marți, 23 februarie 2016

COBRA : Importantă Actualizare a SITUAŢIEI PLANETARE (18 februarie 2016).



Importantă Actualizare
a
SITUAŢIEI PLANETARE

– 18 februarie 2016 –





Nota MarYan :

După o perioadă mai îndelungată de aşteptare, Cobra revine cu informaţii punctuale şi con-centrate despre situaţia actuală.

Informaţiile par a fi foarte „laconice”, scurte şi la obiect, însă (cu adevărat) importante şi foarte interesante – legate de situaţia actuală cu Bombele plasmatice de tip Strangelet şi Toplet, de nivelul de intervenţie a Forţelor Mişcării de Rezistenţă la care s-a ajuns (pare-se, deja la Suprafaţa Planetei), dar şi despre mişcările foarte puternice şi directe ale Cabalei pentru instaurarea cât mai curând posibil a „Noii Ordini Mondiale” (aspecte de care am vorbit şi noi în Seria de trei articole despre „Faza Finală a Războiului Financiar Global” şi care aşteaptă să se încheie cu cel de-al treilea articol ce va sosi în scurt timp).

Toate acestea indică ceea ce punctam şi în articolele amintite mai sus, faptul că, în prezent, Cabala a intrat în ultima fază, cea a „disperării”, aruncând „la înaintare” tot ceea ce mai are „în mână” sau „pe la îndemână”...

Dar iată, în detaliu, informaţiile transmise prin Cobra :

 




Curăţirea / Eliberarea de Grupul Chimera continuă.

Forţele Luminii au făcut progrese importante în ultimul timp, astfel că, foarte curând, vor fi capabile de A ELIMINA TOATE BOMBELE PLASMATICE de tip STRANGELET !

După aceea vor mai rămâne doar Bombele Plasmatice de tip TOPLET, însă Forţele Luminii se aşteaptă ca mecanismul de eliminare a acestora să fie similar cu cel folosit la îndepărtarea Bombelor Strangelet, astfel că sunt speranţe ca, în curând, problema Bombelor Plasmatice Strangelet/Toplet să fie rezolvată definitiv, odată pentru totdeauna !


Datorită acestor progrese semnificative realizate în Planul Plasmatic, energiile din Planurile Eteric şi Astral inferior s-au îmbunătăţit destul de mult, cât să permită revenirea la suprafaţa Planetei a unor Zâne şi Îngeri care au re-început să lucreze, însă departe de oameni.

Pentru că aceste ființe subtile adoră contactele pline de Iubire, lor nu le place energia dură a majorităţii oamenilor, atfel că sunteţi invitaţi să mergeţi în mijlocul Naturii, re-descoperind energia plină de Iubire a acestora.




Întunecaţii au fost destul de fermi în acţiunile lor din ultimul timp, astfel că REZISTENŢA a iniţiat anumite acţiuni în Planul Fizic.


În primul rând, membrii acesteia au pus anumite pachete cu informaţii, legate de Dezvăluire, Programe Spaţiale Secrete şi Probe penale împotriva membrilor Cabalei, în calculatoarele unor mari Agenţii de Presă din întreaga lume, precum şi în calculatoarele anumitor persoane private, selectate din toată lumea.

În cazul în care Cabala trece de o anumită linie („roşie”), aceste „pachete cu informaţii” vor fi activate de la distanţă de către Rezistenţă, deschizându-se simultan ca şi „ferestre” („pop-up”) pe ecranele a nenumărate calculatoare din întreaga lume...

Această acţiune are rolul ca Rezistenţa să se asigure şi împotriva oricărei încercări de a întoarce sau a suprima procesul DEZVĂLUIRII.

DOAR Dezvăluirea întreagă, completă, de 100%, va fi permisă, Dezvăluirea limitată nefiind o opţiune !



În al doilea rând, anumiţi Agenţi armaţi ai Rezistenţei sunt acum la suprafaţă, intervenind în numeroase cazuri, atunci când civili nevinovaţi sunt atacaţi, prevenind violenţa şi abuzurile.


În al treilea rând, agenţi ai Rezistenţei sunt infiltraţi în cadrul personalului de securitate al marilor jucători ai Cabalei, al tuturor candidaţilor la Preşedinţia SUA, precum şi al multor politicieni-cheie din întreaga lume, care pot influenţa situaţia planetară.


Procesul DEZVĂLUIRII Treptate continuă.

Poate că unii dintre voi îşi amintesc de Baza Lunară MERSENIUS de care vorbeam anul trecut, pe blog.

Exact această Bază Lunară a fost reperată recent de „Google Moon”, coordonatele sale precise fiind listate aici.
  

Media principală deja speculează că structura ciudată din jurul Stelei KIC 8462852 ar putea fi construită de către o civilizaţie extra-terestră.

NASA se pregăteşte pentru Dezvăluirea Programelor Spaţiale Secrete prin eliberarea unor „Postere de Turism spaţial”, invitându-ne la un tur în locuri precum Jupiter sau Enceladus :
  

În acelaşi timp, ideea mineritului pe asteroizi ajunge, de asemenea, în media principală.


ALIANŢA ESTICĂ îşi continuă acţiunile de a reduce importanţa petro-dolarului...


În Elveţia, Venitul Minim Necondiţionat va deveni realitate dacă elveţienii vor vota în acest sens.



PETIŢIA pentru Dezvăluirea Programelor Spaţiale Secrete este un act foarte important de exprimare a voinţei noastre colective libere, fiind pe punctul de a obţine în curând 25.000 de semnături.

Puteţi răspândi ideea şi să semnaţi această Petiţie aici, dacă vă simţiţi ghidaţi.


Video-uri pe YouTube au fost create pentru a face mai uşoară împărtăşirea acestei informaţii.

Mai întâi, aveţi acest excelent video în limba engleză :


Apoi, aveţi şi aceste video-uri în limba engleză... :


...şi în limba franceză :


 

Dovada acestei interferenţe va servi ca probă împotriva Cabalei la Negocierile de Predare, când aceasta încearcă să întoarcă Procesul Dezvăluirii.

Manipularea Liberei Voinţe este o crimă împotriva Legii Galactice, astfel că nu se va permite Cabalei să reuşească cu planurile lor de Dezvăluire limitată.


Victoria LUMINII !




7 comentarii:

  1. Namaste ! Dupa ce au fost sterse 7500 de semnaturi ,o vreme nu s-a putut vota ,Luminii nu-i mai sta nimic in cale ACUM dupa atatea intarzieri ..... .In acest moment sunt 26 ,219 semnaturi .DEZVALUIREA IMMINENTA , e pe masa lui Putin .Bucurie imensa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa intervin si eu si sa spun ca azi noapte am avut un vis in care s-au facut vizibile mai multe nave rotunde ale ET-lor , si cum oamenii cabalei ne obliga sa circulam si sa nu bagam de seama ce vedem pe cer, si mai vedeam cum pe cer se ducea o lupta, se trageau in nave, dar fara nici un efect asupra lor, si am vazut cum o nava se pregatea sa aterizeze si s-a transformat intr-o masina cu un barbat si un copil in ea, m-am apropiat cu bucurie de ei, m-au salutat, si i-am intrebat de unde vin, si mi-au spus de pe TIRES, TYRES, HYRES (imi cer scuze ca n-am retinut bine numele planetei) dar de emotii m-am trezit din vis....o intalnire emotionanta cu ei, Doamneeee....

    Cine ma poate ajuta ce a vrut sa-mi spuna acest vis ?
    Oare cat de aproape suntem de Eveniment, sau eliberarea planetara?
    Vreau sa mai spun ca acest vis m-a luat prin surprindere, caci m-am culcat cu gandul in alta parte ci nu la ei, la eveniment si la aceste informatii !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anul trecut am avut trei astfel de intalniri la nivelul astral. si numai in una se ducea o astfel de lupta dar ea s-a incheiat cu victoria fratilor nostri din univers fara sa fie victime. si nu au fost vise. pur si simplu au fost calatorii in astral. intalnire cu ei. totul a fost atat de linistitor, fara frica ci doar cu o mare iubire in jurul meu. ei nu fac altceva decat sa ia legatura cu noi. in astfel de momente se ia puternic legatura cu noi. mintea noastra nefiind invatata cu infatisarea lor si a navelor nor, cand ne trzim ea decodifica intalnirea cu ei in forme cunoscute. dar totul este real in starea de linistire a somnului.

      Bogdan - anonim

      Ștergere
    2. Draga Bogdan,

      La mine acest vis nu este singurul, am mai avut vise cu nave ET si cu Cabala care ne forta sa nu bagam in seama, ba chiar care ne si ameninta, intr-un vis eram amenintati ca daca depasim o limita vom fii impuscati, dar noi depasind acea limita practic am fost teleportati, iar pericolul a disparut pur si simplu, pt ca ne-am trezit cei amenintati in interiorul navei...

      In alte vise m-am visat impreuna cu ei , si dezvoltand capacitati pe care eu acuma nu le am....am visat si pamantul cum ascensioneaza intr-o alta dimensiune, visand-o cum pamantul se aprinde ca un soare, aparent iti dadea senzatia ca orbesti, dar aceasta ascensiune s-a petrecut in vis atat de repede incat n-ai timp sa clipesti din ochi, doar observi efectul de lumina ...si m-am trezit intr-o alta lume, care era tot pamantul acesta (planeta noastra) dar in care abilitatea de a vorbi nu o mai avea ci doar pe cea telepatica...niste fiinte m-au asigurat ca totul e OK, ca sunt in siguranta ;)

      Deci iata, ceva ceva se petrece in sinele nostru, al unora, si al meu, sunt niste semnale aceste vise, pe care inca nu le-am inteles pe deplin, cu respect incerc sa le inteleg..

      Cine ma ajuta sa inteleg mai bine toate aceste manifestari, care pe mine nu m-au surprins, pt ca m-am obisnuit cu ele, dar m-a surprins altceva, si anume intensitatea lor in ultimul timp....si mesajul lor pe care inca nu l-am inteles foarte bine...si vreau sa ma ajute cineva sa-l inteleg....Multumesc !!!

      Pacea fie cu noi TOTI !!!

      Ștergere
  3. nimeni nu te poate intelege mai bine decat o faci tu insati, chiar daca nu intelegi pe moment semnificatia visurilor tale va veni o vreme cand o vei face, de exemplu visele pot veni ca si raspuns la intrebarile pe care ti le pui in cel mai sincer mod. Eu am visat ca levitez de mai multe ori si totul parea foarte real in vis daca doresti poti chiar si sa simti emotia respectiva poti simti iubire, fericire, pace... ca si raspuns la intrebarea cand ne vom transforma in corpuri de lumina am visat ca spuneam ca mai e pana atunci si prima data vom disparea din fata celor rai... ca si frecventa

    RăspundețiȘtergere
  4. http://nexusilluminati.blogspot.com.au/
    CHANGE THE WORLD! “DECIDE WHETHER WE SHOULD SHOW UP!”

    RăspundețiȘtergere