duminică, 22 noiembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (77) pentru 22 noiembrie 2015 – BUCURIA apropierii EVENIMENTULUI.



PoVestea ZILEI (77)
(pentru)
22 noiembrie 2015

           BUCURIA
apropierii EVENIMENTULUI





Încă re-simt, şi acum, Graţia minunată din Momentul şi de după Meditaţia pentru Apropierea Evenimentului, de aseară (21 noiembrie 2015, ora 22.12, ora României)...

Aşa cum am punctat într-un anume comentariu, afirm şi acum că se pare că, din comentariile „fierbinţi” de pe blogul lui Cobra – realizate de fiecare, la doar câteva minute după încheierea meditaţiei – se putea observa că fiecare dintre cei care au luat parte la acest Moment a putut percepe, în general, câteva stări fundamentale, centrate pe IUBIRE, COMUNIUNE, BUCURIE, COMPASIUNE, RE-CONECTARE...

De fapt, ca la orice Meditaţie, Starea Dominantă cea mai armonioasă din interiorul fiecăruia este cea care a fost percepută cu cea mai mare intensitate în timpul acestei foarte interesante Meditaţii.

Acum nu doresc să fac o „radiografie” a acesteia, cu comentarii de vreun fel sau altul – căci, până la urmă, toate aceste percepţii sunt chiar „subiective”, fiind „unice” pentru fiecare în parte – ci doar să subliniez ceea ce au afirmat mulţi, la comentarii, şi pe care am re-simţit-o şi eu, în particular : o percepţie că NU SUNT SINGUR, cumva ca şi când aş fi fost într-o CAMERĂ DE MEDITAŢIE (mare cât întreaga Planetă, cel puţin!) cu atâtea minunate Fiinţe, încât nu le puteam ţine numărul !

Altfel spus, eu cred că prin aceste meditaţii – indiferent că se atinge sau nu acel celebru „Punct Critic” cu MASA CRITICĂ necesară – cel mai important este faptul că NE UNIM ENERGIILE şi ASPIRAŢIILE în aceeaşi INIMĂ A MAICII GEEA (Mama Pământ) ca să ne re-descoperim, în fine, această UNICĂ INIMĂ care funcţionează, în realitate, pentru fiecare dintre Noi, UMANITATEA...


În cazul meu personal, probabil că aceasta a fost cauza principală a uriaşei Bucurii pe care pur şi simplu nu o puteam nu doar controla, ci chiar şi gestiona, şi care se exprima cu aşa intensitate... încât am rămas cu suficiente „rezerve” şi pentru alte dăţi, când va fi mare nevoie de aceasta !

Iată, aşa-dar, BUCURIA pe care am re-simţit-o în acest Moment al Meditaţiei propuse de Cobra pentru Apropierea Evenimentului este unul din DAR-urile oferite de către cei (din alte „sfere”) care ne susţin în această muncă de Eliberare Planetară – ca Bune-VestiriMomentul este tot mai aproape... şi că de noi depinde ca să-l apropiem, din ce în ce mai mult !

Poate că mai ţineţi minte aceste afirmaţii pe care le-am tot făcut în ultimele Editoriale despre Eveniment şi în PoVestirile legate de acest Subiect, referitoare la acest aspect : aceasta nu este exclusiv responsabilitatea noastră, însă de noi depinde, în primul şi în ultimul rând, Momentul Apropierii şi Declanşării Evenimentului...



Dragi prieteni, probabil că unul din motivele acestei mari Bucurii pe care o re-simt are legătură şi cu re-amintirea şi conştientizarea în timpul meditaţiei a faptului că tot ceea ce se petrece în prezent pe Planetă, are legătură cu această pregătire a Manifestării Evenimentului, fiind Semne că Momentul este tot mai aproape : dacă încă o majoritate de umani se îngrijorează că ceea ce se petrece pe Glob, în prezent, este în sensul „construirii Noii Ordini Mondiale”... ei bine, eu vă spun că acestea sunt semne că situaţia este atât de „albastră” şi dură pentru „scenariştii Cabalei”, încât nu mai au altă variantă decât să scoată la atac toţii aşii pe care-i mai aveau în mânecă şi să acţioneze cu toate forţele pe care le mai au la dispoziţie, pentru îndeplinirea Planului lor multi-secular !

Ia priviţi, dragilor, şi vedeţi cum proiecte care solicitau acţiune delicată, „cu mănuşi”, în ani de zile, deodată sunt „aruncate” pur şi simplu în aceeaşi perioadă, ca să fie îndeplinite ÎN DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI !


Dar nu acum voi insista pe acest aspect, ci în Editorialul a cărei Primă Parte este aproape gata, şi în care vom vedea, după mai multe luni de „tăcere”, cum stăm cu „Condiţiile îndeplinite pentru Declanşarea Evenimentului”... şi, de fapt, ce înseamnă, cât mai clar şi detaliat, acest EVENIMENT, în ansamblul său.

De aceea, las pentru acel Moment descrieri mai tehnice şi grafice de evoluţie a unor parametri... iar acum mă las şi eu, poate ca voi, sper, în valurile Bucuriei că iată, chiar dacă suntem atât de „zăpăciţi” şi inconsecvenţi, uitând de treaba pentru care am venit pe Planetă, în aceste vremuri, măcar acum începem să ne mobilizăm, cei care au ales şi (şi-)au promis acest lucru, pentru a aduce mai aproape de Planetă Lumina, Iubirea, Compasiunea... „bunătăţi” cu care ne „înfruptăm” şi noi, din plin, iată, „savurându-le” cu cea mai mare „satisfacţie”...


Vedeţi, dragi prieteni, putem vorbi şi scrie despre „A TRĂI ÎN INIMĂ” (A FI O UNICĂ INIMĂ!), timp de eoni de acum înainte... însă, dacă nu SIMŢIM, măcar pentru o CLIPĂ, ce înseamnă asta... off, chiar că am fi trăit degeaba !


Acum pare a fi unul din acele Momente de Graţie în care niciun CuVânt, oricât de savant sau metafizic ar fi, nu poate descrie „Beţia de Iubire” care irumpe din Inima Fiinţei...

De aceea, repet, haideţi să lăsaţi orice gând de analiză şi comparaţie (chiar şi din ultimul interviu extrem de interesant al lui Cobra), ci doar lăsaţi-vă purtaţi la Poarta Inimii voastre... ajutaţii fiind de Muzică... şi de imagini sublime, într-o Meditaţie a Bucuriei !... căci, iată, buna-vestire ne anunţă cât de aproape este Evenimentul !


  
Cum e ? Îl SIMŢIŢI ?

Doar Bucuraţi-vă, căci habar n-are mintea noastră (deşi ea crede că ştie...) ce se apropie de noi... ce VAL DIVIN stă gata ca să se re-verse peste Sufletele noastre !

Acum începeţi să realizaţi despre ce anume tot citim şi scriem, de atâta vreme... ?


Aşadar, doar BUCURAŢI-VĂ !

VREMEA E APROAPE !



MarYan,
dincolo de cuvinte

11 comentarii:

  1. Eu sint pregatit, astept sa vina evenimentul, sper sa vina cit mai curind cit sint inca in viata, pentru ca nu mai am de gind sa ma reincarnez iar pe pamint.

    RăspundețiȘtergere
  2. IN DATA DE 21 11 2015 A FOST SARBATORITA ZIUA SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL ,ATAT IN CERURI CAT SI PE PAMANT DE CATRE CEI CE URMEAZA CU CONSECVENTA VECHEA LEGE LASATA NOUA DE CATRE STRAMOSI .NOI ACUM,DRAGII MEI URMAM O ALTA LEGE ,SI ANUME A 'BUNULUI NOSTRU PLAC' ,A LEGII FARA DE LEGE ,A LEGII POTRIVNICULUI MANTUIRII SUFLETESTI A TUTURORA DINTRE NOI SI A INDEPARTARI NOASTRE DE LA CALEA CEA MAI SCURTA A UNIRII NOASTRE CU IISUS HRISTOSUL,CU ACEL BOB DE MUSTAR SADIT IN IN IMIOARELE NOASTRE DIN MOM,ENTUL REVENIRII NOASTRE PE ACEST PAMANT POSEWDAT DE POTRIVNIC ,INSPRE CURATIREA FIECARUIA DINTRE NOI SI A SEMENILOR NOSTRI,PENTRU DESAVARSIREA SPIRITUALA A TUTUROR SEMENILOR.ACEASTA DESAVARSIRE O PUTEM ATINGE NUMAI REDARUIND TATALUI SAVAOT 600 DE PARTI,SEMENILOR NOSTRI 60,IAR NOUA INSINE DOAR 6 PARTI ,SI ATUNCI NE VOM DA CU SEAMA CUM CA NUMARUL 666 ESTE NUMAR DE ADEVARAT FIU AL OMULUI.VA SPUNE UNUL DINTRE FOARTE PUTINII FRATI AI VOSTRI CU AL TREILEA OCHI DESCHIS.FACA-SE VOIA VOASTRA IUBITI FRATI SI SURORI INTRU DOMNUL IISUS HRISTOSUL AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  3. MA REFEREAM LA IUBIREA TATALUI SAVAOT DARUITA OAMENILOR,COPIILOR SAI,CEI CARE DIN PACATE REDARUIESC DIN EA LOR INSILE 600 DE PARTI,SEMENILOR LOR 60 DE PARTI ,SI DOAR 6 PARTI TATALUI SAVAOT,LUI LER DMNEZEU,DUMNEZEUL '`DUMNEZEILOR' .SI ASA DRAGII DE OAMENI AJUNG DIN FII AI OMULUI PERFECTI ,DIAVOLI PERFECTI.VA MULTUMESC FRUMOS DOMNULE DOCTOR MARYAN.PE UNDEVA VA ASEMAN CU UN DOCTOR SOTIRIOS CHROTOS AL ZIULELOR NOASTRE.M-AS BUCURA ENORM DE MULT DACA VETI FI AUZIT DE ACEL DOCTOR GREC ,CONTEMPORAN CU IISUS HRISTOSUL DOMNUL NOSTRU,ACELUI DOCTOR ARZANDU-IFOCUL DRAGOSTEI IN CHACRA INIMII PANA LA INTILNIREA CU IISUS HRISTOSUL,SI VA DATI LESNE CU SEAMA CE A FOST DUPA ACEEA..CAUTATI DOCTORE MARYAN SA GRAITI CU EUGEN NICOLAE GASCA SI NU VETI REGRETA.VA MULTUMESC DIN INIMA.HAIDETI SA INCHEI CU;DOAMNE IISUSE HRISTOSE,PENTRU RUGACIUNILE CELOR CE NE IUBESC SI NE POARTA SPRE TINE ,MILUIESTE-NE PE NOI.AMIN.OM TAT SAI RAM.NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara domnule Eugen Nicolae Gisca
      Ma bucur ca ati postat. Tare mult mi-ar placea sa mai aflu ce mai faceti.
      Scrierile dv sunt extrem de pretioase. Ar fi tare bine daca toti oamenii ar dori sa cunoasca "Calea, Adevarul si Viata", adica pe Domnul nostru , Iisus Hristos.
      Va multumesc !
      Iti multumesc si tie, omule, George Anghel pentru lucrarea acesta. Nimic nu este in zadar.
      In bucurie sa ne regasim cu toti.

      Ștergere
    2. Domnul Eugen Gîscă nu ar încheia nici un mesaj cu NAMASTE! reveniți-vă în fire!

      Ștergere
  4. NAMASTE DRAGUL MEU DIN INIMĂ ! NEÎNCHIPUIT DE MARE E DARUL PRIMIT. NICI NU ŞTIU CUM SĂ MĂ MANIFEST PENTRU A NU CĂDEA ÎN PENIBIL. M-AM STRĂDUIT CÎT AM PUTUT A FACE CUNOSCUTĂ ACEASTĂ MEDITAŢIE,NU ŞTIU DACĂ APELUL MEU A FOST PERCEPUT DE CĂTRE AMICII DE PE PAGINILE SPIRITUALE,DAR CEEA CE E DE REMARCAT ,ÎN TIMPUL MEDITAŢIEI E FAPTUL CĂ O POT ÎMPĂRŢIÎN TREI FAZE DISTINCTE,AŞA CUM AM FOST EU PĂTRUNS. M-m rugat, ca toţi cei care ştiam că se vor conecta la acest moment să îi simnt-şi aşa a fost...i-am simţit. a doua fază uluitore e că pe lîngă cei care ştiam că aprofundează această stare am mai simţit şi alte "respiraţii" ca şi cum toţi eram călăuziţi de o undă spre un singur punct, RAR MI SE ÎNTÎMPLĂ ASEMENEA CONECSIUNI....şi a treia fază a fost cînd ...nici nu mai ştiu cît timp toţi am fost aspiraţi în ceva imens ,cald şi rotund...atunci am simţit că nu respir suficient,am urgentă nevoie de aer,cît mai mult aer şi uşor ,uşor am realizat că mă asflam jos pe podea,cu o pătură sub mine ,că de mult se stinsese candela dar şi beţişorul ce le pusesem înainte . Şi iar ca o coincidenţă,am fost însoţit de acest superb "Saggio Maestro" ....cred că mai potrivită atmosferă muzicală nici nu se putea găsi ! Această melodie mă însoţeşte mereu ,o am şi pe telefon,o ascult racordînd căştile şi.....văzîndu-mi de drum !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ma asteptam sa simt nimic.Fusesem deja descurajat de catre un amic foarte "spiritual",si oricum nu aveam incredere in Cobra,care imi parea doar unul dintre multii channeleri care spun vrute si nevrute.Insa fiind o meditatie colectiva in care se investea intentie colectiva,am vrut totusi sa particip,in ideea ca ar putea sa ajute,totusi.Surpriza mea a fost ca am simtit ceva! -in primele secunde,o senzatie neasteptat de puternica a ceva care s-a sucit in mine,din inima,sidicandu-se prin crestet,apoi senzatia neasteptata de lumina intensa de deasupra capului,alba-sidefata,in care vizualizam un chip (habar n-am al cui era,ca nu mi-am propus sa fac vreo vizualizare,ci imaginea a aparut pur si simplu acolo).In timpul si dupa meditatie,am simtit o stare de bine,bucurie,optimism,expansiune si eliberare,ca si cum o negura deasa se risipeste si sunt inaltat pe Olimp...o energie divina...am ramas si acum cu acel optimism si cu acea incredere ca totul merge spre bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. In noaptea de 21 spre 22 noiembrie am visat pentru PRIMA data o nava extraterestra care cauta cu ajutorul unei lumini puternice mai multe persoane,pe care le urca la bord.Printre acele persoane am fost si eu.M-am trezit dintr-o data in interiorul unei nave,stand pe un scaun iar in spatele meu aparuse un personaj cu un par lung si o fata albicioasa,luminoasa care a incercat sa ia legatura cu mine,eu fiind putin speriat de prezenta acestei entitati(nu stiu cum sa-l numesc exact dar uman nu cred ca era).Dupa cateva secunde m-am linistit,incercam sa-l privesc,fata lui emana multa bunatate.Eram in acele momente intr-o stare de pace totala,greu de descris in cuvinte.Dupa care am fost anuntat ca o sa plec si m-am trezit in patul meu,era dimineata.Am dorit sa impartasesc acest vis cu dumneavoastra pentru ca am fost marcat de asemenea experienta,care s-a potrivit se pare cu momentul de meditatie la nivel planetar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca despre asa ceva este vorba :

    Dragi pământeni,
    Sunteți invitați să participați la o nouă călătorie care se va efectua cu una dintre navele noastre spațiale, sâmbătă noaptea, 21 nov. 2015, în timpul somnului corpului vostru fizic.
    Toți cei care își vor exprima intenția de a ni se alătura vor fi teleportați (n.m.:corpul astral) la bordul uneia dintre navele aparținând Flotei noastre Galactice.
    Aveți posibilitatea de a alege una dintre aceste nave, cu care doriți să călătoriți. În acest caz, este necesar să memorați parola pentru acea navă, exprimându-vă intenția de efectua călătoria cu nava selectată.
    Sunteți bineveniți în oricare dintre aceste nave. Călătoria se va efectua în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce corpul vostru fizic se va odihni pe patul locuinței de pe Pământ. Nu trebuie să faceți nici-o corelare de fus orar, aveți în vedere doar ora voastră locală.
    Înainte de culcare, exprimați-vă dorința de a efectua această călătorie și adormiți cu gândul la acea călătorie. Parolele menționate sunt menite să consolideze intenția voastră de a călători cu o anumită navă și nu sunt prohibitive.
    Flota noastra include următoarele nave:
    GLS mamă OcaTAwa (parola: “Center Spiral Wings Unity” - Unitatea centrală Aripile Spiralate)
    GLS mamă MU
    GLS Aeterna (parola "Wings"- aripi)
    GLS Algiz (parola"Centrul")
    GLS Blaze (parola "Helix")
    GLS Chimera (parola "Emanate"- emana )
    GLS Cameleon
    GLS Salcys
    GLS Angelon
    GLS Susan
    GLS Space Wave (parila "Unity" - unitate).
    GLS Athabantian (parola "Radiate”), site-ul web: Up2the5th, Cosmic Paradigm.
    GLS Aurora (parola "Mocham"), site-ul web: Multidimensionalocean, Auroradreamflight2.

    Flotei noastre i s-au alăturat: GLS Tulya, GLS Neptun, GLS Athena, GLS Olimpya, GLS Ceilidh, GLS Balthazar, GLS Phoenix și GLS EUI.
    În ceea ce privește dotările și facilitățile standard de pe nave, menționăm: spații pentru tratamente de întinerire (care pot fi utilizate inclusiv de vizitatori), module pentru traduceri în diferite limbi, echipament de navigație specific, platforme de vindecare și recreere (de care, de asemenea, vizitatorii pot beneficia, pe timpul excursiei cu nava).
    Materialele care se utilizează pe nave, inclusiv structura acestor nave sau acumulatoarele de energie, sunt pe bază de cristale.
    Navele pot avea diferite forme și mărimi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eugen Nicolae Gisca este impotriva acestor practici

    RăspundețiȘtergere
  9. NAMASTE ! De ce nu eşti de acord domnule "ANONIM" cînd îţi spun că prin traducerea mai pe româneşte NAMASTE= recunosc pe dumnezeu din inima ta în dumnezeul din inima mea ?....ŞI APOI FAPTUL CĂ VĂ ASCUNDEŢI DEMNITATEA SUB SEMNĂTURĂ a iresponsabilităţii ,mă face să cred că nu veniţi pe acest site decît cu intenţii rele. Credeţi că dacă voi sînteţi "toma" toată lumea se va ordona credinţelor voastre ? Cel puţin încercaţi starea de meditaţie,deoarece nu vă cunoaşteţi voi pe voi pentru a putea da păreri cu titlu de certitudine. Nu cert şi nu sînt eu cel numit să iau atitudine şi nici rostul acestei postări nu e acesta ,dar fiind un blog de natură spirituală ar fi cazul,din respect pentru acest OM să mergem pe linia sugerată de dumnealui. În rest numai de bine şi celor care nu au înţeles calea şi lumina!----o vor face şi ei întrun tîrziu.

    RăspundețiȘtergere