miercuri, 30 decembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (83) pentru 30 decembrie 2015 – SPIRITUL CRĂCIUNULUI şi al ANULUI NOU.



PoVestea ZILEI (83)
(pentru)
30 decembrie 2015

– SPIRITUL CRĂCIUNULUI
şi al
ANULUI NOU –





Fiind foarte „prins” cu diferite activităţi specifice acestei perioade, iată că amânarea prezentării PoVestirii noastre în privinţa Semnificaţiei Crăciunului – şi, acum, deja a Anului Nou – a avut rostul ei, căci, dincolo de propria versiune (pe care deja aţi putut-o studia în articolele dedicate despre Sărbătorile de Iarnă), iată că o traducere venită de la GRUPUL ARCTURIAN prin Monica POKA, transmisă chiar în această perioadă, 27 decembrie 2015, exact despre acest subiect vorbeşte !


Iată, înainte de a expune alte câteva observaţii personale, acest Mesaj transmis de GRUPUL ARCTURIAN în data de 27 decembrie 2015, prin Marilyn RAFFAELE :




„Dragi prieteni, venim cu bucurie și cu cele mai bune urări în această perioadă de vacanță.

Observăm că unii dintre voi experimentați tristețe și un pic de confuzie pentru că nu experimentați această perioadă așa cum erați obișnuiți.

Aceia dintre voi care simțiți în acest fel, bucurați-vă în înțelegerea faptului cum conștiința voastră s-a schimbat și, prin urmare, sărbătorile nu mai rezonează în același fel.

Încă de la ultimul Crăciun, mulți dintre voi ați evoluat și ați integrat mai multă Lumină care, la rândul său, afectează modul în care voi experimentați, înțelegeți și trăiți fiecare aspect al vieții de zi cu zi, de la lumesc la cel mai profund.


Muzica de sărbători pe care o iubeați în trecut, acum a sunat cumva cam discordant.

Promoţiile frenetice pentru chilipirurile de toate felurile sunt adeseori pur și simplu iritante și nu mai au nici o putere asupra voastră.

Unii, care n-au făcut-o niciodată până acum, descoperă dureros de conștient cât de comercial a devenit Crăciunul.

Totul se simte altfel în acest an, și acest lucru nu are de-a face cu vârsta sau cu responsabilitățile.

Are de-a face cu faptul că ați devenit mult mai Iluminați.


Datorită atenției crescânde pe care i-o acordați intuiției, este mult mai ușor acum să recunoașteți o intenție comercială aflată în spatele unei reclame excesive plină de nostalgie și sentimente false.

Vedeți cu ușurință că cea mai mare parte a lor nu are nimic de-a face cu adevărata și iubitoarea esență a Crăciunului, ci că are de-a face numai cu puterea voastră de cumpărare.

Învățați să puneți de-o parte și să priviți în spatele cortinei (vrăjitoru)lui „Oz”.


Vă reamintim adevărata Semnificație a CRĂCIUNULUI și a NOULUI AN.

Această perioadă are o semnificație foarte puternică pentru că ea (re)prezintă adevăruri profunde, care nu au fost recunoscute de către lume în general.

Ca toate lucrurile din dimensiunea a treia, Adevărul se manifestă în funcție de starea de conștiință individuală. O conștiință con-sensuală este formată din credința majorității stărilor de conștiință individuale.

Așa zisa „A Doua Venire” precum și Nașterea CHRIST-ului de Crăciun este, de fapt, experimentarea personală a Trezirii care îl așteaptă pe fiecare individ, la un moment dat, în călătoria sa evolutivă.

Aceasta se referă la Nașterea CONŞTIINŢEI CHRISTICE interioare și nu se referă numai la nașterea lui Isus/Jeshua de acum 2.000 de ani, care a atins Conștiința Christică în deplinătatea acesteia, în timp ce era pe Pământ.

Treptat, prin multe călătorii, experiențe și vieți de străduință, smerita conștiință personală (ieslea) este pregătită pentru ca El, Copilul (Adevărul), să se nască.

Christul este întotdeauna născut în condiții umile, pentru că un ego al conștiinței separării nu este pur și simplu deschis pentru a naște Conștiința Christică.

La început, Conștiința Christică nou născută este slabă și are nevoie de protecție, deoarece ea poate fi ușor dată la o parte prin frică sau stinsă de părerile altora.

O conștiință lumească a dualității și separării este serios amenințată de Lumina conștientizării și ar dori ca aceasta să nu apară deloc, întreprinzând adeseori diferite acțiuni împotriva ei.

Conștiința Christică nou-născută trebuie ținută în tăcere și în secret, în inimă, până când crește din ce în ce mai puternică și mai încrezătoare, devenind în cele din urmă o Conștiință Christică Iluminată, pe deplin matură care nu mai are nevoie de protecție, pentru că ea știe acum că este adevărata substanță și esența protecției și că nu este necesară nicio protecție față de nimic.


Astfel, urmează un Nou An (Viață) pentru individul trezit – A Doua Venire a sosit.

Sărbătoriți sărbătorile cu toată Iubirea și Bucuria nou născutei voastre conștientizări mai înalte și veți fi o binecuvântare pentru toți cei din jurul vostru.

Viața este menită să fie BUCURIE, iar separarea este un mit – o credință care nu are nicio lege ca suport.

Îmbrățișând o mai profundă înțelegere a Crăciunului și a Noului An, aceasta vă va ajuta ca să aduceți Iubire şi Bucurie în tot ceea ce faceți, pe tot parcursul anului.


CRĂCIUN FERICIT ! şi UN AN NOU FERICIT !




Aceste imagini oferite de Arcturieni cred că se apropie cel mai mult de esenţa a tot ceea ce am prezentat în materialele despre aceste zise „SĂRBĂTORI DE IARNĂ”...

Într-adevăr, atât noi, în aceste materiale, cât şi mulţi alţii insistă că, de fapt, CRĂCIUNUL are legătură, cumva, cu ideea de NAŞTERE (întru CHRISTOS) – în acest moment „sacru”, de CREATIO (Creaţie Divină).

Am tot scris prin acele materiale, de aceea acum nu mai insist, ci doar mai punctez anumite aspecte, legate de faptul că america-nizata urare „MERRY CHRISTMAS” se referă la o Veselă şi plină de Bucurie („Merry”) Masă/Hrană Christică („Christ-Mass”)...

...Deci, ar fi adusă în această PoVeste şi ideea unui OSPĂŢ (COSMIC) CHRISTIC, în care Masa, adică Hrana („Prana”) ar avea legătură cu „Hristos”, spun creştinii, dar care s-ar referi la „hrana informaţional-vibraţională” corespunzătoare Dimensiunii Christice.

S-a vorbit foarte mult de această Dimensiune Christică, mai ales prin mult-amintita CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ, însă nu ştiu câţi au habar despre ce înseamnă, cu adevărat, aceasta...

Într-adevăr, prima şi ultima idee care ne-ar putea veni când ne con-ducem atenţia către aceasta, s-ar putea referi la UNITATEUnitatea Fiinţei umane şi a tuturor fiinţelor prezente pe Planetă şi, de fapt, din întregul Univers – astfel că Naşterea Conştiinţei Christice care ne este (re)amintită de fiecare dată, cu fiecare Crăciun, s-ar putea referi la Iniţierea procesului de Unificare şi de (re)Trăire în Conştiinţa Unităţii...

Însă, poate că un aspect mai subtil şi la fel de important s-ar putea referi la direcţionarea energiei atenţiei către acea Dimensiune şi Plan de Conştiinţă al Fiinţei Umane, de Nivelul al 10-lea, unde se regăseşte SINELE CHRISTIC/BUDDHIC al Fiinţei Umane, din cele 12 Dimensiuni şi Planuri de existenţă – locaşul şi nivelul de conştiinţă corespunzător Sinelui Divin Christic şi a Conştiinţei Christice, situate deasupra MONADEI (sau a Supra-Sufletului Maestru) – după informaţiile oferite inclusiv de Fondatori, prin Sal Rachele.

Iată cum, prin aceste sumare imagini, observăm cum acest Moment are un corespondent concret în structurile noastre dimensionale, a cărui “octavă inferioară” ar putea fi chiar Corpul CHRIST-Alin Eteric de Lumină al Dimensiunii a 5-a, cel cu care acum lucrăm tot mai mulţi, cu tot mai mare intensitate, pentru a pregăti propriile Momente ale Iluminării şi Ascensiunii (după pregătirea şi putinţa fiecăruia)…

Iată, acum am “aruncat” aceste scurte imagini care să “stârnească” acea reală preocupare de a lucra din ce în ce mai intens cu noi înşine, în această perioadă de “Fereastră de oportunitate” – când Crăciunul şi Noul AN pot fi ocazii nu doar de “îmbuibări” şi “dis-tracţii”, cât mai ales de (RE)NAŞTERI (întru Christ-os) şi ÎN-NOIRI (întru Fiinţă)


Deocamdată, haideţi să ne Bucurăm de aceste scurte re-memorări şi să medităm, contemplând aceste imagini de PoVeste (Cosmică)… până la proxima întâlnire.


Cu acelaşi drag în-noitor,



MarYan

4 comentarii:

  1. Imprastiati multa IUBIRE si multa LUMINA pe unde mergeti, ca si cum voua va imprastiati ,iar cineva de sus ,va va rasplati pe voi la fel
    IUBIRE SI LUMINA sa fie cu voi pretutindeni.
    O LUMINITA, va lumineaza si pe care nu o vedeti ,dar imprastie IUBIRE NECONDITIONATA TUTUROR.UN AN BUN VA DORESC 2016

    RăspundețiȘtergere
  2. Lui M.A.C. asta da-i SPAM din panoul de control al blogului ca altfel nu scapi de răgălie.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/crimele-din-clubul-colectiv-adevarul.html

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI iti spun si eu draga Marian si fie ca noul an 2016 sa ne aduca tot mai aproape de acest / acel mult discutat / asteptat EVENIMENT !

    RăspundețiȘtergere