miercuri, 23 martie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (87) pentru 23 martie 2016 – ECLIPSĂ DE LUNĂ : 23 martie 2016, ora 14.01 (ora României).



PoVestea ZILEI (87)
(pentru)
23 martie 2016

– ECLIPSĂ DE LUNĂ :
23 martie 2016, ora 14.01
(ora României)





După Momentul Echinocţiului de Primăvară, punctat şi de noi în PoVestirea anterioară, a 86-a, acum revenim pentru a sublinia cât mai pe scurt ideile-forţă referitoare la Momentul acestei ECLIPSE DE LUNĂ.

Această eclipsă nu este una izolată ci, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, aceasta „face pereche” cu ECLIPSA DE SOARE ce a avut loc cu două săptămâni mai devreme, pe 8/9 martie 2016 (cu epicentrul la ora 02.00 UT – „Timp Universal”).

De aceea, atunci când am fost atenţionat încă de la începutul acestui an că, în cursul lunii Martie 2016, „până la sfârşitul acestei luni”, pot avea loc „evenimente cel puţin interesante...”!, ei bine, atenţia mi s-a dus imediat către această „Fereastră de Oportunitate din perioada 8 martie – 23 martie 2016...

...Care, iată, „prinde” în intervalul său, delimitat de Cele DOUĂ ECLIPSE amintite, inclusiv Momentul atât de puternic (şi iarăşi intens subliniat de noi în PoVestirea anterioară) al ECHINOCŢIULUI DE PRIMĂVARĂ, (aproape) suprapus cu un alt interesant Moment, de pe 21 marie 2016, subliniat de filozofia ezoterică indiană cu numele de TRIPURA SUNDARI (adică Momentul de Celebrare a Marii Puteri Cosmice a Frumuseţii, Armoniei şi Iubirii Divine).



Dacă doriţi detalii referitoare la semnificaţiile acestei Eclipse de Lună (şi Lună Plină) de azi, 23 martie 2016 (care are loc în Constelaţia Balanţei), prin interpretările de tip astrologic oferite de „profesionişti”, puteţi studia acest material oferit de ADRIA, în care poziţiile astrologice pot indica detaliile direcţiilor de acţiune sugerate de acest Moment.


Noi nu dorim ca acum să intrăm în prea multe astfel de detalii, ţinând cont şi de precizările pe care le-am făcut de acum ceva timp, legate de „ASTROLOGIA şi NUMEROLOGIA”, în care sesizam caracterul PRE-DISPOZANT al Astrologiei (şi al Numerologiei), pentru a nu o mai lua atât de „în serios”...

Pentru noi, acum, în acest material, important este de a observa – ca şi în materialul de acum exact un an, cu ocazia acelor „Breaking News”, în care vorbeam de o altă ECLIPSĂ, de pe 20 martie 2015, de data aceea una de SOARE – faptul că acest Moment de LUNĂ PLINĂ cu ECLIPSĂ DE LUNĂ înseamnă, din punct de vedere strict astronomic, o aşezare pe aceeaşi linie a Soarelui şi a Lunii, cu Pământul plasat între acestea.

Deşi în acel material subliniam situaţia creată de poziţionarea acestor corpuri cereşti care generau, prin Eclipsa de Soare de acum un an, un fel de LENTILĂ BI-CONVEXĂ pentru Pământ (privind de pe Pământ, Soarele era situat după Lună, cea care devenea, astfel, un fel de lentilă ce Focaliza energiile solare transmise direct către Pământ) – ei bine, în cazul din prezent avem situaţia în care Pământul, la mijloc fiind, primeşte energiile din ambele direcţii, care se unesc şi se amestecă la suprafaţa Planetei noastre.


Dacă Astrologia clasică vorbeşte de un moment de OPOZIŢIE între Soare şi Lună (pe Harta Cerească a Pământului), haideţi ca să vedem Momentul prezent şi din perspectiva Metafizicii, cea care ne aminteşte că Opoziţia poate fi trans-mutată în Complementaritatea Contrariilor” – în acest fel, acele entităţi (cereşti, în acest caz) se completează una pe cealaltă şi creează, astfel, imaginea ÎNTREGULUI.

Acesta este Adevăratul Potenţial al „Opoziţiei” în Astrologie, astfel că, privind acest Moment din această perspectivă, astăzi, 23 martie 2016, la ora de maxim al Eclipsei, de la ora 14.01, ora României (dar al cărei interval maxim este de vreo 4 ore şi 15 minute), ei bine, îl putem vedea ca fiind un Moment de Completare şi Întregire a Energiilor disonante din interiorul nostru – altfel spus, de ARMONIZARE a acestora...

Şi acum realizez că ceea ce am spus la modul general despre realitatea poziţiei astrologice a „Opoziţiei”, poate fi aplicată în mod particular în acest caz, în care „Eclipsa de Lună” are loc în semnul Balanţei, samn al cărei energii fundamentale este legată de Armonie şi Armonizare !



Aşadar, chiar dacă faptele umanilor (şi, mai ales ale celor care încă mai controlează puterea financiară şi politică globală) ne arată aparentul contrariu (al acestei idei, de „Armonie”), prin acest nou ATENTAT RITUALIC, cel de ieri, de la Bruxelles (a se vedea rostul numărului 3.22, determinat de luna şi ziua atentatului – aspect asupra căruia vom reveni cât mai curând posibil)...

...Ei bine, noi ne încăpăţânăm să credem în Puterea Umanităţii de a transcende cât mai curând şi cu cât mai puţină suferinţă aceste momente, care ne indică gradul de disperare al Cabalei ce „mitraliază în tot ce mişcă”... astfel că, „îmbăiaţi” de aceste puternice şi zgâlţâitoare energii, haideţi să ne hrănim cu acea parte de (îm)PUTER(nicir)E şi ARMONI(zar)E din mixul acestora, şi, în acest fel, să ne continuăm propriul Proces de Ascensiune, în mijlocul unei Lumi care vuieşte şi se agită din ce în ce mai mult, pe măsură ce simte că CEVA SE ÎNTÂMPLĂ, deşi Adormirea o ţine încă în Intunericul (sau MATRIX-ul) Ignoranţei...



Aşadar, vă sugerez să vă acordaţi măcar câteva minute în jurul orei 14.00, ora României, într-o scurtă şi intensă MEDITAŢIE ÎN LUMINĂ, pentru a ne re-acorda la Pulsul Armoniei Planetare, prin aceste im-pulsuri energetice, ce ne pot împinge tot mai aproape de MOMENTUL PROPRIULUI NOSTRU EVENIMENT şi tot mai aproape de Ascensiunea şi Iluminarea Propriei noastre Fiinţe.

SUCCES !



MarYan

6 comentarii:

  1. Multumesc pentru aceste cuvinte incurajatoare! ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. ieri pe 28 martie am visat ca o cineva ma chema afara iar pe cer erau 3\ 4 luni pline, una era mai fada nu era total plina, apoi unde de energie au umplut cerul, explozii solare una dupa alta umpleau cerul de o energie foarte frumoasa galben aurie, oamenii se opreau pe strada si ramaneau uimiti era minunat sa privesti apoi acea energie s/a transformat in inimioare de diferite culori cerul era brazdat cu inimioare foarte frumoase era cu adevarat un spectacol sa privesti, ma simteam atat de fericita in vis, nu pot descrie in cuvinte frumusetea si fericirea pe care am simtit o iar eu ziceam ca vine evenimentul, apoi in vis s a facut zi si ii luam tensiunea unui membru al familiei mele si era 16 adica 160, ii mai spuneam cuiva ca vine evenimentul si daca stie ce inseamna iar el parea ca nu stie ce inseamna iar eu am spus: iti spun eu o sa fie frumos!










    semnificatia visului ar putea fi asa erau 3 luni pline si una fada adica pana la eveniment ar mai putea fi 3-4 luni tensiunea era 16 in numerologie 1 plus 6 egal 7 ceea ce inseamna spiritualitate daca ar fi sa ne luam dupa vis am obtine si o data 16 07 2016, stiu ca este un vis si nu vreau ca oamenii sa si faca sperante false cu o anumita data dar sper sa va redea increderea si speranta ca totul va fi bine asa cum mia fost si mie redata prin acst vis...










    Nu este prima data cand visez o data anume de ex in sept sau oct 2015 am visat ca vorbeam cu cineva si spuneam ca mai este pana ne vom transforma in corpuri de lumina pentru ca prima data vom disparea din fata celor rai ca si frecventa de vibratie iar apoi in nov 2015 am visat ca ma uitam la niste carti era una care scria naughty aliens care ziceam ca e buna iar apoi ultima carte era scrisa in 1950 si avea pe coperta oameni care se transformau in corpuri de lumina ca intr-un fel de sf iar pe coperta scria anul 2025 visul insemnand ca ascensiunea la nivel planetar va avea loc in 2025, Cobra a postat anul acest in martie Planul Ascensiunii cu anumite similaritati Ascensiunea fiind in 7 7 2025 nu stiu daca are o anumita legatura cu data de 7.7.2025 adica 7.7.9 cu o diferenta de 9 ani pana aceste nr se for repeta


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, unele dintre aceste "previziuni" par a-ţi aparţine, în timp ce altele sunt generale,legate de probabilul viitor al Umanităţii.

      Cred că am scris foarte limpede : PROBABILUL viitor al Umanităţii !

      Chiar şi Fondatorii, fiinţe de Lumină din dimensiunea a 12-a (care fac parte din grupul Dumnezeilor Creatori) nu şi-au permis şi nici nu îndrăznesc să facă previziuni cu cifre concrete, legate de date calndaristice cât mai precise, referitoare la viitorul unor evenimente... iar atunci când au făcut aproximări (recunoscând de la bun început că gradul de precizie al acestora este de cel mult 80%) s-a observat, ulterior, că acestea s-au modificat în scurt timp, prin evoluţia uimitoare a evenimentelor, bazate pe LIBERUL ARBITRU al umanilor, care chiar este din ce în ce mai mult folosit, prin re-împuternicirea a tot mai multor umani.

      Aşa că, dragă prietene, este frumos să ne bucurăm când ne jucăm cu cifrele, însă, precum copii, hai să nu le mai luăm prea în serios, căci altfel - ai văzut poate articolul cu atentatele de la Bruxelles şi nr. 322... - riscul de a deveni sclavii acestora (şi de a trăi condiţionaţi de aceste date calendaristice şi numere)este chiar mare, mergând până la a ne afecta POFTA de Viaţă şi, mai ales, CHEFUL DE JOC.

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  3. Inteleg ca Evenimentul sau acest val cosmic nu poate avea avea o data precisa si nici nu incercam sa fac o previziune exacta a lui era pur si simplu o ipotza sau un simplu gand si vroiam si parerea dvs. oricum ar fi- visul chiar a fost unul frumos si as vrea ca toata lumea sa resimta aceeasi fericire pe care am simtit-o eu, nu vreau sa induc lumea in eroare in nici un fel si nici sa fiu inteleasa gresit... Namaste! V

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragă "V", în primul rând mulţumesc pentru faptul de a împărtăşi în acest spaţiu "Christalin" frumoasele imaginile pe care le-ai trăit în acel vis.

    Ceea ce am simţit să punctez în mod deosebit - ceva din interior m-a împins, căci nu gândesc-mentalizez atunci când scriu, ci mă străduies să exprim cât mai fidel ceea ce simt că vine din "Adâncuri" - a fost această nevoie de a sublinia foarte clar riscul de a cădea în hăţişul numerelor şi în "Matrix-ul" "profeţiilor care se auto-realizează" (probabil că ştii despre ce este vorba).

    Destul că "băieţii" Cabalei se joacă practic non-stop cu numerele şi cu datele calendaristice (nu am intrat încă în detalii mult mai "terifiante", legate de salturi ale acestora de pe o linie temporală pe alta, pentru a crea diversiuni care să păcălească Gardienii Planetari - Fiinţele de Lumină ale Universului care ne supervizează), deci, nu cred că este cazul ca şi noi să încurcăm şi mai mult aceste iţe (temporale) atât de încurcate, prin păreri şi speculaţii ale minţii, jucându-ne cu numerologia (adunând şi asociind numere) doar pentru cercetarea interiorului nostru şi mai puţin pentru viitorul Umanităţii care, după cum ne este tot mai clar, nu este trasat în mod ferm în Cartea Vieţii, ci, ţine de acest mult-încercat Liber Arbitru...

    Am înţeles intenţia ta frumoasă şi o apreciez - şi-ţi mulţumesc încă odată! - însă, pentru că după prezentarea frumosului şi dătătorului de speranţă vis, mintea a început să speculeze şi să ssugereze date concrete ale unui viitor nescris, AM SIMŢIN să intervin...

    Şi, ca ultimă PoVeste : te rog să nu iei nimic din tot ceea ce afli din exterior ca fiind cu valoare de Adevăr Absolut, în faţa căruia să te închini, pentru orice vine din afara Fiinţei tale Divine, ci numai la ceea ce simţi că vibrezi cu toată Inima, ţinând cont că orice persoană, oricât de "mare" pare la un moment dat, are şi aceasta "erori de transmisie a mesajelor" sale, la un moment dat.

    Astfel că oricine, fie el un Cobra sau alt mare "Mesager", poate transmite anumite informaţii care ar putea să nu fie la cel mai înalt nivel de Adevăr Divin...

    De aceea, îţi sugerez ca să te relaxezi şi să nu mai iei ca valoare absolută tot ceea ce a transmis Cobra şi alţii, legat de "Planuri ale Ascensiunii", căci, altfel, rişti să ajungi doar un "Hard Disk" care încarcă automat ceea ce transmite altcineva şi ce-i mai rămâne altceva decât să execute Planul aceluia, în cele mai mici detalii !... în timp ce poate că Planul Vieţii tale şi a propriei tale Ascensiuni este cu totul altul, cu alte date temporale, din perspectiva SInelui tău cel mai Înalt.

    Tu ce SIMŢI ?...

    Cu acelaşi drag, în blândă adiere a Bucurie, MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc si eu!de multe ori m-a inspirat blogul dvs va multumesc ca apreciati adevarul, va multumesc ca ati incercat sa intelegeti peunctul meu de vedere asa cum eu am incercat sa il inteleg pe al dvs si aveti dreptate in unele privinte cabala chiar sau jucat cu nr si poate eu m-am pripit putin sa trag concluzii, in ceea ce priveste cobra si postarile lui eu personal ii accord o incredere de 70-80% desigur ca adevarul si perceptia unei persoane difera de la una la alta, va multumesc pentru acest blog frumos si o zi a Evenimentului fericita poentru toti indiferent cand va fi aceasta data... Namaste! Vyo

    RăspundețiȘtergere