marți, 24 noiembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (78) pentru 24 noiembrie 2015 – Succesul MEDITAŢIEI pentru apropierea EVENIMENTULUI.



PoVestea ZILEI (78)
(pentru)
24 noiembrie 2015

Succesul MEDITAŢIEI
pentru
apropierea EVENIMENTULUI





Meditaţia pentru Apropierea EVENIMENTULUI a fost prezentată de către Cobra ca fiind „un uriaş succes” şi cu o influenţă considerabilă  asupra viitoarelor noastre Linii Temporale !

Citind această informaţie venită de la Cobra, pentru mine nu a reprezentat o „mare surpriză”, ci o altă confirmare în legătură cu „semnalele” sosite la scurt timp de la Meditaţie.


Astfel, primele confirmări ne-au fost oferite chiar de către STĂRILE interioare pe care le-am re-simţit o bună parte dintre participanţii la Meditaţie, evidenţiate nu doar personal, în PoVestirea anterioară, ci în primul rând prin multitudinea comentariilor de pe blogul lui Cobra care îşi povesteau surprinşi sau chiar uimiţi intensitatea trăirilor avute în timpul Meditaţiei – la fel ca şi cei ce au comentat pe postarea de pe acest blog din PoVestirea anterioară (cu referire la „Bucuria” oferită în acel Moment)...

Aceste Trăiri şi intense percepţii interioare cred că sunt suficiente, pentru cei care au avut parte de toate acestea, ca să înţeleagă că, de data aceasta, A FOST ALTCEVA cu această Meditaţie propusă de către Forţele Luminii, faţă de celelalte din ultimele luni – legate de Siria-Irak, de problema refugiaţilor din Europa sau chiar faţă de Meditaţiile care au avut acelaşi scop, pentru susţinerea Evenimentului...


Iată că informaţiile oferite pe aceleaşi „căi neconvenţionale” ne transmit faptul că EFICIENŢA acestor manifestări anterioare a oscilat la valori mai mult decât „modeste”, situate între 40% şi 60%.

Altfel spus, în Meditaţiile anterioare nu s-au implicat CU ADEVĂRAT decât între 40% şi 60% din numărul minim necesar de persoane care să creeze MASA CRITICĂ pentru Declanşarea Evenimentului – aceasta în condiţiile în care propriile noastre observaţii au determinat un număr chiar mai mic decât cel considerat a fi cel „real” de majoritatea celor implicaţi în această cercetare – acel celebru 144.000...

Dacă vom compara această Masă Critică – de care vorbeşte şi Cobra – necesară pentru declanşarea Evenimentului, cu un „Aparat” (Planetar) care să Declanşeze Ceva (Evenimentul), această „notă” de eficienţă a acestuia, de 40-60%, îl evidenţiază a fi cel puţin problematic... fiind, practic, un fel de „aparat nefuncţional”...

...În timp ce în cazul unei eficienţe de 80%, putem spune că acest „Aparat” este „BUN” şi cu adevărat Funcţional, cu potenţial de a deveni tot mai eficient (ca exemplu, eficienţa unui filtru de purificare a apei).


Am oferit această ultimă cifră, de 80%, pentru că se pare că ACEASTA A REPREZENTAT GRADUL EFICIENŢEI ACESTEI MEDITAŢII PLANETARE din 21 noiembrie 2015 !

De aceea am expus şi cifrele din meditaţiile anterioare, pentru a vedea în ce context ne situăm, în prezent : această creştere de cel puţin 20 de procente ne arată o MOBILIZARE FĂRĂ PRECEDENT a oamenilor ! – cu o creştere marcată a IMPLICĂRII REALE în Meditaţie, şi nu doar o prezenţă de formă, doar pentru a bifa că „am făcut-o şi p-asta”...


Însă, cea mai frumoasă imagine-informare am primit-o la final : din perspectiva ÎNTREGULUI, această Meditaţie este un SUCCES TOTAL ! (un fel de eficienţă 100%) !

Ce înseamnă asta ?

Înseamnă că, privind ÎN ANSAMBLU, la ACŢIUNEA SINCRONIZATĂ şi a Fiinţelor din afara suprafeţei Planetare – mai ales ale celor din AGARTHA şi ale celor implicate în această Acţiune Terestră din afara Planetei, în special din interiorul Sistemului nostru Solar, care au acţionat cu mare dedicare şi intensitate – ei bine, din această Holistică şi extinsă perspectivă, putem spune că acesta a fost un URIAŞ SUCCES, care, într-adevăr, A SCHIMBAT CEVA ÎN LINIILE NOASTRE TEMPORALE...

...Aspect evidenţiat de mulţi participanţi prin vizualizarea acelor COLOANE DE LUMINĂ şi de figuri de ALTE FIINŢE pe care le-au perceput în Meditaţie şi de care nu aveau habar.



Întrebarea pe care ne-o putem pune, acum, ar putea fi : şi totuşi, ce anume A FĂCUT DIFERENŢA, TOCMAI ACUM ?

Da, ştim, vibraţiile sunt tot mai accelerate, iar pătrunderea spre centrul Centurii Fotonice are loc tot mai mult, cu fiecare zi care trece... însă, totuşi, ce a determinat această reală MOBILIZARE ?

Este foarte interesant cum propunerea pentru această Meditaţie a fost făcută prin Cobra, pe blogul său, miercuri 11 noiembrie 2015... adică exact cu 2 zile înaintea momentului de Vineri 13 noiembrie cu „atentatele de le Paris” şi cu efectele în cascadă care au urmat !

Cum Forţele Luminii au sesizat în câmpul cuantic al Liniilor Temporale proxime anumite fluctuaţii care ofereau anumite dinamici, au concluzionat că acest moment poate fi unul numai bun pentru MOBILIZARE, ceea ce s-a şi petrecut... căci, da, dragi prieteni, se pare că ăsta-i „destinul” şi Mecanismul de funcţionare al umanilor (şi nu doar al Românilor, în special) : numai când apare vreun Şoc General (în special emoţional), abia atunci se hotărăsc ca să acţioneze o mulţime de „spectatori” şi de „indecişi” !

De aceea, noi credem că zisele „atentate de la Paris”, cu riscurile lor conexe, i-au determinat pe mulţi ca să iasă din starea lor pasivă, „adormită”, şi să acţioneze, mult mai decişi decât până acum, când, chiar în condiţiile în care credeau şi simţeau că toate aceste Meditaţii au o Motivaţie şi un Suport cât se poate de real, totuşi îşi găseau mereu altceva de făcut – căci MATRICEA este generoasă cu A-I ŢINE pe oameni „ocupaţi”, cu familia, serviciul sau cu plata facturilor între episoade de suferinţe psihice şi dezechilibre organice...



Iată cum, din toată această PoVeste cu această minunată Meditaţie, deducem încă odată celebrele vorbe cunoscute pe aceste plaiuri mioritice, care ne spun că „Tot răul spre bine” : zguduielile care apar în prezent, în tot mai multe locuri de pe Planetă, sunt şi acele „şuturi în fund” care îi obligă pe oameni ca să se trezească mai repede şi să acţioneze cu mult mai multă determinare – dacă nu pentru binele general Planetar, atunci măcar pentru propria lor Trezire şi Ascensionare în Conştiinţă.


Ce credeţi, merită acest efort ?

Eu cred că DA, mai ales că nu este un efort fizic, cu care oamenii sunt obişnuiţi, ci este o solicitare la nivel interior (în corpurile acelea, mai dense – emoţional, mental, astral, eteric, cauzal – de care am tot amintit), acolo unde este adevăratul „teren de lucru” – şi, eventual, TERENUL DE LUPTĂ CU ADEVĂRAŢII TERORIŞTI (interiori), care sabotează Evoluţia persoanei către nivelele sale mai profunde...


De aceea, am repetat atât de des şi repetăm în continuare, acel CuVânt „magic” : SUCCES ! – căci, DA, este nevoie şi de aşa ceva !...

...Alături de Iubire, Pace, Armonie !



MarYan

5 comentarii:

  1. NAMASTE ! MARE BUCURIE ! 80% nu e de-aici de colo ! acum să vedem următoarea provocare,că,dacă şi pe liniile de cîmp aceste mişcări ample de energie au fost profund schimbate,musai ca nivelul următor -pentru atunci cînd ,iar ne va provoca Cobra,numărul celor care se implică de-adevăratelea în meditaţia planetară să crească,iar probabilitatea ca EVENIMENTUL SĂ SE PRODUCĂ INSTANTANEU să treacă de la gradul de PROBABILITATE la cel de realitate,ADICĂ SĂ FIE RESIMŢIT DE O MARE MASĂ UMANĂ DE PE GLOB ! Ar fi riscant ,mă refer la pierderea încrederii celor care deşi au făcut meditaţia,la insistenţele apropiaţilor sau doar ca încercare de către cei care nu prea sînt convinşi de EFICACITATEA MEDITAŢIEI,să-şi piardă încrederea şi totul să se transforme întro speranţă spulberată..... mare grijă şi la acest aspect .

    RăspundețiȘtergere
  2. Oameni buni, pocaiti-va! Pana de curand era sa cad de tot in pacatul ereziei, dar Iisus cel adevarat mi-a aratat ca nu aceasta este calea. Acest curent New Age nascut in America, ce coincidenta ca tot acolo, este lucrarea diavolului caci e foarte viclean. Nu va vindeti sufletele inchinandu-va zeitei mortii. E un drum al pierzaniei care nu aduce decat moarte si suferinta in Iad.
    Intoarceti-va la Iisus Mantuitorul adevarat si la Biserica Sfanta care este casa lui .IIsus a spus: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Marturisiti si va spalati pacatele cat mai aveti timp, dragostea lui e mare si asteapta pe toti cei ratatciti sa se intoarca la El. Asta este calea adevarului. Cercetati Sfanta Scriptura, cuvantul lui Dumnezeu, unde veti gasi adevarata lumina calauzitoare spre mantuire. Domnul sa va aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul "livrat" e fix "pe linia Partidului (Ortodox)"... aşa că nu mai avem ce comenta. Punct.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere