit alţii) ci, pur şi simplu, să (re)devenim propriile „canale de informare”, fiind şi (re)devenind proprii noştri „MEDIUMI” ai propriului nostru Suflet, fără să ne mai bazăm exclusiv pe ceea ce „transmite” unul sau celălalt.

Sigur, asta nu înseamnă că din acest moment vom arunca la gunoi orice informare şi mesaj venit din alte surse, „exterioare”, însă, repet, poate că acum este momentul ca să nu mai punem bază pe acestea, ca şi cum Viaţa şi Realitatea noastră depinde de ceea ce ne transmit „Maeştrii” („Ascensionaţi”) sau nu ştiu ce „informator credibil”, pe baza cărora să ne construim proiectele de viitor – stabilindu-ne acţiunile şi proiectele, de exemplu, în funcţie de datele „Valurilor de Energii de tip X” sau de Momentul previzionat pentru mult aşteptatul „Eveniment”...

Iată că, din această perspectivă, acest moment al „dispariţiei Galactis-ului” (de pe Net!) poate fi văzut ca un „test revelator” pentru fiecare dintre cei implicaţi în acest proces : aţi avut emoţii, ca un pui care s-a pierdut de cuib (anumite repere informaţionale) ?, sau momentul a fost trecut cu aceeaşi Linişte suverană, izvorâtă din Centrul Fiinţei, acolo unde ne-am poziţionat ca să Simţim ce s-a petrecut, atunci când am perceput această informaţie ?...Aceasta este adevărata „practică” – nu doar „MEDITAŢIILE” realizate în momente de linişte şi de asigurare a unor „condiţii optime”...

Până la urmă, acesta este unul din sensurile Prezenţei şi acţiunii noastre pe această Planetă, în aceste Momente de Graţie, dincolo de rolurile de „Lucrători întru Lumină” şi de „Luptători ai Luminii” pe care ni le-am luat la încarnare : re-împuternicirea propriei Fiinţe, prin Regăsirea PUNCTULUI DE ASAMBLARE a Propriei noastre Realităţi – una extrasă din cea a „MATRIX”-ului cotidian – în care PUTEREA noastră reală, de FIINŢE SUVERANE, poate fi RE-ÎNTREGITĂ prin practica corespunzătoare.

Şi, pentru că a sosit în mod tot mai acut timpul manifestării acestor abilităţi, poate că este Momentul ca şi practica noastră să-şi ia avânt, iar noi „să apăsăm pedala de accelaraţie”, în acest sens.

De aceea, în următoarele PoVestiri vom veni cu mai multe detalii în acest sens, cu instrumente care şi pe mine m-au ajutat în mod deosebit ca să simt că „am făcut diferenţa” între „a citi/afla” şi „a fi/deveni” ceea ce viziunea interioară Trăia ca Aspiraţie, dar care avea nevoie şi de MATERIALIZARE...


Aşadar, în această Fază a Evoluţiei noastre şi a acestui blog, cred că este timpul realizării unui mai bun Echilibru între informaţiile teoretice şi practice : deşi vorbesc deseori de Nivele de Conştiinţă, de Corpurile şi Dimensiunile „subtile”, nu multora le este clar ceea ce reprezintă acestea...

...De aceea, vă aştept ca să ne re-amintim împreună de cât mai multe aspecte ale Anatomiei şi Fiziologiei umane şi universale (ale Micro- şi Macro-Cosmosului), pentru ca să poată fi realizată, cât mai uşor şi cu Graţie, Practica de re-amintire şi de Ascensionare către Nivelele dorite de fiecare (acolo unde ATENŢIA fiecăruia se îndreaptă cu preponderenţă).


Acelaşi şi mereu altul,MarYan

10 comentarii:

 1. Oare a venit timpul sa luam legatura direct, fara a avea ca "intermediar" echipa de la Galactis? Oare nava lenticulara ne ajuta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ia incearca ! N-ai citit ce zice omu' ?!? Ia-ti propria putere in mainile tale ! Ce tot astepti aprobarea celui de langa tine ?!? Zau asa ! Incearca, omule ! Fa-ti propriul drum, scrie-ti propria istorie ! Lasa "intermediarii".....

   Ștergere
 2. Alkesh si Siriat erau si sunt membrii marcanti MISA ... Ordinele de a scoate informatiile de pe internet au venit de la maestrul lor Grieg si nu de la alta instanta superioara, deoarece au fost sesizate nenumarate contradictii si informatii aiurea in mesajele si filmele lor, lucruri care au fost analizate in detaliu in cele 3 articole dedicate lor de pe siteul MISA http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8364. Sunt curios daca o sa preiei analiza celor de la MISA asupra mesajelor venite din partea Galactis pentru a le face o analiza pertinenta. Gresesc cei de la MISA sau nu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ia uite agentul.... tu de unde esti? agentul sri de pe exmisa sau grupusculul miniscul de la Cluj cu 'anal-izele lor penibile?

   Ștergere
  2. Analizele celor din Cluj au fost puse pe yogaesoteric in locul mirobolantelor analize ale lui Alkesh (aka Dan Bozaru) si aprobate de Grieg, maestrul lor iubit ... in plus Bozaru a fost sfatuit sa-si ceara scuze ... nu stiu daca si-a cerut scuze sau a facut mea culpa pe undeva ca nu le urmaresc activitatea cu adevarat. Am dat intamplator peste articolul de mai sus curios fiind si eu unde au disparut celebrii Galactis. In ce fel sunt agent ? lol ... pentru faptul ca am semnalat un fapt ?

   Ștergere
  3. FreeYourMind are dreptate. Dealtfel se scrie chiar în acest articol că Dan Bozaru a confirmat că nu este nimic extraordinar în această „dispariție”.
   Deci cauza ei este foarte „pământeană” și nu are o istorie neobișnuită. E doar clasica poveste a celui care s-a întins mai mult decât îi era plapuma. Să vedem cum e istoria.

   Povestea începe prin 2011, când la MISA au început meditațiile de contactare a „ființelor extraterestre benefice”. O modă preluată în mod clar de la Steven Greer...

   Dan Bozaru, în dorința lui arzătoare de fi pe val, a început să sape în „subiect” și a creeat o serie de articole pe yogaesoteric.net, site-ul oficial MISA.

   Seria se numea „Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii” și a avut muulte episoade, undeva peste 20.

   Erau practic compilații de pe diverse blog-uri conspiraționiste combinate cu elemente personale introduse de autor (de unde nu se știe).

   După această serie a apărut, la ceva timp, grupul Galactis. Au început să facă filmele, să organizeze conferințe, Bozaru și celălalt (îmi scapă numele) și-au luat „stage names” și s-au apucat de povestit. Nimic nou, mai erau o grămadă ca ei prin lume.
   Ceea ce spuneau ei însă că ar avea unic, diferit față de ceilalți, este modalitatea de „contact”. Ei spuneau că se dedublează și merg direct pe navele ET unde au diverse conversații. Spre deosebire de ceilalți care fac doar channeling.

   Grupul a început să crească și asta a atras atenția lui Grieg căruia nu-i plăcea, în mod evident, că pierde controlul acolo.

   Așa că, în 29 aprilie 2015 apare un articol pe yogaesoteric, scris pasăm-mi-te de doi cursanți MISA de la Cluj, care criticau deschis grupul Galactis. Eu cred că a fost scris la comanda lui Grieg, dar nu a o confirmare. Apoi a mai apărut unul, și încă unul. Pot fi văzute aici:
   http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8364
   http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8365
   http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8370

   Bineînțeles că articolele au stârnit mare vâlvă și comentarii, mai ales că marea majoritate a „fanilor” Galactis erau cursanți MISA.

   Articolele lui Bozaru cu „Intervenția extraterestră... ” au fost „de-publicate” (expresia folosită de redactorii yogaesoteric) și în cele din urmă a intervenit direct Grieg cu următorul articol:

   http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8408

   Și acesta a fost sfârșitul pentru Galactis. Practic i-a făcut mincinoși. A urmat o perioadă de tăcere. Probabil Grieg și Dani B. au avut niște discuții și s-a pus problema așa: fie D.B. renunță la Galactis și e iertat, fie continuă și atunci pleacă din MISA (așa cum au plecat și alții și au fost huliți veșnic după aceea).

   D.B. o fi cumpănit bine și și-a dat seama că e mai bine cu MISA decât cu Galactis, deci a renunțat la creația lui.

   Ce e interesant e că nu a apărut pe nicăieri nici o declarație sau părere de-a lui. Sunt curios dacă va apărea vreodată...

   Ștergere
  4. Și dacă vreți să înțelegeți și sursa de inspirație a lui Dan Bozaru, iată o analiză amănunțită a Grupului Galactis:

   http://www.gnosisonline.info/ison-galactis.html

   Ștergere
  5. sincer, M U L T U M E S C , ramane la interpretarea fiecaruia dupa propria lui analoiza sincera si adevarata.

   Toate din cele Adevarate iti doresc!

   Ștergere
 3. Multumesc pentru Lectie!
  Eu am nevoie de un imbold ca sa ma reimputernicesc! Si asa este!

  RăspundețiȘtergere
 4. documentarele de pe youtube sunt disponibile si in alta parte decat youtube?
  multumesc!

  RăspundețiȘtergere