marți, 16 februarie 2016

MarYan : Continuarea Seriei de CONFERINŢE sub genericul “EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică” (21 februarie 2016).



Continuarea Seriei de
CONFERINŢE
sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

în Braşov, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(duminică, 21 februarie 2016, orele 16.30–18.30)





Iată că, din nou, ne-am (re)găsit şi timpul necesar de a ne re-aminti că una dintre componentele de bază ale activităţii noastre se referă, în mod fundamental, la Sănătatea Holistică...

De aceea, vă invităm ca să luaţi parte la o nouă Conferinţă, din seria iniţiată sub egida Asociaţiei “CESAN” şi intitulată “EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică”.


Acum, când “vremurile” par a fi tot mai solicitante, iar starea noastră de SĂNĂTATE pare a fi tot mai “agresată” de condiţiile sociale şi de mediu din ce în ce mai stressante în care cu toţii funcţionăm, credem că este din ce în ce mai imperioasă nevoia de a ne re-aminti de condiţiile naturale de funcţionare ale corpului fizic şi ale Fiinţei Umane numită OM...

...Căci, altfel, degeaba avem atâtea şi atâtea proiecte de împlinit în acest plan fizic, dacă nu ne menţinem şi “maşina” corpului fizic într-o (minimă) stare optimă de funcţionare !


Aşadar, iată prezentarea acestui eveniment, la care vă aşteptăm cu acelaşi drag ! :




Asociaţia “CESAN”
(“Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)

continuă seria de CONFERINŢE sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

în BRAŞOV, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(duminică, 21 februarie 2016, orele 16.30–18.30)


Re-amintiţi-vă : sunteţi propriul vostru MEDIC !





CINE susţine această Conferinţă ?


- Marian PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; specialist Biorezonanţă Magnetică şi Nutriţie Naturală ; Formator Nutriţie la “Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”, Bucureşti.

- Andreia CLAUDIUS : Psiholog şi Nutriţionist, cu peste 20 de ani de experienţă în practica Alimentaţiei Naturale, alături de marele terapeut Valeriu POPA, precum şi prin cursurile şi evenimentele organizate în cadrul Asociaţiei de metafizică “ELTA-Universitate” şi, din anul 2001, în cadrul Asociaţiei “CESAN” ; cu Reţete de Alimentaţie Naturală, create pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală.

- Ovidiu (şi Carmen) HARBĂDĂ : colaboratori apropiaţi ai ing. Terapeut Valeriu POPA ; autor al cărţilor „De vorbă cu Valeriu Popa”, „Naşterea şi moartea”, „Valeriu Popa - îndrumător al cunoaşterii prin ştiinţă şi credinţă”, „Miracolul din fiecare”, „Gând în toiul luptei : Pacea mea las vouă”.



În CE constă această Conferinţă ?


1. Aspecte Generale privind NUTRIŢIA HOLISTICĂ în contextul ŞTIINŢEI CUANTICE : Alimentaţia Naturală sau Hrana Vie Vegetală (Medic drd. Marian PARASCHIV).

2. Super-remedii de întărire a Sistemului Imunitar (Psiholog Nutriționist Andreia CLAUDIUS).

3. Din experienţa trăită alături de marele terapeut ing. Valeriu POPA (Carmen şi Ovidiu HARBĂDĂ).

 


Ca şi la evenimentele anterioare, veţi putea descoperi gustul Preparatelor naturale ale Bucătăriei fără Foc, fără Carne şi fără alte chimicale, prezente în Oferta de Catering a Asociaţiei „CESAN” : aperitive (pateuri, salate a-boeuf ş.a.), ciorbe, sărmăluţe, chifteluţe, pâine (azime), pizza, deserturi, etc.



Unde şi când va fi evenimentul ?


- BRAŞOV, duminică, 21 februarie 2016, orele 16.30 – 18.30.

- Locaţia exactă :  Sala de festivităţi a Liceului Aprily Lajos (zona Livada Poştei“).



Cum pot să particip ?


Pentru rezervări şi alte detalii : tel.  0723.50.20.17


INTRAREA  LIBERĂ !



MarYan

2 comentarii:

  1. Buna ziua !
    Numele meu este George Patrascu , sunt student in anul 4 in cadrul facultatii de medicina generala din Bucuresti .
    Eu sunt din Focsani iar sambata pe 20 februarie implinesc 23 de ani ocazie cu care am sa imi rog parintii sa ma insoteasca la evenimentul creeat de dumneavoastra si de colaboratorii dumneavoastra .
    As dori sa stiu cum pot sa ma inscriu printre cei prezenti la aceasta intrunire .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua !
    Numele meu este Patrascu George si sunt student in anul 4 in cadrul facultatii de medicina generala din Bucuresti.
    Sambata , pe 20 februarie implinesc 23 de ani ocazie cu care imi voi invita parintii la evenimentul creeat de dumneavoastra si colaboratorii dumneavoastra .
    As dori sa particip deoarece sunt un adept al tipului de mancare pe care il promovati si pentru ca mentineti vii invataturile lui Valeriu Popa( si nu numai) prin aceste intruniri .
    Nestiind exact in ce consta modul de inscriere la acest eveniment ( daca trebuie sa rezerv sau nu locuri) va rog sa imi comunicati dumneavoastra ce anume trebuie sa fac .
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere