duminică, 6 decembrie 2015

David WILCOCK : RĂZBOIUL pentru ADEVĂR (25 noiembrie 2014).



David WILCOCK
RĂZBOIUL pentru ADEVĂR

25 noiembrie 2014





Nota MarYan :

Deşi evenimentele se desfăşoară cu viteză tot mai ameţitoare şi deşi priorităţile MEDITAŢIEI pentru APROPIEREA EVENIMENTULUI, propuse prin Cobra sunt tot mai „urgente”, iată că acum vin cu o traducere cu care şi deschid o nouă Categorie-Subiect, cea a informaţiilor (pro)venite de la David WILCOCK – cel care, tot repet, pare a avea legătură cu celebrul Edgar CAYCE.

Acum însă doresc să subliniez foarte pe scurt faptul că, iniţial, am considerat că acest material este doar o preluare a textului deja tradus de pe un al blog românesc („Spiritul Etern”).

Pentru că acum nu am timp de prea multe comentarii, intru direct în subiectul „dureros” : pentru cei care chiar vă pasă de ceea ce primiţi ca informaţii şi vă „plimbaţi”, poate chiar şi des, prin blogosfera românească de profil, şi mai ales studiaţi materiale de pe acel blog, vă recomand ca să studiaţi şi materialul originar în limba engleză, dar şi traducerea de pe respectivul blog al acestui articol, care deja pare a fi declanşat numeroase comentarii „furtunoase”.

Ceea ce doresc să subliniez, deocamdată, este faptul că nevoia de ATENŢIE! şi de MAXIM DISCERNĂMÂNT este mai actuală decât oricând, chiar şi în privinţa Traducerilor, nu doar al „materialelor originare” (de exemplu, referitor inclusiv la „channeling”-urile despre care am mai comentat în PoVestirile noastre) – mai ales când sensurile originare ale unor simple  şi precise propoziţii (conforme cu stilul concis al lui Wilcock) sunt deturnate prin lungi fraze „poetice”, care ajung să nu mai aibă nicio legătură cu „originalul”...

Nu ştiu ce să mai cred şi ce să mai spun despre calitatea unor bloguri şi site-uri zise „de spiritualitate” din Zona Românească – nu ştiu de ce (sau poate că ştim!...) pare a fi atât de „greu” ca să avem şi noi parte, ca români, de ceva (orice) de CALITATE autentică...

Aşadar, până la alte observaţii şi remarci din articole dedicate (într-o PoVestire pe măsură), deocamdată haideţi să medităm şi pentru acest aspect... trimiţând Lumină şi către materialele care apar în această Zonă (Românească), în această Limbă (Română) care poate că merită ceva mai bun şi de calitate, pe măsura Vibraţiei sale...

Deocamdată, iată materialul lui David Wilcock, în varianta noastră, a Universului Christalin :

 

Stânga : Edgar CAYCE.                                                           Dreapta : David WILCOCK.



Doborârea unui avion civil rusesc (N.MY.: în Egipt), „atacul de cord” al fondatorului „Russia Today” în DC (N.MY.: În Washington – Department Columbia), testarea uimitoarei Rachete de tip OZN pe deasupra Los Angeles-ului, focurile de armă (N.MY.: „atacurile teroriste) din Paris și doborârea avionului militar rusesc de către Turcia – pot fi considerate semnale că Lupta pentru DEZVĂLUIRE a ajuns la Punctul Culminant.

Cel puțin şase surse diferite din interior ne spun că ALIANŢA a ajuns la o DECIZIE Capitală : Membrii Alianței au fost de acord, în cele din urmă, ca să meargă mai departe cu DEZVĂLUIREA.

Această Dezvăluire implică și eliberarea masivă a informaţiilor clasificate care vor schimba radical tot ceea ce credeam că ştim despre lumea de astăzi.

Aceasta poate însemna un prealabil ANUNŢ OFICIAL, care să aibă loc într-un viitor deloc îndepărtat, în care să se recunoască existența unor Civilizaţii Inteligente Extra-Terestre care ne vizitează, actualmente, Planeta.

În prezent există o inițiativă pe termen scurt care deja este în curs de implementare – în timp ce aspectele de fond, despre CÂT de mult să ne transmită şi CÂND anume, acestea încă sunt în curs de negociere.


Toate aceste cinci evenimente violente şi total neobişnuite s-au petrecut DUPĂ ce majoritatea Surselor noastre ne-au transmis toate acestea, prin scurgeri de informaţii” – independent unele de celelalte !






Doar Grupul „Vechea Ordine Mondială” al Cabalei se opune, în prezent, DEZVĂLUIRII.

Și, ca de obicei, aceştia folosesc terorismul – împotriva Rusiei şi a Franţei – în încercarea de a opri toate acestea.

Aceste atacuri ar avea ca intenţie intimidarea țărilor Alianței și Generarea Fricii, în speranța că aceste țări vor reconsidera decizia lor de a elibera Marele Secret.

Indiferent de modul în care se vor desfăşura luptele în cadrul acestui război secret, săptămânile și lunile următoare ar putea aduce câteva schimbări extrem de incitante.

Atât de multe lucruri se petrec în acelaşi timp, de aceea noi considerăm că este important să rezumăm ceea ce ştim într-o singură investigaţie.

(Vă rog să reţineţi : Puteţi posta extrase din acest articol, pe situl vostru, dar vă rugăm să oferiţi şi link-ul – legătura – către articolul original, în care oricând pot apărea actualizări.)

(Actualizare : La trei ore de la data publicării materialului, am fost loviţi de un „val” imens care a blocat acest site timp de aproximativ 7 ore. Serverul ne-a transmis că acesta semăna cu un atac de tip hacker „DDoS” – N.MY.: „Distributed Denial of Service”, adică „paralizarea intenţionată a unei reţele de calculatoare prin inundarea cu datele trimise simultan de mai multe calculatoare individuale”.)






Lupta între ALIANŢĂ și Cabală pentru „DEZVĂLUIRE” se „încălzește” și capătă accente dramatice.

În China tocmai a avut loc o a doua „explozie chimică” (N.MY.: Ca cea de la Tianjin din 12 august 2015), în condiţiile în care Piața Mondială este în cădere liberă.

(Indicele bursier american) Dow (Jones) a scăzut cu peste 530 de puncte, de vineri (21 august 2015) şi încă 588 de puncte în preajma închiderii din ziua de luni (24 august 2015).

Aceste evenimente încep să genereze uriaşe „noi începuturi”, după cum au fost prognozate de numeroase „surse din interior”.

Energia Inteligenţei Galactice ne poate împinge, în ultimă instanţă, către o Trezire în masă.

Această analiză socio-economică a evenimentelor recente este Portalul către o Dramă Cosmică mult mai mare, care SE JOACĂ chiar în aceste Momente...






Ca toţi ceilalţi, am fost şocat şi întristat de doborârea avionului civil rus (din Egipt) şi de împuşcăturile de la Paris.

Şi ce este acest aliat al SUA, adică Turcia, care doboară un bombardier rus ce bombarda ISIL-Daesh, vechiul duşman terorist al tuturor ?

Până să înceapă toate acestea, lucrurile au fost liniştite pentru câteva luni – în sensul că astfel de incidente negative în masă nu au dominat atenţia noastră colectivă.

Atunci când noi am scris articolul „Evenimente Globale terifiante” la sfârşitul lui August (24 august 2015), „Sfârşitul Jocului” părea să se apropie cu mare rapiditate.

Atunci, noi am avut două secţiuni mai largi de informaţii, gata pentru a fi transmise, însă le-am oprit după ce ne-a fost clar că Momentul Critic încă nu sosise.
 
La fel, a solicitat ceva timp ca şi noi să putem să respirăm, pentru a reîntări hotărârea noastră de a continua să luptăm în această bătălie.

Ţinând cont de ceea ce vedem acum la ştiri şi de ceea ce auzim de la „insider”-i („sursele din interior”), TIMPUL TRANSFORMĂRII pe care noi l-am anticipat SE DESFĂŞOARĂ CHIAR ÎN ACESTE MOMENTE !...




Un comentariu: