luni, 9 noiembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (74) pentru 9 noiembrie 2015 – Purificarea prin Focul COLECTIV (III) – (Numeroase dovezi şi argumente care sugerează un INCENIU PROVOCAT la #COLECTIV !, în Ajunul HALLOWEEN-ului).



PoVestea ZILEI (74)
(pentru)
9 noiembrie 2015

– Purificarea
prin
Focul COLECTIV (III)

– Numeroase dovezi şi argumente
care sugerează un
INCENDIU PROVOCAT la #COLECTIV !,
în Ajunul HALLOWEEN-ului –





Iată că, după primele două părţi (Partea 1-a şi Partea a 2-a) ale acestui tot mai celebru serial-saga – unul dintre cele mai „dramatice” pe care le-am prezentat până acum, pe blog – se pare că evenimentele nu numai că nu s-au „potolit”, ci, dincolo de aparenţe, acestea evoluează „under-ground” (subteran), dezvoltându-se noi informaţii şi evoluţii care întăresc, pentru cei atenţi la „nuanţe”, acea celebră „Teorie a Conspiraţiei” (de fapt, „informare alternativă”, scăpată de sub controlul mass-media oficiale) care spune că ceea ce s-a petrecut în Clubul Colectiv nu a fost deloc un „accident nefericit, pur întâmplător, datorat unor neglijenţe crase” ci, pur şi simplu, o EXECUŢIE RITUALICĂdin Ajunul HALLOWEEN-ului !

Înainte de a începe prezentarea seriei acestor argumente, este important ca să înţelegem şi să conştientizăm acest esenţial aspect, căci acesta reprezintă un punct-cheie fundamental în imaginea de ansamblu care PoVesteşte CE şi DE CE s-au petrecut toate aceste evenimente.


Aşadar, să reluăm firul poveştii noastre de la finalul Primei Părţi, în care evidenţiam existenţa a deja câtorva informaţii venite din surse diferite care vorbeau de „iminenţa” unui moment dramatic în seara lansării albumului (fostei, din nefericire...) formaţii „Goodbye to Gravity”.

Iată, încă odată, pentru o sinteză cât mai clară şi mai cuprinzătoare, afirmaţiile-şoc (ce mi-au rămas şi mie în memorie) şi imaginile „capturate de pe Facebook” ce vorbesc de la sine despre zvonurile ce erau vehiculate chiar înainte de momentul dezastrului de la #Colectiv :




- „MI-A SPUS SĂ PLEC CĂ VA IEŞI NAŞPA” (cu vreo 10 minute înainte de declanşarea dramei din #Colectiv) :









În plus faţă de ceea ce am prezentat încă de acum aproape o săptămână, iată că au apărut şi alte „dez-văluiri” de acest fel, printre care tot mai cunoscută este cea transmisă de un relativ cunoscut reporter, Andrei Manţog, de la revista „Kamikaze”, care a relatat cum, cu o zi înaintea dramei de la #Colectiv, a fost sunat de un fost angajat al Guvernului care i-a declarat că să se aştepte ca să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulţi morţi”...

...Iar, la nedumerirea reporterului, de genul „ăăă...”, respectivul i-a mai transmis doar atât : „Da, crede-mă. Vor muri oameni. NU-I CUNOŞTI”...



Pe de altă parte, este foarte interesant că deja au apărut informaţii despre existenţa unei „plângeri” referitoare la „ameninţarea cu un incendiu” pe care ar fi primit-o, cu două săptămâni înaintea catastrofei, un om de afaceri care avea un spaţiu exact în locaţia fostei fabrici „Pionierul”, unde a avut loc fatidicul incendiu.

Iată, dragi prieteni, o altă dovadă de „pistă falsă” expusă de „presa românească” pentru cei care-şi pun prea multe întrebări şi nu ascultă docili doar varianta oficială !... astfel, liniştindu-i şi pe aceştia cu ideea „conspiraţionistă” a unei răzbunări a unui alt patron, într-o dispută privind spaţiile închiriate din incinta fostei fabrici „Pionierul”... şi alte „poveşti” de acest gen...


Această „pistă falsă” a „mâinii criminale doritoare de reglare de conturi”, însă doar aşa, ca-ntre patroni aflaţi în concurenţă... ar putea fi luată în seamă de către cei care înţeleg că „ceva mai complex decât s-a prezentat în presă s-a petrecut acolo”, dacă acest eveniment dramatic nu ar fi fost atât de meticulos pregătit, cu ceva timp înainte, chiar de către... proprietarii clubului !

Da, deşi pare iarăşi „şocant”, s-ar putea spune că însăşi patronii clubului au creat acest „atentat” sau, poate, anumiţi angajaţi care s-au ocupat de această acţiune, fără ca patronii să aibă habar de ceva... – aspect care rezultă din câteva situaţii foarte interesante...

Prima se referă la faptul că, doar cu aproximativ 30-40 de zile înaintea catastrofei, patronilor le-a venit cheful ca tocmai atunci să dea jos buretele de pe tavan, spălând atât TAVANUL de... soluţia ignifugă cu care a fost tratat acesta la amenajarea sa, cât şi BURETELE, de fumul cu care fusese îmbibat... însă nu se ştie cu ce soluţie (solvent... inflamabil ?).

Acest aspect este evidenţiat de o seamă întreagă de articole din media semi-oficială, care au sesizat acest aspect...

Însă, cel mai interesant şi cu adevărat SUSPECT element se referă la faptul că, după ce, cu o lună înaintea dramei, tavanul este spălat de soluţia ignifugă iar buretele (de pe tavan) este spălat-îmbibat cu o soluţie-solvent necunoscută, ei bine, cu doar câteva zile înaintea evenimentului, PENTRU PRIMA DATĂ, la spectacolul celor de la „Goodbye to Gravity”, se observă cum stâlpii de susţinere sunt „îmbrăcaţi” cu acest burete devenit nu doar ne-ignifug, ci de-a dreptul... igni-fil („iubitor de foc”) !...

Iată imaginile care arată evidenţa în privinţa bureţilor de pe stâlpi : dacă la spectacolul din Ajunul Haloween-ului, stâlpii se văd bine capitonaţi cu deja celebrii bureţi, în pozele pe care deja le cunoaştem perfect :


...ei bine, la spectacolele anterioare, inclusiv de la ultimul spectacol de dinaintea catastrofei, stâlpii arătau a fi LIBERI DE ORICE BURETE ! ! ! :



Şi, ca lucrurile să fie cât mai limpezi, iată o demonstraţie a calităţii cu adevărat „ignifugă” a buretelui (cel de pe tavan) de dinaintea „spălării” acestuia şi a tavanului :


...ceea ce vrea să ne spună că, deşi la acel eveniment anterior de la „Colectiv” era aprinsă o TORŢĂ URIAŞĂ a cărei FLACĂRĂ se apropia ameninţătoare de buretele tavanului Clubului, acesta nu a avut nicio problemă !

În schimb, după ce buretele de pe tavan a fost „spălat” şi, apoi, extins (absolut ilogic) pe stâlpi, acesta devine super-inflamabil (întregul burete de pe tot tavanul ia foc în doar... 10 secunde) de la o... SCÂNTEIE !


În schimb, dragi prieteni, acel burete poziţionat „strategic” pe pereţii stâlpilor – absolut ilogic, cum spuneam, izolaţia fonică a acestora cu acest burete fiind cel puţin „inutilă” – ei bine, acel burete putea fi foarte bine aprins cu o brichetă, de o mână „binevoitoare”... după cum s-a şi întâmplat, pare-se, în realitate, conform cu unele observaţii prin metode „neconvenţionale”, care au confirmat această ipoteză (şi care, în contextul a ceea ce am prezentat până acum, devine şi foarte logic şi cel mai probabil).


Şi încă un argument cât se poate de ştiinţific : în mod normal, un burete ne-ignifug, căruia i se dă foc în aer liber arde relativ normal (cu o viteză de aproximativ 1,5-5 metri pe minut, dar până la 1 metru pe secundă)... însă, în condiţiile specifice din clubul Colectiv, din acel moment, în care concentraţia de oxigen era mult scăzută iar încărcarea cu dioxid de carbon mult crescută, „arderea” chiar şi a unui burete ne-ignifugat ar fi fost foarte lentă, mai mult o fumegare (ca şi lemnele umede care mai mult fumegă şi trosnesc decât ard cu flacără puternică)... în timp ce s-a observat că viteza de ardere a buretelui tavanului a fost de 1,5-2 metri pe secundă !



CUM vine asta, dragi prieteni ?

Faţă de acele condiţii de ardere, în loc să aibe loc o ardere-fumegare, în realitate se produce o ARDERE EXPLOZIVĂ... LA PROPRIU !

Fac această afirmaţie sub această formă (sintagmă), deloc întâmplător, pentru că, încă din prima noapte a cercetării evenimentului dramatic, un aspect m-a intrigat la unele „mărturii dramatice” ale unor supravieţuitori ai incendiului criminal.

Astfel, în cel puţin 4-5 mărturii am citit despre un aspect comun pe care nimeni nu l-a luat în seamă sau, dacă l-a remarcat, a încercat să-l explice (o profesoară, de exemplu) prin „probabila” prăbuşire a tavanului (deşi ulterior, nu s-a evidenţiat nimic din vreo astfel de prăbuşire).


Haideţi să vedem cum prezintă 3 martori acest moment foarte important în desfăşurarea dramei de la #Colectiv.

PROFESOARA Delia Ţugui, de care am amintit mai sus, scrie, printre altele :

După ce am ieşit afară, am auzit o bubuitură înfundată şi am simţit că mă loveşte o rafală de aer fierbinte în spate. Mi-a luat foc părul. Am pus mâna să îl sting și m-am ars. Aerul era fierbinte, irespirabil, fumul gros și negru, nu vedeam absolut nimic...
...Repet, eram deja afară. Nu cred că a fost o explozie propriu-zisă. Din ceea ce am văzut ulterior la TV (N.MY.: Sigur, s-ar fi putut prezenta altceva la „TV”?...), s-ar fi prăbuşit tavanul şi asta ar fi putut provoca rafala de foc şi fum care m-a prins din urmă. Apoi am văzut lumină şi am simțit aer curat.

La rândul său, deja celebrul Adrian DESPOT, solistul de la „Viţa de Vie”, cunoscut pentru intevenţia eroică din momentele ulterioare de după declanşarea incendiului, a făcut o declaraţie la audierea sa de către procurorii „de caz”, în care afirmă, printre altele :

S-a creat o ambuscadă la intrarea în container, deoarece multe persoane erau deja căzute pe jos, iar din spate erau alte persoane care împingeau. La rândul meu, şi eu am căzut, iar sub mine mi-am dat seama că se aflau mai multe persoane. Peste mine au căzut mai mulţi oameni, şi am rămas prins în acea ambuscadă.
La un moment dat, s-a simţit un val de aer, am remarcat o flacără foarte mare, iar de sus cădeau bucăţi de burete ars şi lemn ars.


Se pare că a treia declaraţie pare a fi şi cea mai interesantă şi relevantă, ea aparţinând unuia dintre angajaţii firmei pirotehnice care s-a ocupat de artificii.

Dincolo de ciudăţenia faptului că acesta a ieşit din club cu puţin timp înainte de declanşarea incendiului (pe motiv că „nu-i plăcea muzica”...), lăsând pe altcineva ca să „supravegheze” spectacolul pirotehnic, pe noi ne interesează observaţia legată de acest moment – mai ales că vine de la o persoană „profesionistă”, care chiar cu astfel de „efecte” se ocupă :

Aproximez că am stat afară 15 minute, iar la un moment dat am observat că din club au început să iasă haotic clienţii, care au rupt uşa pentru realizarea defluirii, m-am dus lângă uşa de la intrare în club să văd ce se întâmplă, crezând că este vorba despre un conflict, iar din interiorul clubului a început să iasă fum în cantitate mare.
Văzând fumul, am luat-o la fugă încercând să mă îndepărtez de club împreună cu ceilalţi clienţi care au reuşit să iasă.
Am reuşit să parcurg aproximativ 10 metri, m-am uitat înapoi, moment în care din club a ieşit o flacără de mari dimensiuni, concomitent auzindu-se o bubuitură.


Iată, dragi prieteni, acum remarc şi eu cum „s-au poziţionat” aceste trei exemple, fără să observ acest detaliu, decât acum, după ce le-am pus în pagină : prima declaraţie vine de la profesoara care se afla chiar lângă intrare, al doilea de la Adrian Despot care în momentul „deflagraţiei” era căzut chiar în celebra „grămadă” de la intrare, iar ultima, al „angajatului fugar”, apare din perspectiva unuia din afara clubului.

Aşadar, ce observăm din declaraţiile acestora ?

Prima sesizare se referă la imaginea comună a apariţiei unei FLĂCĂRI mai mult sau mai puţin „Mare”, Văzută sau Simţită de cei implicaţi, însoţită de o BUBUITURĂ mai mult sau mai puţin înfundată sau zguduitoare.

Este evident că această uriaşă flacără şi bubuitura însoţitoare nu a fost efectul „căderii resturilor arse de lemn şi burete” (care burete, că doar ardea, cică...), căci această flacără, iată a ajuns până în afara clubului (a fost văzută de către pirotehnist, care era afară la 10 metri de intrarea în Club), în timp ce profesoarei, aflate lângă ieşire, în exterior!, în faţa „grămezii umane”, i-a luat foc părul de la această „Flacără” însoţită de o Undă de Şoc...

Din acest context, arătaţi-mi vă rog cum v-ar putea lua foc părul dacă la câţiva metri buni de voi pică bucăţi de lemne ? (chiar dacă era incintă închisă – acolo unde focul ar fi trebuit să fie mocnit, datorat sărăciei de oxigen, repet)...



Şi atunci, oameni buni, ce s-a putut produce acolo, în acel loc al groazei ? – la propriu, că tot era vremea Halloween-ului...

Răspunsul îl putem afla, foarte simplu, din numeroasele declaraţii, preluate de media oficială, ale colegilor medici de pe secţiile de terapie intensivă şi arşi, referitoare la bizarele, şocantele sau chiar „nemai-întâlniteleefecte toxice produse asupra pielii şi a altor organe vitale ale victimelor supravieţuitoare ale dezastrului.

Astfel, necrozarea „aberantă” a pielii şi culorile „bizare” ale plăgilor (rănilor de pe piele), alături de efectele dramatice asupra „arderilor căilor respiratorii” (laringe, trahee, bronhii, plămâni) care au determinat moartea a tot mai multor supravieţuitori din ultimele zile, este explicată prin prezenţa în aerul de la locul incendiului a unor Substanţe EXTREM DE TOXICE.

În caz că încă nu aţi aflat, este vorba despre : MONOXID şi dioxid de CARBON, MONOXID şi dioxid de AZOT, ACID CIANHIDRIC, Acid Clorhidric, TOLUEN şi XILEN.

Toată lumea a vorbit despre ACIDUL CIANHIDRIC, cel care rezultă din arderea POLI-URETAN-ULUI din buretele „ignifugat”, şi ale cărui efecte au fost văzute în mod direct în Lagărele de concentrare naziste, în celebrele „Camere de gazare” de la Auschwitz, Birkenau şi altele câteva... gaz care a fost folosit încă din primul război mondial sub formă de la fel de binecunoscutul „Zyclon B”.

Dacă la acesta se adaugă şi acidul clorhidric în stare gazoasă, precum şi monoxidul de carbon şi de azot, atunci „combinaţia mortală” este asigurată : inhalat în doze mari (aşa cum s-a petrecut în „Camera de exterminare” de la #Colectiv, evidenţiat inclusiv prin fumul gros care a făcut ca totul să devină „negru” în scurt timp), acidul cianhidric este letal (mortal) în doar câteva secunde !

În doze moderate sau mai slabe, efectele apar în timp mai îndelungat, raportat la doza „inspirată” (din păcate, fără inspiraţie...).

De aceea, este cunoscut şi cazul fetei care, ajungând la spital imediat după dezastru şi stând liniştită pe un scaun, brusc, fără nicio atenţionare, pică secerată... moartă... fără niciun motiv aparent... însă, doar în aparenţă, căci aceasta ne arată cum acidul cianhidric „şi-a făcut treaba”, acţionând doar cu un mic defazaj de timp.


Însă, cum stă treaba cu TOLUENUL şi XILENUL ?

Din explicaţiile din diverse materiale care se străduiesc să evidenţieze aspectele de producere şi efectele asupra corpului fizic uman, observăm că şi în cazul vaporilor acestora, efectele de intoxicare sunt prezente, mai ales la nivel respirator şi cerebral...


...Însă, în acelaşi timp, avem două observaţii importante de făcut : TOLUEN-ul (un metil-benzen), împreună cu acidul azotic stă la baza obţinerii... TRI-NITRO-TOLUEN-ului (TNT), cunoscut ca şi TROTIL, unul dintre cei mai cunoscuţi şi utilizaţi EXPLOZIVI, alcătuit, practic, din acest toluen la care se ataşează trei grupări „nitro” (de tip „-NO2”) – elemente care s-au regăsit, amândouă (toluen şi dioxid de azot NO2), între substanţele toxice prezente în plăgile şi/sau organele victimelor.

Cumva, cred că există o legătură între prezenţa toluenului la locul dezastrului şi calitatea sa de materie primă de bază pentru Tri-nitro-toluen, ca explozibil de prim rang, bine-cunoscut...


Însă, mai interesant decât acest aspect este cel legat de celălalt compus complex aromatic, XILEN-ul, care este un di-metil-benzen (are o grupare „metil” în plus, faţă de toluen) şi care, deşi este interesant că are toxicitate certă asupra corpului uman (afectare ireversibilă a creierului şi efect puternic asupra... pielii şi a ochilor!), cel mai interesant este că este folosit în SOLUŢII PENTRU LACURI ŞI VOPSELE ! (alături de mase plastice şi adezivi) şi că face parte din categoria „substanţelor explozive” iar, odată aprins, nu mai poate fi stins decât cu o spumă chimică special pregătită (căreia spuma din extinctor nu ştiu dacă îi face faţă).

Ei bine, oameni buni, primul gând care mi-a venit citind această informaţie s-a dus către acea „renovare” a tavanului clubului de acum 30-40 de zile, care a fost spălat cu o „SOLUŢIE SPECIALĂ NECUNOSCUTĂ”...

...Şi, reamintindu-ne şi de declaraţia basistului trupei „Monarchy”, victimă şi martor al incendiului – care declara pe patul de spital că „...Incendiul s-a propagat foarte ciudat... Când a ajuns la tavan, focul s-a răspândit cu mare viteză...” – ei bine, deja nu mai pare foarte „hazardată” afirmaţia că „spălarea” Tavanului (şi, eventual, a buretelui) s-a făcut cu o soluţie bazată pe xilen şi toluen care, odată aprinse, au declanşat o ardere explozivă accelerată, cu viteză sub-sonică (de câţiva zeci de metri pe secundă), cu degajare mare şi instantanee de căldură – evidenţiată prin acea FLACĂRĂ EXPLOZIVĂ – urmată de ardere ultra-rapidă sub forma unei unde de şoc (detonaţie), evidenţiată prin „BUBUITURA” însoţitoare !


Iată că ne-am lungit iarăşi prea mult pentru PoVestea acestei zile, astfel că ne vom opri şi de data aceasta, pentru a face o pauză, deşi mai avem şi alte foarte importante argumente care ne arată că „la mijloc este ceva foarte putred”...

 


De aceea, la finalul acestui episod, haideţi să sintetizăm :

- avem o mulţime de semnale de la diverse persoane şi personaje care ne transmit că au primit informări de a nu ajunge în acel loc sau de a fugi „mâncând pământul” de Clubul Colectiv, cu doar 10 minute înaintea dezastrului ;

- cu 30-40 de zile înaintea acestei catastrofe a avut loc o „curăţenie generală” în urma căreia tavanul este „spălat” cu o „soluţie” misterioasă (de care nici administratorul firmei care a amenajat spaţiul nu are habar, aceasta fiind o „afacere internă” a Clubului), ca, la ultimul spectacol, să apară şi buretele acoperitor al stâlpilor din faţa scenei – exact cei care au luat foc, la minute bune, vreo 4, după ce s-a terminat şi ultimul joc de artificii (cu „scânteie rece”, apropos), burete care a luat foc din partea sa de jos, din dreptul publicului, şi nu din zona în care ajunseseră scânteile „reci” ;

- apoi focul a urcat uşurel spre tavan, iar odată ajuns acolo, a explodat” realmente, întregul tavan luând foc în, practic, 10 secunde ;

- în plăgile victimelor s-au descoperit şi acid cianhidric (de la descompunerea poli-uretanului din burete), însă toluenul şi xilenul descoperite în ţesuturile acestora, sunt atât excelente bombe termice sub-sonice, cât şi ingrediente de bază în soluţiile de lacuri şi vopsele (cu care s-ar fi putut acoperi tavanul şi, probabil, îmbiba buretele „anti-fonic”).


Iată, dragi prieteni, cât de mult a „film horror” arată aceste „cadre” pe care am încercat să le devoalăm împreună, în acest articol, pentru a înţelege cu tot mai mare limpezime şi cu argumente dintre cele mai solide şi chiar „ştiinţifice”, că ceea ce s-a petrecut la #Colectiv a fost o EXECUŢIE RITUALICĂ DE HALLOWEEN, cu interese atât de „înalte”, încât bieţii noştri „păpuşari mioritici” (de tipul fostului vice-premier Oprea) apar ca a fi doar „copilaşi nevinovaţi” şi „mici păpuşele” pe lângă adevăraţii „autori morali” ai acestei CRIME CU PREMEDITARE de tip AUSCHWITZ, căreia i-aş spune „CREMATORIU DE GAZARE”...


Îmi pare rău pentru tot ceea ce am fost nevoit să evidenţiez aici... şi m-aş bucura enorm să descopăr că „am fabulat”, însă, după cum deja ştiţi şi, iată, descoperiţi, VIAŢA BATE ORICE FILM...

...Iar noi să ne re-vedem în scurt timp, pentru a continua imaginea de întregire a acestui „puzzle”, care pare a nu se mai termina...


Cu speranţă şi determinare în re-găsirea Razei Cosmice de LUMINĂ şi IUBIRE,



MarYan

17 comentarii:

  1. Am ramas fara cuvinte...doar lacrimi imi curg, de mila, de neputinta, durere, furie. Tineri frumosi, minunati, sacrificati asa de sadic. Am simtit ca tragedia nu e o intamplare, si acest material, mi-a confirmat banuiala. Este traumatizant pentru toti...:((((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dragă Iulia, este "traumatizant" pentru corpul nostru emoţional, al "Egregorului românesc" - însă, dacă rămânem în această fază, nu facem decât să continuăm "Jocul" drăgălaşilor coloraţi... iar răspunsul STRĂZII ne arată direcţia de acţiune : TRANS-FORMAREA SISTEMULUI, nu doar o Schimbare (a lui X-ulescu cu Y-ulescu), ceea ce solicită cunoştinţe de adevărată ALCHIMIE !

      În această Ecuaţie foarte complexă, COM-PASIUNEA faţă de acest Factor declanşator (Momentul #Colectiv) este esenţială în evoluţia evenimentelor, continuată, însă, de Lucrul cu LUMINA (noastră interioară) cu şi mai mare determinare şi blândeţe iubitoare !

      ACUM ESTE MOMENTUL MULT-AŞTEPTAT !

      Succes !
      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  2. acest eveniment este 9/11-ul Romanilor...
    cel al americanilor s-a dovedit a fi un INSIDE JOB in urma caruia autoritatiile falsifica rapoartele adevaratiilor specialisti iar mass media dezinformeaza la greu.. ceea ce se observa si la noi, de la o posta.
    acesti draci impieliţaţi (draco InPiele..ţaţi or ţaţe) sunt extrem de disperati pt ca zoriile omenirii aduc la lumina ceea ce nu mai poate fi ascuns sub obroc.. faptul ca toata viata asta a fost o minciuna adusa la rang de "sfinţenie"...
    am o veste proasta pt domnii agentii smith.... indiferent ce si cum incercati, aflati ca fiinta umana e totusi solidara si unita.. pastram in inima noastra iubirea si puterea de a ierta... dar voi.... le puteti primii, le puteti duce??!?!?!
    se pare ca Nu..

    Real eyes Realize Real lies.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Mihai, pentru că ai anticipat ceea ce urma să subliniez şi eu în episoadele următoare, despre acest "Moment de 9/11 al românilor", care, venind la fix două cicluri de 7 ani (adică, la 14 ani) după "Momentul Americii", pe acest fond vibraţional mult mai crescut faţă de anul 2001, iată cum primeşte o replică aproape "instantanee"... şi, deja, tot mai "devastatoare" pentru MATRICE...

      Însă "Lupta" (şi mai ales cu "Răul"-Dizarmonia din noi înşine) abia a început !

      Cât despre reflectarea acesteia în Mediul Social, a STRĂZII (şi a PIEŢEI), este Cale lungă până la o focusare a energiilor care să coaguleze MASA CRITICĂ şi Momentul Critic ce va declanşa părţi din EVENIMENT şi pe "străduţele provinciale" ale Bucureştiului...

      Oricum, NEO a început să se trezească şi să-şi re-amintească, cum poate chiar şi zbura !..
      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
    2. Sa inteleg ca tot raul vine de la americani? Sa stim si noi de unde bate vantul pe aici...

      Ștergere
    3. Uite ceva material de "pe aici", ca să nu te plictiseşti cât bate vântul :
      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/search/label/21%20Archonii%20%C5%9Fi%20CONSPIRA%C5%A2IILE
      .

      Ștergere
  3. Ma uit siderat cum se incearca manipularea si aruncarea unor idei fantastice peste ceea ce este evident lipsa de prevedere si responsabilitatea unor patroni de club.
    Unda de soc este creata de gazele arse cu potential exploziv in prezenta aerului oxigenat (deschiderea usii) si nu stiu de ce substanta. E adevarat ca din prostie se poate sa fi curatat buretele cu cine stie ce substanta, dar lipseste cu desavarsire intentia. Drama majora la romani e prostia si ideea "las' ca merge si asa!"
    Focul s-a raspandit usor in partea de sus pentru ca erau ventilatoarele de aspiratie a fumului de tigara precum si caldura degajata de cei 400 de clienti.
    Prezinti stalpii din spate dar nu ne arati si fata lor. Buretele era montat demult...
    Este montat doar in fata pentru ca au rolul acustic de a nu "sparge basii"/ nu dorea nimeni sa faca un rug ritualic
    Autoritatile corupte nu sunt pregatite pentru niciun eveniment tragic, fereasca Dumnezeu de un cutremur! Nu exista profesionisti pentru ca totul se face prin numire politica!
    Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care si-au pierdut viata atat de tragic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, "totul este întâmplare"... şi neglijenţă... şi atât.

      Este dreptul fiecăruia de a avea propria opinie, chiar şi una strict materialistă, însă, dragă "anonim", poţi observa cum această atitudine îţi îndreaptă atenţia spre a remarca doar detalii şi a analiza "părticele", fără a lua în seamă "ÎNTREGUL" care funcţionează pretutindeni, chiar şi pe aceasta Planetă şi în acel Club, care face parte din acest Univers Cuantic şi Multi-dimensional, în care "punctele-centre de singularitate" existente în orice "punct" al spaţiului oferă nenumărate POTENŢIALE... inclusiv propria-ţi "Versiune a Realităţii".

      Despre poziţionarea bureţilor putem să ne "dis-cutăm" până obosim, despre SURSA exploziei la fel (te rog, doar, remarcă şi faptul că Adrian Despot a afirmat clar cum Unda "exploziei" l-a lovit când era deja căzut de ceva timp în grămada din faţa UŞII DESCHISE... mai re-citeşte)...

      ...Şi cu siguranţă că numai şi numai prostia i-a făcut pe "angajaţii" cluibului să "pregătească" tavanul şi bureţii în acest fel, aşa cum se petrec lucrurile în această ţară şi pe această Planetă... numai prostie şi întâmplare...

      Oare CE SIMŢI ? - şi nu doar CE CREZI ?...
      Dacă numai atât... nu-i bai, aceasta este alegera ta, însă lasă-i şi pe alţii să exploreze alte "variante de Realitate", care, cine ştie, pot apropia de acel ADEVĂR CARE CHIAR ELIBEREAZĂ... de atâtea aspecte, şi mai ales de Ignoranţă.

      În rest, cât mai multă Armonie !
      MarYan.

      Ștergere
    2. Totusi, Anonimul in cauza contrazice ipoteza-cheie legata de prezenta si pozitia buretilor: aceea ca existau acolo, de fapt, si in poza in care nu apar din articol si care era rolul lor acolo - un punct pe care "pedalati" consistent.
      Vad ca aveti adunate declaratiile unor "martori" care spun ca au existat diverse avertismente legate de ceea ce urma, dar:
      1. domnul care a scris "explodeaza" cu o sapt inainte este POSIBIL, pur si simplu (iar mie mi s-a intamplat frecv sa obs asta la mine sau la cei din jur) sa fi avut o premonitie (acesta e un fapt simplu, banal si il vom intalni din ce in ce mai des), sa fi aruncat o vorba,
      2. ceilalti "copii" care dau tot felul de declaratii pe retele pot sa inventeze FARA INTENTIE astfel de mituri (si acesta este un fapt banal, simplu si f des intalnit, cand dupa un eveniment major oamenii, impresionabili din fire, au brusc impresia ca au vazut/auzit lucruri, sau RE-interpreteaza lucruri vazute/auzite in registrul evenimetului, desi NU e nici o legatura).
      3. cat despre domnul jurnalist - va rog sa ma scuzati, nu-l cunosc, dar mi se pare super-fantasmagorica declaratia domniei sale. Norocosul, tocmai pe dumnealui l-au sunat de la guvern, ca sa aiba carnetzelul pregatit - sau de ce ? Come on !!!
      4. iar daca 400 de copii au fost atat de inconstienti incat sa se inghesuie intr-un spatiu destinat a 80 de oameni (nu mai stiu exact care era capacit clubului, poate gresesc), nu era nevoie decat de un dram de MINTE ca sa-ti dai seama ca o tragedie era iminenta, indiferent care ar fi fost triggerul. E o problema doar de logica si de BUN SIMT, nici macar nu-i nevoie de rele intentii, ci doar de INCONSTIENTA pe toate planurile - organizatori, autoritati, clienti. Incercati doar sa va transpuneti pe loc in atmosfera si conditiile respective (inghesuiala, muzica bubuind, lipsa oxigenului, gazele emanate de artificii etc.) si o simtiti intatantaneu dorinta de a IESI de acolo. Asa ca un telefon gen "iesi si tu de acolo ca face buf" e doar o exprimare a logicii si bunului simt, nu o teorie a conspiratiei.
      Am observat ca cele mai simple explicatii sunt de obicei si cele adevarate.
      Nu-s nici eu de acord ca a fost o "intamplare". A fost "DOAR" o consecinta fireasca a fiecarui gest dictat de inconstienta, lacomia, prostia si indolenta fiecarui "actor" din aceasta lovitura de teatru. OK, inteleg, am avut si eu 16 ani si nu gadeam prea mult cand intram intr-o discoteca sau cand ma duceam pe stadion la un concert de rock, dar cei mai varstnici si/sau parintii acestora si/sau AUTORITATILE - unde le era mintea, discernamantul, vigilenta ? Eu, cand imi amintesc, mi se strange stomacul cand imi dau seama cu mintea de acum ca numai printr-o minune ne-am intors teferi acasa la parintii nostri de nenumarate ori... iar ei habar nu aveau...
      Nu, eu cred ca tragedia este doar o consecinta fireasca a unui mod de viata al romanilor, care s-a umflat si a explodat ca o mamaliga. Zilnic putem observa peste tot in jurul nostru exemple uluitoare ale lipsei de responsabilitate marca "merge si asa" (marca inregistrata made in Romania) care numai prin miracole repetate, divine, ingeresti, nu se transforma in tragedii de ziar. NE-AM OBISNUIT sa fim aparati de providenta divina. Asta e adevarul, aici, in Romania. Ne BAZAM pe ea, pe strada, la scoala, in spitale, pe autostrazi, in parcuri etc etc Peste tot, fiecare dintre noi, daca se scormoneste un pic, poate veni cu cel putin 10 amintiri din viata sa in care unul sau mai multi co-nationali au dovedit o lipsa de raspundere crunta care numai printr-un miracol nu a devenit o tragedie. (numai cate potentiale accidente am vazut eu, pe drumurile nationale, in ultimii 20 de ani, mi se face pielea de gaina, generate de iresponsabilitatea "colegilor" de trafic sau a autoritatilor...)
      Va salut, domnule Marian, pe dvs si pe cititorii/comentatorii dvs !
      Pacea si Iubirea sa fie cu noi, cu toti !
      s.

      Ștergere
    3. IUBITI CITITOTI SI SCRIITORI, revin si VA PROPUN O TEMA DE REFLECTIE:
      Ce este mai usor, cand se intampla un accident: sa-ti asumi reponsabilitatea sau sa gasesti vinovati ? (americanii, arhonii, statul, patronii etc etc)

      De cate ori, in viatza dvs ati inchis ochii sau ati intors capul ?
      De cate ori in viatza dvs ati acceptat, coplesiti de "sistem" sa dati o shpaga ca sa obtzineti un aviz sau un act medical sau orice altceva ? (Va dau un ex: unul din copiii mei traieste numai printr-un miracol, caci logica dicta ca el sa moara la nastere, daca acest lucru ar fi fost numai in responsabilitatea medicilor, dar - va spun - NUMAI Providenta Divina l-a salvat si mi l-a "dat" si sanatos si intreg pe deasupra; credeti ca am depus vreo plangere ? va inselati. nu, am dat chiar si plicul doctorului si am fugit de mi-au sfarait calcaiele, fericita ca bebelushul meu e viu si sanatos)
      Cati dintre noi am luptat curajos si constant impotriva coruptiei si indiferentei din aceasta tzara ?
      Nici unul, sunt sigura, adica nici macar eu. Asta e adevarul dragii mei.... Dar e mai usor sa dam vina pe sistem, pe politicieni, pe corupti, pe bogati, pe americani, rusi si/sau draci.
      ASUMAREA RESPONSABILITATII pentru aceasta tragedie este, de fapt, ceea ce Universul asteapta de la noi in acest moment. E un moment unic in istoria acestei umanitati/Planete si, deci, si popor/tzari. Daca nici de data asta nu ne asumam responsabilitatea, ci gasim iar pe cineva.ceva pe care sa dam vina... indraznesc sa afirm ca ratam (iar) momentul.
      Ok, stiu, darea vinei pe altul a fost reactia adamica primara, e in genele noastre, dar poate a venit timpul sa stergem aceasta info din adnul nostru si sa devenim dumnezei creatori, potenti.
      Cu Iubire si Recunostinta, tuturor, pentru ceea ce SUNTEM, pentru pacea si frumusetea pe care - de fapt - o traim zilnic, impreuna, in... colectiv,
      Numai bine !

      Ștergere
    4. Va rog sa ma scuzati, sunt prolifica din fire :-)
      Lasand gluma la o parte, dupa ce am scris cele doua mes de mai sus, seara, am pus intamplator mana pe o carte care a aterizat intamplator tot ieri in casa mea, sa o rasfoiesc si... intamplator am dat peste urmatorul mesaj (autoarea il prezinta ca pe un mesaj de la ingerii care au in sarcina Planeta si resp Omenirea). Citindu-l mi-am dat seama ca intamplarea era prea mare si ca sunt cumva obligata sa transmit mai departe mesajul: "[...] treaba noastra va fi usurata daca el (n.m. adica omul) invata sa-si controleze mai bine propriul astral, viata sa emotionala si afectiva. Astralul Pamantului este momentan (n.m. adica in jurul anului 1995, cand cfm autoarei s-au primit mesajele) intunecat, innegrit de toate dorintele necontrolate ale omului. Activitatea noastra consta in a incerca sa-l iluminam, pentru ca Lumina planurilor superioare sa-i poata traversa straturile obscure si sa continue sa ajunga la om. Atunci cand astralul Pamantului este saturat, cand Intunericul invinge Lumina, razboaie, catastrofe naturale se declanseaza pe Pamant, ca tot atatea semne ca omul sa-si revina. Omul trebuie sa inteleaga ca nu "Divinul" este cel care trimite razboaie, cutremure: negreala inimii omului care, dupa ce s-a fluidificat, prin gandurile sale de rautate, de dispret, de gelozie, de ura, este cea care urca in astralul Pamantului, apoi, incet, se densifica din nou, amintindu-i marea lege "primesti ceea ce dai"... Atunci nu mai incercati sa ne contactati, nu acesta este rolul nostru, dar ajutati-ne, ajutati-VA, lucrand asupra controlului propriului astral, pentru ca astralul Pamantului sa se purifice. Fiti constienti ca, atunci cand este comisa o crima, cand se declanseaza un razboi, cand ceva aparent nedrept loveste omul, este rezultatul acumularii de sentimente negative resimtite de toti oamenii si ca fiecare in parte este responsbil..."
      In loc de concluzie voi reda alt paragraph din carte: "el (n.m. adica omul) trebuie sa nu uite in fiecare din actele sale, ca tot ce nu e lumina e intuneric, ceea ce inseamna ca ORICE ACT, CUVANT, GAND care este EMIS SPRE CELALALT (SAU SPRE SINE) cu o alta intentie deca aceea de a aduce bucurie, lumina, dragoste este IMEDIAT UTILIZAT de fortzele Umbrei."
      Asta inseamna ca pt tragedia de la Colectiv suntem vinovati personal, fiecare dintre noi, nu numai - cum sp ieri - ca am intors vreodata capul sau am acceptat coruptia si indolentza, ci si pentru fiecare emotie si gand pe care le eliberam in fiecare secunda in Eter. How's that for a thought ?!?
      Lumina si Bucuria sa fie cu noi, cu toti, in fiecare clipa !
      Cu drag, ii multumesc domnului Maryan ca-mi permite sa postez aceste ganduri pe blogul dumnealui,
      s.
      (imi cer scuze pt anonimatul formal, dar dincolo de numele ca o eticheta, consider ca semnatura energetica a unui mesaj e cea mai autentica semnatura a unei fiinte)

      Ștergere
  4. Actiunea este clara, dar prietene Marian nu-mi place ca ai facut referire la acest incendiu inducand ideea de camere de gazare si crematoriu de la Auschwitz ceea ce este o Mare Minciuna cu care suntem spalati pe creier. Am tradus si realizat deja un articol despre asa-zisul Holocaust (Holohoax), publicat pe blog : ,,6 Milioane de Minciuni" si mai pregatesc acum inca unul in doua parti inclusiv cu interviuri si documentare video ce arata ideea ca tot ce se povesteste depre lagarele de concentrare sunt minciuni .
    Camerele de gazare n-au existat, iar crematoriile erau folosite intr-adevar pentru arderea cadavrelor celor decedati natural sau din cauza bolilor. Restul este fabulatie ...
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, dragă Marius, tocmai acesta a fost motivul pentru care am vorbit doar de "Camere de gazare" şi nu am folosit sintagma "Holocaustul evreilor"...
      Eu nu mă refer la "Camerele de gazare" din "poveştile istoricilor" şi din filme(le de adormit copiii), ci la ideea de "Camere de gazare" care, cel puţin experimental, cu siguranţă că au existat... dovadă stă şi acest eveniment, care a fost inspirat inclusiv de acest instrument de distrugere, folosit la o anumită scară de către khazarii nazişti (archonici), în general.
      În rest, subscriu şi eu la seria de articole despre acest subiect, pe care le prezinţi pe blog şi care vor fi expuse, la timpul potrivit, şi în acest spaţiu virtual christalin.
      Succes!

      Ștergere
  5. Totul are sens si destul de multe dovezi duc catre acolo. Insa se pare ca exista oameni ce incearca sa protejeze dovezile mai importante si sa ne duca in eroare, asa cum s-a facut din prima zi. Speram ca politia sa-si faca datoria daca nu i-am pierdut si pe ei cu privire la a se face dreptate, nu a se inchide cazul neeaparat din pricina presiunii media. In rest va invit sa va delectati citind din cartea mea VIDEOCHAT pe: http://blogcristianharhata.blogspot.ro/2015/11/cartea-videochat-capitolul-i.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Propagarea instantanee a focului pe tavan arata fara dubiu ca buretul era impregnat cu o substanta superinflamabila ; se poate afla daca stalpii erau tapetati cu buret si inainte cu 2-3 luni de tragedie pt ca multi iubitori de muzica mergeau acolo la spectacole ; cert este ca decizia "spalarii" buretelui a fost luata de cineva si "pusa in practica" de anumite persoane ; daca s-a facut acest lucru pe nestiute ziua sau noaptea e greu de crezut avand in vedere suprafata mare a tavanului de aprox 400 mp cat si faptul ca un "solvent" de impregnare nu putea fi folosit in spatiu inchis datorita vaporilor toxici emanati ; inclin sa cred ca buretele vechi a fost scos si adus altul deja "impregnat" din laboratoarele unchiului sam; e clar ca buna-ziua ca cineva vrea instabilitate politica in Romania , ca in Moldova deja este .S-A SI TRADAT SINGUR CAND A INDEMNAT POPORUL ROMAN SA CONTINUE PROTESTELE ! A avut si Basescu o data dreptate cand a spus ca trebuia convocat de urgenta la mae domnul cu pricina ; va mai amintiti ce a spus victoria nuland acum 2 ani cand a venit in vizita in Romania ? a indemnat poporul roman sa continue lupta anticoruptie si pt consolidarea democratiei insa se vede treaba ca s-au "plictisit" sa astepte explozia mamaligii si au pus ei "umarul" .Numai ca "democratia" adusa de ei in tarile arabe s-a vazut unde a dus. Ei cauta o scanteie undeva pe langa rusi si cum Polonia si tarile baltice sunt conduse de patrioti au incercat in Romania condusa de vanzatori de tara !

    RăspundețiȘtergere
  7. Reactia de a nu accepta ca focul a fost provocat si ca nu putea fi o executare similar cu camerele de cazare de la Auschwitz este una aparent obisnuita si normala din perspectiva unui om care crede si nu cerceteaza cusca in care este pus. Dar mai mult cred ca este o reactie justificata pentru oamenii in general ca o consecinta a idelurilo, credintelor si intentiilor bune ce le au, insa trebuie sa infruntam realitatea caci altfel nu vom fi decat carne de tun. Anchetatori si persoanele competente care se ocupa de caz trebuie sa ia in calcul toate probabilitatile producerii acestui "accident".
    Ai evidentiat foarte bine si asamblat in mod logic si constient acest puzzle.
    Este foarte adevarat ca a exista o tensiune puternica in aceasta perioada adica de la jumatatea lunii Octombrie si pana in prezent. Nu pot sa definesc aceasta tensiune decat in mod general si destul de vag ca o senzatie de disconfort, si o oarecare reactie nonpasnica, stare care o simteam si inainte de acest "accident". Am observat ca nu numai eu am fost si sunt in aceasta stare. NU cred ca trebuie sa neglijam nici starile noastre si sa intelegem ca anumite lucruri se intampla si datorita acestor vibratii negative, sau cel putin aparent negative. Mergand mai departe apreciez ca sunt multe lucruri care dau de banuit ca acolo ceva pute iar persoanele competente ar trebui sa ia in serios aceasta posibilitate. Insa e posibil ca aceasta probabilitate sa nici nu intre in plan asa cum nu intra in campul perceptiv sau volitiv a oamenilor nostri de stiinta privind teoriile stintifice privind energia alternativa.Sunt multe intrebari care dau indiciu unui maini criminale in club Colectiv. Sunt multe sincronicitati care duc la lucru asta. De ce s-au indreptat artificiile direct spre stalp si doar pe acel stalp? De ce a luat foc cand stalpul era destul de departe iar artificiile erau unele speciale care nu ar fi putut aprinde buretele? Demostratiile ridicole de pe youtube cum ia foc buretele de la artificii nu sunt deloc concludente. In primul rand, la aceste demostratii trebuie sa respecte distanta, locul, felul artificiilor precum si textura buretelelui cu ceea ce s-a intamplat in club. De ce buretele din club a fost spalat cu anumitii solventi chiar inainte de concert care au avut menirea sa stearga stratul ignifug si sa sporeasca extinderea focului cu o repeziciune asa de mare. De ce inainte de acest incident se striga in Bucuresti pe strada jos Oprea si "daca va pasa iesiti afara din casa" iar dupa "accidentul" din Colectiv sa auzim aceleasi lozinci. De ce a trebuit sa se intample asta la o formatie care nu era nici pe departe genul de muzica satanista, ci din potriva avea versuri care indemnau la trezire? De ce in preajma helloweenului? Pentru ca prin acestea sa se creeze un conflict atatand unii oameni impotriva celorlalti, oameni cu diverse credinte si care prin numeroaselor piste sa alimentele aceste divergente. Scopul este de a se crea un haos ca apoi cei care au creat aceasta problema sa vina cu o solutie. Va rog sa analizati si voi daca ma insel, dar formula Problema - Reactie - Solutie (arata de David Icke in cartile si documentarele sale) s-a aplicat si aici.Acele personaje ce stau in spatele scenei si profita de aceste lucruri prin tensiunile create care au ca rezultat beneficiile castigate prin doza mare cu care sunt "hranite" energetic, material si cu sacrificii umane, aceste conflicte. Eu zic ca cel mai bine e ca in aceasta perioada sa punem presiune in a afla adevarul fata de ce s-a intamplat in acest club Colectiv si ca toti cei care au fost acolo si au dovezi sa le publice. De asemenea, de data asta, cel putin pana acum planurile au fost implinite partial de catre acesti papusari. Asa cum s-a observat foarte bine oamenii vor o schimbare profunda si nu una formala. E o lupta destul de grea, dar pana la urma asta e farmecul experientei noastre si aventura in acest joc al liberului aribitru.

    RăspundețiȘtergere
  8. " am inceput sa simt energia unei mari iubiri, coplesitoare, iar gandul mi-a zburat catre trupa "Goodbye to Gravity". Mi-am dat seama imediat ca ma aflu in comunicare cu unul dintre membrii trupei si cum eu stiu ca nu pot comunica cu persoanele decedate decat pana la momentul ingroparii si mai apoi la multe luni dupa, am inteles ca este vorba despre basistul Alex Pascu (mi-a si confirmat ca el este), al patrulea din trupa care a parasit ieri acest taram. Stiti ce l-am intrebat nu-i asa? Daca informatiile mele ca totul a fost premeditat la Colectiv sunt corecte. Mi-a confirmat ca da. Mi-a spus ca focul declansat pe stalp a fost generat de ceva ca un dispozitiv cu autoaprindere, comandat de la distanta, iar cei ce au manevrat comenzile au potrivit momentul actionarii lui, cu cel al unui foc de artificii. Buretii tavanului au fost dinainte imbibati cu substante inflamabile si otravitoare. Mi-a mai spus multe altele, dar ca sa nu imi provoc arsuri pe propria mea piele, nu le pot dezvalui aici. Mi-a confirmat teoria cu maestrii si cavalerii Jedi, spund ca el insusi este un cavaler Jedi. Mi-a mai transmis ca nu le pare rau niciunuia dintre ei pentru ca au parasit acest taram, deoarece acest sacrificiu a fost facut cu un scop foarte inalt, pe care noi acum nu il cunoastem dar il vom afla, iar atunci vom fi si noi de acord cu ei ca a meritat acest sacrificiu, ca nu a fost facut fara rost.
    Bunul Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe toti, cei adormiti si cei ramasi in viata, in urma tragediei de la Colectiv si sa le ofere cale plina de lumina si de pace, oriunde s-ar afla fiecare! " preluat de pe www.tristar77.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere