luni, 28 decembrie 2015

Lance SHUTTLER : Eveniment ASTROLOGIC de excepţie - TOATE PLANETELE (din Sistemul nostru Solar) se află în MIŞCARE DIRECTĂ din 25 decembrie 2015 până pe 6 ianuarie 2016 !



Lance SHUTTLER („thespiritscience.net”)

Eveniment ASTROLOGIC de excepţie :
TOATE PLANETELE (din Sistemul Solar)
se află în MIŞCARE DIRECTĂ
din 25 decembrie 2015
până pe 6 ianuarie 2016 !

- 29 noiembrie 2015 -





Nota MarYan :

Chiar dacă „Momentul Crăciunului 25 decembrie 2015 a trecut, deja, acum suntem încă în Prima parte a acestui INTERVAL sau, mai bine spus, a acestei noi FERESTRE DE OPORTUNITATE pentru punerea în mişcare a unor energii ce ar putea culmina cu acest mult-PoVestit EVENIMENT...

Deşi titlul articolului tradus suna ceva în genul „Valuri masive de energii...”, atragem atenţia că acest aspect astrologic nu se referă la Transmiterea altor „Valuri” de energii (deşi, anumite ALINIERI PLANETARE din această Perioadă sugerează şi acest aspect), ci strict la faptul că lipsa oricărei PLANETE RETROGRADE face ca Energiile Sistemului Solar să funcţioneze într-un mod Real SINCRONIZAT – fără ca unele să acţioneze în modul „hăis” (cele cu „mişcare directă”), iar altele în modul „cea”(cele zise „retrograde”).

Astfel că, fără această „MIŞCARE RETROGRADĂ” a Planetelor pe Cerul Cercului Zodiacal de pe Astrogramă (şi care, în mod evident, nu se datorează vreunei „deplasări  inverse”, în sens opus, a Planetelor respective pe orbitele lor, ci prin MIŞCAREA APARENTĂ PE CERUL şi CERCUL ASTROLOGIC a acelor Planete, ÎN RAPORT CU CELELALTE), ei bine, acest ASPECT duce la dispariţia oricăror „voci disonante” din Orchestra care interpretează SIMFONIA GALACTICĂ a Sistemului nostru Solar care se Mişcă (în acest caz, cu adevărat ARMONIC) prin Galaxie – şi care este RECEPŢIONATĂ de către iubita noastră PLANETĂ.

Aşadar, iată Mesajul principal (despre care vom mai puncta şi în viitoarea noastră PoVeste, din următoarele ore) :






Începând din 25 Decembrie 2015, cu URANUS în staţionare directă, toate planetele majore din Sistemul nostru Solar se vor mişca înainte (în mod direct).

Stephanie FOREST
, primul astrolog care a identificat în mod oficial acest fenomen astrologic, a creat un hub virtual pentru toţi astrologii şi cei interesaţi de astrologie, ca să comunice părerile lor în viitoarea mişcare directă a tuturor planetelor.


Stephanie afirmă :

„Acum, în acest moment, din viziunea noastră geo-centrică, întregul nostru Sistem Solar se mişcă în aceeaşi direcţie, ca un Râu Cosmic, curgând spre aceeaşi direcţie unică. Din poziţia Soarelui sau din perspectiva Pământului, toate Planetele în mişcare directă reprezintă o trecere organică, întreagă, sincronă şi armonioasă prin Universul nesfârşit.”


Stephanie mai spune :

„Un Ciclu de mişcare directă a tuturor planetelor este clar o speranţă pentru viitor. Este un moment unic, în care perspectiva Pământului devine ca cea a Soarelui.”

Vibraţia Sistemului Solar oferă o asistenţă cosmică extraordinară a oricărui proiect creat spre beneficiul şi nu spre frânarea vieţii pe Pământ.

Întreaga Planetă poate fi energizată de „combustibilul cosmic”, în locul celui rezidual.


Cu Sistemul nostru Solar în mişcare aproximativă de 600.000 m/h, la această viteză şi putere, poate este de ajuns ca o singură moleculă de Lumină Solară, în acest context, să transfere un nou tip de energie solară sustenabilă pe Pământ, fără a afecta negativ viaţa de aici.

Viteza, Acceleraţia şi Mişcarea, în general, sunt toate intrinsec legate de mişcarea directă a tuturor Planetelor.”




(Nota MarYan :

Se pare că autorul articolului nu stă prea bine şi cu Astronomia, de aceea suntem nevoiţi ca să intervenim din nou :

Sistemul nostru Solar se mişcă prin Galaxie cu o viteză de aprox. 220 Km/sec. sau, dacă doriţi, cu aproape 800.000 Km/h (220 Km/sec × 3.600 sec.), ceea ce diferă foarte mult faţă de valoarea prezentată mai sus, de 600.000 metri/oră – care mai poate fi scrisă şi sub forma a 600 Km/h.

Or, deja puteţi vedea şi singuri DIFERENŢA între 600 Km/h şi aproape 800.000 Km/h – mai precis, de 792.000 Km/h...

...Iată cum şi ştiinţa are rostul ei, de a înţelege, inclusiv prin fizica „mecanicistă”, cum stă treaba cu „mişcarea” prin Sistemul Solar şi, în general, prin Univers...)




URANUS va începe acest ciclu în 25 Decembrie 2015 şi îl va încheia în 6 Ianuarie 2016
, când MERCUR îşi începe mişcarea retrogradă.

Cu aceste două planete începând şi sfârşind acest ciclu, Stephanie sugerează că există posibilitatea unei noi descoperiri tehnologice care va ajuta la vindecare şi/sau comunicare.

Aceasta ar putea aduce un brusc şi şocant Val de Comunicare, care să ducă la schimbări majore pozitive pe Pământ.

Stephanie mai sugerează că este foarte important ca, în această perioadă, să ne angajăm în fapte şi gânduri de UNITATE, IUBIRE şi ABUNDENŢĂ.


Manifestarea va fi mult mai rapidă în această perioadă.

Grupurile care se adună în scopuri comune, ca să înfăptuiască astfel de acţiuni, vor utiliza această energie frumoasă şi puternică, la fel ca şi meditaţiile globale în sincron.

Stephanie : „Vă încurajez ca să împărtăşiţi aceste informaţii, acum şi în zilele următoare până în 25 Decembrie 2015, astfel ajungând la cât mai mulţi oameni care să creeze în mod conştient o lume cât mai frumoasă, în acest Ciclu de 11 zile.”




5 comentarii:

  1. nu stiu daca miscarea directa este acelasi lucru cu alinierea planetelor...deoarece am primit un mesaj subtil..si sub forma de imagini...din care reiesea faptul ca, atunci cand planetele erau aliniate, ma rog, "cum am vazut eu"..una dupa alta...atunci va fi declansat Evenimentul, sau Dezvaluirea..va fi multa energie implicata care va crea diverse evenimente pe pamant...sa auzim de bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta şi sugeram în Nota Personală, anume că Mersul Direct al Planetelor nu înseamnă Alinierea acestora - aceasta fiind un fenomen asociat, în această perioadă.
      MarYan.

      Ștergere
  2. Namaste, cu infinita iubire si recunostinta, drum drept in lumina tuturor, multumesc pentru actualizare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc mult pentru răspunsul la îndoiala mea, cat și pentru faptul ca prin ceea ce faci, ne ajuți și pe noi cei care avem comunicări, lucram cu energii, să lămurim unele aspecte și să construim un nou inceput..și așa să fie !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce planete si ce aliniere oameni buni!?Suntem mintiti de mii de ani.N-a ajuns nimeni nici macar pe orbita.Toate misiunile spatiale sunt o facatura.Traim pe o bucata de tarana careia noi ii spunem ''Pamant'' si care se afla in intregime sub un dom.Stiu ca este greu de digerat.La fel a fost si pentru mine.Luati pas cu pas si incepeti cu exploratorul,contraamiralul Richard Evelyn Byrd care arata cu dovezi,ca a ajuns la ''capatul pamantului''.Pe internet o sa gasiti dovezi incontestabile in acest sens cum ca ''Pamantul'' este defapt plat,iar tot ce stim despre spatiu este trucat si contrafacut.Sunt multe de spus dar ma opresc aici.Recomand inainte de toate pentru ''antrenarea''mintii filmul The Truman Show.Succes.P.S.Nu replicati pana nu cercecati.

    RăspundețiȘtergere