marți, 29 martie 2016

COBRA : Actualizare a Situaţiei Planetare (25 martie 2016).



Actualizare a
Situaţiei Planetare

– 25 martie 2016 –





Nota MarYan :

Acest mesaj sosit prin Cobra, ne re-aminteşte un aspect foarte interesant, pe care şi noi l-am observat : pe măsură ce Planeta şi Sistemul Solar se curăţeşte de negativitate, reacţia întunecaţilor este tot mai disperată...

Chiar în ziua apariţiei mesajului şi înainte de a-l citi sesizam că, în ultimele zile şi săptămâni, parcă ar funcţiona iarăşi anumite „device”-uri (aparatură) de tip „ne-convenţional” care provoacă efecte „neplăcute” pe starea psihică şi generală a anumitor persoane...

De aceea, în aceste momente, este foarte important de a vedea, cu maximă focalizare, IMAGINEA DE ANSAMBLU : deşi la „prima vedere”, din ceea ce ne oferă ca informaţii media oficială, evenimentele par a fi din ce în ce mai dramatice pe Planetă, mai ales în zona Occidentală – cu atentate tot mai „zguduitoare”, care seamănă panica şi groaza între oameni, în mod premeditat şi foarte bine programat (aspecte îndelung punctate şi de către noi, în ultimul articol dedicat, despre „atentatele” de la Bruxelles : „Acţiunea 322 de la BRUXELLES”) – totuşi, dacă „ne ridicăm pe vârfurile picioarelor” şi îndrăznim să privim dincolo de „masa umană” aflată în mişcarea generală direcţionată (încă) de Cabală, vom sesiza cum, deja, licărul Luminii devine tot mai puternic, în timp ce puterea întunericului diminuă constant...

...Şi chiar acesta este „trendul” general : în prezent, Lumina este prezentă pe Planetă în proporţie de cel puţin 52%, în timp ce întunericul din întregul Sistem Solar şi-a diminuat prezenţa la mai puţin de 7-8% !...

Aşadar, pentru a nu mai lungi PoVestea, haideţi să studiem şi informaţiile asemănătoare oferite de Cobra, din perspectiva sa şi a Mişcării de Rezistenţă :






Curăţarea Grupului Chimera continuă.

Marea majoritate a Bombelor Plasmatice de tip Strangelet au fost îndepărtate, iar în prezent Forţele Luminii se concentrează pe înlăturarea Bombelor Plasmatice de tip Toplet, având deplin succes prin utilizarea aceleiaşi abordări.

Acest lucru a declanşat o reacţie puternică din partea grupului Chimera, care le-a cerut Archonilor să folosească cât mai multe dintre tehnologiile acestora, ca să atace şi să suprime Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii, pentru că aceştia reprezintă cheia Schimbării Erelor.


Îndepărtarea care are loc în prezent, a Bombelor Plasmatice de tip Strangelet şi Toplet, duce la scăderea tensiunii din interiorul Sistemului nostru Solar, diminuând, astfel, Carantina Pământului şi accelerând Procesul Dezvăluirii către populaţia de la suprafaţă.






...Şi sunt discuţii serioase legate de mineritul pe asteroizi.


Cabala ar vrea ca să controleze toate aceste proiecte prin stabilirea unor reguli şi reglementări prin vehiculul lor de la nivel mondial, Organizaţia Naţiunilor Unite.


Acum este momentul ca să precizez din nou că Dezvăluirea parţială nu este o opţiune !

Aşa după cum probabil ştiţi, Cabala sabotează Petiţia Dezvăluirii Complete.

Aceasta, însă, nu ne va opri...




Surse apropiate de Preşedintele PUTIN ne-au comunicat că, în ultimii ani, Rusia spijină Procesul Dezvăluirii oferind presei ruse deplină libertate în transmiterea informaţiilor legate de Dezvăluire.

Singura problemă este că, cele mai multe informaţii de acest gen sunt publicate în limba rusă şi, atunci când jurnaliştii ruşi încearcă să se apropie de media occidentală, inclusiv prin traducerea în limba engleză a articolelor lor, acestea sunt respinse.

Institutele ruseşti sponsorizate de către stat cercetează şi investighează fenomenul OZN, cercetând în mod activ pentru dezvoltarea tehnologiilor „supra-unitare” (de tip „free-energy” – „energie liberă”) – însă doar aproximativ 5% dintre informaţiile venite din surse occidentale, despre energia liberă, ar fi utilizabile...

Putin a avut o experienţă profundă de contact spiritual cu Pleiadienii, cu ani în urmă, care l-a transformat (în interior), acesta fiind motivul ascuns din spatele luptei lui ferme împotriva Cabalei.


Facţiunea Illuminati a Cabalei începe să realizeze că Jocul este pe terminate şi că aceştia nu vor fi în măsură să scape în subteranele adânci ale Planetei sau în afara Planetei, în Sistemul Solar.

Planul lor este de a evita Arestările în masă, la Momentul producerii Evenimentului, lăsându-şi fortăreţele lor din Texas şi trecând graniţa mexicană, ca apoi să zboare din Mexic în Argentina şi, de acolo, să ajungă cu submarine în Antarctica, în baze subterane de mică adâncime, folosindu-şi conexiunile mai vechi de la momentul din 1945, când naziştii au făcut acelaşi lucru (N.MY.: Pe atunci, naziştii au folosit performantele lor submarine nemţeşti, pentru a ajunge în Argentina sau direct la bazele din Antarctica)...



Planurile lor se scurg către serviciile de informaţii, aşa cum ne arată în mod clar şi cel mai recent raport al lui FULFORD.

Cealaltă rută de evacuare a acestora trece prin Noua Zeelandă, acesta fiind motivul pentru care Cabala cumpără masiv bunuri imobiliare în acea zonă.

Pentru a contracara aceste planuri energetice, avem nevoie ca să poziţionăm o bucată din Piatra Cintamani în Antarctica, cât mai curând posibil, care trebuie înfăptuită de către populaţia de la suprafaţă.

Dacă cineva este dispus să facă acest lucru şi, de asemenea, este în măsură ca să acopere costurile călătoriei sale, el poate contacta cobraresistance@gmail.com pentru instrucţiuni detaliate.



Vorbind despre Noua Zeelandă în mod pozitiv, guvernul are planuri pentru a introduce Venitul de Bază Necondiţionat...

...Acelaşi lucru se întâmplă şi în Ontario.

Şi, în final, economiştii au început să vorbească de ziua de lucru de 4 ore şi de efectul benefic al acestei măsuri asupra economiei.


Cei care ar dori să voteze pentru Donalt Trump vor fi dezamăgiţi, pentru că el este un agent iezuit !




Bine-nţeles că ştia, acesta fiind unul dintre „Păpuşarii” din spatele atacurilor.

Surse Dragon au comunicat că în viitorul apropiat, Turcia poate fi factorul declanşator al unei scurte, dar intense escaladări militare, chiar înaintea momentului Victoriei Planetare.

În cazul în care se va produce acest lucru, o MEDITAŢIE în masă va fi anunţată pe blog, pentru a contracara aceasta.


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. NAMASTE MarYan ! mă îngrijorează ultima frază a acestui articol deoarece eu voi fi împreună cu familia la finele lunii iunie în Turcia,mai exact undeva prin Antalia. Sper să nu fim trimişi prin colet acasă......

    RăspundețiȘtergere
  2. Cobra march interview :
    http://prepareforchange.net/2016/03/27/03-21-16-cobra-march-interview/

    RăspundețiȘtergere