sâmbătă, 13 februarie 2016

MarYan : Între Explicaţii ASTRO-NUMEROLOGICE şi Spirituale - Anul 2016, un AN al unui final de CICLU (vibraţia 9), dar şi al „Seminţelor Stelare”, al SUFLETULUI şi al Cunoaşterii Multi-Dimensionale !




Între Explicaţii ASTRO-NUMEROLOGICE şi Spirituale :

Anul 2016,
un AN al unui final de CICLU (vibraţie 9),
dar şi al „Seminţelor Stelare”, al SUFLETULUI
şi al Cunoaşterii Multi-Dimensionale !





Dragi prieteni, iată cum, pe nebăgate de seamă, pătrundem tot mai adânc în vibraţiile Dimensiunii (mai exact, a Densităţii) care ne cuprinde tot mai profund şi către care se îndreaptă „în forţă”, Umanitatea, în întregul ei – Dimensiunea a 4-a, cea a Timpului.

Dacă, numeric vorbind, ansambul Umanităţii încă nu a pătruns în această Dimensiune, ca şi Nivel global de Conştiinţă, totuşi, VIBRAŢIA COMPOZITĂ – care combină acest Nivel global de Conştiinţă al Umanităţii cu Nivelul de Conştiinţă al Mamei Pământ (cea care face ultimele retuşuri pentru a pătrunde în cea de-a... Cincea Dimensiune a Conştiinţei !) – ne transmite că suntem deja în plină Densitate a 4-a (repet, ca Nivel de Conştiinţă care o „mixează” atât pe cea a Umanităţii, cât şi pe cea a Mamei Pământ).

Vin în mod direct şi abrupt cu aceste date pentru a înţelege mai bine de ce apar tot mai multe „ciudăţenii” legate de „TIMP”, Acum, când nu mai percepem vechile valori şi repere cu care eram obişnuiţi...

De aceea, poate că şi eu nu mai realizez efectiv CÂND şi CUMtrece timpul”, căci, iată, au trecut vreo zece zile de la ultima postare şi pentru mine parcă a fost ieri...


Dar, cu promisiunea că vom reveni asupra acestei idei, acum ne con-centrăm pe subiectul acestui articol care, putem observa încă din titlu, că are legătură cu acelaşi subiect al Timpului, cel al Ciclului Anual apaţinând structurii convenţionale numite CALENDAR, respectiv Anul în care am intrat de mai bine de o lună, 2016 (după Calendarul Gregorian, de tip religios, creştin).


Dacă din punct de vedere calendaristic-religios-creştin, Noul An are cea mai puţină relevanţă – fiind chiar de-a dreptul i-relevant, dacă nu chiar anti-relevant, fiind creat în mod special pentru a deturna atenţia de la adevăratele Cicluri şi Ritmuri ale Naturii, extrăgându-i pe oameni nu doar din popria eu-ritm(ie), dar chiar şi din bio-ritm(ie) – ei bine, mult mai relevant şi mai apropiat de acest ciclu este modul în care Timpul este „măsurat” de către chinezi, căci Revelionul Noului An Chinezesc exprimă, de fapt, o realitate astronomică şi mai ales Astrologică : acela este Momentul de închidere al celui de-al 13-lea Ciclu lunar al anului anterior, prin momentul de LUNĂ NOUĂ al primului ciclu din următoarele 13 cicluri lunare ale Anului care urmează.

Pentru că Universul nu funcţionează pe baza unor „Calendare creştine” sau a altor chestii convenţionale, ci doar pe bază de RITMURI (de la cele Cuantice, subatomice, până la cele Universale, care se raportează la Mişcarea de Rotaţie-Revoluţie a corpurilor cereşti faţă de Marele Soare Central al Universului), este evident că şi în cazul Pământului, Ciclurile de (R)evoluţie ale acestuia se raportează la o Mişcare de Revoluţie, în jurul Soarelului nostru RA, a corpului ceresc cel mai apropiat de acesta, satelitul său „natural”, respectiv frumoasa şi misterioasa noastră „Doamnă” Celestă, LUNA.

Am pus ghilimele la ideea de „satelit natural” în privinţa Lunii, nu pentru că aceasta ar fi vreo Navă Cosmică deghizată, conform cu atâtea simpatice „teorii ale conspiraţiei”, apărute în ultimii zeci de ani, ci pentru că aceasta ar fi, la origine – după afirmaţiile FONDATORILOR – chiar un Satelit Natural, dar al lui... JUPITER, de acum vreun miliard de ani (tereştri!) şi care, ulterior, ar fi devenit satelit al Pământului, „rătăcind” şi „pribegind” prin spaţiu, până când a fost „capturată” de către Câmpul gravitaţional al Pământului...

...În timp ce actuala Rotaţie şi Orbită a Lunii în jurul Pământului, vine din perioada exploziei (fostei) Planete MALDEK (care era situată între Marte şi Jupiter, unde în prezent se găseşte „Centura de asterioizi”, ca resturi ale fostei planete explodate), de acum vreo 3 milioane de ani, când destabilizarea Axei Pământului, dată de acea teribilă explozie, a necesitat ajustări în Mişcarea de Rotaţie şi de Revoluţie a Lunii (cu apariţia acelor „ciudăţenii” referitoare la anumite raporturi perfecte între Lună şi Pământ, cunoscute şi total „in-explicabile” astronomilor) – toate acestea realizate de către „inginerii” pleiadieni, cu coordonare arcturiană (adică, exact aceia care, în prezent, total „întâmplător”, se ocupă cu proiectarea şi materializarea celebrelor „Crop-Circles”, adică a uriaşelor imagini geometrice perfecte, apărute pe hectare întregi, în lanurile de cereale, mai ales în Marea Britanie...).



Sigur, pentru cei care sunt mai „noi” pe blog, aceste asociaţii de idei şi conexiuni care „zboară” atenţia de la o zonă la alta şi prin spaţii temporale de milioane de ani (iar asta în cadrul aceleiaşi fraze...) poate să deruteze, însă, în acest caz, aceste „detalii” sunt relevante în creionarea unei imagini cât mai sintetice, rapide şi credibile care să sublinieze faptul că nu Calendarul (creştin, de tip Gregorian) este relevant în „Măsurarea Timpului”, ci CICLURILE LUNARE (care, altă „întâmplare”, au aceeaşi durată ca şi „ciclul menstrual” al „Doamnelor” de pe Planetă), ce măsoară Ritmurile Biologice ale umanilor şi cele Temporale ale Pământului (din cadrul Mişcării sale de Revoluţie în jurul Soarelui).

Din aceste perspective, iată că ceea ce evidenţiază Noul An Chinezesc, prin LUNA NOUĂ al Noului Ciclu de 13 Cicluri Lunare nu este doar mai aproape de Realitate, ci chiar exprimă Realitatea Temporală de tip 4D, în cazul Pământului.

De aceea, pentru cei care mai înţeleg câte ceva din Astrologie, recomand ca să cerceteze ASTROGRAMA Lunii Noi din 8 februarie 2016, ora 16.36, Moment care-şi extinde semnificaţiile vibraţionale nu doar asupra Ciclului lunar respectiv, de 28 de zile, ci asupra întregului AN, de 13 Cicluri Lunare.

 


Dacă din punct de vedere astrologic, ca în orice Moment, avem poziţii „bune” şi „mai puţin bune” (ceea ce înseamnă „mai armonioase” sau „mai puţin armonioase, dizarmonioase”), iată că şi NUMEROLOGIA ne Po-Vesteşte câte ceva despre acest an care, din punct de vedere vibraţional, stă sub „semnul” Sfârşitului de Ciclu, aspect care defineşte cel mai pregnant vibraţia cifrei 9 (nouă).

Şi, ca întotdeauna, deloc întâmplător, limba română ne ajută ca să înţelegem Semnificaţia, adică Sensul oferit de vibraţia cifrei 9, care, prin acest CuVânt, „nouă”, ne sugerează în mod ferm faptul că ne îndreptăm, în Călătoria noastră, către o Zonă NOUĂ... dar numai după ce am lăsat „Vechiul” în urmă, cu adevărat, îndepărtându-l din bagajele noastre (vibraţionale) !

Pentru a sublinia şi mai „profesional” aceste aspecte, am inserat în acest articol şi câteva idei esenţiale din mesajul legat de acest subiect, expus de numerologul Valeriu PĂNOIU (pe care l-am mai citat pe blog), intitulat 2016 – Previziuni numerologice” :

„Energia anului 2016 este mult mai constructivă și mai stabilă, spre deosebire de anul anterior.

În primul rând, 9 are cea mai materială vibrație dintre cele 9 numere de bază, ezoteric, ordinea numerelor de la 1 la 9 simbolizând coborârea Spiritului în materie.

Prin urmare, anul 2016 este un an al creșterii puterii noastre de a face lucrurile să se întâmple.


Fiind un an 9, 2016 este un an de finalitate. Ducem la bun sfârșit ceva început de mult, facem bilanțul, închidem relații, colaborări.

2016 este anul în care se repetă problemele nerezolvate, fiind și un an karmic. Tot ce am lăsat suspendat, în aer sau neterminat, revine ca să încheiem, nu ca să ducem mai departe.


Anul de vibrație 9 este și anul vindecării de convingeri și prejudecăți, 9 fiind 3 la puterea a doua.

Ni se întâmplă de două ori mai repede ce judecăm la alții, așa că cine judecă, trăiește pe propria piele ceea ce nu acceptă la altul, ca să înțeleagă.

Este și anul plăților duble. Dacă nu terminăm ce e de terminat, nu ne oprim la timp, nu dăm drumul la ce nu ne mai aparține, ne facem singuri viața grea și ne dublăm timpul pierdut.

În 2016 atragem la puterea a doua tot ce respingem !


2016 este un an care unește oamenii mai mult ca în alți ani.

De aceea, putem simți la nivel global o solidaritate cu care nu ne-am obișnuit. Tratatele de pace și acordurile ar trebui să fie mai numeroase decât actele de agresiune.

De asemenea, poate fi  un an de progres tehnico-ştiinţific accelerat, în care comunicațiile la distanţă, IT-ul sau invenţiile pot să ajute la creșterea calității vieții.”




Acum, în această fază a con-versaţiei noastre, aş putea PoVesti foarte mult în acest Sens, însă vă las pe voi ca să re-citiţi ceea ce am transpus în mod esenţial într-o PoVestire ceva mai veche (a 52-a), referitoare la „Astrologia şi Numerologia...

...În care, în esenţă, atenţionam asupra riscului de a confunda Astrologia şi Numerologia cu „Ştiinţe categorice”, foarte precise şi cu valoare de „Adevăr absolut”, căci într-o Lume Relativă a Liberului Arbitru (a Liberei Alegeri), în care direcţiile de acţiune şi Liniile Temporale se pot modifica de la o clipă la alta, nu putem conferi valoare absolută unor Probabilităţi şi Tendinţe de acţiune, care în acea Fază sunt doar la stadiul de POTENŢIALITĂŢI !

Însă cel mai important aspect se referă la imaginea acestei vibraţii dominante (9), a anului „2016” (2+0+1+6), pe care chinezii de care vorbeam mai înainte, sau indienii, sau arabii, sau evreii (fiecare cu limba şi calendarul său propriu) nu prea o cunosc... numai dacă fac parte sau vor intra pe teritoriul respectiv, pătrunzând, astfel, şi în frecvenţele vibraţionale specifice locului, adică în MATRIX-ul (MATRICEA) Zonei respective.

Aşadar, valoarea numerologică (şi, ceva mai adânc, şi a celei astrologice) ţine de un Matrix (Calendar) pe care oamenii l-au creat (iar, în cazul Astrologiei, prin poziţia astrelor care DOAR PRE-DISPUN !) şi a cărui valoare ţine în mod primordial de INTENŢIA pusă în spatele acelei creaţii, numite Calendar sau Astrogramă...


De aceea, aceste detalii Numerologice şi Astrologice au valoare la nivel de Tendinţă şi Potenţialitate, atunci când Conştiinţa (Personalitatea Fiinţei respective) este „cufundată” în Matrix-ul respectiv (se identifică cu putere ca fiind membru al societăţii respective, din Anul X)...

...Altfel, pentru cei care sunt „pe Cale” sau chiar Eliberaţi (ca şi Nivel de Conştinţă) din „Matricea Socială” în care ARCHONII au avut grijă ca să-i prindă pe cavi-totalitatea umanilor, atunci respectivii nu mai depind de acea „vibraţie matriceală” (în acest caz, al acestui an, cifra 9), aceştia poziţionându-se în propriul lor Ritm Vibraţional (cum spun deseori, în „EU-RITMIE”), fiind „deasupra vremilor”, şi nu „subt vremi”, precum în primul caz...

...Sau, precum în imaginea care mi se pare cea mai relevantă : acea Fiinţă Eliberată (şi, deci, Iluminată), sau măcar aflată „pe Cale” şi aproape de acest Moment, va trăi într-o continuă EPOCĂ DE AUR, nemaifiind atinsă de Maya (Iluzia) Epocii de Fier vibraţionale !



Şi, dacă informaţiile de mai sus le pot solicita pe anumite persoane în Sistemele lor de Credinţe, probabil că cele care vor urma vor fi de-a dreptul „insuportabile” pentru cei care nu vor să vadă dincolo de palpabilul cotidian.

Tocmai pentru că ultimele articole de pe blog s-au concentrat pe aspecte concrete din Actualitatea Politico-Economico-Financiară, se simte nevoia unei „extinderi” a Atenţiei şi către aspectele care sunt cele mai relevante, în ultimă instanţă, pentru Conştiinţa Multi-dimensional(ităţii).

De aceea, în continuare, ca o Parte a 2-a a acestui material legat de Semnificaţia subtilă a anului 2016, venim cu câteva „mesaje” pe care noi le-am văzut a avea un suport vibraţional ceva mai consistent şi real (faţă de marea majoritate a celor „aruncate” pe „piaţa channeling-ului”) şi care vorbesc tocmai despre acest an, din perspectivă Spirituală şi Multi-dimensională, descoperite pe un blog ce pare a fi ceva mai „tânăr” („LUMINĂ şi IUBIRE”), dar care oferă în mod susţinut traduceri ale unor mesaje ce par a avea, după cum spuneam, o consistenţă mai mare...

...Şi, în condiţiile în care peste 90% dintre aceste „mesaje”, prezente pe site-uri şi bloguri de „spiritualitate”, sunt atât de subtil fabricate sau doar fin manipulate de către anumiţi „maeştri” ai manipulării, de tip archonic (există clădiri întregi, cu foarte multe etaje, în care persoane special angajate se ocupă doar cu această activitate, de perversă manipulare prin „channeling” !), ei bine, este extrem de important procesul de filtrare foarte atentă şi extrem de riguroasă a ceea ce se traduce şi se postează pe bloguri, dincolo de „rating”-ul (numărul de vizualizări al paginilor blogului) care este atât de trecător... însă manipularea involuntară, rămâne !


Aşadar, haideţi să vedem câteva fragmente din trei „mesaje” (pe care le puteţi citi, traduse în integralitatea lor, pe blogul amintit mai sus),  provenite atât de la persoane mai puţin cunoscute (Kate Ann SPRECKLEY), dar care reuşesc să transmită informaţii mai puţin deformate, cât şi de la deja „consacraţii” Arhanghelul URIEL şi MIKAEL (MIHAIL), care, prin aceste informaţii, ne oferă imaginea POTENŢIALITĂŢII unui Nou An, abordată din cele mai înalte perspective, de tip SPIRITUAL.

Cu atât mai interesante sunt aceste „pre-viziuni” din aceste înalte perspective, cu cât acest An are cele mai mari şanse de A FI, cu adevărat, ANUL MOMENTULUI EVENIMENTULUI !...

...Căci, după atâtea amânări şi prelungiri (de am reuşit să depăşim şi „prelungirile prelungirilor”...), poate că Umanitatea, la Nivel de Conştiinţă (Egregor), va alege, în fine, să facă Trecerea (prin adunarea MASEI CRITICE), atrăgând, astfel, EVENIMENTUL, cu declanşarea fenomenelor conexe : DEZ-VĂLUIREA, Resetarea Financiară Globală (împreună cu cea Politică, Economică, Religioasă) !

În acest Sens, această perioadă, de până pe la ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ, este cu adevărat CRITICĂ (re-amintim : cu-vânt-ul „critic” şi „criză” provin din grecescul „crisis”, care înseamnă „DECIZIE”!).

Astfel că, întrebarea rămâne : Vom răspunde „AŞTEPTĂRILOR” (COSMICE), prin ACŢIUNE Concretă... sau vom rămâne în „pătrăţelele” trasate de conştiinţe archonice, într-o perpetuă AŞTEPTARE ?


Iată, după cum promiteam, câteva fragmente din cele trei articole, „mesaje” care pot oferi o cu totul altă perspectivă, Multi-Dimensională (însă la fel de POTENŢIALĂ!), a Anului în care tocmai am pătruns din punct de vedere al Ritmurilor Cosmice (Astronomice şi Astrologice), pe 8 februarie 2016 :






Așa cum mulți dintre voi știu, această planetă frumoasă, Terra, a fost „însămânțată” de către douăsprezece Sisteme Stelare diferite, care aduc cele mai înalte calități ale fiecărui Sistem Stelar pe Pământ.

Suntem un mare experiment de învățare a Iubirii.

Planeta noastră, în prezent, se află în cadrul ultimului ciclu de 2.000 ani (începutul 2012) pentru a urca într-o stare mai mare de vibrații, conștiința.


Anul 2016 a început cu o forță nevăzută a energiilor Sferelor Superioare Stelare, pentru a susține procesul ascensional.

Acum, în fiecare lună a acestui an, fiecare dintre cele douăsprezece Sisteme Stelare care au ”însămânțat” planeta noastră, va fi ferm prezent, pentru a sprijini, în continuare, procesul de ascensiune.


Acesta este destinul nostru Divin de a evolua în „Noua Conștiinţă”, în scopul de a crea o nouă paradigmă mondială a Echității, Armoniei şi Echilibrului.

Haideți să discutăm, pe scurt, ce înseamnă să fii Ființă ”Sămânță Stelară” și ”Lucrător în Lumină/Deschizătorii de Cale”.

SEMINŢE STELARE” sunt aceia dintre noi care locuiesc în prezent pe planeta Pământ, dar știu în interiorul Sinelui lor Superior că originile noastre nu sunt de pe Planeta aceasta.

”Semințele Stelare” au, adesea, o legătură cu ”Semințele Stelare” din teritoriile de unde au venit.

LUCRĂTORII ÎN LUMINĂ/ Deschizătorii de Cale” sunt, cel mai adesea, cei de pe Pământ care tind să fie ”Semințe Stelare” al căror plan sufletesc include, prin talentele și darurile lor, realizarea operei înalte a inteligenței infinite universale și răspândirea cunoștințelor aplicate, cu înțelepciune și acceptare a puterilor pozitive înnăscute ale oamenilor și a altor sfere superioare.

”Lucrătorii în Lumină / Deschizătorii de Cale” sunt, cel mai adesea, ”Semințe Stelare”, datorită nevoii noastre inerente de a găsi puterile pozitive ale Universului și a le împărtăși.

Acest lucru permite învățăturilor puterilor să manifeste Binele etern.

Principala misiune a noastră, Noi, ”Lucrătorii în Lumină / Deschizătorii de Cale”, este de a învăța pe alții că există forțe diferite de cele ale densității curente a omenirii.

Noi știm că starea actuală a omenirii este un instrument de predare care ne permite să evoluăm / ascensionăm / transmutăm într-o stare mai înaltă de ”A FI.

Astfel, cei dintre noi care știm că vom fi ”Semințe Stelare” sau suntem în prezent, gravităm spre predarea Adevărurilor Universale ale ”Lucrătorilor în Lumină / Deschizătorilor de Cale” urmărind binele omenirii, până când ne vom uni / ascensiona în Unitate cu noi înșine și lumile stelare de unde am venit.






2016 promite să fie un an cu surprize, miracole și magie.

Anul se deschide cu o energie cosmică de susținere care îţi cere să eliberezi și să ai încredere în Spiritul călăuzitor al Universului.

Acesta va fi un alt an de vindecare profundă și trezire colectivă, care se va pune în mişcare pentru a extinde capacitatea ta pentru Iubire.

Tot ceea ce ai îndurat până acum a facilitat întruchiparea completă, treptată a Sufletului tău și recuperarea Corpului tău de Lumină.

Creșterea de sine, vindecarea şi evoluţia spirituală au accelerat acest proces și au adus multe căi noi, direcții și oportunități.

Va avea loc o schimbare categorică în existenţă, în acest an, la fel  ca şi o conștientizare mai profundă a existenței noastre multi-dimensionale, care devine tot mai evidentă.


Ultimii ani ţi-au oferit multe oportunități de a-ţi îmbrăţişa Spiritul adevărat, care te-a eliberat din vechile tipare și limitări.

Spiritual, mental, emoţional şi fizic te-ai vindecat, eliberat, realiniat, prelucrat și curățat în repetate rânduri.

Acesta a fost un timp de schimbare monumentală, care a inițiat reconectarea Sufletului tău și recuperarea Corpului tău de Lumina.

Procesul tău de trecere în Lumină a fost treptat şi câmpul tău energetic a fost infuzat cu și realiniat către Lumină.

Recuperarea Corpului tău de Lumină a fost creată de tranziția actuală a Pământului și nu a fost o experiență opțională.

Fiecare individ a evoluat și a absorbit Lumina în ritmul său propriu, dar atunci când cineva este conștient de acest proces, transformarea are loc la un ritm mai rapid.

Cei care sunt conștienți absorb Lumina în relație directă cu schimbările Pământului.

Nimeni nu a fost imun la aceste schimbări și modificări și fiecărui individ de pe Planetă i-a fost oferită oportunitatea de a se vindeca, creşte și de a evolua.

Fiecare nou an, începând cu 2012, a deblocat porţi prin care au apărut noi energii și noi raţiuni.


Pentru anul 2016 :


Va vedea cum îţi recuperezi toate fațetele multiple ale Sufletului tău, cărora le vei permite să avanseze către o versiune mai mare, mai dinamică și mai expansivă a Sinelui tău Divin.

Sarcina ta va fi de a activa și a include calitățile și atributele Divine ale Sufletului tău și, apoi, de a le utiliza pentru Binele tău Suprem.

Există încă multă confuzie cu privire la ceea ce este Sufletul tău, cum funcționează și unde locuiește.

Ceea ce știm este că Sufletul tău este o extensie a Sinelui tău Divin.

Nu este nici Spirit, nici materie și există într-un Univers multi-dimensional.

Este Christalin la origine, fiind un fragment al Esenţei Luminii pure.

Sufletul tau este programat pentru a înregistra călătoria prin Univers și este legatura ta cu Creatorul Divin.

Sufletul tău se află în Inima ta sacră și conține o sămânţă pentru autorealizarea ta completă.

Această sămânță conține o prezentare generală a celor mai importante părţi luminoase din fiecare viaţă pe care ai trăit-o vreodată, cele mai importante lecții pe care le-ai învățat și talentele și darurile pe care le-ai perfecționat de-a lungul călătoriei tale prin Cosmos.

Ai fost programat în această viață pentru a-ţi trezi Inima Sacră, pentru a cultiva această sămânță și, astfel, pentru a activa potențialul complet al Sufletului tău.

Procesul de vindecare, creștere și transformare a agitat sămânţa și, Acum, inițiază unificarea tuturor fragmentelor Sufletului în Ființa ta.

Toate viețile, duratele vieţilor şi fragmentele de Suflet sunt conectate prin prisma Spiritului tău.

Cu toate acestea, traume, suferințe și dureri pot fragmenta Sufletul, lăsând aspecte blocate și/sau limitate în vechile tipare de energie.

Înțelegerea procesului complex de reconectare a multiplelor faţete ale Sufletului tău, te va ajuta să te deplasezi prin anul următor, cu o mai mare uşurinţă şi graţie.

Pe măsură ce treci prin transformările și schimbările de vibrație din acest an,  vei trece dincolo de tiparele masive de credinţă ale conştiinţei colective şi te vei acorda cu conştiinţa ta cosmică, prin multiplele fațete ale Sufletului tău.

Conştiinţa Sufletului tău se va extinde pentru a te reconecta cu cele mai înalte niveluri de potențial ale Sufletului tău.

Limitele conștiinței multi-dimensionale vor începe să se diminueze şi vei avea acces la Înțelepciunea, talentele și cadourile Sufletului tău.

Sarcina ta, începând din acest an, va fi de a extinde, a dezvolta şi vindeca toate aspectele legate de Sufletul tău, pentru a crea o forță unitară prin care o Nouă Realitate a Iubirii, Armoniei, Echilibrului şi Păcii să poată apărea.

Temerile ascunse mai pot apărea și te-ai putea vedea în continuare agăţându-te de zonele vechi de confort, înainte de a fi în stare să le eliberezi pe deplin.

În aceste timpuri, este important să îţi aminteşti că nu există nicio cale de întoarcere, Acum.

Fii bun, blând şi compasional cu tine însuţi, în aceste momente.

Progresul te-a adus în acest loc incredibil și, pe măsură ce anii se desfăşoară, vei vedea și vei înțelege cât de conectat şi centrat ești.

Având în vedere că vei continua calea de dezvoltare personală şi evoluţie spirituală, datoria ta este să îţi aminteşti de aspectul ancestral și înțelept, personal, pentru a descoperi Adevărul și a trece dincolo de ceea ce continuă să întunece Lumina ta Divină interioară.

Aminteşte-ţi că nu poţi transmite ceea ce nu ai revendicat încă, ca fiind câştigat.

Energiile primite în acest an vor activa capacitatea fiecăruia de a transmite modele perfecte de Lumină în lume.

Domeniul tău de aplicaţie a influenței personale va crește, pe măsură ce devii pe deplin angajat, cu conștientizarea concentrată, cu privire la evenimentele din viața de zi cu zi.

Astfel, este imperativ ca tu să înveți să procesezi modelele energetice atât armonioase, cât și discordante, la care eşti supus.

Ia măsurile corespunzătoare.

Practică disciplina emoţională şi mentală și caută să devii un Maestru.

Nu întoarce spatele lumii și experiențelor vieții, infruntă-le cu capul sus.

Află cum poți vizualiza viața dintr-o perspectivă mai înaltă și depune eforturi pentru a vedea imaginea de ansamblu.

Finalul călătoriei este realizarea fiecărui aspect al fiinţei tale – pentru a fi complet conștient de tine, ca Ființă multi-dimensională.

Eliberează-te de ceea ce continuă să te păstreze legat, activează energiile Divine pentru a accelera progresul, conectează-te la Centrul tău Divin şi expune conştiinţa pură, clară.

Este timpul ca să-ţi revendici Propriul Tău Spațiu din Univers şi să te plasezi în Centrul Scopului Tău.

Permite Înțelepciunii și Adevărului Sufletului ca să te ghideze pe Calea Ta.






„Acesta va fi un an în care va va fi oferită posibilitatea de a finaliza procesele de Înălțare și Trezire actuale și de realizare a tranziției complete la Conştiinţa Multi-dimensională în viața voastră.

2015 a fost un an plin de provocări, având în vedere că procesele de Trezire și de Ascensiune s-au adunat intens.

În 2016 veţi finaliza o perioadă de tranziție de patru ani, care a început în 2012.

În această perioadă, Pământul a fost complet ancorat în a Cincea Dimensiune, și Luptătorii Luminii au început procesul de implementare a exprimării Multi-dimensionale depline pe Pământ.

În acest an, aceia dintre voi care sunt gata își vor intensifica rolul  de Maeştri Multi-dimensionali ai Luminii.

Veți fi chemați să Stăpâniţi Dimensiunea a Patra a Timpului, ca şi Maeştri ai Timpului şi Călători ai Timpului.

Vi se va cere să păşiţi spre şi în Dimensiunea a Şasea, unde veţi stăpâni Imaginația Creatoare şi Tărâmul Arhetipurilor și veți fi iniţiati în a Şaptea Dimensiune, unde sunt Sălile Maeştrilor Ascensionaţi.

Veți merge, de asemenea, pe Valuri de Lumină și Energie ale nivelurilor Solare ale celei de-a Opta Dimensiuni și ale nivelurilor Galactice ale Dimensiunii a Noua, ca şi Călători Galactici și Maeştri, prezenţi pe Pământ pentru a ajuta la Procesul de Tranziție al Pământului.

Prea-iubiţilor, acesta este un moment interesant de a fi prezent pe Planeta Pământ !...


Cheile de Aur ale Conştiinţei Multi-dimensionale sunt înțelegerea, la toate nivelurile existenţei, a modului de lucru cu Frecvenţa şi Rezonanţa Corpului vostru de Lumină activat, stimulând frecvențele fizice cu Intenţie şi Magnetism.

Când accesaţi a Cincea Dimensiune, deveniţi conștienţi de „Legea lui Unu”, care este o înțelegere a Câmpului Cuantic Unificat  și modul în care aceasta creează Realitatea în vieţile voastre.

Legea lui Unu” afirmă că toată creația provine din CREATORUL PRIM sau SURSA şi că fiecare dintre voi poartă Scânteia Divină în Inimă şi Suflet.

Acest lucru înseamnă că, deși v-aţi individualizat ca Suflete, și, apoi ca Ființe Fizice, sunteți încă parte a Esenţei Divine, și, astfel parte unul din celălalt.

Pământul și toate ființele vii au o origine comună și, astfel, sunteți cu toții parte din „Unu”.

Pentru a utiliza Cheia de Aur a celei de-a Cincea Dimensiuni, este necesar ca să apreciaţi pe deplin puterea Câmpului Unificat și modul în care se poate lucra cu el, în expresia creativă și manifestarea voastră.

De asemenea, este necesar să înţelegeţi că, dacă faceţi rău Planetei, atunci vă faceţi rău vouă înşivă.

Pe măsură ce vă creșteţi vibraţia, va trebui, de asemenea, să utilizaţi Cheia de Aur a celei de a Patra Dimensiuni, pentru a vă deschide Inima şi pentru a permite fluxului Inteligenţei Creatoare Divine să se manifeste în viața voastră, ca Timp și Spațiu.

Pentru a accesa a Patra Dimensiune, trebuie să înţelegeţi modul în care puteţi crea Timpul, prin intermediul  creaţiilor voastre în curs de desfășurare ca individ, ca şi Comunitate şi ca o Conştiinţă Planetară.

Sunteți Călători in Timp și vă puteți deplasa in Viitor, Trecut și Prezent.

Puteți manifesta și crea în Timp și puteţi schimba orizonturi de timp şi experimenta vieţi paralele.

Deblocarea celei de a Patra Dimensiuni a Conştiinţei este strâns legată de Dimensiunea a Şasea.

Cheia pentru a Şasea Dimensiune este activarea Imaginației Creatoare și Magice și crearea prin modele, povești şi Energia „Zeu/Zeiţă”.

Imaginația Legendară este „războiul de țesut” pe care țesem poveștile magice ale vieții.

Pentru a putea participa la crearea și manifestarea poveştii sau visului Noului Pământ, trebuie să fiţi capabili să navigaţi în „Timpul de Vis” al celei de a Şasea Dimensiuni.

Pentru a atinge acest nivel al Creativităţii Conştiinţei, va trebui să vă activați Imaginaţia Magică, prin creativitate, artă, naraţiune, poezie, dans, muzică... indiferent de formele creative care vă inspiră Sufletul la exprimare magică.

În aceste activități, vă „jucaţi” cu muzele de inspiraţie și acestea sunt inspirate de energiile elementare și arhetipale care creează râuri de semnificaţii în lumea materială.

Acesta este locul de unde provin visele, sunt exprimate şi coboară în manifestare în a Cincea Dimensiune.

Stăpânind a Patra, a Cincea și a Şasea Dimensiune, vi se va oferi acces la a Şaptea Dimensiune, nivelul Maestrului Pământean Ascensionat.

Aici se găseşte Templul Luminii unde locuiește Sufletul tău, unde Maeştrii Înălţaţi sunt întotdeauna prezenţi și la dispoziția Conștiinței Colective a Planetei și a Galaxiei.

Când veţi fi invitați în Marele Templu Christalin al  Maeştrilor, veţi înţelege modelele şi desenele Vieţii şi ale Creaţiei.

Acest lucru vă va da puterea de a direcționa energia în aceste tipare și de a schimba în mod eficient direcția și debitul acestor energii, astfel fiind capabili să transferaţi şi să schimbaţi poveştile de viaţă exprimate în Dimensiunile inferioare ale Conştiinţei.

A Opta şi a Noua Dimensiune reprezintă nivelurile Solare și Galactice şi acestea se deschid pentru cei care au stăpânit nivelurile inferioare.

Odată ce ai acceptat că eşti un Maestru Ascensionat, atunci vei înțelege, de asemenea, conexiunile tale cu Templul Consiliului Solar și cu Templul de Diamant al Marelui Soare Central, care este Casa Consiliului Galactic.

Veţi fi capabili să vă deplasaţi liber între aceste niveluri diferite, ca şi Ființe ale Dimensiunii a Noua, pe deplin realizaţi și cetățeni ai Galaxiei Trandafirului Auriu.

Prea-iubiţilor, este mult de lucru pentru voi, odată cu intrarea în anul 2016.

Naţiunile Stelare, Tărâmurile Angelice şi Maeştrii Ascensionaţi sunt gata să vă ajute în proiectele, visele și creațiile voastre.

Depinde de voi, ca Maeştri Pământeni Ascensionaţi, să utilizați Cheile de Aur pentru a activa Realitatea Noului Pământ pentru care aţi venit şi de a o iniţia pe Pământ, în acest moment !


Vă dorim BUCURIE, IUBIRE şi PACE în 2016 !



MarYan

4 comentarii:

  1. NAMASTE ! V-aş fi recunoscător dacă aţi reveni la dezvoltarea capitolului din "URIEL" care afirmă că "Acum, în fiecare lună a acestui an, fiecare dintre cele douăsprezece Sisteme Stelare care au ”însămânțat” planeta noastră, va fi ferm prezent, pentru a sprijini, în continuare, procesul de ascensiune." -închei citatul. ÎNTREBARE :- CELE DOUĂSPREZECE SEMINŢE STELARE REPREZINTĂ CÎTEO LUNĂ CALENDARISTICĂ ,FIECARE CIVILIZAŢIE ÎNALT LUMINATĂ ŞI TEHNOLOGIZATĂ ARE ÎN VEDERE PE CEI NĂSCUŢI ÎN LUNA RESPECTIVĂ,ZODIILE AU UN CUVÎNT DE PRE-DISPUS ÎN ACEST CAZ ? De ex. eu sînt născut în luna aprilie,să înţeleg că în respectiva lună,SOLARIENII MEI MĂ VOR INFLUENŢA ÎN VREUN FEL ? Cred eu că ar fi utilă o aplecare ceva mai detaliată asupra celor trimise de ARH. URIEL. Vă mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil aceste mesaje sa fie mai diferite fata de altele, dar de obicei toate spun aceiasi "poveste". Dar Doamne fereste sa citesti un mesaj de-a lui Matei ca-ti vine sa fugi, sa nu mai vorbim de mesajele toxice din blogul lu "se"....

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la "mesaje", Maya, cele ale lui Matei nu prea depăşesc un nivel de 50% de Adevăr Divin, aşa că... asta e... cât despre "informaţiile" traduse pe acel blog ("se"), am atenţionat chiar şi în PoVestirea amintită în acest articol.

    În privinţa mesajului lui Uriel, George, cele 12 seminţii stelare au legătură, mai degrabă, cu cele 12 sectoare în care este împărţită Galaxia noastră, Calea Lactee, iar acţiunea într-o anumită lună a unei anumite civilizaţii ar putea avea raţiuni care nu par a avea legătură directă cu manifestarea astrologică...

    Spre exemplu, eu nu văd nicio legătură directă între intervenţia energetică Siriusiană din primele două săptămâni ale lui Ianuarie şi situarea Soarelui în dreptul constelaţiei Capricornului, din acea perioadă... sau între acţiunea Pleiadiană şi poziţionarea Soarelui în Vărsător, din cursul lunii februarie.

    Uneori apar acţiuni care sunt stabilite conform unei anumite "planificări" (sau a "organigramei", cum spun funcţionarii), fără să apară atâtea explicaţii ezoterice, "ascunse",pe care mintea omenească le caută permanent, pentru a explica orice mişcare prin acest Univers, uitând că Libera Alegere poate determina acţiuni care nu trebuie musai subsumate unor explicaţii "subtile", fie acestea de tip Astrologic, Numerologic sau de orice altă natură...

    Până la urmă, şi pietenii noştri din Pleiade, Sirius, Arcturus sau de oriunde altundeva sunt şi ei fiinţe, cu agendele lor, şi-şi planifică acţiunile funcţie şi de preocupările lor personale... sau nu numai...

    Cu drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    Voiam doar sa indic ceva interesant, apropos de calculul din imaginea de sus a articolului (2016=9): pe data de 21 aprilie se va tine in Dubai intrunirea de pace si de formare a consiliului mondial - in organizarea Keshe Foundation sub titlul "One Planet, One Race, One Nation". Din punct de vedere gematric, data de 21.04.2016 da 2041, daca adunam cifrele datei. Calcularea cuvintelor echivalente pentru un numar se face dupa urmatorul model: 1=A 2=B 3=C 4=D 5=E 6=F 7=G 8=H 9=I 10=J 20=K 30=L 40=M 50=N 60=O 70=P 80=Q 90=R 100=S 200=T 300=U 400=V 500=W 600=X 700=Y 800=Z, in modul urmator: FREEMAN = 777 adica (1x6) + (2x90) + (3x5) + (4x5) + (5x40) + (6x1) + (7x50) si FREEDMAN = 888 adica (1x6) + (2x90) + (3x5) + (4x5) + (5x4)+ (6x40) + (7x1) + (8x50), ca exemplu. Pentru 2041 avem urmatoarele cuvinte rezultate: apocalips, corelati, atlantica, holistic, iminent, invadari, isteata, monocameral, plantari, rectificare (care toate dau valoarea 2041). Intrunirea se tine la hotelul "Atlantis". Am folosit un program facut cu ceva ani in urma. Il puteti vedea aici, daca doriti: http://cms72.blogspot.co.uk/p/gematria_02.html

    RăspundețiȘtergere