vineri, 6 noiembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (73) pentru 6 noiembrie 2015 – Purificarea prin Focul COLECTIV (II) – (Despre „execuţia” (nu prea) „karmică” a rocker-ilor din Clubul „COLECTIV”).



PoVestea ZILEI (73)
(pentru)
6 noiembrie 2015

– Purificarea
prin
Focul COLECTIV (II)

– Despre „execuţia” (nu prea) „karmică
a rocker-ilor din Clubul „COLECTIV” –





După primul articol din această serie de PoVeste despre evenimentul dramatic ce a avut loc în seara zilei de 30 octombrie 2015 în Clubul COLECTIV din Bucureşti, se observă că emoţiile se menţin nu doar VII, în continuare, ci par a se amplifica, iată, prin propagarea SCÂNTEILOR  de la acel „incendiu” către întreaga scenă politică românească şi care par să fi inflamat, practic, întreaga Societatea Românească, într-un fel sau altul !

Multe evenimente se petrec în prezent, derulate la nivel de ore şi minute, creând imaginea unei „Revoluţii re-loaded” – un fel de Partea a doua a celei din Decembrie 1989 – până la situaţiile în care unii deja afirmă că, dacă ar fi intrat în stază criogenică imediat după Decembrie 1989 şi s-ar fi trezit zilele acestea, totul li s-ar fi părut a fi în cea mai firească continuitate...

Dar nu despre aceste tumultuoase momente doresc să vă vorbesc în această PoVeste, ci să continui cu ideile principale pe care le-am iniţiat în prima parte a acestei serii de PoVeste, în care ne străduiam să decriptăm cam ce s-a întâmplat, în realitate, cu acest „declanşator” al acestor evenimente ce au loc în prezent, reprezentat de Drama de la Clubul COLECTIV din Bucureşti, din ajunul Halloween-ului.

Astfel că, dacă vom reuşi să (ne) conturăm o imagine mult mai clară şi cât mai precisă a ceea ce s-a petrecut CU ADEVĂRAT în acel loc şi a FORŢELOR care au stat în spatele declanşării acelui dezastru, atunci putem înţelege mai bine actualul „MOMENT (R)EVOLUŢIONAR” care se desfăşoară nu doar în Bucureşti ci, iată, practic în toată ţara... exact cum strigau timişorenii în decembrie 1989 : „Azi în Timişoara / Mâine-n toată ţara !”.

Aşadar, despre ce a fost vorba ?...




Pentru cei care ştiţi acest blog şi „oferta” sa informaţională, probabil că aţi avut timp să realizaţi că personal nu mă arunc în afirmaţii hazardate şi ipoteze-speculaţii care ajung imediat pe la urechile noastre, „înghiţindu-le pe nemenstecate” doar de dragul de a mai avea vreun articol „bombastic” şi, eventual, trafic pe un blog de informare...

De aceea, această imagine (expusă în Prima Parte) a ATENTATULUI orchestrat – care a început să mi se contureze deja la câteva ore după manifestarea acelui incendiu dezastruos – nu am aruncat-o imediat pe „piaţa informaţională”, ci am lăsat-o câteva zile „la dospit”, pentru a observa „maturarea” informaţională a acestei idei.

Şi, doar în momentul în care au început să se adune tot mai multe elemente ale acestui „puzzle”, mai ales prin „surse alternative” (de informare), am decis să ies în faţă şi să fac acele afirmaţii din articolul anterior.


Acum, este foarte important ca să înţelegeţi nevoia de exersare a RĂBDĂRII în a cerceta în linişte şi cu calm aceste informaţii.

Dacă mie personal mi-au luat zeci de ore şi chiar zile întregi, puse cap la cap, pentru cercetarea atentă a tuturor informaţiilor despre subiectul de care vorbesc aici, nu cred că vă cer un efort prea mare ca să cercetaţi cu atenţie şi răbdare materialul propus, chiar dacă solicită cel puţin o jumătate de oră...

...Altfel, dacă îl veţi parcurge „în diagonală”, privind doar la frânturi de fraze şi trăgând rapid concluzii „radicale”, atunci riscul neînţelegerii şi a interpretărilor „pe dos”, devine chiar major !

Astfel că, de la bun început, atrag atenţia că stilul de abordare din prima jumătate a episodului anterior a fost cel al unei PoVeşti care să deconspire un anumit TIP DE RAŢIONAMENT pe care l-a folosit, probabil, marea majoritate a românilor care au venit în contact cu aceste informaţii, despre drama produsă la „Colectiv”, şi pe care forţele interesate l-au dorit cu mare intensitate ca să-l inducă în „conştiinţa de masă”.

Altfel spus, „m-am pus în pielea” atât a celor care cred că „totul a fost doar o întâmplare”, cât mai ales a celor ce consideră că „absolut nimic nu este întâmplător” şi care văd peste tot doar „conspiraţii” şi forţe negative şi... atât!, dând vina pe „forţe oculte”, de genul „pisica neagră” ce le-a tăiat calea şi din cauza căreia le-a mers prost toată ziua, inclusiv de faptul că s-au lovit la cot din cauza cine ştie cărui „blestem”, nicidecum din cauza ne-atenţiei proprii...

Aşadar, am creionat în prima parte a primului episod din acest subiect acea „CONCLUZIE care nu poate fi decât UNA SINGURĂ...” pentru a (re)vedea cum gândeşte majoritatea, inclusiv dintre cei care au habar de existenţa „energiilor” şi a „Legii Rezonanţei” prin acest Univers, plus cei religioşi... aceasta reprezentând părerea şi opinia celor care „au pus botul” la informaţiile din mass-media oficiale, creând aşa-numita „PISTĂ FALSĂ” (pe care am menţionat-o în mod foarte clar şi limpede) !

De aceea am subliniat şi am scris cu litere mari, după aceste imagini „pamfletare”,  că este vorba „DE ALTCEVA”... că acea „opinie” iniţială nu reprezenta decât „CONCLUZIA” CĂTRE CARE DOREAU SĂ NE ÎNDREPTE „PĂPUŞARII” CARE AU CREAT ÎNTREG ACEST SCENARIU !

Credeam că dacă am scris iarăşi cu litere mari, că eu consider că este vorba de un ATENTAT, s-a înţeles suficient de clar „stilul pamfletar” abordat iniţial...

Se pare însă că sunt încă multe personaje care se declară, inclusiv prin nume, a fi pline de „Înţelepciune” („Sophia”, în greceşte) dar care nu au minima răbdare ca să perceapă ceea ce am scris şi transmis.

La fel, au apărut şi acei probabil „rockeri” (din cei „agitaţi”) care, nepricepând practic nimic din mesajul transmis prin articol şi pe blog, au început să arunce cu vorbe primitive, pe măsura funcţionării propriului lor „computer cerebral”... şi, de aceea, faţă de care nu pot să am vreo reacţie, căci doar atât „pot duce” respectivii (şi aici nu este vorba de calitatea de „rocker”, ci doar de parametrii corpurilor mai „dense” ale acestora, mai ales cele emoţional şi mental).


Astfel, ne-am apropiat de epicentrul subiectului acestui episod : chestiunea „rockerilor satanişti care au fost pedepsiţi de Dumnezeu pentru muzica şi gesturile satanice” prin care s-ar manifesta aceştia, în mod uzual...

Aşadar, suntem nevoiţi să repetăm : acele exprimări din mass-media despre „muzica satanică” din Clubul Colectiv, a evidenţiat tipul de manipulare subtilă (realizată de super-experţi „archonici” în acest domeniu) care a început prin aruncarea pe piaţă a acestor informaţii, „asezonate” (condimentate) de aceeaşi presă cu insistarea pe „momentul Halloween-ului”.

Cine oare puteau fi vehicule perfecte pentru transmiterea acestui tip de mesaj ?, alţii decât cei mai bine prinşi în dogma religioasă, care chiar aşa cataloghează muzica rock şi pe rockeri : „satanişti”...

Întrebarea pe care şi-o pun mulţi dintre cei care frecventaţi acest blog şi acest tip de informaţie, atraşi mult mai mult de muzica de meditaţie şi de relaxare, de tip „ambiental”, se referă la cum stă treaba cu această muzică rock, atât de „dură” şi „agresivă” pentru cei „blânzi” şi dornici de Pace şi Armonie ?...

...Mai ales, ştiind că pe acest blog am tot promovat muzica de vindecare a prietenului şi colaboratorului Gheorghe IOVU (melo-terapeut), „The heart of Reiki” („Merlin’s Magic”) sau altele de acest gen („DEVAS”).


Ei bne, ca să n-o mai lungim, se pare că şi muzica rock are rostul ei (ca şi Manelele, de exemplu, care au rostul de a activa şi amplifica energiile prin corpul emoţional – depinde, însă, de care tip de energii...), un rost care, în aceste vremuri, are o importanţă fundamentală, fiind, cumva, „la ordinea zilei”.

Dacă Teoria muzicală generală şi, mai ales, informaţiile despre Frecvenţa muzicală actuală (de 440 Hz) pe care este construită muzica modernă, în ansamblu, şi RITMUL muzical specific rock-ului (ce pare a activa anumite energii mai puţin armonioase), conduce la concluzia generală de „ne-recomandare” a ascultării acestor „ritmuri dure”, care activează chakrele inferioare (cam primele 2-3)...

...Ei bine, în aceste vremuri tulburi, în care oamenii sunt încă PRIZONIERI AI SISTEMULUI (MATRIX-ului), este foarte importantă prezenţa şi manifestarea unor mesaje de tip ICONO-CLAST, adică „distrugătoare de icoane” (nu neapărat religioase, în cazul „pupătorilor şi închinătorilor de moaşte”), referitoare, în primul rând, la LUPTA ANTI-SISTEM, pentru Trezirea celor „spălaţi pe creier” şi „înregimentaţi” în armata corporatistă a STRUCTURILOR (politice, economico-financiare, militare ş.a.) create de Cabală şi evidenţiate atât de magistral în filmul MATRIX.

Ei bine, dragi prieteni, oricare rocker este, prin definiţie, un fel de NEO (eroul din filmul Matrix), un luptător anti-sistem...


Şi, precum celulele osteoclaste din interiorul oaselor noastre, care îşi urmează funcţia pentru care au fost create – de a „distruge osul”, adică de „a-l găuri”, pe româneşte, pentru remodelarea ţesutului osos conform noilor matrici primite de la nivelele subtile (energetic-informaţionale, prin ADN) – şi care acţionează într-un mod perceput ca „brutal” de către celulele osoase normale, numite osteocite, la fel şi „celulele normale ale societăţii umane” percep acest tip de „celule icono-claste” (rockerii) ca „ceva dur şi neplăcut”, în cea mai mare parte.

Însă, dincolo de muzica „dură” şi chiar „agresivă” (războinică, pentru că aceştia chiar aşa sunt şi au fost : războinici), mesajul este foarte limpede, unul ANTI-SISTEM.

Iată, revenind la „oile noastre”, se pare că mesajul celor cinci tineri ce au construit formaţia „GOODBYE TO GRAVITY” este tocmai acesta : dacă în episodul anterior am prezentat „varianta mentalităţii de masă” („Pista Falsă”, repet), intens transmisă prin media oficială, că numele acestei trupe face referire la „plecarea de pe Planetă” (sinuciderea sau omuciderea), prin a nu mai beneficia de gravitaţia oferită de Pământ...

...Ei bine, acum exprim ceea ce-mi era foarte clar şi când am scris primul articol : în engleză, „gravity” înseamnă atât „gravitaţie”, cât şi... „gravitate”, seriozitate”, „încrâncenare” – astfel că Mesajul fundamental transmis de către cei 5 tineri (toţi culţi, absolveţi de facultăţi şi unii dintre ei descendenţi ai unor personalităţi din viaţa socială românească) prin însăşi numele trupei, „Goodbye to Gravity”, face referire directă la RENUNŢAREA LA SERIOZITATE, adică, mai direct spus, ELIBERAREA de Sistemul Educaţional actual şi de „Regulile impuse în viaţa de zi cu zi”, bazate, fundamental, pe „seriozitate” şi încrâncenare în „lupta de zi cu zi” (de altfel, specific archonilor).

Şi cum poate fi exprimat mai concret acest Mesaj al formaţiei, altfel decât prin albumul „MANTRE DE RĂZBOI”... CU SISTEMUL !, în care melodia principală se numeşte „The day we die” („Ziua în care murim”), al cărei refren sună cam aşa :

Şi nu era nimic de spus. PÂNĂ AZI ! NU SUNTEM NUMERE, SUNTEM LIBERI, SUNTEM ATÂT DE VII ! IAR ZIUA ÎN CARE VOM CEDA ESTE ZIUA ÎN CARE MURIM !



Acum, privind retrospectiv mai atenţi la tot ce s-a întâmplat în acest Club Colectiv, iar apoi în zilele care au urmat, parcă acest mesaj capătă alte conotaţii : „PÂNĂ AZI !”... adică un fel de „Enough!”, „AJUNGE!”, „BASTA!”... „Noi suntem Liberi, suntem atât de VII” ; altfel, „dacă cedăm, devenim morţi”...

Dragi prieteni, unde găsiţi un mesaj mai direct de ATAC FRONTAL la SISTEM ?!?...

...Şi, se pare că SISTEMUL (CABALA) A REACŢIONAT... provocând dezastrul de proporţii, incendiind acest Mesaj-Esenţă „strigat” în acel Club (COLECTIV!), din ajunul Halloween-ului (acesta este unul dintre cele mai relevante „Mesaje” transmise subtil : deşi se pare că incendiul a izbucnit la minute bune DUPĂ melodia aceasta, informarea transmisă prin mass-media oficială a fost că acesta s-a declanşat EXACT pe ritmurile acestui mesaj melodic... ca să le fie clar tuturor ce păţesc, dacă mai vin cu aşa „erezii”!).


Oameni buni, dragi prieteni, iată ce au făcut „băieţii Cabalei” cu cinci tineri care şi-au strigat VISUL DE LIBERTATE : ne-norociţii din umbră i-au executat, pur şi simplu, prin incendiere şi asfixiere (exact ca în lagărele de la AUSCHWITZ, în „Fabricile morţii”), alături de „simpatizanţii” unor astfel de „idei eretice” !

De aceea, dragi prieteni, studiind articolele şi reportajele care vorbeau sau arătau ceea ce s-a petrecut în acel Club, emoţia pe care am re-simţit-o a fost atât de intensă, încât lacrimile nu puteau fi nicicum stăpânite... dincolo de primele „idei oficiale” despre „o întâmplare nefericită” sau de „informarea detaşată” a Vocii Interioare despre o anume „execuţie karmică”...


Referitor la „execuţia karmică”, aici lucrurile sunt mai nuanţate şi mult mai „delicate” : pentru cei care sunt deschişi la ipoteza existenţelor mutiple (numite „re-încarnări” sau „vieţi anterioare”), în acest Univers Cuantic şi Multi-dimensional, aceştia percep şi înţeleg mult mai uşor manifestarea, printre altele, a unei Legi Universale numită „Legea Cauzei şi a Efectului”, care solicită echilibrarea Balanţei Energiilor din vieţile tuturor fiinţelor.

Din această perspectivă, a trăi ceea ce ai făcut („bine” sau „rău”) altuia, nu este o „pedeapsă a lui Dumnezeu” – cum am mai spus de multe ori, Dumnezeu n-ar mai avea timp ca să mai respire, măcar, dacă ar lua în serios rolul de a pedepsi umanii de pe Pământ, atribuit Lui de către liota de „bisericoşi” şi „prea-cuvioşi”! – ci este doar o dorinţă a Sufletului entităţii respective de a exprimenta şi „celălalt rol” (de „victimă” sau de „călău”) faţă de cel anterior din exprienţa de viaţă anterioară, echilibrând, în acest fel, şi balanţa energiilor  proprii  de la nivel de Sine. Atât şi nimic mai mult.

De aceea, multe dintre „accidentele colective” nu prea sunt „întâmplătoare”, astfel că uneori acestea sunt chiar „scrise” de către iscusiţi scenarişti, care sunt chiar sufletele celor care au făcut parte dintre victimele acelei „situaţii dramatice”.

Sper ca în scurt timp să vin cu detaliile unei situaţii cumva asemănătoare, când într-o „noapte de înviere” din perioada interbelică (anii 1930), într-un sat din judeţul Argeş, o biserică a luat foc cu peste 100 de copii în interior, care AU MURIT ARŞI CU TOŢII, creând o emoţie colectivă la nivel de egregor naţional, comparabilă, poate, cu ceea ce s-a întâmplat acum...

...Şi care a fost foarte clar explicată de un medium român deosebit de valoros, Scarlat DEMETRESCU, în cartea sa „Din Tainele Vieţii şi ale Universului” (al cărei nivel de „Adevăr” noi l-am descoperit a fi chiar bun), în care preciza foarte clar cum acele suflete doar au căutat să echilibreze o experienţă de viaţă anterioară (cu vreo 300 de ani înainte), în care au fost „torţionari” (la propriu) pentru un alt grup de oameni „hăituiţi”... astfel că, la nivel de suflete, s-a „regizat” încarnarea acestora în acelaşi sat (din România) pentru ca, la momentul ales de comun acord la nivel de suflet, să se declanşeze zisa „execuţie karmică”, ce, de fapt, a semnificat doar echilibrarea energiilor şi a experienţelor de viaţă ale sufletelor persoanelor implicate în acel cumplit dezastru din anii 1930 din „Noaptea de Înviere”...



La fel, şi acest moment dramatic din prezent poate duce cu gândul la o astfel de posibilitate, mai ales în mediul rocker-ilor, ale căror vibraţii şi impulsuri de „luptători” ar fi putut crea astfel de „dezechilibre” din alte experienţe de viaţă...

Acesta este un „punct (perspectivă) de vedere” pe care îl puteţi crede sau nu, dar mai important, iarăşi repet, este acela de a-l simţi...

Din acest „punct-perspectivă de vedere”, altfel apar aşa numitele „miracole” ale celor care au avut „ciudatul” impuls interior de a ieşi din clubul „Colectiv” fix cu un minut înainte de a începe incendiul (cazul unei tinere care stătea lângă scenă şi căreia, brusc, fără niciun  avertisment, i se face rău şi simte imperios impulsul de a ieşi ca „să ia puţin aer”...) sau al tinerilor care „au mai zăbovit la o bere” în alt club şi, după ce s-au ridicat de la mese ca să meargă la „Colectiv”, brusc s-au răzgândit „să mai rămână pentru o bere” – exceptând unul dintre ei, care a şi murit în incendiu...).

Iată, dragi prieteni, cum „se joacă” scenariile de viaţă cu noi, cei care, la început, putem fi doar „spectatori” (ne)cuminţi ai Filmului Vieţii... şi, pe măsură ce NE ABANDONĂM cu adevărat Regizorului (Sufletul nostru Maestru), odată cu rezolvarea majoritară a „reglajelor conturilor şi ale dezechilibrelor”, preluăm chiar noi rolul de a ne „Regiza”, în deplină conştienţă de cauză, detaliile propriului nostru DRUM prin Viaţă !


...Pentru că iarăşi „s-a lungit” PoVestirea noastră, acum mai facem o (scurtă) pauză, pentru a continua în orele următoare, venind cu alte argumente mai mult decât „interesante” care susţin că în Clubul COLECTIV a avut loc o „EXECUŢIE COLECTIVĂ” (şi nu doar „karmică”) de către anumite „forţe interesate”...

Până atunci, aşa cum propuneam şi în primul episod, vă rog să vă găsiţi timp ca să transmiteţi şi să transmitem cât mai multă LUMINĂ acestei Situaţii-Cheie ce a reprezentat Factorul declanşator al REVOLUŢIEI ADEVĂRATE (şi nu „furate”) care se desfăşoară, în prezent, sub ochii noştri... purificând, astfel, cât mai mult din durerea şi furia care s-a generat cu ocazia acelui moment dramatic, pentru a putea asigura o des-făşurare de forţe cât mai armonioasă şi în deplin acord cu intenţiile Divinităţii şi ale Forţelor de Lumină ce încep să se manifeste tot mai pregnant, în fine!, şi la Suprafaţa mult iubitei noastre Planete, Mama-Pământ.


Cu Drag şi cu Speranţă,



MarYan

5 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru acest articol. Multumesc ca existi si ca in felul tau (important pentru mine) ii ajuti si pe alti sa isi deschida ochii si inima. Desi aveam multe indoieli fata de varianta oficiala si am simtit ca e ceva putred in aceasta "intamplare", nu am putut sa le intuiesc cu o asa luciditate pe care ai facut-o in acest articol. Cred ca ai adus o explicatie bine rumegata si simtita care a reusit sa lege multe fragmente ale acestui puzzele si sa inteleg si eu anumite sincronicitati ce mi-au fost revelate in aceasta perioada. Cred totusi ca aceste intentii rauvoitoare ale unor entitati de vibratie joasa nu au facut decat sa accelereze anumite evenimente benefice. Credinta oamenilor in propriile lor puteri incepe sa se amplifice si sper ca aceasta putere sa fie una constiienta si in armonie cu scopul Divin. Muzica Divina a inceput iar noi incepem sa ne intram in ritm si sa ducem dansul catre o noua treapta evolutiva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati rezolvat dilema energetica si cauzala a evenimentelor actuale si ati gasit vinovatul. Roata karmica. Dar dupa cum afirmati e doar o posibilitate. O alta posibilitate ar fi ca criminalii arhonici au deja atatea datorii karmice pe care nu o sa le plateasca niciodata. Mai cititi din Andrew Bartzis si vedeti ca arhonii sunt ca si politicienii nostri. Roata karmica nu ii mai ajunge.
    Colectiv e un teatru regizat de inginerii sociali ai noii ere. Romania e hotaratasa faca parte din noul Califat American.
    http://www.geocurrents.info/wp-content/uploads/2014/09/Hizb-ut-Tahir-Caliphate-Map.png
    Primavara araba a ajuns si in Bucuresti, iar globalizarea fortata va destabiliza in continuare tarile.
    Cate coincidente dubioase ati sesizat pana acum?
    Cum vom rezista globalizarii fortate?
    Veti vedea ca urmatorul guvern nu va fi deloc pe placul multimii. Iar dusmanul e invizibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dușmanul este în răutatea si Egoul din noi, Să ne facem puțin timp, să ne rugăm, sau să medităm la pacea și liniștea din noi, la binele tuturor, iar totul se va schimba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. felicitari Neicaio... intradevar asta este calea schimbarii.. . sa ne schimbam pe noi mai intai si sa lasam tendintele razboinice, cine gandeste altfel cred ca este lipsit de credinta, isi imagineaza ca in asa mod, poate schimba ceva, cred cu tarie ca schimband aceste energii razboinice din noi in energiile iubirii si armoniei vom face mult mai multe ca natiune, ca popor.
      .

      Ștergere