miercuri, 9 decembrie 2015

COBRA : Actualizare despre Piatra CINTAMANI (8 decembrie 2015).



Actualizare
despre
 Piatra CINTAMANI

– 8 decembrie 2015 –





Nota MarYan :

După noua Meditaţie (parţial reuşită), de duminică, 6 decembrie 2015, Cobra revine cu noi informaţii şi solicitări care să ajute Procesul Planetar de Eliberare prin eficientizarea Meditaţiei Planetare, în care rolul PIETREI CINTAMANI pare a creşte tot mai mult.

Iată despre ce este vorba :



Din momentul în care am lansat informaţiile despre Piatra CINTAMANI, multe bucăţi din această Piatră Sacră şi-au găsit drumul către mâinile dedicate ale Lucrătorilor în Lumină şi ale Luptătorilor Luminii, acestea servind ca transmiţătoare pentru Energiile „Penetrării prin Compresie” de la Momentul Evenimentului.


Piesele selectate ale Pietrei Cintamani au fost aşezate în cele mai importante zeci de puncte-cheie ale Reţelei Vortexurilor Energetice din Reţeaua Energetică Planetară, pentru a stabiliza Procesul de Transformare de la Momentul Evenimentului.

Această „Reţea Energetică Planetară CINTAMANI” este, acum, aproape complet funcţională !


O veche profeţie tibetană spune că va veni o vreme când Regele Lumii va ieşi cu armata sa din tărâmurile sale subterane, pentru a învinge Forţele întunericului şi a iniţia sosirea EPOCII de AUR.

Acest Timp este chiar cel din Prezent !



Piatra Cintamani este o Emanaţie de LUMINĂ PURĂ, aceasta fiind o manifestare exterioară a purităţii Sufletului nostru.

De curând, un mic număr de Pietre Cintamani au fost puse pe „StratoProbe 4”, un vehicul de mare altitudine (strato-sferic) pe care l-am lansat împreună cu echipa mea.

StratoProbe 4” a ajuns la o altidudine maximă de aproximativ 15 mile (24 Km) :



Pe această cale, la această altitudine maximă a fost făcută această fotografie a unor nave extra-terestre care au susţinut Misiunea noastră :



De asemenea, am fost ghidat ca să pregătesc un nou lot de Pietre Cintamani.

Cele mai multe dintre acestea, inclusiv unele piese care au fost la bordul „StratoProbe 4”, sunt acum disponibile pentru LUCRĂTORII ÎN LUMINĂ şi LUPTĂTORII LUMINII dedicaţi.



Împreună cu echipa mea caut o persoană care intenţionează să călătorească în ANTARCTICA, în viitorul apropiat.

Avem nevoie de un voluntar pentru o „MISIUNE CINTAMANI pe acest continent îndepărtat.

Dacă sunteţi o astfel de persoană, vă rog să ne contactaţi la cobraresistance@gmail.com.


Victoria LUMINII !




2 comentarii: