vineri, 23 octombrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (71) pentru 23 octombrie 2015 – Tehnologia KESHE şi Războiul din SIRIA-IRAK (I).



PoVestea ZILEI (71)
(pentru)
23 octombrie 2015

şi
Războiul din SIRIA-IRAK (I)





Iată că, în ultima săptămână, s-a vorbit tot mai intens în media alternativă despre Tehnologia KESHE şi despre anunţul acestuia, legat de Momentul Dezvăluirii detaliilor acestei tehnologii, la 10 zile după Conferinţa de Presă de la Roma, din 16 octombrie 2015 (de acum fix o săptămână) – ceea ce ar însemna ziua de luni, 26 octombrie 2015.

Aşa că, până la acest moment – care devine tot mai aşteptat pentru cei care sunt în temă şi au „ceva habar” despre ce înseamnă cu adevărat tehnologia Keshe – mai este doar un week-end de trecut !...


Pe de altă parte, este foarte interesant (pentru mine) ca să remarc cum, deşi am căutat de mai multe ori ca să abordez mult mai detaliat subiectul „Războiului din Siria”, când încă nu începuse „intervenţia oficială” rusă pe acolo (pe 30 septembrie 2015), iată că de fiecare dată au apărut alte subiecte prioritare de abordat sau de continuat anumite „seriale” din cadrul PoVestirilor noastre – aşa că, iată-ne în acest moment, în fine, iniţiind şi acest subiect... care, acum vine „la întâlnire” cu subiectul cel mai fierbinte de care aminteam mai devreme, cel legat de Tehnologia Keshe.

Din această perspectivă sincronică, „întâmplarea” nu prea îşi găseşte locul, mai ales după ce am postat materialele despre viaţa lui Keshe şi evoluţia tehnologiei dezvoltate în cadrul Fundaţiei sale, inclusiv pentru cazul unor situaţii militare.


Aşadar, să ne re-amintim câteva repere interesante...

Chiar dacă aţi mai citit „pe ici pe colo” despre acele aspecte legate de subiectele militare din acele articole, probabil că prea puţini au avut o idee limpede şi clară despre anumite efecte produse la nivel planetar, determinate de crearea şi oferirea Tehnologiei Plasmatice a lui Keshe unor structuri statale.

Astfel, poate că unii dintre voi aţi auzit chiar pe la „ştiri” despre povestea cu sofisticata şi ultra-performanta DRONĂ americană, „doborâtă” sau chiar „confiscată” de iranieni în decembrie 2011 – şi care, cu toate rugăminţile sau ameninţările venite dinspre Washington, aşa de mult aceasta „le-a plăcut” iranienilor, încât aceştia nu au mai vrut cu niciun chip să le dea americanilor „jucăria” înapoi...


Deşi suna de-a dreptul „anecdotică” această ştire, totuşi ne-am întrebat cum de-a fost posibilă această mişcare spectaculoasă din partea iranienilor – însă, cel mai ciudat a fost reprezentat de lipsa de reacţie a americanilor, care abia aşteptau pretexte ca să atace Iranul.

Personal, îmi amintesc cum mă gândeam prin acei ani „cu groază” la un drag prieten iranian, medic şi el, format în România – care are o viaţă cât se poate de normală într-un mare oraş din acea ţară – la care deja mă uitam ca după un mort : cum anume va reuşi să supravieţuiască „după începerea războiului”...

...Aceasta, mai ales din anul 2008, când mi-amintesc că ameninţările venite direct dinspre Washington şi Tel-Aviv către Teheran erau săptămânale, şi când mişcările de „comasări de trupe” deja începuseră, în timp ce liderii politici evrei şi americani vorbeau de ce urmau să facă după ce războiul va începe, cu siguranţă !

În acea vreme (iată, doar în urmă cu 7 ani), ştiind de metodele patentate de atâtea ori în nenumărate locuri, având deja exemplul Irakului în 2003 (şi încă nu apăruse „Primăvara arabă” prin 2011 !), deja eram şi eu oarecum „resemnat” în privinţa destinului ţării şi a prietenului meu (deja văzusem ce făceau „americanii” în Irak – iar în ultimul an, am văzut şi în Siria, prin intermediul celebei „vedete fotogenice” internaţionale, Statul Islamic – pentru a mai spera la vreo cât de mică „îndurare” din partea acestora).

Şi, tot aşa, după luni şi ani de ameninţări, ajungem la momentul poveştii cu drona americană, din decembrie 2011 (când deja „Primăvara Arabă” îşi făcea de cap prin Tunisia, Egipt, Libia şi alte zone, ajunse şi ele o ruină, precum Siria şi Irak, în prezent...).

Şi atunci, cred, am început să mă întreb : dar oare ce s-a întâmplat ? Prin ce miracol Iranul nu a fost atacat ? – ca să se declanşeze odată acest „Al Treilea Război Mondial”, visat cu disperare de CAB(A)LIŞTI (cei care „trag sforile” sau, mă rog, cablurile...).

În acea perioadă,  deja informaţiile holistice – despre ce se întâmplă prin lume, la mai multe niveluri dimensionale – erau mult mai bine structurate (deşi încă nu apăruse Cobra, totuşi câte un Tolec mai transmitea câte ceva, atât cât putea filtra şi el, dincolo de mintea cea dominatoare), prin „Mesajele” transmise prin Sal RACHELE, direct de la Fondatori.



Astfel, atunci am concluzionat că acest „miracol” al neînceperii Războiului Mondial şi al protejării Iranului a ţinut de creşterea nivelului de conştiinţă planetar şi a Luminii pe Pământ, care a făcut inutil acest „instrument” („războiul”) de extragere a entităţilor din planul fizic prin această metodă brutală şi extrem de vătămătoare pentru Mama Pământ... care s-a cam săturat ca să-i tot fie distrus învelişul planetar, aproape zilnic.

Probabil că toate acestea au dus, şi din punctul personal de vedere, la „susţinerea energetică”, ce a permis „supravieţuirea” acestei Fiinţe de Lumină, Keshe, ca să-şi poată urma drumul de cercetare şi materializare a principiilor descoperite de el sub forma acestei „extra-terestre” tehnologii – având, probabil, ca „suport” subtil, „cohorte” de potectori astrali („Luptători ai Luminii” din dimensiunile superioare, de tip arcturian, şi nu numai), dar şi pământeni, aparţinând – am aflat din 2012 de la Cobra – Mişcării de Rezistenţă şi altor Forţe ale Luminii implicate pe Planetă...

...Altfel, cum credeţi că a putut supra-vieţui Keshe atâtor tentative de asasinat ? – el, familia sa şi oamenii-cheie ai cercetărilor sale – în condiţiile în care, oriunde pe glob, alţi cercetători (nu doar zeci, ci sute şi sute) ai domeniului „free energy”, cu infinit mai puţine realizări şi materializări tehnologice, au fost „executaţi pe bandă rulantă”, după primele tentative de „a scoat capul” în zona publică !

Ei bine, ceea ce a făcut diferenţa în acest caz stă în acel mic „detaliu” pe care l-am strecurat în primul articol despre Keshe, scris acum câteva zile, în care vorbeam de înaltul său Nivel de Lumină Interioară (unul care îl depăşeşte pe cel al multor aşa-zişi „Maeştri Spirituali”, care fac cel mai mare caz de „spiritualitatea” lor şi de tehnicile „unice” de „Eliberare” şi „Ascensiune individuală”, atât de des prezenţi în Zona Românească – dar nu numai!) şi, la fel, de uimitoarea sa Capacitate mentală de Abstractizare care-i permite, practic, prin „Inspiraţie”, să găsească „soluţie” la orice „problemă” ar apărea...



Deşi subiectul acesta pare a fi „anapoda” în PoVestea noastră de azi, cu titlu războinic, totuşi acum insist pe acest aspect : numai un Inventator (CREATOR) cu un Nivel de Conştiinţă ce se apropie de 5D (cel puţin) şi cu o Lumină interioară de cel puţin de 80% (deci, fiind mai mult de „trei sferturi” Luminos), care are un profund respect pentru viaţă şi Oameni, fiind şi trăind cu adevărat ca un OM (pentru că o face DIN INIMĂ, pentru Oameni, nu pentru propriul Profit!) – ei bine, doar acesta va avea DEPLINA SUSŢINERE A UNIVERSULUI, la o aşa intensitate, încât viaţa sa va părea a fi un Miracol – şi este exact ceea ce s-a petrecut şi în cazul lui Keshe !

Repet : chiar dacă pare ceva suspect şi de-a dreptul incredibilă (realitatea supra-vieţuirii sale şi a dezvoltării tehnologiei plasmatice, în aceste crunte condiţii războinice), aceasta a fost posibilă ca urmare a vibraţiei sale deosebit de înalte, stabilizată pe Frecvenţa Inimii Fiinţei, cu care este conectat, în primul rând – sau altfel spus, după cum îmi place deseori să afirm : FACERE, şi NU A-Facere !

Este de-a dreptul FIRESC acest aspect : când eşti centrat pe inimă, fiind prin 5D sau chiar în 6D, nu te mai preocupă a-facerea proprie (a „micului ego” – „Domn-işorul Goe”), ci devine prioritară „FACEREA de BINE”, pentru Fraţii şi Surorile din jur... însă, pentru o minte setată nu doar pe 3D, ci chiar şi pe 4D, prioritare îi sunt câştigurile din A-facere („profit”-urile de tip „ferengi”), astfel că îi vine foarte greu ca să priceapă acest Adevăr...


De aceea, acum nu mai insist pe acest aspect, reamintind că am punctat acest subiect pentru a înţelege că actuala tehnologie de care are parte Iranul (şi „Maica Rusie”) depăşeşte imaginaţia şi orice „dorinţă onirică” a oricărui cabalist ce visează la tehnologii performante cu care să controleze Planeta şi semenii.


Dacă IRANUL ne-a arătat ce putea să facă şi cum se juca, cu cea mai performantă dronă a CIA din anii 2011 (iar acum îşi permite ca să facă publice stocurile sale, fără precedent, de arme anti-rachete deţinute, precum şi imagini din bazele sale subterane, înţesate cu „Rachete anti-aeriene” – într-adevăr, de apărare, căci Tehnologia Keshe este una EXCLUSIV de apărare, şi NU de Atac !)...


...Ei bine, la rândul ei, RUSIA a făcut câteva discrete (pentru mass-media Cabalei) demonstraţii, dar nu „de forţă”, ci de „Echilibru al Forţei”, prin deja tot mai cunoscutul incident din 12 aprilie 2014 din Marea Neagră (de pe lângă coastele noastre maritime), când Distrugătorul USS Donald Cook a devenit „locul de joacă” preferat, pentru vreo oră şi jumătate, pentru un bombardier Suhoi 24, total neînarmat, dar care avea sub „burta” sa doar un simplu „coşuleţ” (care, din păcate, nu avea cum să fie plin cu floricele, fiind „la joacă” cu un ditamai „distrugător” american!).

Acum, eu vă propun ca să vă imaginaţi Cum Este ?, atunci când „inamicul real” (ruşii, în acest caz) se apropie de voi, care sunteţi în deplină siguranţă pe „Marele Distrugător” (un fel de combinaţie între Achile şi Bruce Lee, cu muşchi de mare forţă, însă suplu şi în acelaşi timp rapid) un „biet” avion de luptă – unul deloc senzaţional, însă eficient în faţa celor lipsiţi de mijloace de apărare – iar vouă, brusc, „vă cade curentul” , fix ca în filmele SF (americane, bine-nţeles) când apar „OZN”-urile, iar voi vă uitaţi la acel aparat de zbor (întâmplător, bombardier şi rus), fix cum se uitau actorii din filmele acelea, la proaspăt apărutele „OZN”-uri...


...Voi, posesorii unei „maşinuţe” care suportă cea mai avansată tehnologie existentă pe Planetă „la acea oră” (de fapt, tehnologie draco-reptiliană cu inflexiuni de „grii”), cu peste 50 de rachete nucleare la bord, cu PATRU Sisteme Radar super-performante (dintre care unul mai vechi, de tip semi-mecanic, pentru a face faţă în caz de „atac electronic”), cu cel mai nou sistem de detectare şi distrugere a rachetelor... ei bine, voi să ajungeţi, dintr-o dată, „locul de joacă” preferat al unui „nesimţit” de avion care vine în picaj fix spre voi şi fix de 12 ori !?!...


...Păi nu vă vine să vă daţi demisia ? – cam cum au făcut vreo 27 de membri ai echipajului, imediat ce au ajuns în Portul cel românesc, numit Constanţa... probabil datorită grelelor „condiţii de joacă” la locul de muncă !


Şi, ca „setul” să fie complet, anul următor (adică cel prezent, 2015), tot cam în aceeaşi perioadă (se pare că ruşilor le prieşte „la joacă” cum vine primăvara, aşa, prin martie-aprilie), pe 23 martie 2015 celebrul şi „marele” Portavion american USS Theodore Roosvelt (de 100.000 de tone ! şi cu 5.000 de marinari la bord – cam cât o comună mare, însă nu „plutitoare”), în cadrul unor „exerciţii tactice”, este „executat” („scufundat tactic”) şi acesta, fiind adus la nivel de „şah-mat”, însă nu „pe deasupra”, cu avioane, ci „pe dedesubt”, de către 3 submarine ruseşti – asta după ce, cu doar 21 de zile mai devreme, pe 2 martie 2015, acesta o „încasase” în acelaşi mod şi de la submarinul francez Saphir, cu aceleaşi „tactice” rezultate...


...Astfel că nu a mai apărut ca o ciudăţenie, pentru „cunoscători”, „fuga în teroare” a acestuia, dinspre apele Mării Baltice, rapid către coastele Marii Britanii !



Acum, la finalul primului episod – cu ton ceva mai vesel – al acestui subiect, atât de serios, totuşi, despre Războiul din Siria-Irak, vă propun ca să încheiem în această notă, meditând la ce „a pătimit” acel portavion american (era normal, că doar era în vremea Paştelui...) în timp ce ne vom reaminti de o afirmaţie a lui KESHE, făcută de acesta în scrisoarea oficială trimisă („recomandată” ?) către Obama, la „Casa Albă”, prin 2012, imediat după episodul cu drona americană „recuperată” de iranieni (ca ultimă observaţie, se pare că ruşii şi iranienii şi-au împărţit „responsabilităţile” : iranienii se ocupă de „jucăriile” americane, în timp ce ruşii caută „locuri de joacă” tipic americane, cu care ocazie au confundat, din greşeală, portavioane şi distrugătoare cu „DisneyLand”... însă cu siguranţă că americanii, pioşi şi protestanţi, deja i-au şi iertat...) :

PORTAVIOANELE SUA nu vor deveni altceva decât simple CĂZI PLUTITOARE dacă Tehnologia noastră Magrav va fi utilizată în mod eficient, iar pistele pline de AVIOANE DE LUPTĂ F16, F18 și așa mai departe nu vor deveni altceva decât MUZEE DE PĂSĂRI DE FIER, deoarece aceste ambarcațiuni nu vor putea să zboare, dacă sistemele lor electronice au fost atinse de Tehnologia Spațială Magrav.
Aceste avioane şi nave de luptă ar trebui să fie RE-BOBINATE de la A la Z, înainte să mai poată funcţiona vreodată, din nou”...


Cu aceeaşi re-cunoscătoare Bucurie-Veselie,



MarYan

2 comentarii:

  1. Namaste !
    Discernamant la '' Blue Beam Mass ''' holograme pe cer sunt disperati ....
    Noul '' M1 '' a sistemelor financiare -Barack Obama ,
    26 OCT. se incheie al 10-lea an Gregorian ,
    26 OCT. Dr .Keshe prezinta live materialele din care se contruieste - CREAZA generatorul si restul tehnologiei Plasmatice ,
    China a lansat sistemul de plata ''yuani ' Global acum o saptamana ,
    Cobra : URGENT ! Faceti viral ! Meditatie pt. Europa 25 OCT .
    '' ELITA DISPERATA '' ....din ceea ce au mai ramas si nu pot fugii
    ...
    ..Decii ''''' TRAMBITELE INCEP ...''''
    Dr. Keshe pana acum tinea saptamanal workshop .ACUM vor fi live ,nu saptamanal . Respect ! Sper sa fiu bine inteles pt. sunt lucruri noi care nu ne-am lovit zi de zi in nebunia asta '' in viteza '' si te plictisesti sa asculti un workshop (adica si eu ) .Multumim MarYan pt. explicatii si rabdare !

    Termenul ''FREE ENERGY '' ,in diverse medii ,primeste conotatii diferite .
    Din acest MOTIV Multi ABANDONEAZA sa Cerceteze ,sa CREEZE aceste dispozitive Dr. Keshe spune ca costa cativa dolari .
    Energia Libera ,nu inseamna energie din nimic ,Inseamna sa REUSIM sa convertim , sa folosim energie disponibila abundent ,deci fara costuri ,sau cel putin cele pt. realizarea dispozitivelor .
    Tehnologia plasmatica .
    Randamentul aparent ( NU REAL ) este unul supraunitar cand generatorul este pus in folosinta .
    Dr. Keshe spune ca asa s-a inteles cu guvernele in 2012 : '' el sa ne spuna - arate cate ceva si noi sa descoperim singuri ,desi cu intentie se scapa sa intelegem ...'' Acum termenele sunt EXTRA EXPIRATE ....Ajunge ! Si cum nu am vazut nici o''STIRE '' in sensul asta ....Stiti ce Urmeaza ! Toate NU pot fi oprite din moment ce ''O SCHIMBARE IN OCTAVELE SUPERIOARE A AVUT LOC '' . INAITEEE ..SPRE VICTORIE - '' o sa sti ce sti deja ..inainte de pacaleala cu reincarnari si Adevaratul ''Liber arbitru ''.
    24 OCT. ZIUA MONDIALA A UNIMI .

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos comentariu, DOAMNE AJUTA ! INAINTE SPRE VICTORIA FINALA !!

    RăspundețiȘtergere