vineri, 4 decembrie 2015

COBRA : MEDITAŢIA Săptămânală pentru APROPIEREA EVENIMENTULUI - în 6 decembrie 2015 (3 decembrie 2015).MEDITAŢIA Săptămânală
pentru
 APROPIEREA EVENIMENTULUI
(în 6 decembrie 2015)

– 3 decembrie 2015 –

Încă este de cea mai mare importanţă ca tot mai mulţi oameni, cât mai mulţi poibil, să se alăture Meditaţiei noastre Săptămânale, din fiecare Duminică.

Forţele Luminii ne-au instruit ca să schimbăm Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară în MEDITAŢIA SĂPTĂMÂNALĂ pentru APROPIEREA EVENIMENTULUI, pentru a schimba Centrarea noastră de la Procesul de Eliberare către Manifestarea Evenimentului cât mai curând posibil.

Această Meditaţie ajută Forţele Luminii ca să împământeze Energia Luminii la Suprafaţa Planetei, pentru a întări Reţeaua de Lumină care este necesară pentru a grăbi procesul „Penetrării prin Compresie”.

Numărul oamenilor care fac această Meditaţie reprezintă cel mai influenţabil Factor de Putere al populaţiei umane de la Suprafaţă, pentru a accelera Momentul Evenimentului.
(N.MY.: Totuşi, nu pare a fi vorba doar de Cantitate, al „numărului de oameni”, ci este vitală în primul rând „CALITATEA”, care se referă la MODUL în care se face această Meditaţie – cu „Dedicare” şi „Trăire Vie” sau doar strict „formal”, cât „să se semneze condica de prezenţă”...)Noi facem mereu această Meditaţie la ora 7:00 pm sau 19:00 GMT/UTC (N.MY.: Ceea ce, pentru ROMÂNIA, înseamnă ora 21.00), în fiecare Duminică, indiferent de ora de iarnă sau de vară.

Puteţi converti aici această oră (pentru zona voastră locală)...

...sau aici.

Instrucţiuni pentru MEDITAŢIE (aici este Video-ul de pe YouTube în limba română) :

1. Folosiţi propria voastră tehnică, pentru a vă aduce într-o Stare Relaxată a Conştienţei.

2. Afirmaţi intenţia de a folosi această Meditaţie ca un instrument de a accelera Procesul DEZVĂLUIRII şi a EVENIMENTULUI.

3. Vizualizaţi o RAZĂ DE LUMINĂ care este emisă din chakra STEAUA SUFLETULUI” (situată la 20 de centimetri / 8 inch deasupra capului), către chakrele „Steaua Sufletului” ale tuturor celor aflaţi în Meditaţie.


4. Vizualizaţi RAZA DE LUMINĂ, de-acum colectivă, cum se extinde în Reţeaua Energetică a Pământului şi cum se conectează cu chakrele „Steaua Sufletului” ale fiecărei fiinţe de la Suprafaţa Planetei şi din interiorul acesteia, precum şi din întregul Sistem Solar.
Vizualizaţi toate fiinţele implicate în situaţia Pământului ca fiind armonizate cu scopul de a se manifesta DEZVĂLUIREA şi EVENIMENTUL, cât mai curând posibil, într-o manieră cât mai armonioasă.
Vizualizaţi cum toate Bombele Plasmatice STRANGELET şi TOPLET sunt îndepărtate într-un mod inofensiv.
Vizualizaţi cum toate celelalte tehnologii de arme exotice sunt expuse şi apoi îndepărtate fără efort.
Vizualizaţi DEZVĂLUIREA Totală în mass-media despre Prezenţa Extra-Terestră şi Programele Spaţiale Secrete.
Vizualizaţi cum are loc EVENIMENTUL care, în cele din urmă, Eliberează Planeta Pământ.
Dacă vă simţiţi inspiraţi, după ce terminaţi cu Meditaţia Săptămânală pentru Apropierea Evenimentului puteţi continua cu Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară (sau cu anumite părţi din aceasta, dintre cele care vă plac).


Video-urile pe YouTube cu noua noastră Meditaţie Săptămânală pentru Apropierea Evenimentului vor fi create cât mai curând posibil şi vor fi publicate pe acest blog.


Victoria LUMINII !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu